Hertzog je napisao:
Ja prekinuo kod datuma utakmice, mrzi me gledati te gluposti

@drinin aka veliki grobar i onaj koji je upucen u desavanja na juznoj tribini, ali i ostalim tribinama srbije:
Nije ti zasmetalo sto su digli karte za sever na 500din, a smeta ti sto su zabranili prisustvo publike na jednoj utakmici u kragujevcu... Znaci opravdavas nacinalno vredjanje jer je to deo navijanja, ali ti je OKi da dignes kartu maksimalno jer znas da ce Delije svakako doci na utakmicu i podrzati svoj tim, jer ih nista nece spreciti da udju na stadion... Daj da zaradimo sto vise, ostalo nije bitno...
Po tvome je OKi i bacanje kora od banane tamnoputim igracima i bilo kakvo vredjanje na rasnoj osnovi jer je to deo navijacke strasti...
Ako se ceo svet bori protiv takvog vida vredjanja zasto ne bi i srbija... Cuj to je jednostavno realnost

Jebo me svak ziv ako sam normalan sto uopste raspravljam o nekim stvarima sa ljudima kao sto si ti... Hertzog konju jedan retardirani

Ако ћеш искрено, засметало ми је итекако,сам се сјећам Куле,Чачка и још неких трибина гдје сам ишао и гдје су разни краваташи највеће цијене стављали за навијачки сектор.

Дакле чиста будалаштина од стране управе РКГ. Да се разумијемо то је велики дерби и цифра од 500 динара није велика,али онда би остале морале бити 700-800,што сада није био случај.

Дакле осуђујем итекако.Карта је требала бити као и за ЦЂ.
Што се поруке тиче, будимо реални немојмо се лагати (иако бих волио да тога нема) хрват,бошњак,шиптар у домаћем фудбалу ће увијек бити прозивани,од стране свих група на свакој утакмици,стога нема потребе кажњавати клубове,који ионако ништа од улазница не зараде. А још више клубове који се боре за Европу и гдје подршка значи.

То би исто рекао да је обратно,да су Делије вријеђале рецимо оног Шимића (а јесу као и гробари својевремено из Јагодине,па нису били кажњени).
То је твоја привилегија,јер ја какав сам такав сам, пун мана али реалан и искрен,имам став,који можда није једнак твом. И да немој вријеђат коња.