banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 08:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 749 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 38  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 16:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
On moze, ili Kubica :) Samo ne Alonso :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 18:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
ma Takumu kad bi u ferkonja stavili, pa da mrtve glave padaju svaku trku :lol: :lol: :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 21:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Da, bilo bi zanimljivo vidjeti Heidfeld-a u Ferrariju

Zar nije Dr Mario Theissen rekao da BMW i sledece godine zadrzava ovu postavu?

Citiraj:
ma Takumu kad bi u ferkonja stavili, pa da mrtve glave padaju svaku trku

Do kraja sezone ne bi bilo dovoljno vozaca da se trka odrzi :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 22:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
V@nja je napisao:
Citiraj:

Samo kazem da bi bilo dobro da dodje u Ferrari, a nikad se nezna, vidis sta se sve izdesavalo za pola godine, mada u svekom slucaju BMW treba da zadrzi ovu vozacku postavu, jer ce sledeca godina biti zanimljivija. Da se jos neko osim Ferrarija i McLarena-a popne na pobednicko postolje i to ne kao slucajnost, nego kao ozbiljan konkurent

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 23:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ok, ok .. nismo se razumjeli :)

Inace .. BMW je moj favorit ove sezone .. njih najvise 'pratim' .. buduci da sam prema McLarenu i Ferrariju manje-vise indiferentan .. Al' kad bih bas morao da biram .. prije bi to bio Ferrari.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2007, 08:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Info je napisao:
V@nja je napisao:
Citiraj:

Samo kazem da bi bilo dobro da dodje u Ferrari, a nikad se nezna, vidis sta se sve izdesavalo za pola godine, mada u svekom slucaju BMW treba da zadrzi ovu vozacku postavu, jer ce sledeca godina biti zanimljivija. Da se jos neko osim Ferrarija i McLarena-a popne na pobednicko postolje i to ne kao slucajnost, nego kao ozbiljan konkurent

Mislim da su i Kubica i Heidfeld ve' potpisali sa BMW Sauber-om za sledeću sezonu.

Takođe mislim da ćemo sledeće sezone sigurno više na podijumu viđati i BMW-ove vozače.

Iz sezone u sezonu BMW je sve bolji i bolji. Ove godine ubjedljivo drže treće mjesto (u ovom slučaju drugo konstruktorsko, pošto su McLaren-u oduzeti konstruktorski bodovi do kraja sezone)

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2007, 08:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Spyker Cars NV, nizozemski proizvođač luksuznih sportskih automobila, danas je potvrdio prodaju svog F1 tima, Spyker-Ferrari, za 88 miliona evra.

1. septembra ove godine, Michiel Mol, bivši direktor Spyker F1 tima, rekao je kako se udružio s Vijayom Mallyom, bogatim indijskim biznismenom, kako bi ponudio 80 miliona evra za kupovinu momčadi. Ta je ponuda poslana kroz Strongwind, investicijsku kompaniju obitelji Mol, i Watson Limited, kompaniju čiji je vlasnik Mallya.

Spyker Cars NV je odlučio prodati svoj tim za 88 miliona evra samo godinu dana nakon što je kupio Midlandov tim. Razlog prodaje su neočekivano visoki gubici nizozemskog proizvođača automobila u 2007., koji je u svoj program refinanciranja, radi osiguranja likvidnosti kompanije, uključio prodaju F1 tima.

Spykerovi dioničari će glasati za prijedlog prodaje tima 29. septembra.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2007, 10:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Procitao sam juce ovaj text o prodaji, bas me zanima ko ce biti kupac. Mozda je Schumacher, znam da je bio u pregovorima da kupi Torro Rosso, pa se mozda predomisilio i kupio Spyker. Videcemo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2007, 08:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rezultati jutrosnjih kvalifikacija

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2007, 07:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2006, 11:25
Pocetak utrke uzasan. Trebali su ih pustiti da startuju normalno. Ferari je stvarno imao cudnu taktiku. Reziser je bio grozan, obicno interesatne stvari nismo mogli vidjeti. Kimi je stvarno dobro vozio JEDAN ZAVOJ, stvarno mocno. Masa i Kubica na kraju, ono je bilo ekstra. I da spomen da je Hamilton pobjedio.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2007, 15:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ferrari se puno sjebao sa taktikom danas .. a reziser je bio uzasan, nije prikazao ni pola dobrih stvari u trci :> Inace, steta sto nije i Hamilton odustao pa da se u zadnje dvije trke tri vozaca bore za titulu :) Ali opet dobro .. nije Kimi ni zasluzio titulu ove godine, iako navijam za njega :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2007, 16:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
zerocool je napisao:
steta sto nije i Hamilton odustao pa da se u zadnje dvije trke tri vozaca bore za titulu

