banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 00:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2271 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 114  Sledeća

Koja reprezentacija je igrala najlepsi fudbal na SP?
Spanija 26%  26%  [ 10 ]
Holandija 5%  5%  [ 2 ]
Nemacka 36%  36%  [ 14 ]
Urugvaj 21%  21%  [ 8 ]
Argentina 5%  5%  [ 2 ]
Brazil 5%  5%  [ 2 ]
Gana 0%  0%  [ 0 ]
niko od navedenih 3%  3%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 39
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Jun 2010, 22:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2009, 20:41
Je li se to meni ucinilo ili je Anri trazio igranje rukom ?
:D

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2010, 22:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
V@nja je napisao:
Koji su termini igranja utakmica?
13:20, 15:50 i 20:20?
Jesu li svakog dana u isto vrijeme?

U to vrijeme mozda pocinju emisije utakmice su u
13:30, 16:00, 20:30
jesu, samo zadnje kolo se igraju u 16:00 i 20:30 dvije utakmice ista grupa isto vrijeme
npr. 20:30 Srbija - Australija i Njemacka - Gana

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2010, 22:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Nisam znao koji su "nasi" pa nisam ni gledao utakmicu :D. Skoro da nema razlike izmedju reprezentacije juzne afrike i francuske :D.

I sta, niko nema vuvuzelu? :D

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2010, 22:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Kontam da bi ova tema trebala da bude ljepljiva... Čisto da održimo tradiciju sa prošlog SP.

Prvi dan je blagi užas, kako se meni čini... Valjda će sutra da bude bolje. Meni se Meksiko čak i svidio, ali za pokušaj kopiranja Barselonine igre, treba im još malo jačih tehničara u veznom redu. Imaju sasvim pristojne napadače, ali su nekako nedorečeni. Svu u svemu, nisu ostavili utisak reprezentacije koaj bi protiv jačih selekcija mogla nešto više da uradi. Jednom rječju - naivni su. Pogriješe li u dodavanju na 30-40 metara od protivničkog gola, a to će im se pod jačim presingom dešavati češće u jačim utakmicama, primiće tovar golova iz kontri... Domaćin - onako. Nit' smrdi nit' miriše. Ima neke discipline u igri, čak taktički ne izgledaju tako loše, ali mislim da su ostale afričke selekcije jače od njih...

Od Urugvaja i Francuske sam očekivao više, ali prvi su imali previše respekta, a drugi su takav sterilan skup jakih individualaca, da je to nevjerovatno. Po imenima strašna selekcija, ali oni nemaju autoritet ni na klupi ni na terenu. Prije četiri godine se znalo ko je gazda u timu, a tad je i Domenek mogao da bude selektor, jer kad je Zidan na terenu, ne treba ti pretjerano taktičko znanje. Svaki njihov meč je isti. Toliko čitljiva i prozirna taktika, sa beskrajnim kruženjem lopte i u 90 odsto slučajeva slanjem iste na krilo, pa potom centaršutem. Gurkuf ima ogromnu slobodu u igri, ali to nije ni blizu klase Zidana i čini mi se da Domenek uopšte ne zna da postavi igru, bez Zizua u timu. Sve u svemu, od Urugvaja sam očekivao više, bar zbog Suareza i Forlana, ali njima dvojici fali kvalitetniji vezni red, a od Francuza sam očekivao tačno ovoliko koliko su pružili. Mislim da već sada ulaze u uži krug za najbezličniju selekciju na prvenstvu. I pored toga, mislim da prolaze u drugi krug...

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2010, 22:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
ovaj domenek da ima imalo mozga na tu lijevu stranu bi stavio evru i maludu i nema te odbrane koju oni ne bi probili. stvarno su po imenima jedna od najjacih ekipa, ali su u totalnom raspadu.
jel se samo meni ucinilo ili je ovaj teren bio uzasan, nije se desilo jednom da se neko oklizne. teren bi na SP-u trebao biti besprekoran.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2010, 00:16 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Feb 2010, 11:42
Harvester je napisao:
Ovo što stoka sa RTRS-a radi je nevjerovatno. Izdaju saopštenje kako je Marjanov komentar izazvao "buru negativnih reakcija" jer je navodno prekršio neke kodekse ili šta već. Baš me zanima šta konkretno je prekršio, njegov komentar se ništa nije razlikovao od onoga kako je komentarisao Bundesligu 2. I onda, valjda da bi sve bilo do kraja PROFESIONALNO, drugo poluvrijeme gledamo bez zvuka sa stadiona, u komentaru Dragiše Ćo(r)sovića koji ne može da pohvata ni brojeve koje nose igrači i ispaljuje nebuloze tipa "Lopta za reprezentaciju Afrike" ili "Bilo je nehumano posmatrati igrače kako igraju na tolikoj vrućini". Stoka, stoka, stoka!

