banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 02:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Jun 2010, 08:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
Ljudi...znam da nije neka utjeha, ali:

Srbija nije imala srece
Srbija ima MLADU repku, sto znaci da ce ovi momci biti faktor jos dugo godina.
Srbija ima fenomenalnu zadnju liniju
Srbija ima idealan vezni red.

Srbiji jedino fale napadaci..

Mozda se do iduceg EP i SP nadje i neki napadac, ili se Zigic posveti teretani pa bude imao snage u pojedinim duelima. Za Pantelica pak nema pomoci...taj momak je prop'o k'o kauč...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 08:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Nama treba Purke Stojanović!!!

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 08:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Ја сам гледао и снимак на РТРС у нади да ће се нешто промијенити :D
И послије онолико зицера, недосуђеног пенала, офсајда и осталих пиздарија, могу само рећи - кладионице...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 09:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Штета!

Недостајало нам је мало среће или мало спретности да уђемо у осмину финала СП у Јужној Африци. Једноставно, тако је како је!

У сва три меча (Гана, Швабе, Аустралија) смо играли фудбал. Добар фудбал.

Против Гане у грчу прво полувријеме и непотребно дефанзивно. Да није било грешке (руке Кузмановића), ту би сасвим заслужено узели бод, јер Гана сигурно није била боља од нас.
Против Шваба јуначки. Имали смо и среће, али смо стварно зарадили три бода, играли фудбал, а не бранили се, били барем равноправни Нијемцима.
Против Аустралије потпуна контрола меча до првог примљеног гола. Ни једне једине замјерке нема до тог момента осим... нема ко да да го. Послије гола је пала концепција, али опет је мало фалило.

Прије само 4 године, на СП у Њемачкој смо се осрамотили након што смо у квалификацијама били први у групи испред Шпаније. Изгубили сва три меча и играли катастрофално.
Прије две године, на ЕП у Аустрији и Швајцарској нисмо ни учествовали, били смо трећи у квалификационој групи иза Пољске и Португала.
Сад смо, након првог мјеста у групи у квалификацијама испред Француске, одиграли добро три меча, али нисмо прошли групну фазу.

Ко год каже да ова репрезентација Србије под Антићевим вођством не игра боље, квалитетније, паметније, нема појма о фудбалу!

Репрезентација се ствара. Ми смо били лоши, сад смо бољи. Нисмо ми никакви кандидати за прваке Европе или свијета, ми смо мала земља са лоше организованим фудбалским савезом, са јако лошом домаћом лигом, са финансијским проблемима.
Треба бити реалан, треба наставити даље, простора за напредак има.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 09:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
shoole je napisao:
Штета!

Недостајало нам је мало среће или мало спретности да уђемо у осмину финала СП у Јужној Африци. Једноставно, тако је како је!

У сва три меча (Гана, Швабе, Аустралија) смо играли фудбал. Добар фудбал.

Против Гане у грчу прво полувријеме и непотребно дефанзивно. Да није било грешке (руке Кузмановића), ту би сасвим заслужено узели бод, јер Гана сигурно није била боља од нас.
Против Шваба јуначки. Имали смо и среће, али смо стварно зарадили три бода, играли фудбал, а не бранили се, били барем равноправни Нијемцима.
Против Аустралије потпуна контрола меча до првог примљеног гола. Ни једне једине замјерке нема до тог момента осим... нема ко да да го. Послије гола је пала концепција, али опет је мало фалило.

Прије само 4 године, на СП у Њемачкој смо се осрамотили након што смо у квалификацијама били први у групи испред Шпаније. Изгубили сва три меча и играли катастрофално.
Прије две године, на ЕП у Аустрији и Швајцарској нисмо ни учествовали, били смо трећи у квалификационој групи иза Пољске и Португала.
Сад смо, након првог мјеста у групи у квалификацијама испред Француске, одиграли добро три меча, али нисмо прошли групну фазу.

Ко год каже да ова репрезентација Србије под Антићевим вођством не игра боље, квалитетније, паметније, нема појма о фудбалу!

Репрезентација се ствара. Ми смо били лоши, сад смо бољи. Нисмо ми никакви кандидати за прваке Европе или свијета, ми смо мала земља са лоше организованим фудбалским савезом, са јако лошом домаћом лигом, са финансијским проблемима.
Треба бити реалан, треба наставити даље, простора за напредак има.

