banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 11:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Jun 2010, 12:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Prc... Otprilike uvijek kad se digne euforija, podbace. Tako je bilo pred onaj meč sa Francuskom u Beogradu, tako je bilo pred start prvenstva i tako je bilo i pred Australiju. Ja rekoh da će trebati dati gol u prvih pola sata igre i da potom slijedi razbijanje, a ako se to ne desi ide teško mučenje. Nažalost, ispostavilo se da je u pitanju bilo ovo drugo.

no hard feelings ali ja se, recimo, ne slazem sa ovim. nije se toliko digla euforija, koliko je sve to bila zapravo prikrivena sumnja u dobar rezultat. kroz sve izjave se nekako provlacilo "imamo veliku sansu, bolji smo, ALI...". isto kao cuveni dvomec partizan-artmedia. i svugdje se provlacila opet ta prica o nasem mentalitetu, kao pobijedili smo nijemce, BOJIMO se da cemo sad podbaciti. problem nije sto su igraci previse vjerovali u sebe, nego sto nisu dovoljno vjerovali. problem je sto se kod nas uvijek ponavlja, svima mota po glavi "bolji smo, ali ne pobjedjuje uvijek bolji. sta ako odmah ne damo gol, stici ce nas kazna". a i bilo je sasvim dovoljno glasova koji su sumnjali u pobjedu. prosto smo sami sebi nametnuli kompleks (opet) i teoriju da ce nesto krenuti po zlu.
sta ako se ne da gol u prvih pola sata igre...pa sta ako se ne da? ostaje jos 60 minuta. a bilo je sasvim realno ocekivati da nas i remi od 0:0 odvede dalje. zasto su se igracima okovale noge u drugom poluvremenu? zato sto su, vjerovatno, previse puta culi to "ako ne damo gol brzo, bicemo u problemima", zato sto se potpuno bespotrebno u njih uvukla sumnja u povoljan rezultat. i onaj promasaj krasica, i jebeni korak prerano pantelica dva puta, sve je to posljedica te sumnje, tog straha, tog ocekivanja loseg. bar ja tako mislim.
naravno da je lako biti general poslije bitke, ali kad izadjes na teren protiv dobrog, ali realno slabijeg protivnika, onda se ne opterecuj glupostima, nego ga razvali. ako si u prilici, ako promasis, ne misli o tome da ce te stici kazna, ne misli o nekim nepisanim jebenim apstraktnim fubalskim pravilima. zasto ne mozemo da budemo kao nijemci? pa i njima je pobjeda bila neophodna, a gol su dali u 62 minuti (taman kad sam ja predvidio da cemo mi dati gol). zasto njih niko nije ubijedio da MORAJU da daju gol u prvih pola sata...

i jos nesto. protiv australije JESMO bili favoriti. kao sto bi to bili i protiv USA. i to nema veze sa arogancijom, prepotencijom, kalkulacijama ili euforijom. jednostavno smo bolji od njih, iako su to dobre reprezentacije, i kada se izlazi na teren mora da se izlazi sa mislju da si bolji i da ces pobijediti, da nema razloga da se ti bojis njih, nego oni tebe. to se zove 'samouvjerenost' i potpuno je drugacija od prepotencije. i to je ono sto drugi imaju a mi nemamo. ali doci ce i to, jednom, samo treba vjerovati

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 12:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:
Prc... Otprilike uvijek kad se digne euforija, podbace. Tako je bilo pred onaj meč sa Francuskom u Beogradu, tako je bilo pred start prvenstva i tako je bilo i pred Australiju. Ja rekoh da će trebati dati gol u prvih pola sata igre i da potom slijedi razbijanje, a ako se to ne desi ide teško mučenje. Nažalost, ispostavilo se da je u pitanju bilo ovo drugo.

