banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 04:26 Danas je 30 Jun 2026, 04:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 9117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187 ... 456  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Avg 2016, 07:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Navukli smo igraca koji nam uopste ne trebaju, a manje vise (jebo sve ako ne i bolje) drzimo na klupi ili cak ni na njoj, a one pozicije koje nam trebaju niko nije dosao.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2016, 07:37 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Kvalitet jeste na strani Bugara, ali igraci Zvezde se nisu mogli nositi sa pritiskom tribina i to znaci da je ekipa limitirana, jer ne iskoristiti onakvu atmosferu da protivnika meljes 15 ili 20 minuta znaci da nemas karakter i da si luzer...

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2016, 07:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
...ili si stranac koji veze nema šta znači kad čitav stadion grmi "Pukni zoro".

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2016, 07:44 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Oni i jesu najvise podlegli, tj ova dva crnca, stoper i Kanga...

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2016, 07:51 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Najrealnije, bugari su pristojno bolji od nas. Imaju igru i taktiku koje se pridržavaju. Ipak, i taj nedostatak kvaliteta se može kompenzovati trčanjem i borbenošću, što nas dovodi do srži našeg trenutnog problema, a to je nespremnost. Katastrofa je koliko smo nespremni, kako se igrači vuku po terenu, a slika polumrtvog Le Taleka sa dušom u nosu u 55.minuti sve govori. Ostaje nada da ćemo se nekako konsolidovati u ove dvije sedmice i podići nivo spreme, uz to da nas i svemogući Bog pogleda u petak...

Te priče o navijačima i huku sa tribina prolaze kad ti gostuje Ljubić ili Valeta...

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2016, 10:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2010, 09:21
Tačno tako. Vidjelo se da Brazilci nisu impresionirani (čitaj Cafu), ljudi su dobro plaćeni profesionalci koje dešavanje na tribinama ne interesuje.

Eto koliko su bili indisponirani kad su nas cijelu tekmu navlačili na svoje provokacije (čitaj Kanga).

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2016, 10:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Taktika 7 stranaca za 7 dana ocito ne daje rezultate jebiga. Najgore je sto bi sad mogla naici jebena ekipa u LE

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2016, 10:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Kvalitet jeste na strani Bugara, ali igraci Zvezde se nisu mogli nositi sa pritiskom tribina i to znaci da je ekipa limitirana, jer ne iskoristiti onakvu atmosferu da protivnika meljes 15 ili 20 minuta znaci da nemas karakter i da si luzer...

Atmosfera nije iskorištena zato što nismo ni krenuli da je iskoristimo već ih odmah pustili da dišu i dođu do sebe, a za to je kriv niko drugi do trener i njegova postavka igre. Mnogo jače ekipe od ovih plaćenika Brazilaca su drhtale na Marakani i po pola sata.
Za to što je duša u nosu - opet kriv trener kom "ne treba kondicioni trener jer atletičari ne mogu spremati fudbalere". Zato povremeno može dozvoliti sebi da se ponaša kao šaban iz seoskog ligaša.

Da ga nismo metnuli sa preko 20 metara, sa onakvom igrom ne bi ga nikad, jer nismo ni izašli da to uradimo. Ovo je jedna od boljih postava Zvezde još od generacije sa Žigićem koja je igrala LE, ima tu opasno kvalitetnih igrača, nema takvih zjapećih rupetina kao Tutorić ili Slavoljub Đorđević ili Krneta i slični, ali opet ništa bolji rezultat. Ja se Terzića ježim, ali ne mogu poreći da Zvezda bar trenutno nema ozbiljnu koncentraciju kvaliteta za jednu LE. Ne kažem da smo trebali proći Ludogorec i da smo bolji od njih, ali sami smo sebi pokvarili napravljeno u Bugarskoj. Trebalo je i hrabrije i pametnije. Ovako je mogao napraviti i Alkosan.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2016, 10:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Pod uslovom da ne bude ama baš nijednog iznenađenja u U petak od 13.30 timovi će biti raspoređeni na sledeći način...

