banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 04:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Jun 2010, 13:11 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
skeva je napisao:
Usra ga ti buras sa ovim teorijama o penalima :D

Ma svako ima pravo da misli šta hoće i kako hoće, ali ja ti kažem kako je bilo, oba penala na ovom svjetskom prvenstvu su napravljena u najmanju ruku smiješno i nepotrebno, sjeti se dal je Nemanj Vidić pravi u Mančesteru takve penale, a o tom što se dešavalo na svjetskom prvenstvu u Njemačkoj ste svi azboravili, pa Duduić je igrao košarku po šesnaestercu dok mu sufdija nioje dosudio drugi penal, istu stvar je pravio i igrač Hrvatske Sjepan Tomas, napravi je jedan penal rukom i onda nakon toga još četiri puta?! u svom šesnaestercu igrao rukom, a sudija je očigledno bio obavješten o čemu je riječ i nije htjeo da dosudi taj drugi penal, pomalo simptomatično da su to igrači iz dvije reprezentacije koje dolaze iz zemalja koje su imale najveći broj osumnjičenih u aferi oko namještanja utakmica u Njemačkoj i njenim ligama, a poznato je da se po aziji za otvaraju takozvane internet kladionice i to se otvaraju za samo jednu utakmicu i poslije toga nestaju...
Teška je ovo priča, ali onaj ko poznaje kakvi ljudi rade u fudbalu nije i nerealna...

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 13:21 
Bič božji
Bič božji

http://www.youtube.com/watch?v=dmbpZ46D ... re=related

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 13:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
a jesmo govna...

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 13:29 
Bič božji
Bič božji

WinstonWolfe je napisao:
a jesmo govna...
????

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 13:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
E, nemoj sad te formalnosti Vidi, čim smo ono ispromašivali, uhvatio sam se za glavu, jer je jasno bilo da će se naši uznervoziti i stegnuti. O tome se radi kad se kaže "izgubili smo u prvom poluvremenu". Staro pravilo u fudbalu je da se u odlučujućim, teškim utkmicama, i polušanse moraju iskoristiti, ili slijedi kazna.
Sad se vidi koliko nam je falio Janković, koji je ulaskom mogao uzeti konce igre u svoje ruke. Nije da je opravdanje, i drugima su povrijeđeni i bitniji igrači, ali...

ma, prijatelju, znam ja tacno na sta se misli kad se kaze "izgubili smo u prvom poluvremenu", ali za mene su sva ta "nepisana fudbalska pravila" apstraktne gluposti, kojima uglavnom samo mi punimo svoje glave. racionalno pravilo je da u odlucujucoj utakmici treba da iskoristis JEDNU OD sansi koje ti se ukazu. to ne mora biti jedna od prve tri, jedna u prvih pola sata. ne, jedna na utakmici. i kad promasis sansu, ne puni sebi glavu da ce te stici kazna, nego igraj dalje. vidi pod njemacka-gana, argentina-nigerija, itd itd.

fudbaleri su sami sebi nametnuli taj pritisak "promasili smo, stici ce nas kazna" u drugom poluvremenu. nisu se u drugom poluvremenu australijanci pretvorili u supermene zbog nasih propustenih sansi. sami smo stali, povukli se, igrali potpuno bezglavo. ako smo bili mnogo bolji u prvom poluvremenu, zasto su sami sebe ubijedili da ce se situacija promijeniti u drugom...

uopste mi nije jasno zasto se stalno ponavlja da nasa ekipa udje u utakmicu kao da protivnik ima ogromnu psiholosku prednost. jebote, australijanci imaju ambicije da prodju u drugi krug, treba im pobjeda od najmanje 3 gola razlike (vjerovatno i vise, u zavisnosti od drugog rezultata), nama treba pobjeda od jednog gola razlike ili cak i nerijesen, i mi u utakmicu ulazimo kao da smo mi ti koji smo pod pritiskom, koji moramo da navalimo, damo golove ODMAH, inace...na utakmicama bi pokatkad valjalo ukljuciti i mozak i razum, a ne uvijek zivjeti opterecen legendama o spektakularnim porazama i nepisanim fudbalskim pravilima

isto sranje je bilo, kao sto rekoh, i na cuvenoj utamici partizan-artmedija. igraju sa slabijim protivnikom, na svom terenu, sa rezultatom 0-0 iz prve utakmice, i sebi nabijaju pritisak da su oni ti koji moraju da navale, daju gol, inace...

Citiraj:
posotji teza da se mora biti veliki u pobjedi i porazu

pa, ovaj put bar nismo ostali sa 10 igraca na terenu, nisu igraci jebali majku jedni drugima, nije nastao potpuni raspad sistema kad smo gubili. i to je neki napredak.
a za antica se ne sikiraj, otjerace ga svakako. a oni koji najvise pljuju po sudijama, zloj sreci i ostalom su oni koji ce vrlo brzo da zavrse sa reprezentativnom karijerom. meni je vrlo drago sto su neki mladji igraci realno sagledali situaciju.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 16:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Hertzog je napisao:
Citiraj:
"Srpskom narodu je mesecima pričao šarene laže, a sada crveni srpski narod. Ne prozivam previše Antića, čak sam i blag. Godinama je iz Madrida prozivao mnoge u Srbiji. Gotovo deceniju nije ništa radio i iskoristio je poslednju šansu da preuzme reprezentaciju. Kamo sreće da se nije vratio u naš fudbal. Sada ne bismo imali ovu tugu. Mislio je da demagogijom traje večno. Pokazao je na Mundijalu da je veliki folirant! A, za svoje neznanje FSS ga plaća mesečno koliko zajedno dobijaju svi treneri. I to pokazuje kakav je Antić čovek, patriota i stručnjak", otvorio je Bjeković "rafalnu paljbu" po bivšem fudbaleru Partizana.

