banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 06:56 Danas je 30 Jun 2026, 06:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 9117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194 ... 456  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Avg 2016, 08:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
enc0re je napisao:
Partizan nikada nije imao prelazni rok slican ovom vasem. Tu sva poredjenja prestaju. Pravili ste tim za ligu šampiona. Pitam se sada hoćete li primjeniti pudlicin recept pa raskidati ugovore i još zaraditi na njima

Šta vi nikad niste imali?

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2016, 08:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Malo spadaju ljudi s baglama...

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2016, 08:50 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Jbt ljudi oko cega se vi prepirete, a sinoc jebeni Sasuolo koji ima deset navijaca i osnovan je juce prvaka drzave SASPE u igle...

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2016, 08:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kao kad djeca igraju, a u jednoj ekipi imaju dvojica-trojica koji teniraju, pa se šprdaju sa ostalima... Samo kod ovih treniraju svi, a kod nas Katai bio na tri treninga, ostali tu da popune rupu...

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2016, 08:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Možda je nekom sprdna, al' Sasuolo polako postaje ozbiljna ekipica. Nema tu nekog pretjeranog kvaliteta osim napada, al' u odbrani su stare iskusnjare, talijanština teška, neće zvezda dati gol do Božića.

Em imaju para kao blata i još malo više, imaju najjači sponzorski ugovor u Italiji. Ekipa jest jača od Zvezde, al' je ono Zvezdino na terenu sinoć bilo sramota. Igra na prelazu PL BiH i 1.lige RS

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2016, 08:58 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ma nije ovo tema da pisem o tome, al ljudi, braco Srbi, stoko, junaci, pa sta je ovo, sinoc sam pogledao onaj horor iz Italije, pa to ko moj Borac da igra protiv Dinama ili sta znam, ej, jebeni Sasuolo, al vidim da se i Vosa super privela protiv giganta iz Alkmara, pa sta je ovo sunce ti, moze li se u Srblja igrati fudbal il ne moze, sta se desava...

Poslednji put menjao RBA 1987 eks VB 1987 dana 19 Avg 2016, 09:08, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2016, 09:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Do privatizacije tamburanje okolo, naokolo....

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2016, 09:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
prolup je napisao:
Sondri je napisao:
Jebem te fudbale...

Ljudi su za Ljubomira Fejsu dali 600k eura, u ovom prelaznom roku za Djurdjica 400k samo za obestecenje+plata od par stotina, za Leonarda se spominje plata od pola miliona, Bojinov igra za klikere isto, i onda dodje ovde otvarati oci i to u sezoni u kojoj su poduvali kitu od Zaglebja. Daj bjezi bolan.

sve i da je istina (mislim na te cifre), Partizan nema dug 50 miliona evra :cat:

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2016, 09:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Bitan je miran san...

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2016, 09:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Konferencija za štampu i mučke provokacije novinara :lol:

https://www.youtube.com/watch?time_cont ... agX33C0FRQ

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2016, 09:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Strasno je kako je fudbal na ovim prostorima pao na niske grane, ali nije mi jasno, jesu li ostali napredivali ili smo mi toliko propali, nemam pojma sta je u pitanju...

Mi propali. Ovaj Sasuolo bi prije 15 godina ispao iz Kalča, mi smo prije 15 godina tukli Lester.
Dok smo preživljavali na zaostavštini raspalog YU sistema ponekad smo i zaličili na ozbiljnu ekipu. Sad kad su potpuni preuzeli ovi tranzicioni kadrovi, nismo ni za šta.

Sad vidim da je i Voša dobila po dupetu, au jesmo loši :-?

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2016, 09:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Kopirano sa avangarde.in, ja se slažem sa svim napisanim...

Citiraj:
Da napisem i ja koju, u moru silnih prognoza u jednoj sam definitivno pogodio, da niti jedan nas klub nece videti jesen u Evropi.

'ajde sto nece videti jesen, nego su svi uspeli da se propisno obrukaju.

Najvise Partizan, jer ispadanja na startu kvalifikacija od ekipe cije su finansije i renome kluba 5 klasa ispod nas.

Zvezda nista bolja nakon veceras, 3:0 izgubiti od Sasuola nije tolika tragedija kolika je igra njihova veceras. Malokrvnost, predaja bez borbe, tako je delovalo. Fizicki totalno nespremni za ovaj nivo fudbala. Rezultat sa Ludogorecom je podvig kad se uzme u obzir kvalitet ovog tima.

Vojvodina se isto obrukala, svaka cast na prolazu Minska, ali izgubiti 3:0 na svom terenu je sramota i da je na drugoj strani Ajaks a ne Az Alkmar.

Cukaricki se isto obrukao, ekipa u koju se toliko ulaze nije uspela proci ni prosecni Videoton, Madjari su doziveli egzodus u Evropi i ove sezone, sem tog Videotona, niko nije odmakao dalje od drugog kola kvalifikacija a ni taj Videoton trece kolo nije prosao.

