banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 08:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2262 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 114  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Avg 2011, 15:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
И Џермејн Дефо је чини ми се дао 4 или 5 голова на једној утакмици па га то не чини добрим нападачем, исто као и Бербатов, дао 5 комада на једној утакмици па онда пости два мјесеца.

Елем, Арсен Венгер је и даље одличан тренер, и Арсенал не може наћи бољег од њега у овом тренутку, једини он може ову екипу извући из гована. Највећи његов проблем је што је он постао шкрт, мисли да сваке сезоне може однекуд извући неког црнца за мале паре и од њега направити Анрија, Пиреса или новог Вијеру. Није да није у праву кад каже да су цијене играча нереално високе, али га та тврдоглавост кошта јер неће да плати играча колико и други највећи клубови. Мора престати да размишља да послује као неко предузеће, може некад отићи и у минус, бар они имају пара.
И са ''Непобједивима'' је он имао кршева у екипи типа Мартин Кион, Олег Лужњи, Лаурен, Паскал Циган... само што је тад имао играче који су знали стиснути муда кад је најважније, није довољан само таленат. Њему треба пар искусних играча који би ову дјецу нечему научили. А сад пошто је остало још пар дана прије истека рока за довођење играча, сад ће за њега они бити још скупљи.
Стари је то јарац, извући ће се он.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 16:49 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Maj 2011, 19:01
Jes, jes, jes. Postigao je Berbatov i Defo Dzermejn, ali to je bilo nekad. Kako je Dzajic igrao u svoje vrijeme, samo da vam je znati. I Hase je bio dobar, tako kazu.
Ja govorim boziji ljudi o stvarima sto se sad desavaju. Edin Dzeko, bolan. :) Dao 8 golova na pola utakmice, bolan ne bio. :D
Aj necu vise. Izvinjajem se publici.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 16:58 
Pripravnik
Pripravnik

A ne pitate se vi da li nekome smeta velicanje Mancester U? Mozda ima ljudi sto ne vole taj klub pa sute i ne bune se. Sta mislite kako je njima gledati ove slike o MU?
Zato sam ja stao u odbranu engleskog klupskog fudbala preko Dzeke i Mancester Citija. :D

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 17:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Ima nekih koji ne vole ni jedan klub iz Mančestera a pogotovo iz Liverpoola pa se ne bune (mnogo) :D

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 17:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
enc0re je napisao:
Ima nekih koji ne vole ni jedan klub iz Mančestera a pogotovo iz Liverpoola pa se ne bune (mnogo) :D

Ima i onih koji ne vole ni Čelzi :D

rapsodija_wolfsburg je napisao:
Zato sam ja stao u odbranu engleskog klupskog fudbala

Ne znam samo od koga ga braniš :lol:

Edin Dzeko, bolan. Dao 8 golova na pola utakmice, bolan ne bio

:lol: :lol: :lol: :lol:

:violent1: :violent1:

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 21:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
... ali to je bilo nekad...

Prosle sezone. Pitaj Taska, on se sigurno dobro sjeca Berbatova i makazica.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 21:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7H-0mevx5dw[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 22:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
_Felix_Moses_ je napisao:

Наравно. Сјећам се и 1:4 на Олд Трафорду :)
Једини проблем код Бугарина, осим што је пјандура, је што он уваља три гола и онда се левати 6-7 утакмица, па онда 4 комада и онда опет тако. Прошле сезоне дао 15 голова, на макс. 6 утакмица, рецимо. Кад га не иде, онда га баш не иде...

Једва чекам дерби. :)

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 23:23 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Koji derbi? Junajted - Siti ili Junajted - Čelzi 8)

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 23:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
:lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 06:24 
Pripravnik
Pripravnik

Lanjski snijeg je davno okopnio.
Ko je taj Berbatov, je li i on igrao u Bundesligi?

Iskoristicu ovu priliku da bajramujem vlasnicima MC i svim onim igracima i navijacima iz engleske lige koji slave danasnji praznik, a i sire naravno. Bajram Serif Mubarek Olsun
I da braca Seici u ove bajramske dane odrijese jos vise kesu i kupe nam pregrst dobrih fudbalera.
Svako dobro Bosno i Hercegovino! :wink:

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 08:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ko je taj Berbatov?
I da braca Seici u ove bajramske dane odrijese jos vise kesu i kupe nam pregrst dobrih fudbalera

Ajd dobro sad, prije nekom ko nije gledao utakmicu objasniš da je Man. U pobijedio Arsenal sa 8:2 (iako i poslije snimka ne vjeruje), nego tebi nešto za fudbal

Upamti dobar fudbal se ne kupuje. On se stvara srcem. Barselona

City je jedna vještačka tvorevina od kluba. Aj Liverpul

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 12:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Barsa je napisao:

Jao sta rece, pa ostade ziv. Bili su ko Liverpool, drzali se sredine tabele. A onda je nekom palo na pamet ajde da kupimo ekipu koja zna igrati fudbala pa su u jednom prelaznom roku 2003 doveli Rustua, Deca, Ronaldinha, Quaresmu, Marqueza, van Bronckhorsta, pa su onda bacili jos para na ekipu koja se stvara srcem i doveli Larsona, Albertinija, Gulyja, Etooa, Belletija, pa onda Van Bommel, Thuram, Zambrota, Henry, MIlito, Abidal, Toure i naravno Alves, Pique, Ibrahimovic, Villa, Mascherano, Sanchez i Fabregas.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 12:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Svi kupuju. Osim Arsenala, rahmetli.
Neko dovede 10 igraca, pa sledece sezone dovede jednog. Neko svaki prelazni rok po 5-6... A neko po 15(Siti)...
Timovi kupuju igrace onoliko koliko para imaju, osim Arsenala. Oni otvaraju akademije i zaposljavaju skaute.
Kupovanje igraca je neminovnost. Barsa zadnje 2-3 sezone kupi po 2-3 igraca, ali znali su oni navesti po 6-7 komada po prelaznom roku. To je moderni fudbal.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 14:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Barsa je napisao:

Jao sta rece, pa ostade ziv. Bili su ko Liverpool, drzali se sredine tabele. A onda je nekom palo na pamet ajde da kupimo ekipu koja zna igrati fudbala pa su u jednom prelaznom roku 2003 doveli Rustua, Deca, Ronaldinha, Quaresmu, Marqueza, van Bronckhorsta, pa su onda bacili jos para na ekipu koja se stvara srcem i doveli Larsona, Albertinija, Gulyja, Etooa, Belletija, pa onda Van Bommel, Thuram, Zambrota, Henry, MIlito, Abidal, Toure i naravno Alves, Pique, Ibrahimovic, Villa, Mascherano, Sanchez i Fabregas.

Yebo te nisam ovo znao za Barsu. Šta mi sve napisa. Prvo pročitaj sve kada neko nešto napiše pa komentariši. Nigdje nisam napisao da Barselona ne kupuje igrače i ne dovodi pojačanja, ali nigdje. Normalno da moraju kupiti jednog ili dva igrača. Čudi me kako nisi napisao da su doveli i Mesija i plaćali mu lijekove za možda par stotina hiljada dolara, a koliko danas Mesi vrijedi?

Pogledaj malo koje je sve igrače u posljednje vrijeme dala Barselonina škola, a gdje su od Sitija, od Reala, Pariza?

A evo ti i objašnjenje za ovo: dobar fudbal se ne kupuje, stvara se srcem
Rekao sam da je City vještačka tvorevina, u posljednje 2-3 godine su potrošili 300-400 miliona evra (možda i više ne znam)na dovođenju igrača i ništa. Gledaju u leđa Man U i Čelziju. Dokaz da se ne može sa novcem sve. Koliko je Real do sada trošio? Samo su Ronaldo, Kaka i Benzema koštali 200 miliona evra. Gdje su trofeji? Gdje je pehar Lige šampiona? Gdje je pehar prvaka Engleske? Sa kojim je igračima prošle sezone Mančester osvojio titulu? Ne sjećam se da su u prelaznom roku trošili 100-200 miliona evra.

Da ne bude da pišem samo o primjeru Barselone
Evo ti još primjer Borusije Dortmund. Osvojili su titulu u prošloj sezoni, a koliko su dali na pojačanja? A dali su samo njemačkoj reprezentaciji 3-4 extra dobra mlada igrača za budućnost
U Francuskoj Lil osvoji, a ko mu je davao šanse prije početka prvenstva?

Vidiš sada da ima primjera da se još fudbal igra srcem, da nije novac presudan faktor. I vještačke tvorevine i vještački klubovi to vide

Jbg ako sada ne razumiješ, ne mogu ti pomoći

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 15:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Barsa je napisao:
Barsa je napisao:

Yebo te nisam ovo znao za Barsu. Šta mi sve napisa. Prvo pročitaj sve kada neko nešto napiše pa komentariši. Nigdje nisam napisao da Barselona ne kupuje igrače i ne dovodi pojačanja, ali nigdje. Normalno da moraju kupiti jednog ili dva igrača. Čudi me kako nisi napisao da su doveli i Mesija i plaćali mu lijekove za možda par stotina hiljada dolara, a koliko danas Mesi vrijedi?

Pogledaj malo koje je sve igrače u posljednje vrijeme dala Barselonina škola, a gdje su od Sitija, od Reala, Pariza?

Realno, niste stvorili nista vise igraca od Reala u zadnjih deset godina. Mnogo vise ste ih doveli nego sto ste sami stvorili.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 15:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

giometar je napisao:
Realno, niste stvorili nista vise igraca od Reala u zadnjih deset godina. Mnogo vise ste ih doveli nego sto ste sami stvorili.

Samo što je sada reprezentacija Španije prvak Evrope i Svijeta sa ovim igračima.
Al' nije ovo tema Španski fudbal, pa da nam ne brišu postove, ima druga tema

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 15:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Barsa je napisao:
giometar je napisao:

Samo što je sada reprezentacija Španije prvak Evrope i Svijeta sa ovim igračima.

Jednostavno prebroj igrace koje je stvorio Real, koje Barselona, dodjes na isto. Ne gledaj reprenzentaciju, druga je to politika.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 15:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evo City danas doveo i 986 pojačanje: Oven Hargrivs

http://sportal.rs/news.php?id=57649

Kad ga neće niko, ima mjesta u Sitiju :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 15:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

U poslijednje vrijeme jedini igrac koji je izasao iz Barcine skole, a da cemu valja, je Messi. Ostali su razvikani grijaci klupe, koji malo igraju, pa cim dodje pojacanje od 30 miliona eura zauzimaju svoju prirodnu poziciju.

Arapi unistavaju fudbal svojim parama, a spanci mu vec godinama unistavaju dostojanstvo izdancima glumackih akademija Barcelone i Reala. (Naravno tu su i portugalci, ali oni su vise kao spanska nacionalna manjina)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2262 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 114  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]