NOSIOCI: AZ Alkmar, PAOK, Steaua, Monako, Genk, BATE Borisov, Lil, Sent Etjen, Gent, Jang Bojs, Krasnodar, Rapid, Slovan, Maribor, Makabi Tel-Aviv, Spartak Moskva, Austrija Beč, Vest Hem, Herta, Panatinaikos, Midtjiland, Rijeka;

NENOSIOCI: Sasuolo, Rio Ave, Karabag, Rozenborg, Astana, Vorskla, Rostov, Astra, HJK Helsinki, Hajduk Split, Aruka, Apolon, Mlada Boleslav, Dinamo Minsk, Crvena zvezda, Osmanlispor, Dinamo Tbilisi, Trenčin, Hapole Ber-Ševa, Zaglebje, Beitar Jerusalim, Partizani Tirana.

Jebada

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2016, 10:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pola timova se tu može napasti, samo mi stalno mislimo da ne može jer smo navikli da ne ličimo ni na šta i zadovoljavamo se tim već godinama. Šta je Rijeka ili Rapid ili Steaua za Bordo, a njih smo praktično bili prošli već, da nije bilo onog kiksa... Ima i zvjerki, nije da nema, neke baš treba izbjeći, ali više je ovih s kojima nema bijele zastave.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2016, 10:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
ljudi skontali i nanisanili da prolaze izmedju lijevog beka i lijevog stopera i cao!dzaba sve kad su 3-4 gola dali poslije prolaza izmedju njih 2. problem bio i u prvoj utakmici, bozovic nije odreagovao i to korigovao! prima takav gol u 24 min u bg, nista se ne desava ni nakom poluvremena... apsolutno nista nije uradio po tom pitanju! le telek apsolutno beskoristan, ni tamo ni ovamo. ne pomaze odbrani, ne isprati igraca... on i kanga-manga su najvise podbacili!
sinoc pocinje utakmica i poslije 4-5 minuta govorim kolegi pored sebe, ovog kangu je prenijelo! napravice pizdariju! tkao je i bilo.
sve u redu, solidan, talentovan igrac, ali nije to isto ovdje i u rusiji. liga jeste jaca, ali tamo je igrao za ekipu koju gleda 2-3000 simpatizera, kojoj je jedina ambicija opstanak! a sada dodjes u klub koji ima vrhunske zahtjeve i pritisak i ti puknes! ajd sad, da te vidim crno-mudo, da poslije utakmice se izofiras i sjednes pred sjever kao u bugarskoj! kakav seljacki mentalitet kod igraca!

a sinoc, jedan od najosporivanijih igraca odigrao vrlo dobro! cvetkovica nisu ismijavali, nije se isprovaljivao kao ostatak odbrane. nije odigrao kao dani alves, ali je bio iznad svojih mogucnosti.
katai poceo da igra tek kad ga je izvukao na stranu jer je upropasten bio u sredini izmedju one 2 gromade kada mu dolaze viisoke lopte a ne po zemlji...
po meni, bozovic bi trebao dobro da se preispita poslije ovoga sinoc.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2016, 10:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bravo što si se sjetio Cvetkovića, ovo mu je najbolja utakmica u Zvezdi. Da je bio Petko desno pucala bi i ta strana kao i lijeva, a možda i gore. Cvetković stvarno iznenadio, pa i ti centaršutevi su par puta ličili na nešto, nisu bili oni njegovi baloni već je zasjekao loptu.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2016, 10:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Cvele je stvarno odigrao utakmicu zivota sinoc.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2016, 11:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Jebiga :) . Nekako sam navikao, nisam se mnogo sjebao :D

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2016, 11:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
shakal je napisao:
Citiraj:
Pod uslovom da ne bude ama baš nijednog iznenađenja u U petak od 13.30 timovi će biti raspoređeni na sledeći način...

NOSIOCI: AZ Alkmar, PAOK, Steaua, Monako, Genk, BATE Borisov, Lil, Sent Etjen, Gent, Jang Bojs, Krasnodar, Rapid, Slovan, Maribor, Makabi Tel-Aviv, Spartak Moskva, Austrija Beč, Vest Hem, Herta, Panatinaikos, Midtjiland, Rijeka;

NENOSIOCI: Sasuolo, Rio Ave, Karabag, Rozenborg, Astana, Vorskla, Rostov, Astra, HJK Helsinki, Hajduk Split, Aruka, Apolon, Mlada Boleslav, Dinamo Minsk, Crvena zvezda, Osmanlispor, Dinamo Tbilisi, Trenčin, Hapole Ber-Ševa, Zaglebje, Beitar Jerusalim, Partizani Tirana.

