banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 00:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jun 2013, 11:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Kešelj je možda malo nepouzdan... mada sam ga i ja priželjkivao.
Svaka im čast za ovo, pa niko vjerovatno nije imao ovog lika na umu, bar ja nisam vidio da se igdje pisalo, sve nešto Tomas, Stroberi, Kešelj. Sviđa mi se kako igra, bar po ovom klipu sa B92, šmekerski pristup, a i solidan košarkaš. Izgleda su naučili lekciju iz ove sezone.

Inače, sjajna statistika iz Evrolige: http://www.euroleague.net/competition/p ... ode=000357

Uzima 7,5 dvojki po meču, pogađa sa 51%, sa 4.5 trojke, tu se ne libi, a pogađa sa dobrih 34%. Slobodna bacanja - 85 %! To mi se posebno dopada. Indeks ispod 10 na samo 3 utakmice. U svakom slučaju izgleda kao bolji igrač od Skota i Simona zajedno.

Ćoki hara 8) A nešto slutim da najbolje čuva za kraj(išnika) 8)
Odakle budžet?

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2013, 11:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Keselj.... Jeftiniji jest ali bolji nije :) . I ne dirajte mi Simona, zasto to stalno moram ponavljati! 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2013, 11:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Kako odakle, pa jesmo li, ili nismo drzavni projekat? 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2013, 11:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
skeva je napisao:
Keselj.... Jeftiniji jest ali bolji nije :) . I ne dirajte mi Simona, zasto to stalno moram ponavljati! 8)

Pardon :) Nisam do sada pratio ovu temu, pa nisam upucen. Nece se ponoviti... :)

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2013, 15:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Dobar, dobar ovaj Amer...
Za NBA ga ubilo to što je slabo agresivan, nema atleticizam i naravno slaba odbrana. Doduše, tamo slaba odbrana može i da prođe, ali da u napadu imaš kombinovan repertoar Alena, Lebrona i Vejda, kojim to kompenzuješ. Gledajući brojke, procente i pokoji klip, čini mi se da je momak stvoren za evropsku košarku. Trojka koja je dobra sa loptom u rukama, racionalna selekcija šuta, unutrašnja igra mu se bazira na leđnoj tehnici, osjećaj za asistenciju. To su, koliko sam uspio da shvatim, dobre stvari, dok su loše, slaba kretnja u napadu bez lopte, manjak eksplozivnosti, slabiji ulaz i slaba odbrana. Radonjić zna da upotrebi ovakve igrače (vidjeti igre A. Popovića iz prošle sezone) i to vrlo dobro. Kod jakog presinga, koji im je Partizan par puta servirao kroz utakmice u prošloj sezoni, trojka koja može da prenese loptu, zlata vrijedi. S obzirom na pomenutog Popovića i kako ga je Radonjić koristio u prošloj sezoni, bio sam ubijeđen da je Tepić jedna od bitnijih meta u prelaznom roku, ali sad sumnjam u to. Prije treba očekivati pravog pleja, ali sad me ubijte, ako meni ijedno ime pada na pamet, da bi bilo upotrebljivo... Još nešto za Šliba. Očito ne treba očekivati da jurca između blokova i brzo se otvara na šut, ali sa onakvom tehnikom šuta - visok, mek izbačaj, mislim da može da šutira preko koga hoće, kad hoće. Iz driblinga, po prijemu lopte, kako mu se ćefne.
Inače ja ostajem pri tvrdnji da Kešelj nije upotrebljiv u Radonjićevom sistemu i da ne treba previše žaliti za njim. Kešelj je od juniorskih dana slabo napredovao u određenim segmentima i od zvijeri u koju je mogao i trebao da izraste, ostaće, bojim se, samo talenat. Jednostavno nije naučio da igra odbranu, nije naučio da uradi ništa više osim da izleti iz bloka i opali, da ćoškari čekajući loptu da šutne i eventualno da istrči kontru. Slab sa loptom u rukama, teško se odlučuje na ulaz i da ne zaboravimo da ima ogromne rupe u igri, tokom jedne utakmice. Uglavnom ispuca svoje u prvom dijelu i to je to. Za njim nimalo ne žalim...
Sad iz ove perspektive gledano, Omar Tomas više nije opcija. Iduće je valjda četvorka, a vidim da mnogi spominju Šuputa kao opciju. Nije on uopšte loš, da mu nije koja godina viška... Ja bih više Robertsa lično, jer mi je ostao jedan od omiljenih stranaca, pored Omara. Bez obzira na kasniji prelazak "preko"...
Mislim da će profil četvorke dosta zavisiti od Miličića (izbora petice). Jednostavno bi sa njim i Raškom na petici, izbor četvorke bio prilično raznovrsniji, jer se ne bi moralo fokusirati ne nekoga ko će raditi i prljav posao i dominirati snagom pod koševima.

