banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 17:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Jun 2010, 19:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Gocias je napisao:
Сад иде монолог :).

Атмосфера никад боља у граду, у 19 часова је све било крцато, сваки кафић! Окићена аута, куће, зграде, дресова никад више и то све нова гарнитура. Ипсија се пиво, цигара једна за другом, почиње утакмица навијање за 10! Играмо сјајно, напад за нападом, прилике се рјеђају ко на траци, гол само што није ... Друго полувријеме... сви знате шта је било. И на крају утучени сви до једног! Ни литре пива, ни цигара безбор, живаца више и нема ал џаба. Није нам се дало. Ко по обичају, пљувачи су сад најгласнији, идем кући и слушам свашта. Другари и ја вртимо филм, Аустрија, Француска, Литванија, Румунија, који труд, колико изостанака са факултета, школе, посла. И на крају, ВРИЈЕДИЛО ЈЕ! Сваки детаљ! Хвала Антићу, селекторе! Хвала Лане, Немања, Милоше, Дејане, Ненаде, Иване, хвала момци! Видимо се 7. септембра! Ајмо ајде...

Znam da nismo bili sjajni ali i ja tako osjecam...

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 20:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Što se mene tiče, pljuvači mogu da skoče u jezero. Možda nismo briljirali, ali mislim da je ovo početak našeg meteorskog uspona.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 21:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Harvester je napisao:
Što se mene tiče, pljuvači mogu da skoče u jezero. Možda nismo briljirali, ali mislim da je ovo početak našeg meteorskog uspona.

Meni je jedino krivo zbog Stankovica. Jedino zbog njega. Mogli smo dosta. Deki je igrao odlicno, ali nece jos dugo. Nadam se da grijesim.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 22:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Deki će moći sasvim lijepo da posluži u kvalifikacijama i naravno nema ljepšeg oproštaja od reprezentativnog dresa od titule evropskog šampiona koju osvajamo za dvije godine.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 22:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
slzem se. bice mu to kruna jedne jako dobre karijere. i vidiceve. kapiten je konacno bio pravi.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 10:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
А овај изрод Драгослав Степановић сада пљује по Антићу да горе не може. Јебем га ја у Лакташе!

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 10:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Veliki srpski strucnjak... :roll:

Toliko je dobar da trenira Laktase

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 10:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Daljac je napisao:
А овај изрод Драгослав Степановић сада пљује по Антићу да горе не може. Јебем га ја у Лакташе!

1. Stepanovic je kreten,
2. Ne diraj mi u mjesto!!!
:lol: :lol: :lol:

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 11:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Daljac je napisao:
Ma pusti ,dalabu 8)

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 11:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Haha, dok je Štepi trenirao njemačke trećeligaše, Antić je osvajao duplu krunu s Atletikom :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 12:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
И даље боли. Тужан сам. Нисам љут, нико ми није крив. Жао ми је ових момака и Антића. Нису заслужили да их овако разапињу изопачени "стручњаци" и полуписмен народ. Дан послије Њемачке, били смо прваци свијета, сад на силу хоће да нас угурају на дно овог СП, иза Француза и Италијана...

Већ годинама причам како је спротско новинарство у Србији - рак рана српског спорта.
Миха је дао сјајан интервју:
http://www.b92.net/sport/sp2010/vesti.php?nav_id=441178
На крају којег је добро закључио:
Citiraj:
Mihajlović posle svega zaključuje da je pred fudbalerima srpske reprezentacije delikatan period, period u kojima treba zaceliti rane i odabrati put kojim da se ide dalje.
„Potrebni su nam hladna glava i pamet. Samo da ne bude grešaka iz prošlosti, da u razočaranju ne prevlada strast. Tu smo sada svi na ispitu: javnost, novinari, kompletna fudbalska organizacija“, zaključio je Mihajlović.

По квалитету смо показали да нам је мјесто у најбољих 16. Спортска срећа нас је гурнула нешто ниже. Тога су свјесни и играчи, зато им је сад најтеже. Наравно, могли смо и боље, али не заваравајмо се, не много боље. По мени, наш учинак на СП има пролазану оцјену. И да, ја наш репрезентативни учинак рачунам од прошлог циклуса квалификација за ЕП, до данас. Остало се само може гледати са индивидуалног аспекта.

Poslednji put menjao bigman dana 25 Jun 2010, 12:07, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 12:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
..Gledajući našu i njihovu igru u prvim utakmicama, potpuno je iluzorno pričati o nekoj našoj pobedi. To je nemoguća misija, ali nada umire poslednja. Sve zavisi od toga može li Antić da izvuče najviše iz igrača, to može da nas izvadi. Međutim, ako ne budemo igrali ofanzivno, nemamo nikakve šanse. Ukoliko mi budemo čekali da nas oni napadnu, Jovanović i Krasić će biti bekovi, a Lam i Badšturber krila. Jednostavno, ako ne budemo napali, nećemo moći da iskoristimo našu glavnu snagu, a to su bočni igrači Ivanović, Kolarov, Krasić i Jovanović, koji igraju vrhunski fudbal u svojim klubovima - objašnjava Stepanović.

