banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 12:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 476 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Okt 2010, 15:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Uvalin: Kad epizodisti postanu glavni akteri

Trener Crvene zvezde smatra da je znatno veći pritisak na Igokei uoči duela dve ekipe bez pobede u NLB ligi.

Crvena zvezda je startovala sa tri poraza u NLB ligi. Mladi sastav Mihaila Uvalina u četvrtom kolu gostovaće Igokei, koja takođe još nije ostetila slast pobede.

Međutim, Uvalin smatra da će domaćin u Laktašima biti pod znatno većim pritiskom.

"Iako ima iskusniju ekipu od nas, Igokea se na početku sezone suočila sa velikim problemima. Slično kao i mi, imala je težak rapored", podsetio je trener crveno-belih.

Mladi stručnjak još jednom je ukazao na ujednačen kvalitet učesnika NLB lige i skrenuo pažnju na trijumf ljubljanske Olimpije protiv Efesa u Evroligi.

"Nas očekuje veoma težak zadatak u Laktašima. Želje su uvek iste - da se pruži maksimum na svakom meču i da pokažemo da delujemo kao ekipa".

Zvezda je u subotu protiv Radničkog bila u "debelom minusu", a na kraju je bila nadomak (makar) produžetka.

"Ta utakmica nas je dosta istrošila, pre svega na emotivnom planu. Tokom susreta imali smo dosta oscilacija sto je uobičajeno za ovako mladu ekipu u kojoj su glavni igrači dojučerašnji epizodisti".

Jedan od najzapaženijih košarkaša Crvene zvezde na početku nove sezone Strahinja Milošević ocenio je da tim "napreduje iz meča u meč" i dodao da očekuje da se taj trend nastavi.

"Nadam se da će veoma brzo doći vreme kada ćemo zaređati sa pobedama. Šteta što nismo uspeli da savladamo Kragujevčane, pošto smo u finišu meča imali dobru priliku", poručio je Milošević.

Najveći problem Uvalinu u određivanju putnika za Laktaše zadaje povreda Lazara Radosavljevića, koji nije trenirao tokom nedelje, ali lekarski tim očekuje da će biti spreman za utakmicu.

Meč Igokea - Crvena zvezda igraće se 23. oktobra od 20.15 časova u Sportskoj dvorani u Laktašima.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2010, 06:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Значи видимо се на текми! Да се прослави побједа у дербију? ;-)
Нитро, јеси ли доле?

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2010, 11:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ja jesam nego hocemo li se okupiti i navijati 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2010, 12:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa ja se nadam da hocemu... Zeni cu da kupim semenke i neka sedi i suti :D

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2010, 17:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Moja ode na fudbalski derbi 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2010, 18:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Veci si šonja nego ja hahaha

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2010, 23:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Нитро, јеси ли доле?

Jok ja stari... Poklopi mi se rođendan od kolege i šipak od utakmice...

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 15:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja sam uzeo karte za sever, ne znam gde cemo i hocemo li biti grupisani, valjda ce mo se skupiti

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 22:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2010, 14:02
na kraju...delije jug :)
p.s. al sam se smorio do pred kraj utakmice kad se podigla atmosfera i zapjevalo, mislio sam da cu zaspat

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 22:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A rasuli smo se na pocetku na sve strane, kasnije se okupismo i krenu zajebancija. Igosi kao u pozoristu levati, dok mi nismo krenuli sa pesmom mi oni se nisu culi

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 22:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2010, 19:19
Koliko je bila cijena karte ??

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 22:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

5KM

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 09:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ne znam koja je svrha igranja NLB lige s ovim klincima (ustvari, znam), oni ništa ne mogu naučiti kad ih i seoske ekipe ovako rasturaju, samo se gube i zaleću k'o vočići. Bolje bi bilo da igraju niži rang takmičenja, ali taj izlog nije u centru grada.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 23:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Napokon nesto dobro posle ovoliko losih stvari... Na svu muku nas i povrede ubise :-?
Citiraj:
Jang debituje protiv Zadra

Amerikanac Džamar Jang trebalo bi da debituje za Crvenu zvezdu 29. oktobra, u „Pioniru” u okviru petog kola NLB lige gostuje Zadar.

