banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 05:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Jun 2010, 13:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Dupli post :lol:
Nego valja nama ukljuciti Ljajica u prvi tim, pa Matica i da vidimo sta ce biti s Aleksicem... Ima tu dosta igraca od kojih se puno ocekuje u buducnosti.
Sto se tice ovih cigara i pive. :lol:
Pivo je zdravo. Nije ovaj poraz uslijedio zbog jednog piva, nego nas bije maler. A Stojkovic najbolje brani kad je pijan. :lol:

Poslednji put menjao Izzard dana 24 Jun 2010, 13:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 13:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Simpatizer je napisao:
I zbog ovakvih dripaca se mi nerviramo...
Mozda je montaza, ali ne vidim koji je razlog da se sada nesto izmislja, sada kada je sve gotovo.

zasto su dripci? zato sto su popili par piva, pola sportista pusi pije i drogira se pa nikom nista i oni su ljudi od krvi i mesa ako tebe zapaljena cigara Pantelica ili Hajneken u ruci Stojkovica toliko nervira onda se operisi od fudbala ili sporta uopste.
Samo da ti je znati koliko sportista pije i pusi a vrsni su u svom klubu/disciplini

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 13:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Primiri malo sa davanjem djecijih savjeta!
Ako ti ne mislis isto to ne znaci da mozes da mi kenjas o nekakvim operacijama!

Problem je to sto nasi igraci u svakoj utakmici padaju zato sto su kondiciono nespremni u odnosu na vecinu reprezentacija. To se desilo i protiv Svaba (nadtrcani smo sa igracem vise, sto je sramotno) a i protiv Australije sinoc u drugom poluvremenu. Samo djeca mogu napisati da to nema veze!
E pa nisu svi igraci kao sto je nekada bio npr. Robi. Majstorima se i moze oprostiti, a mi takvog nemamo. Ovim nasim koji se vise krste nego sto znaju lopte, koji kukaju na sudije, pozivaju se na srecu/nesrecu i slicne gluposti, JA to itekako zamjerim. Mene ne zanima to sto ti mislis drugacije!

Da si ti ziv i zdrav, pa ja pratim Borac i ovu ligu. Pa sta mislis zasto su, izmedju ostalog, ova liga i lige okruzenju nikakve? Znamo svi da 90% lokalnih igraca visi po kafanama.

Poslednji put menjao Simpatizer dana 24 Jun 2010, 13:56, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 13:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Simpatizer je napisao:

Problem je to sto nasi igraci u svakoj utakmici padaju zato sto su kondiciono nespremni u odnosu na vecinu reprezentacija. To se desilo i protiv Svaba (nadrcani smo sa igracem vise, sto je sramotno) a i protiv Australije sinoc u drugom poluvremenu. Samo djeca mogu napisati da to nema veze!
E pa nisu svi igraci kao sto je nekada bio npr. Robi. Majstorima se i moze oprostiti, a mi takvog nemamo. Ovim nasim koji se vise krste nego sto znaju lopte, koji kukaju na sudije, pozivaju se na srecu/nesrecu i slicne gluposti, JA to itekako zamjerim. Mene ne zanima to sto ti mislis drugacije!

Pa ti brate nemoj ni gledati. Pusti nas da se nerviramo. Nama je dovoljno sto su oni dali sve od sebe, dok tebi nije. Sasvim jednostavno.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 13:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
nemam nista protiv sportista koji piju i puse ako ce istrcati 10km svake utakmice....
sto se tice Mihe, mozda je jos rano, Antic nije toliko star, i mogao bi krunisati karijeru malo boljim nastupom reprezentacije na Euru. Nakon njega Miha, i nadajmo se NE potop :)

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 13:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

TaškoBL je napisao:
Simpatizer je napisao:

Problem je to sto nasi igraci u svakoj utakmici padaju zato sto su kondiciono nespremni u odnosu na vecinu reprezentacija. To se desilo i protiv Svaba (nadrcani smo sa igracem vise, sto je sramotno) a i protiv Australije sinoc u drugom poluvremenu. Samo djeca mogu napisati da to nema veze!

Pa ti brate nemoj ni gledati. Pusti nas da se nerviramo. Nama je dovoljno sto su oni dali sve od sebe, dok tebi nije. Sasvim jednostavno.

Gledacu ja i dalje i nervirati se, a ti gledaj svoja posla. Vazi?
Ja sam se osvrnuo na ono sto je po meni anomalija. Vecina misli drugacije i ja nemam problem sa tim.

@RSboljapolovinaBiH

Bravo, to je poenta onoga sto pisem. Ako ce oni trcati kao navijeni onda ni ja ne vidim problem i nije me briga da li se drogiraju i slicno. Medjutim, ako vidim da nam se iz utakmice u utakmicu desavaju padovi po pitanju trcanja i pokrivanja terena, onda je to za mene problem.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 13:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
antic treba da ostane. na dobrom je putu da napravi nesto od ove ekipe. svi grijese, pa tako i on, ali je dosta stvari popravio. i jedino sto treba uraditi je da se zahvali pantelicu i da umjesto njega da sansu nekom mladjem.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 13:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Simpatizer je napisao:

Ja sam se osvrnuo na ono sto je po meni anomalija. Vecina misli drugacije i ja nemam problem sa tim.

Ne vazi.

Ja sam zadovoljan igrom na ovom SP. I dalje mi nisu jasni penali koje smo napravili. Zasto, kako, zbog cega... :angry3: Ko ce znati...Moramo naci nekog strijelca od nas 10 miliona. Pa valjda 1 ima nos za gol. Bilo bi dobro kad bi bio malo fizicki spremniji od ostatka ekipe.
Ili to, ili da uhvatimo nekog crnca, Drogbinog brata :lol: i ofarbamo ga. Damo mu ime Milovan i samo objasnimo na koji go da suta.