- Ovo je najbolja ekipa Nemačke u poslednjih 20 godina! A najveće zasluge za to pripadaju Luisu van Galu, treneru Bajerna. Osmorica igrača Nemačke dolaze iz Bajerna, a Van Gal ih je naučio da igraju moderno, sa jednim ili dva dodira, da se brzo oslobađaju lopte... Ja Nemce protiv Australije nisam mogao da prepoznam.

evo sta je doticni metuzalem reko prije utakmice sa njemackom. nit smo mi igrali ofanzivno, nit su nas oni razvalili. zapravo, apsolutno NI JEDNA recenica ovde nema nikakvog smisla.
ja sam mislio da ce taj probisvjet poslije ovakve gomile gluposti i promasaja imati dovoljno digniteta da se makar pokrije po usima i ne prosipa vise svoje "mudrosti", kad ono ta ameba opet nasla nesto da izjavljuje. uostalom, gori smo mi ovde sto mu dajemo toliki publicitet

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 12:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Dobro je sto su italijani posle francuza najgori (ne racunam ove losije reprezentacije), tako da u kvalifikacije za EP ulaze daleko optereceniji nego mi... Docice im novi trener, novi igraci i treba izdrzati pritisak medija... Kod nas je sve isto, samo mislim da je tim daleko jaci posle ovog prvenstva, sto je za svaku pohvalu

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 12:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Stepi ima prvi da stoji u redu za autogram od Jovanovica kad dode u BL, da sam na Lanetovom mjestu nebi mu ga dao :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 14:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

izvor http://www.sportske.net
Citiraj:
I Džaja kritikuje Antića...
25. JUN 2010. | 13:04 | IZVOR: SPORTSKE.NET, NOVOSTI.RS

U svojoj kolumni u hrvatskom "Jutarnjem listu", Dragan Džajić ocenio da će se neuspeh odraziti na srpski fudbal i zamerio Antiću na izvlačenju Krasića iz igre...
Džajić je ocenio da je Srbija pretrpela veliki neuspeh.

"Penal je postojao, ali mi smo eliminisani u prvom poluvremenu. Promašili smo šanse, a nije jasno zbog čega je Antić zamenio Krasića koji je motor reprezentacije", kaže po mnogima najveće ime srpskog fudbala.

On je dodao da će neuspeh imati posledice na srpski fudbal, ali nije mogao da sada sagleda razmere eliminacije.

"Debakl bi mogao da ima dalekosežne posledice, Srbija je morala da prođe grupu. Slovenci mogu da se vrate uzdignute glave, za razliku od naše reprezentacije", dodao je Dragan Džajić.

zar su ovu lopinu pustili iz zatvora, pa sad moze da piskara sranja?

"debakl bi mogao da ima dalekosezne posledice". zasto? slovenci mogu da se vrate uzdignute glave, za razliku od nas. zasto?

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 14:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Taj Džajić je glupi kenjator. Naravno, ovo ćemo sve da zabilježimo u sveščicu, pa ćemo da vidimo šta će da priča kad prođemo kvalifikacije kao prvi.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 15:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Када је Антић потписао уговор циљ је био пласман на СП (а знамо у каквом се тада распаду налазила А селекција). Јесмо се пласирали?
Јесмо.
Све изнад тога је преко реалности.
Е сад разни Џајићи, Степановићи и Живадиновићи што кењају то је ствар њиховог дебилизма.

Антић треба и даље да ради са селекцијом ,имамо одбрану, имамо средину, немамо напад и то ни Мурињо неће изменити.

Каже Џаја (полиже ми јаја) да би овај "дебакл" могао да има далекосежне последице по српски фудбал. Па с обзиром на којим је гранама исти мене живо занимају које то последице могу да буду и може ли још горе. Вероватно је непласирање на ЕП 2008 имало мање последице или брука на СП 2006.

У земљи у којој постоје 3-4 функционална стадиона ми очекујемо да имамо јак фудбал?
У земљи где два највећа клуба кризирају ми треба да имамо јаку селекцију?
У земљи у којој је најбољи играч странац, кога још приде сада терају на све начине из клуба ми треба да имамо избор играча за СП?
Каква смо ми то земља када највећи стуб срБства већ три године није првак а приде стуб срБства ишутира капитена из екипе који је у протеклој сезони био најбољи играч исте екипе?

