banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 23:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Jun 2010, 19:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
A to što ćemo da osvojimo EP Džaja ne spominje?

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 19:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
naravno, antic nije bezgresan, i svako ima pravo da ga kritikuje, ali konstruktivno. a ne pricama "ovo je debakl", "nismo nimalo napredovali od klementea" (zamisli, a sa klementeom se nismo ni plasirali na veliko takmicenje, a bili smo u duplo slabijoj grupi nego sad)...

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 19:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Citiraj:
Када је Антић потписао уговор циљ је био пласман на СП (а знамо у каквом се тада распаду налазила А селекција). Јесмо се пласирали?

ovo je poenta svega, reprezentacija je prije prve utakmice bila u govnima do guse, nije se znalo ni kosi ni ko vodu nosi. niko nije ocekivao plasman na SP, a kamoli da budu prvi u grupi.
danas je to ekipa koja ima i glavu i rep, svako ima svoju neku ulogu i vecina se trudi da svoj dio posla odradi kako treba. plus atmosfera u ekipi koja nije bila ovakva odavno. naravno da antic nije bezgresan i da grijesi, ali reprezentacija se stvara i to je proces, nista ne moze doci preko noci - a da smo kojim slucajem prosli, a nije puno falilo, antica bi sadasnji pljuvaci dizali u nebesa. rezultat na SP je odlican kad se sve uzme u obzir, a pod rezultat ne mislim samo na 0-1, 1-0 i 1-2 vec na cjelokupan utisak. u svakom slucaju, mi moramo biti zadovoljni i svi ih podrzati.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 19:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

evo i karadzic dao neki nebulozan intervju na b92, ne da mi se sad citirati...elem, rece da ce anticu da smanje ugovor, jer su oni u budzetu planirali da nasi dodju do cetvrtfinala (!). otjerace ga, kako vidim

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 20:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ubiću se ko siroče...

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 20:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Milanko Djeric je napisao:
evo i karadzic dao neki nebulozan intervju na b92, ne da mi se sad citirati...elem, rece da ce anticu da smanje ugovor, jer su oni u budzetu planirali da nasi dodju do cetvrtfinala (!). otjerace ga, kako vidim

Uprava napolje!!!

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 20:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Harvester je napisao:
Ubiću se ko siroče...

Imas li metak i za mene? Kriza je... Nema se...

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 22:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Теле окренуло леђа Антићу.
Ово је крај Антићеве приче са репрезентацијом. Човјек какав је Антић, неће дозволити да му овакав идиот (човјек који није нити играо фудбал, нити био тренер и сл...) прича о постави, тактици, а поготово да му приговара за плату. Не зато што му се за наведено нема шта приговорити, већ зато што је то овај овако подло, јавно учинио. Захваљујући, ИСКЉУЧИВО захваљујући Антићу, је још увијек ту гдје се налази, до сада би био линчован. У Србији није направио НИШТА, уназадио је лигу, а вадио се на репрезентативне успјехе. Сад је на најперфиднији начин ПРИЈЕ анализе и комплетног извјештаја Антића и стручног штаба, пљунуо на све што су до сада радили. А да не помињем како се из интервјуа јасно види да је њему само жао тих пар милиона из четвртфинала...

А сада би они који су приписивали Антићеве успјехе Толету, требали мало глупо да се осјећају.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 22:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Што се мене тиче играчима треба дати подршку такође и Антићу ,а за даље у нападу потражити нова рјешења јер је ово очајно Жигић као нападач са највећом минутажом годину дана гола није дао . Караџић је лицемјер и није му мјесто на челу фудбалског савеза , а Џаји би боље било да се позабави са својом оптужницом и лоповлуцима ,а анализу нека остави за вријеме робијања да му испуни слободно вријеме.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 22:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Теле окренуло леђа Антићу.
Ово је крај Антићеве приче са репрезентацијом. Човјек какав је Антић, неће дозволити да му овакав идиот (човјек који није нити играо фудбал, нити био тренер и сл...) прича о постави, тактици, а поготово да му приговара за плату. Не зато што му се за наведено нема шта приговорити, већ зато што је то овај овако подло, јавно учинио. Захваљујући, ИСКЉУЧИВО захваљујући Антићу, је још увијек ту гдје се налази, до сада би био линчован. У Србији није направио НИШТА, уназадио је лигу, а вадио се на репрезентативне успјехе. Сад је на најперфиднији начин ПРИЈЕ анализе и комплетног извјештаја Антића и стручног штаба, пљунуо на све што су до сада радили. А да не помињем како се из интервјуа јасно види да је њему само жао тих пар милиона из четвртфинала...

uz sve to je arogantan i ponasa se kao diktator, kao da srpski fudbal nije postojao prije njega i da su igraci i antic njegove sluge. igraci su trazili sastanak sa njim, on je rekao da ce ih primiti, ali da "ne vidi sta to oni imaju da mu kazu". ne bi me cudilo da antic ode, a da neki igraci pocnu da bojkotuju reprezentaciju. lako bi moglo sve dobro sto je napravljeno u prethodne dvije godine da ode u k***c

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 23:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
uopste me ne cudi da se nakon svega dobrog sto je uradjeno, sve raspadne. a taman kad je pocelo da lici na nesto. pa ne mozemo biti tolika govna, ili ipak mozemo?