Klub sa Malog Kalemegdana postigao je načelni dogovor s tuzlanskom Slobodom o dinamici isplate zaostalog obeštećenja.

To je ujedno uslov za skidanje blokade Svetaske košarkaške federacije (FIBA) na transfere igrača iz inostranstva.

Do zvaničnog podizanja rampe, odnosno do trenutka kada dokument o dogovoru klubova stigne u kancelariju FIBA, ostalo je da se utanače određeni detalji, na čemu rade pravnici Crvene zvezde i Slobode. Iako postoji mogućnost da momak sa univerziteta Nju Meksiko dočeka vatreno krštenje već u subotnjem meču sa Igokeom u Laktašima, izglednije je da će svoju prvu evropsku utakmicu odigrati protiv Zadrana.

Klub sa Kalemegdana živi pod sankcijama od početka avgusta, kada je FIBA na tužbu Slobode reagovala stopiranjem transfera dok se ne izmiri dug nastao neisplaćenim obeštećenjem za Elmeina Kikanovića i Milana Miloševića. Uprkos vanrednim okolnostima, Zvezda je uspela da sklopi tim za novu sezonu, oslanjajući se pretežno na mlade, perspektivne igrače. U koncepciju se uklapao i 22-godišnji Jang, bek koji je dvogodišnjim ugovorom prekršio nepisano pravilo da se Amerikanci ne obavezuju srpskim klubovima duže od jedne sezone.

Čekajući oporavak kapitena Borisa Bakića i Luke Drče, misija registracije Džamara Janga postala je sportski prioritet kluba s Malog Kalemegdana, prenose „Večernje novosti“.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 17:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Iskreno tesko sve sa Jangom, Drcom i Bakicem da cemo nesto napraviti. Ovo je najlosiji tim u NLB ligi i treba nam cudo pa da ne budemo zadnji....
Dovode oni sad i centra ali mi se cini da je kasno za sve.. Inace jedan od momaka iz BG mi kaze da je Vuk za prelazak u FMP dobio stan, Covic sad sve cini da budemo zadnji i da se on na kraju sezone pojavi sa ideom o fuziji i da nam pozajmi mjesto kao FMP

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 17:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Мени само није јасно што ми толико бјежимо од Човића?
Па нека буде све и свја један човјек, нека ради шта хоће...
Шта он има да чини кад се све "само" учинило. Ми се боримо за опстанак у НЛБ. Није нам ваљда он крив. Ми тргујемо утакмицама, продали смо Игокеи ову, да бисмо их добили у БГ. Иако су они бољи. Недовић није ушао на терен, Николић (наш најбољи играч са 16 кошева у просјеку) играо 10 минута, и то већину у посљењој четвртини кад смо губили 15 разлике. Увалин пресједио меч.

Контају да ће на тај начин обезбједити опстанак. У сваком случају, нама се мора догодити неки Човић, или оде све у ...

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 18:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ne bjezimo mi od Covica vec neko drugi ko potajno sjedi u upravi...

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 19:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Био и ја на итакмици, на страни код предсједника ;).

Мој коментар на почетку сезоне је био, Прва лига Србије! Да смо одиграли сезону са слабијим екипама можда би они дјечаци и напредовали. Овако бојим се да ће већина оглувити од пораза тако да ће други дио сезоне играти да изгубе. Такође, чини ми се да у тиму игра свако за себе са мишљу да што прије разгули.

Човић, једно велико ДА!

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 21:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa i ja da preuzmem klub tesko da bih ga doveo u gore stanje od ovog, tako da ne mozemo nista izgubiti sa njim

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 22:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

subotic i jos jedan amerikanac dolaze do zadra

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 476 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]