Ja bih zabranio igracima da "PUSU I DA LOCU". Moj stav... Bar na SP...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 13:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ne vidim što ne bi Mihajlović bio recimo Antićev asistent ili nešto slično, za početak. Mi smo tako lijepo u košarci imali kontinuitet vrhunskih stručnjaka (npr. Željko Obradović je između ostalog pekao zanat pomažući Dudi Ivkoviću itd.), sve dok u jednom trenutku iz meni nepoznatog razloga to nije otišlo u materinu.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 13:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Simpatizer je napisao:

@RSboljapolovinaBiH

Bravo, to je poenta onoga sto pisem. Ako ce oni trcati kao navijeni onda ni ja ne vidim problem i nije me briga da li se drogiraju i slicno. Medjutim, ako vidim da nam se iz utakmice u utakmicu desavaju padovi po pitanju trcanja i pokrivanja terena, onda je to za mene problem.

Dobro sad, drogiranje je vec ilegalno i obicno se smatra dopingom....

Dobra ideja Harvester, ali mozda je bolje ipak da se Miha kali negdje u nekom klubu, da stekne vise utakmica u "trenerskim nogama"...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 14:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
I mi smo počeli previše srati.I ovo je uspjeh ma kako to sad glupo zvučalo.Jest da je ispuštena velika šansa ali momci su dali sve od sebe(bar se meni tako čini) i to mi je dovoljno.Sve ove nesretne situacije će se morati vratiti kad tad (iskreno se nadam na ep ).Zato braćo moja glavu gore i biće bolje.Što se mene tiče ovo svjetsko je završeno.Savršeno me zabole qrac ko će ispast ko će proć ,ko će podbaciti a ko neće.
Prebacujem se na tenis.Imam još živaca za izgubit,pa rekoh da ne dangubim :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 14:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
mudro zboris, ajmo podrzavati tenisere...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 15:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Simpatizer malo smanji taj kurceviti ton

Simpatizer je napisao:

Simpatizer je napisao:

I sto se tice tog pijancenja koji davo onda podrzavas Borceve "dripce" koji su vise u kafani nego u kuci ako se tako lako iznerviras.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 15:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja idem na Borac zadnjih 5 godina, fudbala ni u ljeljama, camim na istoku i gutam dim Lesinara... I uvjek kazem da necu vise... Al' ku*ac :) Dodje vikend, pa opet na stadion...
Srbija bar igra fudbal i nema baklji da me tuse..
Lane je rekao da dolazi u BL, nakon SP... Imace i sastanak sa Milom :lol: :lol:

Lane igracina... 8)

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 15:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
Simpatizer malo smanji taj kurceviti ton

Simpatizer je napisao:

Simpatizer je napisao:

I sto se tice tog pijancenja koji davo onda podrzavas Borceve "dripce" koji su vise u kafani nego u kuci ako se tako lako iznerviras.

Ne bih ni koristio kurceviti ton da mi nisi toplo preporucio da se operisem od sporta. Na blesavu upadicu sam odgovorio na adekvatan nacin.

Ne podrzavam ni Borceve dripce u pijancenju pa necu ni nase reprezentativce.
U ekipi Borca ima nekoliko igraca koje cijenim bas zbog toga sto nisu kafani kao vecina, ali to je vec druga tema. Isto tako u reprezentaciji su vecina dobri momci i kvalitetni igraci koji zbog nekolicine ispadaju budale.
I da, uopste se ne iznerviram tako lako. Da je tako ne bih ni pratio ovaj nas kljakavi fudbal.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 17:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Simpatizer je napisao:

Cova buraz :D

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 18:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
Oduševio me komentar na ruskoj televiziji (u momentu kad naši smanjuju na 1:2).

Kaže čova:"Kako su Srbi isti kao i mi. Prosto obožavaju da se sami bace u duboka govna pa da se onda herojski vade iz njih" :D :D

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 18:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Sjajno...!!! :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 19:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Сад иде монолог :).

Атмосфера никад боља у граду, у 19 часова је све било крцато, сваки кафић! Окићена аута, куће, зграде, дресова никад више и то све нова гарнитура. Ипсија се пиво, цигара једна за другом, почиње утакмица навијање за 10! Играмо сјајно, напад за нападом, прилике се рјеђају ко на траци, гол само што није ... Друго полувријеме... сви знате шта је било. И на крају утучени сви до једног! Ни литре пива, ни цигара безбор, живаца више и нема ал џаба. Није нам се дало. Ко по обичају, пљувачи су сад најгласнији, идем кући и слушам свашта. Другари и ја вртимо филм, Аустрија, Француска, Литванија, Румунија, који труд, колико изостанака са факултета, школе, посла. И на крају, ВРИЈЕДИЛО ЈЕ! Сваки детаљ! Хвала Антићу, селекторе! Хвала Лане, Немања, Милоше, Дејане, Ненаде, Иване, хвала момци! Видимо се 7. септембра! Ајмо ајде...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 19:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Gocias je napisao:
Сад иде монолог :).

А И на крају, ВРИЈЕДИЛО ЈЕ! Сваки детаљ! Хвала Антићу, селекторе! Хвала Лане, Немања, Милоше, Дејане, Ненаде, Иване, хвала момци! Видимо се 7. септембра! Ајмо ајде...

Tako je matori :wink:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]