Pa ako bi u sledećoj trci Hamilton ispao a pobijedio Raikonen sa Alonsom na drugom mjestu onda će u zadnjoj trci biti tri kandidata za titulu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2007, 16:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tesko .. u tom slucaju Hamilton bi imao 7 poena prednosti, i onda bi Kimi morao da pobjedi, a Hamilton da zavrsi na petom ili losijem mjestu sto je po meni nemoguce(osim ako ne bi i tu zadnju trku odustao) :) A u slucaju da je odustao danas, bilo bi 5 poena razlike sa 2 trke do kraja, i sve bi bilo moguce :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2007, 19:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Prvo treba pohvaliti sve vozace sto su uopste vozili po onakvom vremenu, Kimi odlican celu trku iako sa ocajnom taktikom, napokon sam video Massu kako prestize na stazi neki jaci bolid, Hamilton je OKi vozio, BMW me razocarao, Spyker-a bod, sto je Sutil i najavio jer ima najvise iskustva na ovoj stazi. Drago mi je zbog Alonsa sto nije zavrsio trku (nazalost zbog udesa) ali stvarno ne volim tog momka.

Sve cestitke Hamilton-u, klinac je zasluzio da osvoji prvenstvo 8) 8) 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2007, 20:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sta je bilo sa Heidfeldom? Zasto je odustao? Kvar na bolidu? Ja sam gledao samo nepotpuni snimak sto je isao u 14:00 na HRT2.

Duel Kubice i Masse je bio sjajan! Ako je neko slucajno propustio, evo link.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2007, 23:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pojma nemam sta je bilo sa Nickom, ja kao ludak ustanem u 06.30 da bi gledao trku i kao prvo 15 krugova kruze kao ludaci, a onda reziser propusti sve sto se moze propustiti, prestizanja, udar Alonsa u zid, kvarove... Kimi se probija prema pobednickom postolju, prestize kao lud, a oni ludi japanci ne mogu da ga pronadju na stazi, tek kada je usao u ciljnu ravninu oni ga skontaju i krenu da snimaju, kad je pola vozaca vec prestigao... katastrofa. Za neocekivati od jednih japanaca koji su toliko pedantni i savrseni sa tehnologijom :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2007, 23:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Izgleda da mora padati kiša ili da neko izleti s bolidom na tribine da bi se za trku reklo da je zanimljiva! U poslednje vrijeme u 90% slučajeva prvi na startu, završava i prvi na kraju, osim ako ga ne izda mašina. Niger mi je bio jak od početka, što se vidjelo na ovoj temi i nadam se da će završiti kao šampion.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2007, 23:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa dobro F1 je toliko usavrsen da se sve svodi na prestizanje u boxovima, retko koji vozac pokaze nesto na stazi... kisa uvek bude najzanimljivija, ali mi nije jasno kako svaki put po kisi neki slepacki timovi dodju do bodova, ali dobro bar da nekako isplate ulozene pare za sezonu. Sledece godine bi se trebalo voziti i po mraku, mislim u Valensiji, pa se nadam da ce i to doprineti zanimljivijim trkama

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2007, 23:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Sledece godine bi se trebalo voziti i po mraku, mislim u Valensiji, pa se nadam da ce i to doprineti zanimljivijim trkama

Ako se ne varam sledece godine se u Valensiji vozi VN Evrope .. ali ne vjerujem da je po mraku. Cini mi se da je ta 'mracna' staza trebala biti rezervisana za neku stazu na istoku. Mada, moguce je i da grijesim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2007, 23:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Moguce da sam i ja nesto zamenio, znam da se je to ulicna trka, al kao da sam negde procitao da ce se voziti navece, pored te azijske, kao da bi trebale biti 2 nocne trke, al mozda sam ja to sanjao :lol: :lol: :lol:

Bice da sam sanjao, Singapur je nocna trka ulicam grada, a Valensija samo ulicna trka, maj bed O:) O:) O:)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 749 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 38  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]