banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 21:11 Danas je 30 Jun 2026, 21:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 5517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 276  Sledeća

Za koga ćete navijati u finalu?
Argentina 44%  44%  [ 32 ]
Njemačka 56%  56%  [ 41 ]
Ukupno glasova : 73
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Jun 2014, 09:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
https://www.facebook.com/10Jamesrodriguez?ref=stream

ajmo svi koji imate fb upadajte, lajk, čovjek je zaslužio

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 09:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Ma mozete vi pricati i pljuvati robena ali on je tamo jedini koji radi posao.sve sto se juce opasno po gol mehika je bilo od njega.onaj kujt je ubjedljivo najlosiji.rvp-a nisam ni vidio dva puta sa loptom

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 10:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Што се тога тиче, не "љутим" се ја на њега. Он је ђубре, служи се свиме и свачиме.
Крив је судија коњуждрина што симулирања не кажњава жутим.
Или у првом полувремену, убацивање у 16, Ван Перси не може до лопте и прави јајарски фаул, вуче играча за дрес овај пада.
Ја бих и ту жути дао. Сви ти прекршаји игре који нису фудбалски, требају жутим да се кажњавају. Небитно колико мали или велики били, опасни или не.
Проблем код Робена је ово извињавање ретардирано, као знам да то није у реду, а урадиће то првом приликом опет, пасти ласте у 16. Онај други или трећи покушај је био криминалан - симулира једном, устаје и још једаред се бацака, као гргеч, таман да улети у шеснаестерац. Глупи Кујперс само одмахне руком. Коњ.

Кујт/Кајт/Каут је играо неку верзију Кафуа из познијех година, лафо неког бека, повучено крило. Драматургија, није човјек знао гдје би са собом, а камо ли лоптом. Перси је физички онемоћао и није га било нигдје. Снајдер је гурао добро, али зато што је играо повученије, контам да је и он играо високо, предњег везног неког, појела би га врућина и трка.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 10:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
zaspem sinoć pred kraj ko zadnji papak :lol:

ali evo,sad vidim da je i bolje...grčka nažalost ispala,a samo bih bio neispavaniji. :D

danas naravno navijam za alžir i nigeriju,mislim da je tu svaki komentar suvišan...a takođe,još nijedna ekipa za koju sam navijao nije prošla dalje u ovoj nokaut fazi...možda kolumbija,ali i tu ne volim nijedne ni druge...

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 11:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Citiraj:
danas naravno navijam za alžir i nigeriju,mislim da je tu svaki komentar suvišan

Zašto...?

Njemačka
Slika

Alžir
Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 11:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Pošto zbog raznoraznih obaveza, ovo svjetsko pratim na mahove, poslije prvog kruga, a da nisam odgledao nijednu utakmicu Kostarike, vidim oni prvi u svojoj grupi, a hvalopjevi za njihovu igru, pršte na sve strane. Očekujem sad neku renesansu fudbala, ono u fazonu "ovo je samo igra", pa sve mislim tu pršti od nekog fudbalskog vica, nešto kao što je onomad igrao njihov zemljak Vončop, zbog kojeg sam i gotivio tu reprezentaciju i onda odgledam ono od sinoć... Bog te vidio. Na koju su foru oni bili prvi u grupi, kakve su ih vile pronosale, meni nije jasno... Bunker i ispred tog bunkera bunker. Naprijed utrapi loptu Kembelu ili Ruizu, pa šta urade sa njom. Ja se ne mogu oteti utisku, da će njih ozbiljna selekcija, sa ozbiljnim pristupom, ipak odučiti od života i da je njihov plasman u četvrt-finale, splet okolnosti, kakav se na SP uglavnom desi, kao recimo Gana na prošlom SP, pa Ukrajina u Njemačkoj itd...
Za Grke se odavno zna. Igrau tvrdo, anti-fudbal, u skladu sa mogućnostima i onako kako su naučili one famozne 2004.
Nemaju ni oni neki kvalitet, ono što imaju koriste kako mogu i to je otprilike to. Oni će isto igrati i protiv Malte i Njemačke, gurati svoj stil, pa kako prođu. To je otprlike takav skup indijanaca, da čovjek ne može da ih ne voli. Krakati lijevi bek, koji gura naprijed do iznemoglosti, štoper taktički, tehnički i fizički stasao u Njemačkoj. Karagunis koji prehoda pola utakmice, onda baci 2-3 lažnjaka i izvadi neki potez da te baci na dupe, onda Samaras... Tehnički i taktički, reklo bi se, njihov najpotkovaniji igrač, kreće se dosta, ima ga na svakom dijelu terena, guraju ga i na krilo, vraća se po loptu na svoju polovinu, ima i voljni momenat, ali je limitiran, a opet djeluje najbolje od svih Grka. Onda onaj ludak na desnom krilu, pubertetlijskog look-a, što bi ga vjerovatno pola njegovog tima pretuklo nekom starom daskom sa sve zarđalim ekserom u njoj. Da neko onako probija stranu i u završnici bira najgora rješenja i upućuje kriminalne centaršuteve u 99 odsto slučajeva, nisam skoro vidio... I kako da ih čovjek ne gotivi :D Oni sa tom igrom i pristupom osvojiše EP i skoro su pa redovni učesnici velikih takmičenja...