Jebada

AZ, PAOK, Slovan, Maribor, Steaua, Midtjiland... sve cipiripi ekipe. Ako vam padne westham, spartak, pao, jbg onda :D

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2016, 11:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Домаћи фудбал не пратим већ годинама (укључујући и клуб за који сам некад навијао), али прије неколико дана случајно чујем да играмо с неком Валетом, па укључим да видим како то све изгледа, кад тамо... Ле Талек, Доналд, Моуче, Канга, Руиз, Фибел... у тиму ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ. Кад се нисам шлогирао начисто.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2016, 15:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pricamo o cipiripi ekipima i onim koje se mogu napasti a jebeni Ludogorec dao 6 golova i prošao

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2016, 16:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dali smo i mi 4. :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2016, 16:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
shakal je napisao:
Taktika 7 stranaca za 7 dana ocito ne daje rezultate jebiga. Najgore je sto bi sad mogla naici jebena ekipa u LE

Za ovakvu Zvezdu sve su ekipe jebene...

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2016, 08:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Okreni-obrni i hladne glave, dva dana poslije, utisak je da su "Bugari" jednostavno kvalitetnija ekipa. Ništa njih nije impresionirala Marakana i atmosfera. To su profesionalci, i to kvalitetni, koji su izašli tu da odrade svoj posao. Odlično su prostudirali i Zvezdu, skautirali slabe tačke i tu nas i napali. Svi su očekivali da opterete desnu stranu odbrane, gdje je Cvetković, kao najslabija karika. On opet odigrao vrhunski, a oni više napadali lijevu stranu, gdje su bili upareni Lučo i Fibel, od kojih se ne zna ko je bio tanji. Ibanjez se baš mučio, a Fibel... Meni je on upitnik potpuni. Tehnički mi djeluje solidno, djeluje i da je fizički jak i da nije spor, ali ništa od toga nije pokazao. Nije uopšte dominantan u skoku, griješio u postavljanju, dosta kasnio da zaštiti prostor oko Ibanjeza, nesiguran na visokim loptama koje padaju pred njega. Siguran sam da može bolje, ali u utorak ništa nije pokazao... Nije ni da je Lučo bio bolji. Vidjelo sa i u prvoj utakmici, da će biti patnje za njega...

Uostalom šta da očekujemo, kad je bolji dio odbrane bio onaj gdje igraju štoper koji je planiran za rezervu i bek, za koga je bilo upitno da li uopšte ostaje u Zvezdi, jer nema kvalitet. Obojici Cvetkoviću i Renduliću, svaka čast za pokazano, posebno Cvetkoviću.

Greške trenera su evidentne... Identična taktika onoj u Razgradu, bila je logičan izbor, ali nije logično bilo da se opet kreće bez napadača. Vijeira je mogao od početka, da pravi pritisak na štopere, koji su definitivno najtanji dio ekipe Ludogoreca. Katai je žrtvovan radi toga, da se Kangi napravi prostor da bude centralna figura u distribuciji lopte i da Mouče nešto napravi individualno, na lijevoj strani. On osim iznuđenog crvenog, nije uradio ništa, a Kanga? Bolje da ne komentarišem...

Greške golmana i odbrane... Aj odbrana je apsolvirana, ali Kahriman je u kriminalnoj formi, još otkako je primio onaj gol na derbiju kroz uši. Drugi gol ne treba ni komentarisati. Kod prfog nije mogao ništa, a i kod četvrtog je krenuo u bespotrebno istrčavanje. Sve u svemu, izgubio je na samopouzdanju...

Nije još sve propalo i među ovim ekipama ima onih sa kojima se itekako može igrati... Sad, kakve smo sreže na žrijebu, računam da nam ne ginu Vest Hem ili Monako.

Vrh

[ 9117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187 ... 456  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]