Svaka čast na konstruktivnom komentaru. Luda je sreća što sam čitavo vrijeme gledao preko FTV-a pa nisam ni skontao da su ti debili sa RTRS-a onakvu ljudinu od komentatora skinuli na poluvremenu. Hahahahaha kakvi su to jadnici. Oni da se kao pozivaju, da ih gledaoci zovu da skinu Marjana. Pa Marjan je hodajuća enciklopedija fudbala, čovjek zbog kojeg su mnogi pratili Bundesligu 2 i koji je napravio revoluciju kao sportski komentator u regionu. Da nema njega stvarno bih bio primoran da gledam utakmice preko interneta, jer su mu ovi idioti sa rtrs-a jedino za praćenje i vođenje agrarno-ratarskih emisija. To su čisti kompleksi, jer treba imati hrabrosti poslije onakvog njegovog stručnog kometarisanja i baratanja podacima uzeti mikrofon i komentarisati utakmicu. Pa da se gledaoci i njihova mišljenja pitaju, Ćorsović, Novaković i Prnjatović bi dosada već bili protjerani u Svzilend da uzgajaju urme. Najbolje da budemo osuđeni na Ćorsovićevu svaku drugu "Uf kako je to bilo dobro" ili retardiranog Prnjatovića za kojeg se ne može tačno procijeniti da li je ružniji i iritantniji kao pojava na ekranu ili onaj njegov kreštući glas očajnika dok nazovi prenosi utakmicu. A šta tek reći za Novakovića hahahahaha idealan za prenose trka puževa ali samo dugoprugaških trka, jer bi i sprint discipline tu za njegove reakcije bile prebrze. Stvarno ih treba dekretom protjerati uopšte iz novinarstva jer oni su u stanju i da ogade finale Brazil-Španija. Samo napred Marjane, uživanje je da napokon ima jedan komentator koji ruši ovu učmalost i da od utakmice Južna Afrika-Meksiko napravi spektakl. Marjana da komentariše finale.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2010, 01:51 
Početnik
Početnik

Covjece, pricamo o Svjetskom prvenstvu u fudbalu. Uz Olimpijadu najvecem sportskom dogadjaju na planeti. Odrzava se samo jednom u cetiri godine i stvarno nema smisla da mi ga ovi nesposobnjakovici i laici sa rtrs-a kvare u svakom smislu. Dobro je da se slazemo u jednom, da su kompletni idioti. Ali samo mi reci ako ti ne valja Marjan, ko je onda po tebi ok? Spaho, Suko, Kristic...? Ajde budi realan. U BiH sem Marjana nema komentatora koji poznaje fudbal. To je poenta kompletne price a ne da zadiremo u dubioze.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2010, 01:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Poenta price je, da izmedju ocajnog loseg poznavaoca fudbala i ocajno loseg komentatora, sa jedne strane, i izuzetnog poznavaoca fudbala i covjeka abnormalno iritantnog glasa i stava, sa druge, izabrati ovog prvog. Jednostavno izmedju 2 idiota, biram manjeg.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2010, 02:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
MuskoBre je napisao:
Poenta price je, da izmedju ocajnog loseg poznavaoca fudbala i ocajno loseg komentatora, sa jedne strane, i izuzetnog poznavaoca fudbala i covjeka abnormalno iritantnog glasa i stava, sa druge, izabrati ovog prvog. Jednostavno izmedju 2 idiota, biram manjeg.

Potpis...

Uz napomenu da zaobidjete teske reci i diagnoze...

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2010, 02:04 
Početnik
Početnik

MuskoBre je napisao:

Pa i nije ti neki izbor :D Aj ok necu da sada ovo ide daleko kada nema potrebe za tim. Imas svoj stav postujem. Ja licno mislim i to otvoreno kazem, Marjan ima presmijesan glas koji u nekim momentima pocinje da lici kao pricanje neke bajke tipa "Nekada davno u jednoj dalekoj zemlji..." ali uvijek cu izabrati da slusam njega i njegovo ogromno znanje o fudbalu nego nekog tamo Corsovica ili Novakovica koji su znanjem a bogami i glasom ispod svih ljudskih i zivotinjskih kriterijuma. To koje je Marjan nacionalnosti i za sta se on privatno zalaze i propagira ideje, zaboli me. Gledam to iz iskljucivo fudbalskog ugla. Pun mi je k.... vise ove kvazi drzave na staklenim nogama, daj u bilo kojoj sferi zivota da vidim nesto kvalitetno, pa bilo to makar komentarisanje strucnog i potkovanog sportskog novinara.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2010, 02:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sinko, ko je spomenuo Marjanovu nacionalnost? Paranoja?

