banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 04:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jun 2010, 23:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Hertzog je napisao:
Hertzog je napisao:
I ja zbog malera, uvek izgubi ekipa za koju navijam :lol:

Eto, jebo me pas da me jebo....
Prvo kolo navijao za Srbiju, ona izgubi, drugo kolo za nemacku, ona izgubi, sada sam dusu dao za Srbiju i ona izgubi... Oooo maleru neopevani. Ato se nisam rodio u andori pa da nemam koga baksuzirati :(

Tako ti i treba kad si prelivoda,svako kolo navijas za nekog drugog,BAKSUZE BOZIJI :evil3:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 23:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Hertzog je napisao:
Hertzog je napisao:
I ja zbog malera, uvek izgubi ekipa za koju navijam :lol:

Eto, jebo me pas da me jebo....
Prvo kolo navijao za Srbiju, ona izgubi, drugo kolo za Nemacku, ona izgubi, sada sam dusu dao za Srbiju i ona izgubi... Oooo maleru neopevani. Sto se nisam rodio u andori pa da nemam koga baksuzirati :(

Tacno si se trebao roditi u Andori baksuze, nikada vise sa tobom ne gledam nista, cak ni crtani.....

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 23:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
:cry:

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 23:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Meni se čini da je prvo poluvrijeme bilo najbolja partija još od petarde protiv Rumunije. Bila je to reprezentacija koja kontroliše meč, Oziji se vidjeli nisu, a mi smo, na žalost, promašivali. Jest malo šteta što smo posustali na početku drugog, ali se ne bih složio da je bilo samo pitanje kad će Australija dati go. Ja sam se plašio da će nam ga zabiti iz neke polušanse, i to se, na nesreću i desilo. Onaj drugi je posljedica prvog, ali onakvi golovi se ne primaju često, tako da ima i do loše sreće. Oziji osim toga nisu napravili neke naročito izgledne šanse, bila je ona na samom kraju.

Čudno je malo da od onolikih iskusnih igrača, jedino zeleni Tošić ima muda da opali po golu, što nam je i donijelo nadu. Pantelić potvrdio da mu je potrebno trostruko više šansi da bi zabio. Uz nekog solidnog napadača u budućnosti, ova ekipa ima potencijal. Kakav, to je u današnjem fudbalu teško reći, jer očigledno zavisi od milion detalja, ali mi je drago da nismo napucavali lopte i tražili Žigića, već igrali fudbal.

Na kraju, jedino za čim žalim je što dalje ide ekipa koja nije dala go iz igre, i koja je, ako ćemo pošteno, najmanje pokazala u ovoj grupi. Splet okolnosti i sudijske procjene su ih odvele dalje, a koliko su stvarno dobri, pokazaće meč sa Amerima. Ja vjerujem da će Ameri da ih ispraše, ali sve je moguće.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 23:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ако ништа, добили смо једног одличног играча. Нинковић је био феноменалан, ево сад гледам човјек је претрчао скоро 13км!!!

Бамби је такође показао да заслужује мјесто у првих 11.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 23:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
to je on sto i ja mislim, imamo cemu da se nadamo dalje, stvoren je dobar kostur. imamo stvarno jaku ekipu. odbrana-nema zime, vezni red, takodje, jos se mora uzeti u obzir da nije bilo Boska Jankovica. jedino nam fali kao hljeb nasusni, dobar napadac. moze i sa zigicem ali nije to to.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 23:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Razlika izmedju jednog koji je selektor i svih ostalih koji su generali poslije bitke je u tome sto ono sto smo mi vidjeli i analizirali kao kompletnu sliku poslije utakmice, on je trebao da vidi (bar 50% toga) tokom utakmice. Tako da ja cu biti general poslije pa cu reci:

- pametan potez gurati ofanzivnijeg Ivanovica, ali s druge strane potkrala se jedna stvar koju Antic nije vidio - a to je "usamljeni" Vidic. Kazem usamljeni jer je taj covjek timski igrac i moze odlicno igrati odbranu, ali kad ima tu odbranu kako treba. Svakim izletom Ivanovica izgleda da je breme za Vidica bilo pretesko. Ajd i nekako onaj gol sto ga je zadesio u skoku izmedju 2 igraca, ali onaj drugi gol u kojem se jasno vidi da Vidic primjecuje da je protivnicki igrac vec na polovini terena ostavio dva nasa igraca i da ga ne mogu stici, a opet taj isti Vidic je sam, i nepotreban bekovima... I on ne zna sta ce, ta sekunda njegovog oklijevanja (trebalo je da bude samo metar-2 blizi da udje u sut) i onaj se ne bi odlucio na sut. Znaci greska je Antica sto jednostavno nije vidio kako Vidic "dise". Ne govorim da ga je trebao mijenjati, jednostavno mu je trebao vratiti malo sigurnosti time sto bi Ivanovicu zabranio da prelazi centar u drugom poluvremenu, jer ionako je ta taktika vec bila procitana i nije bilo potrebe dalje forsirati Ivanovica.

Inace, nema se sta zamjeriti Ivanovicu za onaj nepostignut gol, ipak on nije napadac.