-Isto tako treba biti realan i reci da smo sa Ganom lose odigrali...ne zato sto ne znamo bolje nego jednostavno kao da smo u nekom grcu igrali.
-Protiv Njemacke igra je vec bila bolja ali su nas Nijemci u drugom poluvremenu nadigrali sa igracem manje.
-Protiv Australije sjajna igra u prvom poluvremenu koja nazalost nije krunisana golom...drugo poluvrijeme od samog pocetka jako lose.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 09:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Uopste nisam razocaran, malo b oli onaj nedosudjen penal ali zivot ide dalje. Sada se okrenuti kvalifikacijama za EP i tu probati napraviti nesto. Ovo je dobra generacija i moze dati jos toga.

Citiraj:
-Protiv Njemacke igra je vec bila bolja ali su nas Nijemci u drugom poluvremenu nadigrali sa igracem manje.

A i mi smo protiv gane imali igraca manje...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 09:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
ferdinand je napisao:
Uopste nisam razocaran, malo b oli onaj nedosudjen penal ali zivot ide dalje. Sada se okrenuti kvalifikacijama za EP i tu probati napraviti nesto. Ovo je dobra generacija i moze dati jos toga.

Citiraj:

A i mi smo protiv gane imali igraca manje...

JEsmo ali mi se cini da smo isto igrali i sa jednakim brojem igraca.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 09:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Momci,glavu gore.Biće bolje 8)
SRBIJA
P.S.Bar ubuduće da ovo smirom pratim.Ha ja,ko komšije.Taćno će duže živjeti od nas,te fudbal,te Đoka,te vaterpolo te Jelena te odbojka te košarka... :confused2:

Poslednji put menjao live dana 24 Jun 2010, 09:52, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 09:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Da odgovorim na par pitanja:
-Goran Vlaovic je (bar po meni) jedan od najboljih hrvatskih napadaca u jos kratkoj istoriji te zemlje (pored Sukera naravno).
-Mateo Beusan je rekao da je australijski igrac prvo bio okrenut ledjima (nije imao uopste predstavu gdje je lopta), a drugo da je u skoku njegova ruka bila u prirodnom polozaju. Sve u svemu koliko sam ga ja skontao, 99% se tu ne sudi penal.

Inace, nasa ekipa nije bas premlada, Stankovic ove godine puni 32 godine, Vidic i Zigic imaju po 29 god. Ako uzmemo da su ipak oni okosnica ekipe, tesko da ce sva trojica biti u formi 2012.
Slazem se da Antic treba ostati, ali mogao bi se on taman jos malo potruditi oko ekipe za taj Euro.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 09:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Ja bi prvo antica promijenio. Vidjeli smo da mogu igrati lijepo, desi se da nemamo srece kao i svima sto se desava. Ali kad u kontinuitetu igras dobro onda ti jedna takva utakmica ne odlucuje. Zasto smo protiv gane onako lose odigrali? Igraci ocito mogu, nije do njih, nego to trenera. Sto ganu nije napao kao njemacku?

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 10:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Zato sto je to bila prva utakmica i nije htio da rizikuje i izgubi tu utakmicu posto bi se onda morali cupati protiv Svaba, sto se na kraju i desilo i iscupali smo se protiv njih ali sinoc nismo imali srece i to je to..

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 10:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Ја и даље мислим да су ово урадиле, као и све остало, кладионице, јер не вјерујем у реалну могућност оноликих промашаја.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 10:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
To je srpski mentalitet, ne mozemo mi drugacije.
Sta rizikuje, ovako je bas odlicno ispalo. Da su u svakoj utakmici isli na pobjedu bili bi prvi u grupi.