Covjek je jednostavno iritantan za 3 Sunceva sistema, i mirna Bosna.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2010, 04:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
znam samo da me ona stativa u 89 obirila na tiketu.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2010, 08:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
zerocool je napisao:
zerocool je napisao:
Pao je dogovor! Za sad gledamo Sijuks, Hertzog i ja, lokacija je u centru, ima klimu pa necemo pocrkati :D Za vise informacija javite se na pm Hertzogu ili meni (bolje njemu, sav se obraduje kad dobije pm od nekoga :lol: :lol: :lol: )

Nove informacije! Dolazak su potvrdili Elvis Presley(king is back!) i V@nja! Da, da, nas admin ce se pojaviti i uvelicati taj dogadjaj, tako da sad imate razlog vise da se pojavite i da vidite admina licno! :lol: I da, poslije utakmice V@nja ce dijeliti autograme! :D

Pih nema Fikija na spisku, zbog njegovog autograma bih dosla, ovako... :D

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2010, 08:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ja se izvinjavam što ću još jednom da se vratim na ovo komentarisanje utakmice - svakako fudbalski dan nije bio previše inspirativan i vi ostali ste što se toga tiče već sve rekli.
Elem, da razjasnim svoje stavove i što sam se onoliko iznervirao:
Prvo, kome se više sviđa koji komentator je stvar ukusa. Meni lično ne smetaju ni Marjan ni Ćosović. Marjan jeste možda malo previše energičan, ali zato je Ćosović enciklopedija provala ("Pogledajte Hamana, kao da je pošao u šetnju sa ženom!", "Gol je postigao Alahov sin Amin" itd.) i mnogo veća uživancija mi je slušati njega nego recimo Zoku Prnjatovića koji je najmrtvije stvorenje u poznatom svemiru (žao mi je da to kažem pošto je Zoka dobar čovjek i nekad u djetinjstvu smo zajedno igrali fudbal na Čairama, ali definitivno nije dobar komentator). Dakle, ukratko, nemam nikakav problem da jedno poluvrijeme komentariše jedan komentator, a drugo drugi.
Međutim, problem jeste u tome što su RTRS, kao što sam već spomenuo i sad ću da napišem velikim slovima, LAŽLJIVA STOKA. I manipulatori.
Oni kažu da je komentar izazvao buru negativnih reakcija gledalaca u RS. Mi sad treba da povjerujemo da je gomila budala telefonirala televiziji u po utakmice zato što im se "ne sviđa komentator". Prc! To je čista smijurija. Dalje, u svom saopštenju govore o nekakvim profesionalnim kodeksima, nijednom ne spomenuvši čime tačno ih je Marjan prekršio i kako se u te "profesionalne kodekse" uklapa komentar potpuno nespremnog Ćosovića i to bez tona sa stadiona. I ono što je u svemu najgore - kažu da je time RTRS "ispunio želje svojih gledalaca". Dakle te lažovčine preko svojih gledalaca opravdavaju svoja interna razračunavanja sa FTV-om ili s kim se već sad razračunavaju.
Ukratko, nije stvar u promjeni komentatora, nego u laganju.
Eto tolko od mene o ovoj temi :-), a sad možemo da se vratimo fusbalu, nadajmo se da će današnji dan da bude zanimljiviji.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2010, 10:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Jul 2009, 21:45
Ja se nadam da u životu neću morati gledati ni jednu utakmicu koju Marjan prenosi... Sva sreća pa imam RTS...
Pa ljudi moji glas mu je UŽASAN... Ja ni jednu utakmicu na FTV ili Sport klubu nisam pogledao kada je on bio komentator... KATASTROFA JE

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2010, 10:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Tema je Svetsko Prvenstvo a ne komentatori na nasim napacenim TV stanicama

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2010, 10:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Markonato, pa imam i ja RTS, ali ga ovi sa kablovske isključuju za vrijeme utakmica zbog prava prenosa. Fuj! I ja bih naravno najradije gledao njihove prenose (ili bar hrvatske).

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2010, 10:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
ludacris, corsovic (koje prezime) je prekrsio kodeks i sve kodekse koje postoje onog trenutka kada se rodio...sada je kasno. o onome hajdukovicu kome glava ne moze da stane u kadar i ostalima ne zeiom da komentarisem.
sto se tice marjana, on je fudbalaska enciklopedija i iako ima piskav glas, njega slusati je uzivanje , a ovi sto slusaju corsu, srecno, samo se nadam se da necete navuci neku mentalnu bolest.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2010, 10:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Frisky_Dingo je napisao:
sto se tice marjana, on je fudbalaska enciklopedija i iako ima piskav glas, njega slusati je uzivanje

Da. Posebno ako volis kosulje sa rukavima na ledjima.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2010, 10:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pocinjem brisati sve sto se tice komentatora opet ponavljam tema je Svetsko Prvenstvo a ne Prnjatovic, Novakovic, Marjan i ostali komentatpri.
Aj da se malo uhvatite i komentatora i to je vezano za utakmicu isti je moze uvelicati ili umrtviti ali vi ko djeca kakva

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2271 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 114  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]