Druga greska Antica je ocigledno izvodjenje Zigica, to je kao kapitalnu gresku naveo i Goran Vlaovic poslije utakmice na HRT-u. Jednostavno, ako se ulazi u utakmicu koja je neizvjesna u zadnjih 15 minuta, jasno je da ce mnogi napadi poceti dugim loptama, da ne govorim o eventualnim kornerima ili prekidima, u kojima po automatizmu i najbolja svjetska reprezentacija bi slala svog najboljeg odbrambenog igraca da blokira Zigica (a u tom povecavamo sanse da neko drugi, a imamo ih da gol glavom)...

Kao sto je nasa igra procitana i u vezi sa ofanzivnim Ivanovicem, tako je Aus. trener skontao da je Krasic najopasniji i uspio ga je nekako izolovati u 2.pol.... uvodjenje Tosica je bila ipak dobra ideja, jer da ne bi onog njegovog udarca (ipak Tosic je usao raspolozen u igru)....

Sve u svemu, nijanse su odlucile, strpljiva igra australije je urodila plodom, izgleda da je selektor uzeo nasu odbranu zdravo za gotovo i to nas je kostalo ona dva poprilicno jeftina gola. Ali sveukupno, ne leze svi razlozi za neprolazenje u ovoj utakmici nego u onoj prvoj. Ono sto smo imali srece sa Njemackom je trebalo tako i shvatiti... Kao sto neko rece, prvo moramo pobijediti sebe da bismo pobijedili druge.

Ako se ista pozitivno moze ovde izvuci to je da je sad jasno koja je pozicija D. Stankovica u kvalifikacijama za EURO 2012, i da treba traziti kreatora igre za taj buduci tim (moze li to biti Sulejmani ili neko drugi ostaje da se vidi)...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2010, 23:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
RSboljaPolovinaBiH je napisao:

Druga greska Antica je ocigledno izvodjenje Zigica, to je kao kapitalnu gresku naveo i Goran Vlaovic poslije utakmice na HRT-u.

A ko je taj Goran Vlaovic?Koga je on ranije trenirao?

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 00:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
ma nama stvarno nasusno fali jedan rastan golgeter kakvog nismo imali jos od...reko bi mijatovica, al on je crnogorac. zigic moze da bude vrlo koristan, ali jednostavno nema onaj ubilacki golgeterski instinkt. njegova svrha je da spusta lopte, tako da se golovi ustvari ocekuju od krasica i jovanovica. a oni, opet, nisu golgeteri. tako da se vrtimo u krug.
u svakom slucaju, ima dosta mladih rezervi. kacar pa bambi pa nemanja matic, koji me odusevio igrom protiv italije na prvenstvu mladih prosle godine, ali se poslije negdje izgubio (a i bio je povrijedjen). pa sulejmani, pa ljajic, kad ih malo obrazuju. zapravo bi sulejmani mogo da bude nas prvi spic, samo mora da nauci da daje golove :D...
sto se odbrane tice, kolarov, subotic, ivanovic, lukovic. tu smo mirni sljedecih 4-5 godina. kao i u sredini.
takodje mi se svidja sto smo poceli da igramo neku svoju prepoznatljivu igru. imamo odlicnu sredinu terena, odicne zadnje vezne pored kojih ni jedna reprezentacija nije uspjela da nametne svoju igru (osim svaba u prvih 15 minuta drugog poluvremena), a koji mogu i da upute pas naprijed, imamo odlicne krilne igrace i ofanzivne bekove. ako matic bude napredovo, mogao bi da bude vrlo koristan, jer mi se cini da je on igrao nesto kao poluspica na EP mladih (tu jednu utakmicu dok se nije povrijedio). dakle, imamo granitnu sredinu i odbranu, neuporedivo bolju nego sto smo imali prije 2-3 godine. kad bi se naso jos neki dobar napadac, ali nema ga, ni u mladim kategorijama. ali, ako nista, onda bar u filipu djordjevicu imamo nasljednika nikole zigica
ovo me inspirisalo da u slobodno vrijeme zapocnem sezonu u football manageru 2010 sa blyth spartansima

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 00:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Dobro su igrali, a kad smo dali gol, kenguri su se ukenjali, steta sto to nije iskoristeno, a i onaj penal - ovoga puta stvarno mozemo kriviti sudiju.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 01:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Čekaj ne kontam... Jesmol' sad ispal' ?

:)

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 01:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ja znam da sam ispao iz toga da mogu večeras zaspati. A još kada je Pantelić, ili ko već, dao gol iz ofsajda i u tom momentu nestade slike na TV-u Cubani. Svi poskakali od sreće, a nije priznat gol. :lol: Sada ću na miru da ne gledam SP. I biti miran do prvenstva košarke u Turskoj.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 01:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
mangia je napisao:
Čekaj ne kontam... Jesmol' sad ispal' ?

:)

:lol: Pitaj druga sa avatara.. :wink:

Wallace: "The question is, what is a Mahna-Mahna?"
Statler: "The question is, who cares?"