Kojeg li ce strucnjaka oni da nam preporuce... Hoce li opet dovesti neku marionetu koja ce sklapati tim po njihovim zeljama i ubacivati igrace koji osim reprezentativnog dresa nisu obukli nijedan drugi :angry4: :angry4: :angry4:

Парола из времена бојкота:

БЈЕКОВИЋУ ЕЛЕКТРИЧАРУ МЕСТО ТИ ЈЕ НА БАНДЕРИ!

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 20:08 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Jun 2010, 15:59
Da nismo igrali rukama sad bi bili u osmini finala. Protiv Australije stvarno nismo
imali srece. Ali nema veze. Igrali smo dobro i to je to. Nismo se obrukali, jer se
ispostavilo da su reprezentacije iz nase grupe odlicne.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 01:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Pa i ja mislim da se nismo obrukali. Biti četvrti u grupi s četiri tima nije neki uspjeh, ali s ovakvim razvojem situacije nije ni neka katastrofa. Ali sve to nema nikakve veze, mafija će svakako da otjera Antića i da postavi umjesto njega... pojma nemam, možda Živadinovića ili Đorića. Ili Čabrinovića. Ili će Bekvalca da izvuku iz penzije. A možda se i Štepi ugura. Jadna li nam majka...

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 03:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Bas... Jadna li nam majka kada Antic ode :(

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 11:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Onaj Karadzic je totalni kreten. Popljuva i igrace i selektora i njih krivi, najavljuje rezove. A idiot zaboravlja da je on glava saveza. Riba se cisti od glave.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 11:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
ferdinand je napisao:
Onaj Karadzic je totalni kreten. Popljuva i igrace i selektora i njih krivi, najavljuje rezove. A idiot zaboravlja da je on glava saveza. Riba se cisti od glave.

Treba ubiti pseto...
Najobicniji kreten. Mars iz saveza.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 11:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ovo je užas. A onda kad neki igrači poslije odbiju da igraju za reprezentaciju, onda će te PATRIOTE kao što je Tole da ih nazivaju izdajnicima. Užas i još jednom užas.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 11:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pretpostavljam da taj debil ne snosi niti najmanju krivicu, jer on nema nikakve veze sa izborom selektora i igraca... Verujem da mu nije palo na pamet da podnese ostavku za taj debakl, kako on kaze, jer kao odgovorno lice saveza treba da snosi najvecu odgovornost zbog lose politike vodjenja istog. Ne lakse je napasti Antica i igrace i tako skrenuti odgovornost na druge... Dabogda Antic otisao, a mi se ne plasirali na EP, pa da vidim kako ce objasniti i aj neuspeh.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 12:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ja sam jos poslije utakmice sa Ganom rekao da glavonju treba otjerati i tad je srao i govorio kako je misija Srbije na SP gotova da se treba okrenuti nekim drugim stvarima a kad se pobjedila Njemacka onda nas je vidio u cetvrtfinalu i samo sabirao cifre i razmisljao kako da ih svrne u dzep. I sad mu je glavna prica kako se ostalo bez 4-5 miliona i da ce zbog toga Anticu smanjiti primanja...
Ako on ne ode sa kormila onda stvarno treba traziti pomoc drzave da se mafija konacno otjera iz fudbala (mada je i drzava mafijaska pa to dode na iso).

A i ovog bjekovica treba da pljune svako ko ga prepozna na ulici.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 13:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sto se tice bjekovica, to je njegov licni obracun sa anticem, koji datira jos iz vremena bojkota. to zapravo uopste ne treba uzimati zaozbiljno.

anticu ne mogu smanjiti platu, a ako ga otpuste, duzni su da mu isplacuju punu platu sve do 2012 godine. to je zakon, i tu ni onaj cigan karadzic ne moze nista. a kad bi uspio nekako da izdejstvuje smanjenje plate, to bi bila potpuna katastrofa. koji bi ozbiljan trener poslije toga sjeo na klupu reprezentacije, znajuci da taj konj moze da ga handri kako god mu padne na pamet.

antic je za ponedeljak najavio konferenciju za stampu gdje ce zestoko da odgovori karadzicu i kriticarima. vidjecemo sta ce od toga ispasti

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 14:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Puna podrška Antiću! Dočekali smo da nam reprezentacija, poslije x godina, igra fudbal, a sad treba da selektora smjenjuju sumnjivi ljudi još sumnjivijeg znanja.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 14:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Baš bih volio da vidim ima li ta stoka od Karadžića ikakav dokaz da je četvrtfinale zacrtano kao cilj prije početka prvenstva. Mislim, na nekom zvaničnom sastanku, a ne u njegovoj tikvi. Pardon, glavurdi.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 14:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jedva čekam tu Antićevu konferenciju za štampu i nadam se da će da im se naj... mame prije nego što ode.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 14:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Baš bih volio da vidim ima li ta stoka od Karadžića ikakav dokaz da je četvrtfinale zacrtano kao cilj prije početka prvenstva. Mislim, na nekom zvaničnom sastanku, a ne u njegovoj tikvi. Pardon, glavurdi.

kako se meni cini, plata selektoru se odredjuje na osnovu finansijskog stanja u savezu u trenutku potpisivanja ugovora, i ne bi trebalo da ukljucuje potencijalni uspjeh na prvenstvu. osim ako nisu u pitanju premije, ili tako nesto. u suprotnom, tole je mogo da proracuna da ce mu s neba pasti milijarda eura, i da, na osnovu te pretpostavke, zaposli murinja kao selektora.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 14:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ako pravis budzet na osnovu hipotetickog plasmana, onda prodjes kao leeds united. cini mi se da su sad u trecoj ligi, ili tako nesto

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]