ma nama stvarno nasusno fali jedan rastan golgeter kakvog nismo imali jos od...reko bi mijatovica, al on je crnogorac. zigic moze da bude vrlo koristan, ali jednostavno nema onaj ubilacki golgeterski instinkt. njegova svrha je da spusta lopte, tako da se golovi ustvari ocekuju od krasica i jovanovica. a oni, opet, nisu golgeteri. tako da se vrtimo u krug.
u svakom slucaju, ima dosta mladih rezervi. kacar pa bambi pa nemanja matic, koji me odusevio igrom protiv italije na prvenstvu mladih prosle godine, ali se poslije negdje izgubio (a i bio je povrijedjen). pa sulejmani, pa ljajic, kad ih malo obrazuju. zapravo bi sulejmani mogo da bude nas prvi spic, samo mora da nauci da daje golove

...
sto se odbrane tice, kolarov, subotic, ivanovic, lukovic. tu smo mirni sljedecih 4-5 godina. kao i u sredini.
takodje mi se svidja sto smo poceli da igramo neku svoju prepoznatljivu igru. imamo odlicnu sredinu terena, odicne zadnje vezne pored kojih ni jedna reprezentacija nije uspjela da nametne svoju igru (osim svaba u prvih 15 minuta drugog poluvremena), a koji mogu i da upute pas naprijed, imamo odlicne krilne igrace i ofanzivne bekove. ako matic bude napredovo, mogao bi da bude vrlo koristan, jer mi se cini da je on igrao nesto kao poluspica na EP mladih (tu jednu utakmicu dok se nije povrijedio). dakle, imamo granitnu sredinu i odbranu, neuporedivo bolju nego sto smo imali prije 2-3 godine. kad bi se naso jos neki dobar napadac, ali nema ga, ni u mladim kategorijama. ali, ako nista, onda bar u filipu djordjevicu imamo nasljednika nikole zigica
ovo me inspirisalo da u slobodno vrijeme zapocnem sezonu u football manageru 2010 sa blyth spartansima