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 11:01 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
ovo garant navijac Cilea,isprdio se pod nos Nejmarovoj djevojcici :lol: :lol: :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FeAQfR9S73U[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 11:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Popokatepetl je napisao:
Ne znam po kojoj logici se brišu postovi koji se, iako malo žustriji, savršeno drže teme? S obzirom na to kakve se gluposti i gadosti dozvoljavaju na sportu, ono od sinoć je pjesmica.

Ne zezaj. Sinoć smo pretjerali malo više.
Mislim da i Ziri nije toliko od nas očekivao. :D
Naravno, Vanja je bio najbolji kada je častio Elvisa. :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 11:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Ташко je napisao:
Што се тога тиче, не "љутим" се ја на њега. Он је ђубре, служи се свиме и свачиме.
Крив је судија коњуждрина што симулирања не кажњава жутим.
Или у првом полувремену, убацивање у 16, Ван Перси не може до лопте и прави јајарски фаул, вуче играча за дрес овај пада.
Ја бих и ту жути дао. Сви ти прекршаји игре који нису фудбалски, требају жутим да се кажњавају. Небитно колико мали или велики били, опасни или не.
Проблем код Робена је ово извињавање ретардирано, као знам да то није у реду, а урадиће то првом приликом опет, пасти ласте у 16. Онај други или трећи покушај је био криминалан - симулира једном, устаје и још једаред се бацака, као гргеч, таман да улети у шеснаестерац. Глупи Кујперс само одмахне руком. Коњ.
Кујт/Кајт/Каут је играо неку верзију Кафуа из познијех година, лафо неког бека, повучено крило. Драматургија, није човјек знао гдје би са собом, а камо ли лоптом. Перси је физички онемоћао и није га било нигдје. Снајдер је гурао добро, али зато што је играо повученије, контам да је и он играо високо, предњег везног неког, појела би га врућина и трка.

Ja bih baš izgubio povjerenje u FIFA-u da je Kujpers sudio Holandiji. :D

(Pedro Proensa)

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 11:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Erazmo Roterdamski je napisao:
Herc, Alžir večeras matira Njemačku? Je li tako? :D

Poceo ramazan, nece moci trcati od gladi, nema od Alzira nista :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 11:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
enc0re je napisao:
Ja bih baš izgubio povjerenje u FIFA-u da je Kujpers sudio Holandiji. :D

(Pedro Proensa)

Gledam pazis li na casu :lol:
Fala. Greska.

Vid' kitopsine demagoga starog :D

Vaistinu za Alzir i Nigeriju.
Idemo!

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 11:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Citiraj:
Da neko onako probija stranu i u završnici bira najgora rješenja i upućuje kriminalne centaršuteve u 99 odsto slučajeva, nisam skoro vidio...

То јест још од Миливоја Ћирковића :-)

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 11:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Навијам за Швабе. Одвратни су ми и једни и други, али су ми тренутно одвратнији ови што су директно избацили Русе. Дакле, први пут послије 1990. да не навијам против Шваба, а исто тако ћу да навијам за Американце против Белгијанаца, које не могу да смислим. У осталим утакмицама навијања су нормална, Нигерија против Француске, Аргентина против Косова, онда у четвртфиналу Костарика против Холандије итд.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 11:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xnTd32wJ6yk[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 12:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
BeckaSkola je napisao:
Krenite citati od ovog posta, tj nakon sto su grci promasili. :lol: Lvl napacenosti: expert.

http://www.klix.ba/forum/svjetsko-prven ... #p10249365

Da nastavimo sinosnju raspravu, samo balije i pederi navijaju protiv Grka :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 12:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Inace navijam za slabije ali veceras ipak i za Francuze i za Svabe, cisto zato sto jedva cekam njihovu medjusobnu utakmicu u cetvrtfinalu.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 12:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kitopsina je napisao:
Citiraj:
danas naravno navijam za alžir i nigeriju,mislim da je tu svaki komentar suvišan

Zašto...?

Njemačka
Slika

Alžir
Slika

Шта је бре ово, нешто с Атеиста Србије?

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 12:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Elvis Presley je napisao:
Inace navijam za slabije ali veceras ipak i za Francuze i za Svabe, cisto zato sto jedva cekam njihovu medjusobnu utakmicu u cetvrtfinalu.

Ппппп...

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 12:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Sep 2010, 13:17
Nista Robben nije uradio, što mnogi prije njega nisu! Za Maradonu će većina ljudi reći, najbolji igrač svih vremena. A, dade gol rukom protiv Engleza. Tako će se pričati i o Robbenu, "sebičnom" igraču koji je motor ove Holandije, koja lagano moža do finala. Ako u 1/2 savlada ja se nadam Belgiju. Ne volim nikako ove midzete južnoameričke, zato bih volio čim prije da ispadnu! Kakva samo kuknjava Urugvajaca, svi su krivi sem Suareza! Aj' Europa!

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 12:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Sutra Ameri uzimaju Belgijance na frku a Argentina siptare.

Vrh

[ 5517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 276  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]