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 00:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Bojim se ja da ni od tih hvalospjeva o tome kako su "oni i pored svega najveći i kako ih volimo", kao ni od pretjeranih kritika, nema ništa....

Mislim da svako ima pravo da iskaže svoje mišljenje, pogotovo jer se i selektor i reprezentativci bave javnim poslom, a uz to i predstavljaju kompletnu zemlju, a ne samo sebe. Nije da nešto branim stavove koje su iznijeli Stepanović i Džajić, ali nisu se dotični sami pozvali u medije, pa se izasrali po Antiću, igračima i nastupu, nego ih je neko pozvao i tražio njihovo mišljenje. To što se smatra da oni nisu kompetentni da komentarišu, druga je stvar i govori o kompletnom siromaštvu stručnog kadra...

Uopšte, ponoviću ono što sam već rekao. Niti je ovo neki uspjeh, od koga treba praviti neku moralnu pobjedu, niti je neki debakl. Jednostavno osrednji nastup, a od loših stvari, kojih je bilo prilično, treba izvući pouke i nastaviti sa izgradnjom tima. Odbrana - dobra, mada sa povremenim padovima koncentracije. Vezni red - može i bolje, ali s obzirom da su tu i mladi igrači tipa Kuzmanovića i Kačara, u perspektivi i Matića, mislim da se može računati na još bolja izdanja. Krilni igrači - odlični individualno, ali bez pravog veznog reda, normalno je da ne mogu sami puno da urade. Jovanović i Krasić, Tošić, u perspektivi i Sulejmani, vjerovatno i Ljajić, možda i Dušan Tadić.

Napad je nešto što će ostati rak rana. Možda Žigić uđe u formu u narednoj sezoni, ali on je već u 30-oj i neće vječno igrati. Pantelić je takav kakav je, Lazović takođe. Od njih nema puno vajde, pa ostaje da se vidi šta će da bude sa Danijelom Aleksićem i do kog nivoa taj momak može da napreduje. Vjerovatno treba pratiti i raznorazne klince po inostranstvu, djecu naših doseljenika po Njemačkoj, Švajcarskoj i ostalim gastarbajterskim zemljama, ne bi li se iskopao neki talenat.

Da je bilo dalekovidosti, pa da se na vrijeme recimo vrbuje Jovetić ili da je neko Vučinića ubijedio da zaigra za Srbiju, možda bi stvari sada izgledale drugačije, što se tiče napadača. Ali to je davno prošlo vrijeme...

edit:
Najvažnije je dostojanstvo u porazu...

J...te oko tog igranja rukom, stvorila se priča, kao da je Kejhil pokupio loptu objema rukama, sa gol linije, sa očitom namjerom.
Sve mi se više gade ti komentari o manjku sreće i sudijskoj nepravdi...

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 01:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Da je bilo dalekovidosti, pa da se na vrijeme recimo vrbuje Jovetić ili da je neko Vučinića ubijedio da zaigra za Srbiju, možda bi stvari sada izgledale drugačije, što se tiče napadača. Ali to je davno prošlo vrijeme...

ja kako se sjecam, bila je prica da je vucinic imao veliku zelju da zaigra za srbiju, ali da je "dzentlmenski" dogovor dva saveza bio da svako igra za zemlju u kojoj je rodjen. ali ko zna...

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 07:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Bravo Nitro, ...

I meni su odvratni ti komentari o manju srece, sudijama i ostavljanju nekog utiska.
Objektivno, nemamo mi selekciju za polufinale ili finale, ali ovakva grupa se morala proći. Prosto cinjenice govore da nismo dobro odigrali. Reprezentacija ima potencijala, uz određene korekcije u igračkom kadru i promjene u FSS. Ključno pitanje je, znamo li izvući pouke iz ovog što nam se desilo???

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 09:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:
Sve u svemu, moralo je bolje.

izmedju 'moralo je bolje' i 'ovo je debakl sa nesagledivim posljedicama' je poprilicno velika razlika. niko ne kritikuje dzajiceve izjave zato sto je on bivsi zvezdas.

Citiraj:
"Penal je postojao, ali mi smo eliminisani u prvom poluvremenu. Promašili smo šanse, a nije jasno zbog čega je Antić zamenio Krasića koji je motor reprezentacije", kaže po mnogima najveće ime srpskog fudbala.