no hard feelings ali ja se, recimo, ne slazem sa ovim. nije se toliko digla euforija, koliko je sve to bila zapravo prikrivena sumnja u dobar rezultat. kroz sve izjave se nekako provlacilo "imamo veliku sansu, bolji smo, ALI...". isto kao cuveni dvomec partizan-artmedia. i svugdje se provlacila opet ta prica o nasem mentalitetu, kao pobijedili smo nijemce, BOJIMO se da cemo sad podbaciti. problem nije sto su igraci previse vjerovali u sebe, nego sto nisu dovoljno vjerovali. problem je sto se kod nas uvijek ponavlja, svima mota po glavi "bolji smo, ali ne pobjedjuje uvijek bolji. sta ako odmah ne damo gol, stici ce nas kazna". a i bilo je sasvim dovoljno glasova koji su sumnjali u pobjedu. prosto smo sami sebi nametnuli kompleks (opet) i teoriju da ce nesto krenuti po zlu.
sta ako se ne da gol u prvih pola sata igre...pa sta ako se ne da? ostaje jos 60 minuta. a bilo je sasvim realno ocekivati da nas i remi od 0:0 odvede dalje. zasto su se igracima okovale noge u drugom poluvremenu? zato sto su, vjerovatno, previse puta culi to "ako ne damo gol brzo, bicemo u problemima", zato sto se potpuno bespotrebno u njih uvukla sumnja u povoljan rezultat. i onaj promasaj krasica, i jebeni korak prerano pantelica dva puta, sve je to posljedica te sumnje, tog straha, tog ocekivanja loseg. bar ja tako mislim.
naravno da je lako biti general poslije bitke, ali kad izadjes na teren protiv dobrog, ali realno slabijeg protivnika, onda se ne opterecuj glupostima, nego ga razvali. ako si u prilici, ako promasis, ne misli o tome da ce te stici kazna, ne misli o nekim nepisanim jebenim apstraktnim fubalskim pravilima. zasto ne mozemo da budemo kao nijemci? pa i njima je pobjeda bila neophodna, a gol su dali u 62 minuti (taman kad sam ja predvidio da cemo mi dati gol). zasto njih niko nije ubijedio da MORAJU da daju gol u prvih pola sata...

i jos nesto. protiv australije JESMO bili favoriti. kao sto bi to bili i protiv USA. i to nema veze sa arogancijom, prepotencijom, kalkulacijama ili euforijom. jednostavno smo bolji od njih, iako su to dobre reprezentacije, i kada se izlazi na teren mora da se izlazi sa mislju da si bolji i da ces pobijediti, da nema razloga da se ti bojis njih, nego oni tebe. to se zove 'samouvjerenost' i potpuno je drugacija od prepotencije. i to je ono sto drugi imaju a mi nemamo. ali doci ce i to, jednom, samo treba vjerovati

Ja mislim da bi Miha(ako ode Antic) bio savrsen za izbijanje iz glave nasih reprezentativaca tih starih boljki.....
Nasi igraci imaju problem sa pritiskom i ocekivanjima nacije i toga ce na zalost uvijek biti jer takvi smo i to ne mozemo promjeniti....

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 12:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Nasi igraci imaju problem sa pritiskom i ocekivanjima nacije i toga ce na zalost uvijek biti jer takvi smo i to ne mozemo promjeniti....

zato bi trebalo nekako nauciti da izlaze na teren sa mislju "boli me ona stvar za ocekivanja onih koji sjede sa daljinskim ispred televizora, locu pivo i bulazne o patriotizmu. nije moja duznost da njih usrecujem"...sto neko nekad rece, "utakmica je sve, sve ostalo je potpuno nebitno"

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 12:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

a za mihu se slazem. antic je previse kulturan. nasim igracima treba neki energicni coban tipa mihe ili cire blazevica, da ih razdrma i ulije samopouzdanje

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 12:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Ja bih ostavio Antica da i dalje vodi ovu ekipu, ima moje puno povjerenje. Otkako je on selektor reprezentacija ostavlja srce na terenu, bez obzira na los rezultat sinoc ne moze se reci da su reprezentativcuigrali bez zalaganja i truda...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 12:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ja bih ostavio Antica da i dalje vodi ovu ekipu, ima moje puno povjerenje. Otkako je on selektor reprezentacija ostavlja srce na terenu, bez obzira na los rezultat sinoc ne moze se reci da su reprezentativcuigrali bez zalaganja i truda...

ponekad i previse

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 12:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Ma da...najbolje Mihu dovesti...prvo bi narucio dresove sa kragnom a onda ih naucio kako istu da podignu sto vise...ajte molim vas.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 12:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Не, никако Миху. Иако га много волим, он би репрезентацију вјероватно вратио на онај ниво на којем је била прије Антића. Антара мора да остане и да ради на ономе што у Јужној Африци није функционисало. А то није менталитет. Јер да јесте тако би се понашали и у кошарци, одбојци, ватерполу. Он зна боље од свих нас гдје су грешке и шта треба да се ради. Осим једне коју не знам како ће ријешити, а то је првокласан нападач који ће забијати оно што се једноставно мора забијати. Иначе - џаба и трчање и залагање и добра, паметна и лијепа игра када нема ко да заврши.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 12:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Ma da...najbolje Mihu dovesti...prvo bi narucio dresove sa kragnom a onda ih naucio kako istu da podignu sto vise...ajte molim vas.