Brigate pitanje za tebe... Jel' istina da je Marić jedna od opcija? Čini mi se da je negdje to ime procurilo (ne mislim na papučarev upis tri posta iznad) i da je to jedna od onih stvari koje bi Grobare prilično zabolile.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2013, 21:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
krenem da listam ove forume i te klipove oko ovoga šliba, vidim svi ga hvale... i onda se sjetim da sam se zakleo nakon pocetka prosle sezone da nikada vise necu suditi po tome. pa za tog šliba niko nije znao do jutros
da sad potpise kobi brajant rekao bih: polako prijatelju, stan da te prvo vidim na terenu

jeste, raduju ova dva pojacanja, ali necu nista unaprijed da govorim i da padam u neke euforije...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2013, 22:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Maric jeste bio jedna od opcija ali najskuplja i najneizvjesnija u smislu ulaganja i dobiti. Mislim da vise nije opcija :)
Brat OMar je ranije bio opcija razmisljalo se o njemu ali on licno nije kontaktiran vec menadzer koji je trazio previse
Keselju se ne oprastaju neke stvari dok je bio kod nas i nije bio nesto voljan da dodje
Na poziciji 4 imamo najvise ponuda ...
Ali mene najvise interesuje PLEJ . Kolega od koga sam dobio informacije mi je prvo govorio da dolazi igrac koji ima suprotne karakteristike od Admirala. Zatim da je MArkovic nudjen i da je postao opcija pa da se trazi igrac koji moze pokriti 1 i 2 dok se sad trazi cist plej.Igraci su pazljivo praceni, kontaktirani tako da to ne cudi..

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2013, 22:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Čitam da ovaj Ristović hoće da se pojača i centarska linija.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2013, 22:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Brigate, jel skup ovaj amer? Ja mislim da i nije toliko, star je, a dobio je visegodisnji ugovor. Naravno, pocinju brige grobara (ne ovih nasih, ovi su korektni za sada :) ) kako smo ga perplatili, kako je dug ugovor i sl :), kao da mo ga platili nekih 800.000 po sezoni :) . Ja cijenim da ima samo malo vise od Savovica a manje od Igora 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2013, 23:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Čuj kako smo platili, pa zar nismo državni projekat?

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2013, 09:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Amer je poskup, ne bih da lupam jer ne znam ni okvirnu cifru ali po statistici ucinku i primanjima u Francuskoj sigurno da je medju najplacenijim igracima

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2013, 20:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Čovu baš zaboli za ono pravilo o strancima.

http://novosti.rs/vesti/sport.295.html: ... izu-Zvezde

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2013, 21:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Pogledao par klipova i nadam se da ovaj ne dolazi. Pass mu je zadnja, ali baš baš baš zadnja opcija, nerezonska završavanja napada kad ima otvorenog saigrača, trica ili duga dvojka iz kontre, nzm, izgleda mi kao pravi divljak. Čitam da mu je odbrana dobra, to je ok, al bilo bi mi draže da nas zaobiđe.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2013, 22:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kako igra pik? I kakav je na pozicionom napadu?

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2013, 22:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Nelson je kombo bek. Treba klasični plej. Gledao sam ovog Amera na eurosportu jedared. Onako, i nije nešto tad bio.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2013, 23:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zato i pitam, ne znam ko je taj crnjo....

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 08:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Koliko vidim po ovom snimku, ovaj je plej scorer, a takav nam sad ne treba, već prava plejčina (nešto kao Phil Pressey 8) ). Uz to, djeluje nekako divlje, a procenti šuta, mada nisu loši, ne predstavljaju napredak u odnosu na Demarkusa, koji uz to djeluje inteligentnije i racionalnije od ovog baje. Možda stiže u paketu sa Kešeljom :wink:
Pazi kad Čova objasni Teu koncept... iskreno, ne bi me iznenadilo.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 08:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kakav bolan Keselj, ne postoje ni teoretske sanse da on dodje, trica je zatvorena. Ovaj koliko sam vidio moze bez problema pogoditi za 3, ima i asistenciju mada se dosta igra. Ubitacan je skorer, igra odlicnu odbranu. U sustini nadogradnja na poziciji 1, suprotan igrac od Nelona, Nelson je atipican crnac, ovaj je pravi crnac :lol: . Ako on potpise ja sam prezadovoljan. Kako stvari stoje Savovic ce nam biti najslabija karika :lol: , a jebote, ovo je nestvarno :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 08:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ja mislim da ovaj ne dolazi...Nemam nikakav info vec cist osjecaj posto Radonjic ne voli ovakve tipove koji nabijaju statistiku na pleju.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 09:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nek nabija ako ce pogadjati :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]