Šta ovdje nije tačno?

nista od toga nije tacno.
- penal je mogao, ali nije morao da se sudi. sad, sto drugima takve penale sude, a nama ne, to je druga prica
- eliminisani smo ne u prvom, nego u drugom poluvemenu, jer smo tad primili dva gola. utakmica ne traje 45, nego 90 minuta. dzajic i slicni koji forsiraju pricu da gol MORA da se da na pocetku, inace ce da nam se vrati, da se uvuce nervoza itd itd samo stvaraju nervozu i negativna osjecanja kod igraca. zasto nijemci nisu izgubili utakmicu protiv gane, iako su takodje promasili neke prilike u prvom poluvremenu? zato sto nijemci znaju da to sto si promasio nije bitno, bilo pa proslo, da se utakmica igra 90 minuta, da nikakve nebeski apstraktni fudbalski zakoni ne vaze. i jer ih nisu filovali pricama da MORAJU da daju gol tad i tad.
- antic je zamijenio krasica zato sto je na pocetku drugog poluvremena bio odlicno pokriven i nije se sastavio sa loptom. uostalom, nije umjesto njega postavio hrast, nego bambija, koji je bio takodje vrlo opasan. uostalom, nakon njegove akcije smo dali jedini gol
- najvece ime srpskog fudbala? o tome bi se dalo poprilicno diskutovati[/quote]

E, nemoj sad te formalnosti :lol: Vidi, čim smo ono ispromašivali, uhvatio sam se za glavu, jer je jasno bilo da će se naši uznervoziti i stegnuti. O tome se radi kad se kaže "izgubili smo u prvom poluvremenu". Staro pravilo u fudbalu je da se u odlučujućim, teškim utkmicama, i polušanse moraju iskoristiti, ili slijedi kazna.
Sad se vidi koliko nam je falio Janković, koji je ulaskom mogao uzeti konce igre u svoje ruke. Nije da je opravdanje, i drugima su povrijeđeni i bitniji igrači, ali... ko ih je*e :cat:

P.S. Sve kritike Antića što ste dosad pročitali, možete da zajebete, jer je ovo vrh.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 12:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Citiraj:
"Srpskom narodu je mesecima pričao šarene laže, a sada crveni srpski narod. Ne prozivam previše Antića, čak sam i blag. Godinama je iz Madrida prozivao mnoge u Srbiji. Gotovo deceniju nije ništa radio i iskoristio je poslednju šansu da preuzme reprezentaciju. Kamo sreće da se nije vratio u naš fudbal. Sada ne bismo imali ovu tugu. Mislio je da demagogijom traje večno. Pokazao je na Mundijalu da je veliki folirant! A, za svoje neznanje FSS ga plaća mesečno koliko zajedno dobijaju svi treneri. I to pokazuje kakav je Antić čovek, patriota i stručnjak", otvorio je Bjeković "rafalnu paljbu" po bivšem fudbaleru Partizana.

Kojeg li ce strucnjaka oni da nam preporuce... Hoce li opet dovesti neku marionetu koja ce sklapati tim po njihovim zeljama i ubacivati igrace koji osim reprezentativnog dresa nisu obukli nijedan drugi :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 12:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Hertzog je napisao:
Citiraj:
"Srpskom narodu je mesecima pričao šarene laže, a sada crveni srpski narod. Ne prozivam previše Antića, čak sam i blag. Godinama je iz Madrida prozivao mnoge u Srbiji. Gotovo deceniju nije ništa radio i iskoristio je poslednju šansu da preuzme reprezentaciju. Kamo sreće da se nije vratio u naš fudbal. Sada ne bismo imali ovu tugu. Mislio je da demagogijom traje večno. Pokazao je na Mundijalu da je veliki folirant! A, za svoje neznanje FSS ga plaća mesečno koliko zajedno dobijaju svi treneri. I to pokazuje kakav je Antić čovek, patriota i stručnjak", otvorio je Bjeković "rafalnu paljbu" po bivšem fudbaleru Partizana.

Kojeg li ce strucnjaka oni da nam preporuce... Hoce li opet dovesti neku marionetu koja ce sklapati tim po njihovim zeljama i ubacivati igrace koji osim reprezentativnog dresa nisu obukli nijedan drugi :angry4: :angry4: :angry4:

Bjekovic! alo jebeni Bjekovic nesto prica!!!