A pljuvanje?

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 12:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ferdinand je napisao:

A pljuvanje?

UPRAVO KRENUO DA NAPISEM!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 12:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45

Kragna ti je dobar primjer :D ..Miha ima pozitivan bezobrazluk u sebi i siguran sam da bi to mogao prenijeti na reprezentativce....
Mada, stoji da je antic i dalje najbolje rjesenje za Srbiju...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 12:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skeva je napisao:

Kragna ti je dobar primjer :D ..Miha ima pozitivan bezobrazluk u sebi i siguran sam da bi to mogao prenijeti na reprezentativce....
Mada, stoji da je antic i dalje najbolje rjesenje za Srbiju...

Sa naglaskom na bezobrazluk.
Volio sam Mihu dugo vremena kao igraca...narocito zbog onih utakmica sa Hrvatima...ali nekako je pred kraj ovamo imao takvih kikseva da je za ne povjerovati. Mislim na ne zalaganje u nekim mecevima, pljuvanje i slicno.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 13:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Prvo treba promijeniti sponzora otkazati Najk a uzeti Pumu ili Adidas. Antic da ostane do kraja EP, 100 puta sam sinoc ponovio napadaca kupiti ako ga mi ne mozemo svoriti

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 13:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

eh da, kupovina ne bi bila losa...samo sto je to realno nemoguce, jer oni stranc koji igraju kod nas su dno dna

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 13:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Vuk_samotnjak je napisao:
Prvo treba promijeniti sponzora otkazati Najk a uzeti Pumu ili Adidas. Antic da ostane do kraja EP, 100 puta sam sinoc ponovio napadaca kupiti ako ga mi ne mozemo svoriti

Ako mislis nesto po ugledu na Eduarda da Silvu, zestoko se protivim taman nam Pantelic igrao narednih 10 godina dok ne presisa cetrdesetu i nikad gola ne dao. Neka igraju i najveci klocevi samo da su nasi.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 13:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
E kod "kupovine" napadaca moze mnogo da nam pomogne Rambo mada bi ja vise volio da to bude nase gore list.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 13:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

i to se eduardom je bio ubod kakav se desava jednom u 100 godina. da neki tamo dinamo dovede tako talentovanog brazilca

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 13:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Opuštanje "orlova" uz pivo i cigarete!

Novinari ruskog portala Lifesports.ru uhvatili su srpske reprezentativce kako se u Južnoj Africi, uoči duela sa Nemačkom kako je navedeno, opuštaju uz pivo i cigarete!

Na fotografijama koje je ovaj ruski sajt plasirao i „lupio“ na naslovnu stranu - a sve je potkrepljeno i videom, vide se četvorica „orlova“ - Marko Pantelić, Nenad Milijaš, Vladimir Stojković i Danko Lazović, kako jedno za drugim ispijaju flaše piva i uživaju u dimu cigareta. Rusima je ova četvorka bila posebno interesantna zbog Danka Lazovića, igrača Zenita iz Sankt Petersburga. Na jednoj od slika vidi se i Aleksandar Luković sa flašom piva u ruci, pa se pretpostavlja da je i on bio deo ekipe koja je uveče u hotelu organizovala druženje.

Rusi navode da su sa ovime upoznati i čelnici našeg Saveza, kao i selektor Radomir Antić, te da će nedisciplinovani reprezentativci sigurno biti novčano kažnjeni.

Doduše, naši su dan-dva nakon „opuštanja“ pobedili Nemačku, ali je onda usledio poraz od Australije i eliminacija sa Svetskog prvenstva.

Slika

Slika

Slika

I zbog ovakvih dripaca se mi nerviramo...
Mozda je montaza, ali ne vidim koji je razlog da se sada nesto izmislja, sada kada je sve gotovo.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 13:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Ne mogu nista pisati, najradije bih da se ova tema zakljuca na pola godine, ali moram reci jedno.

Ninkovicu, majstore, svaka ti cast!!

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 13:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pa nisu u koncentracionom logoru, nego na svjetskom prvenstvu. nije to nista neobicno, desava se i drugima. ne vidim problem sa tim

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]