Citiraj:
Ratko Nikolić: Dugi mi više nije prijatelj!
Rukometni reprezentativci Ratko Nikolić i Mladen Bojinović - više nisu prijatelji!
- Dosta me je zavlačio, izbrisao sam ga s liste prijatelja jednim klikom mišem - požalio se Ratko u razgovoru za Alo!, a potom objasnio o čemu se zapravo radi.
Mesecima su se dvojica vrhunskih sportista dopisivali preko Fejsbuka, poveravali se jedan drugom na privatnom planu, žustro su raspravljali i o aktuelnim rukometnim temama sa Evropskog prvenstva u Austriji, sve dok Ratko nije zaključio da je, u stvari, sve vreme komunicirao s "tamo nekim" ko je otvorio lažni profil Mladena Bojinovića.
- Ne mogu da verujem... Pa ja i "taj neko", za koga ni sekundu nisam posumnjao da nije moj prijatelj Dugi, naširoko smo se dopisivali o svemu i svačemu. Čitam, čovek piše ijekavicom, kao što i Bojinović govori. A onda mi prijatelj reče: "Ma kakav Bojinović, pa on je protivnik Fejsbuka"... - kroz smeh prepričava sada Ratko.
Doskorašnje saigrače iz reprezentacije zadesila je nedavno ista sudbina - obojicu je selektor Sead Hasanedfendić precrtao sa spiska, neposredno pred Evropski šampionat.
- Zamislite moj šok kada smo komentarisali dešavanja u reprezentaciji, u stručnom štabu, gde mi s druge strane pred očima, u neko doba, zablinka pitanje: "Ratko, brate, šta ako nas Sead pozove da se priključimo ekipi u drugom krugu takmičenja?". Ja u čudu, šta ovaj priča. Rekoh: "Ma, neeee znam, meni glupo"! Samo što sam mu to ukucao, s druge strane već stiže: "Ja idem sigurno, a ti Ratko kako hoćeš". Tu mi je tek postalo nešto mnogo sumnjivo. Zamislite da je Srbija prošla u drugu fazu takmičenja, ko zna na šta bi me taj lažni Bojinović navukao. E od sada sam strašno oprezan, na svašta su ljudi spremni na tom Fejsbuku - zaključuje Ratko Nikolić.