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 12:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Konstantno sam bio za to da se ukaže maksimalno povjerenje Antiću, jer je od sprskih trenera, daleko najveće ime i sigurno je da ima najveću reputaciju i rezultate iza sebe. Kvalifikacije su davale za pravo mnogima da vide smisao u Antićevom dovođenju, ali posotji teza da se mora biti veliki u pobjedi i porazu, a bojim se da se većina srpskih reprezentativaca, nije baš pokazala takvima, uključujući i selektora. Ako se usijanim glavama sa terena, može i oprostiti, za izjave poput Stojkovićeve, onda mi nije jasna izjava u današnjem Blicu, u kojoj Antić, gotovo ponosno govori, kako je na španskom psovao sudiju.
Čemu to? Da li je to način da se recimo mladim igračima usadi pravilan odnos prema protivniku, sudiji i uopšte prema fudbaslkoj igri? Bojim se da Antić ne napravi greške u koracima, koje već sada mogu skupo da ga koštaju, jer javnost traži krivce.

Opet ću ponoviti odnos Lipija i Bufona, prema ispadanju Italije, kao svjetskog šampiona. Inače su mi njih dvojica, maltene jedini Italijani koje izuzetno cijenim i poštujem.
Lipi je kao selektor preuzeo puno odgovornost na sebe, rekavši da je jedini krivac za loš rezultat, a Bufon priznao da nisu zaslužili da prođu grupu, jer nisu u stanju da savladaju selekcije poput Slovačke i Novog Zelanda. Mislim da je to primjer zdravog odnosa, kad se prvo analiziraju sopstvene greške, a ja nešto ne vidim previše toga, kod naših reprezentativaca. Osim pojedinih, poput Ivanovića, koji je cijelim tokom prvenstva zdravo rezonovao i davao prilično adekvatne ocjene i o igrama i o rezultatima...

Citiraj:
Ključno pitanje je, znamo li izvući pouke iz ovog što nam se desilo???

Apsolutno tačno. Poslije onog debakla na prošlom SP, nikakve pouke nisu izvučene. Sad je bilo i dobrih i loših stvari i valjda bi po nekoj zdravoj logici, trebalo da se napravi kompletna analiza i da se greške ne ponavljaju. Mada mislim i da nema potrebe za nekom medijskom hajkom, koju pojedini pokušavaju da isfabrikuju...

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 12:55 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Moram i ja da napišem koju oko nastupa naše reprezentacije na zadnjem S.P U JAR...
Još poodavno sam sam sebi obećao da se neću više nervirati zbog neuspjeha koje nam oni redovno priređuju... Neki sada hoće da kažu kako je sam plasman na prvenstvo uspjeh, e pa ako je tako onda nismo trebali ni putovati tamo i pokazati kakve probleme imamo u nacionalnoj selekciji...
Očigledno je da je u ekipi narušena atmosfera i poremećeni međuljudski odnosi, da postoji određena nesloga među igračima i trvenje oko tog ako je veći igrač i ko ima veći ugovor, čija žena je ljepša, ko gdje ljetuje itd itd itd, mogu oni sada da pričaju šta hoće ali to je tako, Sjetite se braćo svjetskog prvenstva u Njemaqčkoj gdje smo došli kao jedan od favorita iz sjenke, ne po ocjenama naših novinara, nego po ocjenama stranih novinara i onih za koje se može reći da poznaju fudbal... Šta se tamo deslio, tamo smo prošli još gore i na površinu su isplivale negativnosti, većina igrača ih je demantovala ali mi svi znamo da su se tamo narodski rečeno popičkali i prošli smo tako kako jesmo, a očigledno da se sada desilo isto i opet to nše zvijezde demantuju...
Opet neki kažu da je ovo uspjeh, a pogledajte imena naše reprezentacije, po pojedinačnom kvalitetu smo najmanje među četiri ekipe, ali mi nemamo timski duh zbog gore navedenih stvari, a posebno je simptomatično da se to dešava samo nama SRBIMA...
Za mene najveće razočarenje lično je Branislav Ivanović, pa on kada bi onako beskrvno igrapo za Čelzi kod Anćelotija nebi mogao da prisustvuje ni na treninzima, a ne da bude najbolji bek Premijer Lige, najjačeg evropskog , mogu reći i svjetskog ligaškog takmičenja, poslije lige oprvaka naravno...
Posebno ću se osvrnuti na penale koje su pravili naši igrači i iznijeću opet lično mišljenje da su u pitanju penali naručeni od strane mafije koja je igrače kjoji su ih pravili "gurali" kroz karijeru pa je došlo vrijeme da se vrate dugovi, jer zamislite koliko je kvota da pogodite ime igrača koji će napraviti penal, to vam je kvota "DAJ PARE I UPIŠI SAM KVOTU"... Penale u Njemačkoj u zadnjoj utakmici je pravio Ivan Dudić i to dva puta na jednoj utakmici, a zamislite koja je to bila kvota, a vjerovatno su i ova dvaq bila "naručena"... Kada se to sve sabere, mi smo napravili puno9 sa tom jednom pobjedom na S.P. :(

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 13:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Usra ga ti buras sa ovim teorijama o penalima :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]