Partizan je godinama unazad pravio podvig u Evropi, pogotovo prosle sezone, tek sada vidimo kakav je to uspeh zapravo bio, 9 bodova osvojiti u grupnoj fazi u Evropi, izbaciti onako Steauu :blue: :blue: :blue:

Nece ovaj nas fudbal napredovati, naprotiv, pre 10 godina je bilo nezamislivo da timovi iz Svedske, Slovenije, Poljske, Danske, pa cak i Norveske izadju na crtu sampionom nase drzave(ko god da je u tom momentu), pogledajte sada, nasi timovi protiv timova iz tih liga, ne da nisu favoriti nego npr. Kopenhagen, Malme, Maribor bi odrali nase timove. Partizan ispada od Poljaka...

Pre 5 godina nismo mogli ni zamisliti da timovi iz Kazakhstana, Azerbejdzana i slicnih drzava budu naseg kvaliteta, sada jesu, cak su nas i prestigli, Azerbejdzan vec 5 sezona redovno ima 1 tim u grupnoj fazi u Evropi, prvo je to bio Nefci, Karabag je igrao zadnje 2 sezone, cak su prosle godine imali i Gabalu u grupnoj fazi, dok Srbija jos nije imala istovremeno 2 tima u grupnoj fazi u Evropi. I ove godine ce sigurno imati makar jedan tim u grupnoj fazi, mozda i dva. Kazakhstan je napredovao, nakon Karagandija i LE, Astana je prosle godine igrala u LS, sada ce igrati i u LE. Nema sumnje da ce i ostali klubovi poput Kairata uskoro napraviti iskorak.

Cesto se vade nasi klubovi na racun toga da nemaju koeficijent, evo Gabala ce dve godine uzastopno da udje u Evropu a pre toga prosli 4 kola kvalifikacija, izbacili jedan Lil ove sezone, prosle godine Panatinaikos. Ta Gabala tj. njihov sastav vredi 3 puta manje i od Zvezde i od Partizana. Astana vredi duplo manje.
Znaci ne radi se tamo o novcu iskljucivo, dovedu oni po 2-3 stranca koji vrede, ali oni njima naprave razliku, pa u toj Astani igra nas Maksimovic i jedan je od boljih igraca, Eric takodje tamo igra. Jednostavno napravili su sistem i prave iskorak iz sezone u sezonu.

O cemu se ovde radi, kod nas u ligi je smesno bilo sta, od pocetka svi znaju da ce se za titulu boriti Partizan i Zvezda, svi ostali nemaju takve ambicije i cim nemas ambicije da se boris za nesto, takmicenje gubi svrhu, cilj je samo preziveti a igraci su roba.

Onda, preostale dve pozicije rezervisane za Evropu kaparise Vojvodina i jos neko ko se zapravo divi toj Evropi i ima ambiciju da odigra maksimalno 2 kola tamo. Cukaricki se kod nas u medijima predstavlja kao tim sa perspektivom, u fazonu da sve odlicno rade a onda dodje Evropa, ispadnu od tamo nekog Videotona koji ni finansijski nije nista bolji a ni igracki i posle ispadanja izadju sa izjavom, cilj je u domacoj ligi da opet izborimo Evropu. I tako se ide u krug. Cilj je samo izboriti Evropu a u njoj nemas nikakve ambicije.

Ostatak ligi se uglavnom bavi samo jednom stvari, a to je opstanak u ligi da bi se mogli provlaciti menadzerski igraci, zaradjivati na kladionici i slicne stvari, kvalitet fudbala, razvoj igraca, to nikoga kod nas ne zanima, po tome smo unikatni u Evropi, ima jos zemalja u okruzenju koji se vode istim principom, BiH liga je cak i gora od nas po tom pitanju, verovatno cak jedina u Evropi koja je gora od nas po tom pitanju. I naravno da nece biti igraca za Partizan i Zvezdu kada nemaju ambiciju pobede, ambiciju napretka. A i oni koji bljesnu poput Andrije Pavlovica ne zavrse u Partizanu ili Zvezdi kako bi trebali, nego odu u Kopenhagen jer su nasa dva najveca kluba uspela toliko da se zaduze...

Pravo je cudo zapravo to zaduzivanje, zamisli napravis 50 miliona duga bez ikakve potrebe. Meni je to smesno, ali otom potom, opravdano je da se zaduzis kao Terzic ove godine, zaduzis se 3-4 miliona ali pokusas uci u LS i zaraditi 20, ali kako ste vi napravili 50 miliona duga u domacoj ligi, to je umetnost. Opet kazem, ni FKP nije nista bolji, mi trenutno idemo uzlaznom putanjom, sa 10 smo krenuli, sad smo na oko 20 miliona duga... I postoji tendencija rasta, pogotovo sada kada niko nije prodan i kada se ne igra Evropa.