U principu puno bolje izdanje nego u njemackoj, bitno je da nisu stajali na terenu pa kako god zavrsilo.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 10:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Sta reci.....jebiga....
Bitno je samo da stvorimo kontinuitet odlaska na velika takmicenja i rezultat ce doci sam po sebi.....
I pod obavezno stvoriti nekako jednog napadaca...ne znam kako al to se mora uraditi...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 10:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Sanjao sam 3 precke sinoc, da je sudija produzio do 99.minuta. Ni jedna utakmica u zivotu me nije pogodila kao ova :/
Zao mi sto Pantelic ne da de drugi go, ona zadnja prilika, valjda je bio ofsajd, ali sudija nije nista svirao. A postao bi covjek heroj nacije, a ovako...
scena u mustangu: izlazi Zigic, svi aplauz, prikazuje pantelica da ulazi, svi se hvataju za glavu.

jbga...
"I kad se gine pevati treba"
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PMUgDBraPxg[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 11:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
To je srpski mentalitet, ne mozemo mi drugacije.

nije to srpski mentalitet, to je srpski FUDBALSKI mentalitet. kosarkasi, recimo, uvijek zgrabe priliku koja im se ukaze (sjetimo se proslog EP), i VRLO RIJETKO gube od ekipa koje su realno slabije od njih (zanemarmo za trenutak neka losa takmicenja). naprotiv, tamo smo uglavnom mi ti koji u odlucujucim utakmicama i odlucujucim trenucima igramo sjajno.
ne znam sta je u pitanju, mozda opterecenje svim tim legendama o spektakularnim padovima i porazima koja se nasljedjuju od prethodne jugoslavije, a s kojima srbija nema veze. treba se jednom za svagda rijesiti tog luzerskog naslijedja i podsjecanja i ovo prvenstvo shvatiti kao pocetak samostalne reprezentacije srbije i njeno prvo veliko takmicenje. a za prvo takmicenje, uopste nismo bili losi.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 11:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Čak i da se prihvati to da Srbija, nije imala sreće, treba istaći da sreću moraš zaslužiti. Ako Srbija sinoć nije imala sreće, onda je protiv Švaba iste imala napretek. Penal, šanse Podolskog, prečka Kedire, a sve to sa igračem više. Dakle, negdje dobiješ, negdje izgubiš i tako je to.

Može se sad razvlačiti unedogled priča oko sudija i sreće, a vidim da to isto potenciraju i reprezentativci, čak i selektor, što ne valja. Umjesto da se lijepo kaže da su podbacili u završnici, da im je nedostajalo koncentracije, tu se apostrofira manjak sreće. A gol su inače postigli iz smišljene i izrađene akcije, a ne iz odbijanca, poslije očajničkog šuta Tošića i greške Švarcera?
Mislim da treba biti dostojanstven i greške za poraz, tražiti isključivo u svojoj igri... Nažalost i Antić se poziva na sudije i manjak sreće, što ne stvara dobar primjer... Ako se radi sistematski i planski, studiozno, iz ovog će svi ponešto da nauče. I selektor u prvom redu, pa i ostali... Dakle rezultat nije dobar, ali nije ni nešto katastrofalan. Dakle, niti ima razloga za neku pretjeranu kritiku, niti za neke hvalospjeve.

P.S.
Antić me debelo razočarao izjavama poslije meča u kojima tvrdi da Krasić nije bio u ofsajdu, kod onog postignutnog gola. Smiješno, za tako ozbiljnog čovjeka i trenera.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 11:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Stari dobri Nitro, nikad nista pozitivno od njega :D

Razlika izmedju kosarkasa i fudbalera je sto su kosarkasi imali BODIROGU, koji usput nije Srbin nego vanzemaljac!... Stoji konstatacija da imamo gubitnicki mentalitet i to nije dobro...Mislio sam da nas je ta bolest prosla posle kvalifikacija al izgleda da nije....
Opet cu ponoviti, kontinuitet je bitan, samo kontinuitet i nepropustanje velikih takmicenja, vidite npr. francuze, ovo SP su bili premet ismijavanja, sledece ce sigurno doci do finala, juzna koreja prosli put losa, ovaj put prosla u osminu finala...tako to ide, nekad imas sportske srece, nekad nemas, nekad te sudije guraju, nekad koce, sve u svemu, tako mora biti...

Zao mi samo sto cemo opet biti ispod hrvata na listi najboljih reprezentacija svijeta :)

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 11:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
http://www.mondo.rs/s174243/Orlovi/Orlo ... _FOTO.html

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 12:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
http://www.mondo.rs/s174243/Orlovi/Orlovi_se_opustali_uz_pljuge_i_pivo_FOTO.html

Jel ono Milijas duvani? :D ..... Za Danka i Panteliju sam znao da se vole opustiti, al mislio sam da je Milijas vise sportski tip :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]