Ja se izvinjavam što ću još jednom da se vratim na ovo komentarisanje utakmice - svakako fudbalski dan nije bio previše inspirativan i vi ostali ste što se toga tiče već sve rekli.
Elem, da razjasnim svoje stavove i što sam se onoliko iznervirao:
Prvo, kome se više sviđa koji komentator je stvar ukusa. Meni lično ne smetaju ni Marjan ni Ćosović. Marjan jeste možda malo previše energičan, ali zato je Ćosović enciklopedija provala ("Pogledajte Hamana, kao da je pošao u šetnju sa ženom!", "Gol je postigao Alahov sin Amin" itd.) i mnogo veća uživancija mi je slušati njega nego recimo Zoku Prnjatovića koji je najmrtvije stvorenje u poznatom svemiru (žao mi je da to kažem pošto je Zoka dobar čovjek i nekad u djetinjstvu smo zajedno igrali fudbal na Čairama, ali definitivno nije dobar komentator). Dakle, ukratko, nemam nikakav problem da jedno poluvrijeme komentariše jedan komentator, a drugo drugi.
Međutim, problem jeste u tome što su RTRS, kao što sam već spomenuo i sad ću da napišem velikim slovima, LAŽLJIVA STOKA. I manipulatori.
Oni kažu da je komentar izazvao buru negativnih reakcija gledalaca u RS. Mi sad treba da povjerujemo da je gomila budala telefonirala televiziji u po utakmice zato što im se "ne sviđa komentator". Prc! To je čista smijurija. Dalje, u svom saopštenju govore o nekakvim profesionalnim kodeksima, nijednom ne spomenuvši čime tačno ih je Marjan prekršio i kako se u te "profesionalne kodekse" uklapa komentar potpuno nespremnog Ćosovića i to bez tona sa stadiona. I ono što je u svemu najgore - kažu da je time RTRS "ispunio želje svojih gledalaca". Dakle te lažovčine preko svojih gledalaca opravdavaju svoja interna razračunavanja sa FTV-om ili s kim se već sad razračunavaju.
Ukratko, nije stvar u promjeni komentatora, nego u laganju.
Eto tolko od mene o ovoj temi

, a sad možemo da se vratimo fusbalu, nadajmo se da će današnji dan da bude zanimljiviji.