Sta je resenje? Pa za pocetak isterati 6 timova iz lige, onda bi postojao za pocetak neki takmicarski motiv, jer nije svejedno kad je od deset, cetvrto mesto u Evropa a deveto ispadanje. Automatski znas da nece biti previse kalkulisanja jer te par kikseva baca na dno. Ovako kod nas ima masu nebitnih utakmica koje se igraju 3 za 3. Pa npr. najbolji primer mi je Mladost Lucani, oni su prosle godine odigrali vrhunski prvi deo sezone, bili u gornjem delu tabele i onda vise nikoga nisu pobedili pola godine i opet su bez problema opstali u ligi. I tako svake sezone imamo neki tim, cak je i Borac Cacak slicna prica. Ponavljam, jedina ambicija tim klubovima je prvi deo sezone donekle i onda u drugom mogu smanjiti igrace, malo namestati, svima dobro, svi dobijaju osim fudbala koji gubi.

Za 5 godina, posto ce se kod nas sve po istom nastaviti, stici ce nas i drzave koje imaju trend napretka, poput Makedonije, Litvanije, Islanda, Finske i Irske. Postacemo jedina drzava u kojoj ce se fudbal igrati za platu a u Evropi ce se ispadati od amatera. U Srbiji do promena iz korena nece doci, tako da je fudbal osudjen na propast.

Mada nema sumnje da ce vec naredne sezone Zvezda krenuti u novi pohod na Evropu, verovatno LS opet i opet je isti scenario u najavi, nista bolje se ne pise ni Partizanu. Jer zamislite, Partizan i Zvezda su imali pola sezone da se spreme za kvalifikacije u Evropi jer je drugi deo sezone u JSL bio rekreativan minule sezone i nisu uspeli, stavise, uspeli su da dozive jedne od najvecih bruka godinama unazad u Evropi, Partizan dakako, ali i Zvezda. Nista nisu napravili, Zvezda je igrace dovodila pred kvalifikacije i to teske promasaje od stranaca, smesno je da Muce ili Ruiz imaju prednost ispred domacih igraca, nikakvu razliku ne prave.

Tuzno, nekada je nasa liga bila blizu 15 u Evropi, sada je blizu 30. pozicije.

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2016, 09:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ja sa svim osim sa ovim:

Citiraj:
Pravo je cudo zapravo to zaduzivanje, zamisli napravis 50 miliona duga bez ikakve potrebe. Meni je to smesno, ali otom potom, opravdano je da se zaduzis kao Terzic ove godine, zaduzis se 3-4 miliona ali pokusas uci u LS i zaraditi 20,

Idiotski je hazardirati sa tolikim parama kad ti je šansa za neku grupnu fazu 15% jer znaš da nemaš ni koeficijent, ni iskustvo. Mene vuče da je motiv tog zaduživanja malo drugačiji.

Uostalom, glavni arhitekta ovog tima je upravo Terzić kao glavni čovjek sportskog sektora i on je najodgovorniji za ovaj raspad, prvo raspad igre a uskoro i finansijski.

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2016, 09:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2010, 17:38
enc0re je napisao:
prolup je napisao:
Sondri je napisao:
Jebem te fudbale...

Ljudi su za Ljubomira Fejsu dali 600k eura, u ovom prelaznom roku za Djurdjica 400k samo za obestecenje+plata od par stotina, za Leonarda se spominje plata od pola miliona, Bojinov igra za klikere isto, i onda dodje ovde otvarati oci i to u sezoni u kojoj su poduvali kitu od Zaglebja. Daj bjezi bolan.

sve i da je istina (mislim na te cifre), Partizan nema dug 50 miliona evra :cat:
Pa osim Leonarda cifre i jesu zvanicne. I sta klub koji je u dugu 10 miliona moze davati tolike pare a klub koji je u dugu 50 ne moze. Sjajna logika.

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2016, 10:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vrijeme (nece trebati mnogo) ce pokazati ko moze a ko ne ;)

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2016, 10:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2010, 17:38
Cuce se, pripazite samo da ne bude kao u basketu. Pa nekad acie law pola miliona, a danas Robinson za sarme kod Bogdanove keve.

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2016, 10:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da, da.

Vaš se gazda smijao Partizanu na uloženih 60k evra u pojačanja prošle sezone. Partizan igrao LE.

Nakon ulaganja ove sezone vi igrate - ništa. poyy

edit: da ne bude da pričam uprazno

Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2016, 11:02 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
prolup je napisao:
Cuce se, pripazite samo da ne bude kao u basketu. Pa nekad acie law pola miliona, a danas Robinson za sarme kod Bogdanove keve.

Jbg, i kad za sarme igraju tuku KKCZ.

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2016, 11:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hagX33C0FRQ[/youtube]

a jest covjek prolupo

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2016, 11:22 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Lako je u dobru dobar biti. Drkadžija, isto ko Vujošević kad mu krene nizbrdo.

Vrh

[ 9117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194 ... 456  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]