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 01:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
i, na konkursu za najveceg papka svjetskog prvenstva pobijedio je

Citiraj:
Kejhil: "Trebalo je da pobedimo 4:1"

Beta
SelektorAustralije Pim Verbek zadovoljan je pobedom protiv Srbije u poslednjem kolu prve faze SP, ali da je razočaran što ekipa nije prošla u osminu finala.

"Osećanja su mi pomešana. Prikazali smo odličnu igru i došli do rezultata u utakmici, ali ne i do plasman u osminu finala što nam je bio plan".

"Razočaran sam, jer bi nam na prošlom Mundijalu četiri boda bila dovoljna za drugi krug", rekao je Verbek novinarima posle utakmice u Nelspruitu.

Australiji je za prolaz u osminu finala bila potrebna ubedljiva pobeda protiv Srbije.

"Ne mogu da krivim nijednog igrača, jer su svi obavili odličan posao i pokazali kakvi su kad su svi digli ruke od njih. Pokušali smo da dođemo do trećeg gola, ali nismo uspeli", zaključio je strateg Australijanaca.

Strelac prvog pogotka za "kengure" Tim Kejhil rekao je da je srećan što se njegov tim pobedom oprostio od Mundijala.

"Zaslužuli smo ovu pobedu, trebalo je i protiv Gane da pobedimo, ali sad je za to kasno. Drago mi je da smo pobedili Srbiju i ostvarili fantastičan rezultat. Nemačka je jedna od najboljih na svetu i ne mislim da nas je taj poraz izbacio", kazao je on.

Fudbaler engleskog Evertona dodao je i da ne misli da je Srbija oštećena za penal u 90. minutu, kada je baš on igrao rukom u svom kaznenom prostoru.

"Ponosan sam što smo ovako odigrali na turniru, nismo imali sreće da prođemo. Ne mislim da je Srbija oštećena za penal, mislim da je trebalo da pobedimo sa 4:1 i kvalifikujemo se za drugi krug", rekao je Kejhil.

Plasman u osminu finala iz D grupe ostvarili su Nemačka sa šest bodova i Gana sa četiri, uz bolju gol-razliku od Australije.

istetovirani pavijanu, i da ste pobijedili sa 4:1 ne bi se kvalifikovali za drugi krug. nauci da sabiras i oduzimas, idiote...
da ne spominjemo to sto niste uputili 4 udarca na gol u citavoj utakmici

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 05:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Igracima nemam sta zamjeriti, dali su svoj maksimum i svaka im cast! Presudio je nedostatak srece i nedostatak dobrog napadaca, sta da se radi :( A ni sudija nije bas pomogao..

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 07:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Podolski, čovjek koji je pružio nadu reprezentaciji Srbije, ali nije bilo dovoljno...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 07:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Steta jednostavno. Onoliko sansi. Ovi ni sami ne znaju kako uvaljase 2 gola. Samo da na kraju nije bilo onog penala, lakse bi mi bilo. KAKO SPAVAS NAKON UTAKMICE, URUGVAJSKI PSU! :angry4: Lafo, nije vidio... Te price ostavi unucima... :angry1:
Samo da Antic ostane na klupi... Momcima svaka cast, jbg nece lopta pa nece. Svi su igrali odlicno.

Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PMUgDBraPxg[/youtube]

Ljudi, pa mi smo igrali mali fudbal na terenu 100x60 ! Razbucali smo torbare. Jbg, nece lopta u go. Adolfe Dassleru, crko dabogda.
Imali smo tako finu priliku, sjebali se, al' sta sad... Bila bi milina igrati protiv SAD pa pjevati: "Ajmo braco uzet' Amere" :)

Samo da Radomir ostane na klupi! To je najvaznije. Srbijo, svaka cast na trudu i zalaganju. Odlican smo fudbal igrali.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 07:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Jel' gledao ko sinoc sta kaze Beusan za ono igranje rukom?
Meni se cini da je to morao biti penal bez obzira kako je igrac bio okrenut i bez obzira sto ga je ovaj pogodio loptom...i to iz jednog cistog razloga: POLOZAJ NJEGOVE RUKE U TOM MOMENTU JE BIO NEPRIRODAN.
Ostalo nemam volje da komentarisem...

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 07:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Jel' gledao ko sinoc sta kaze Beusan za ono igranje rukom?
Meni se cini da je to morao biti penal bez obzira kako je igrac bio okrenut i bez obzira sto ga je ovaj pogodio loptom...i to iz jednog cistog razloga: POLOZAJ NJEGOVE RUKE U TOM MOMENTU JE BIO NEPRIRODAN.
Ostalo nemam volje da komentarisem...

И мене занима шта је Матео рекао... Ма ја сам увјерен да је судија морао судити пенал за оно играње руком. Брат-брату.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 08:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Не могу. Једноставно, не могу. Боли.
А из неизмјерног поштовања према СВИМ играчима и Антићу, ову утакмицу нећу коментарисати.
Срећа нас је издала превише пута синоћ. Хвала момцима за труд, борбу, злагање, квалификације...
Антићу остани. Што се мене тиче, дочек треба направити.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]