И сад поред свих малверзација, намештања, крађа како у првој тако и у нижим лигама наше испадање на СП је дебакл?

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 18:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Ni Antic ni igraci (neki od njih u 23 00 u hotelu deru po pivama i cigarama) nisu svete krave pa da im se ne smije uputiti kritika. To pravo ima svako od nas ... a , zaste ne bi imali Dzajic ili Stepanovic. Posebno Dzajic, izabran 2003. od strane FS SiCG za najboljeg igraca drzave u proteklih 50 godina!!! Takav igrac ima i treba sta da kaze. Grobari koji ga kritikuju, mogu tek da mu ga pomuzu ...

Uostalom, Antic mi sve vise lici da nekog ostarjelog propalog politicara i demagoga... Kaze kako smo ostavili dobar utisak! Prica o nekoj fudbalskoj nepravdi i nesreci ... Ajde! Zadnji smo u grupi, sa dva poraza i negativnom gol razlikom, guze nas oni nesretni Australijanci, a Antic prica o nekom utisku. Ako mu je do utiska neka se bavi umjetnickim klizanjem.

Sve u svemu, moralo je bolje. Zasto nije, neka precizno odgovore glavni starteg i igraci koji su podbacili. Nemojte samo da nam mazete oci. Volimo vas, ali nismo toliko glupi da nam servirate price za malu djecu.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 18:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Treba kritikovati, ali ne pod emocijama, već razumno. Objektivno, jesmo ostavili dobar utisak (neke engleske novine - "Srbi su pokazali klasu u igri ali i nemoć da je materijalizuju, uglavnom, bolje na Švabe ili Ganu, nego na njih"). Problem je bio psihološki - igrači su bili stegnuti u prvoj utakmici, sve do onog kartona. Da smo tad igrali kao protiv Švaba, dobili bi. Glava. I protiv Ozija smo počeli odlično, oni se nisu vidjeli, onda promašili par stopostotnih i prepali se - to je bilo to. Vrlo lako smo mogli proći, i nismo imali sreće. Ova reprezentacija ima veliki potencijal, treba još dočekati da izraste par karika i za sledeća dva takmičenja će svi gledati da nas izbjegnu, samo pazite!

Citiraj:
Каже Џаја (полиже ми јаја)

To, SrBBBBendo, tako po najvećem srpskom igraču! Isti si kao oni pajaci što su pravili cirkus od hapšenja. Možeš samo ti da njemu to uradiš, zajedno sa svim igračima voljenog ti kluba od '45. na ovamo. Koji si ti autoritet da debilima nazivaš Džajića i Stepanovića?

[quote=Džajić]"Penal je postojao, ali mi smo eliminisani u prvom poluvremenu. Promašili smo šanse, a nije jasno zbog čega je Antić zamenio Krasića koji je motor reprezentacije", kaže po mnogima najveće ime srpskog fudbala.[/quote]

Šta ovdje nije tačno?

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 19:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Sve u svemu, moralo je bolje.

izmedju 'moralo je bolje' i 'ovo je debakl sa nesagledivim posljedicama' je poprilicno velika razlika. niko ne kritikuje dzajiceve izjave zato sto je on bivsi zvezdas.

Citiraj:
"Penal je postojao, ali mi smo eliminisani u prvom poluvremenu. Promašili smo šanse, a nije jasno zbog čega je Antić zamenio Krasića koji je motor reprezentacije", kaže po mnogima najveće ime srpskog fudbala.

Šta ovdje nije tačno?[/quote]

nista od toga nije tacno.
- penal je mogao, ali nije morao da se sudi. sad, sto drugima takve penale sude, a nama ne, to je druga prica
- eliminisani smo ne u prvom, nego u drugom poluvemenu, jer smo tad primili dva gola. utakmica ne traje 45, nego 90 minuta. dzajic i slicni koji forsiraju pricu da gol MORA da se da na pocetku, inace ce da nam se vrati, da se uvuce nervoza itd itd samo stvaraju nervozu i negativna osjecanja kod igraca. zasto nijemci nisu izgubili utakmicu protiv gane, iako su takodje promasili neke prilike u prvom poluvremenu? zato sto nijemci znaju da to sto si promasio nije bitno, bilo pa proslo, da se utakmica igra 90 minuta, da nikakve nebeski apstraktni fudbalski zakoni ne vaze. i jer ih nisu filovali pricama da MORAJU da daju gol tad i tad.
- antic je zamijenio krasica zato sto je na pocetku drugog poluvremena bio odlicno pokriven i nije se sastavio sa loptom. uostalom, nije umjesto njega postavio hrast, nego bambija, koji je bio takodje vrlo opasan. uostalom, nakon njegove akcije smo dali jedini gol
- najvece ime srpskog fudbala? o tome bi se dalo poprilicno diskutovati

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]