banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 18:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 79  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Rukomet
PostPoslato: 28 Jan 2010, 22:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Iz miješanog je braka, ali kažem da je naš zato što ga Hrvati mrze iz dna duše. Valjda je na nekoj utakmici klepio Balića u glavu i od tada na Fejsbuku ima more grupa u kojima ga nazivaju četnikom, žele mu skoru smrt i tome slično :D

e, to je vec dobar argument da bude nas. inace, kazu da je prilicno prljav igrac. a posto su ti francuzi izgleda jedini koji mogu pobijedit hrvate, vrijedi navijati za njih.
naravno, to ne znaci da se isplati pogledati vise i jednu utakmicu na ovom groznom sampionatu iz ovog defektnog i glupog sporta

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 22:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Zapadne komsije rutinski pobijedili Dance.Pobijeda ni jednog trenutka nije bila u pitanju.Treba izdvojiti nase gore listove :) Mirka A. i Denisa B. Mirko je branio maestralno.Iz njegovih se odbrana jasno moglo vidjeti da je porijeklom iz rukometne kolijevke za sve drzave ex Jugoslavije. :lol: Nema tu price,igraju ljudi rukomet.
Trebalo bi se otvoriti posebna tema pod nazivom "Joj, majko, da hoce Hrvati ispasti" :) .Rukometna tema da bude.
Francuzi ce biti prvaci.Iako cu navijati za Island i za susede, naravno. :)

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 22:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Zapadne komsije rutinski pobijedili Dance.Pobijeda ni jednog trenutka nije bila u pitanju.Treba izdvojiti nase gore listove :) Mirka A. i Denisa B. Mirko je branio maestralno.Iz njegovih se odbrana jasno moglo vidjeti da je porijeklom iz rukometne kolijevke za sve drzave ex Jugoslavije. :lol: Nema tu price,igraju ljudi rukomet.

a ja se ponado da si ti prestao da lupetas gluposti o tim rukometnim kolijevkama...

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 23:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
wolfsburg_rapsodija je napisao:
Trebalo bi se otvoriti posebna tema pod nazivom "Joj, majko, da hoce Hrvati ispasti" :) .Rukometna tema da bude.

jeste jeste,bas svaki dan citam kako se alilovic,buntic,ljubicic,cilic..... hvale kako su bosanci, daj molimt te, zaboli njih za vama,da ste im valjali igrali bi za vas!!

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 00:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
Karabatic rodjen u nisu i ako je iz mesanog braka, vise je Srbin
i to ponekad pokazuje.
Mada sad je Francuz tako da je nebitno :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 01:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
hvala,to se samo kod nas moze desiti nazalost.nije ni cudo sto vidimo neke nase igrace sto igraju za madjarsku,spaniju....

dobro, ako cemo posteno, niko od tih iz cuvene generacije 86/87 vise ne igra u domacoj ligi. ta generacija je vazila za jednu od najtalentovanijih u istoriji naseg rukometa.
nenadicu je vazio za najveceg talenta u svijetu rukometa u to vrijeme, dosao je i do barselone, ali su ga dvije uzastopne povrede koljena, zbog kojih je pauziro skoro dvije godine, unistile. sad igra u segedinu i polako se podize, ali tesko da ce ikada biti igrac kakav su mu predvidjali da ce postati. sesum je bio MVP oba prvenstva koja smo osvojili, cini mi se, ali je njegov razvoj usporilo neigranje u vespremu. no, ove sezone je poceo da dobija vecu minutazu. rnic je odigrao odlicnu proslu sezonu u gorenju, bio uz cupica njihov najbolji igrac, postizao po 6-7 golova po utakmici, ali ova sezona mu je mnogo mnogo slabija.
problem je sto svi oni igraju na istoj poziciji, tj. lijevog beka, gdje vec imamo momira ilica. nenadic je na pocetku igrao srednjeg beka, ali poslije povrede su ga prebacili na lijevog. takodje, pored njih od mladjih tu je i petar djordjic (90to godiste), sin pase djordjica, golmana koji je uvijek bio nas 2-3 golman, iza perica i stojanovica. on igra u veclaru u njemackoj, ove sezone igra vrlo dobro (kielu je dao 5 golova, cini mi se), ali on takodje igra na lijevom beku.
mi nemamo pravog srednjeg beka jos od nedje jovanovica, i ne vidi se igrac koji bi to mogao da postane. takodje, vidjelo se koliki nam je problem pozicija desnog beka, kada se povrijedi vujin (takodje relativno mlad igrac, 84 godiste).
ako bi se pojavio dobar srednji bek, i ako bi se u savezu rascistila govna, moglo bi se nesto ocekivati u buducnosti. ali, mrka kapa.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 08:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Navijao sam za Dance, ali jbga...mada je ce ovako biti zanimljivije gledati zavrsnicu prvenstva i gledati kako Hrvati gube!

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 08:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
finale bi mogle biti izmedju hrvata i francuza...........

sinoc sam navijao prvo za Norvezane posto su izgubili od Danaca nepravedno a poslije za Hrvate da rasture srecne Dance......

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 08:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

mandrak je napisao:

jeste jeste,bas svaki dan citam kako se alilovic,buntic,ljubicic,cilic..... hvale kako su bosanci, daj molimt te, zaboli njih za vama,da ste im valjali igrali bi za vas!!

Jedan od tih nabrojanih je "vas" Banjalucanin,a ostali su Hercegovci.Nase gore listovi. :D Zar ne vidis da bez Bosanaca i Hercegovaca nema uspjeha u rukometu? :D I Srbija da je imala nekog Bosanca u svojim redovima vise bi dogurala. :D

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 09:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Eto Bosna je imala pun tim Bosanaca, pa dokle je dogurala?

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 10:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Jedan od tih nabrojanih je "vas" Banjalucanin,a ostali su Hercegovci.Nase gore listovi. :D Zar ne vidis da bez Bosanaca i Hercegovaca nema uspjeha u rukometu? :D I Srbija da je imala nekog Bosanca u svojim redovima vise bi dogurala. :D

interesantno je, recimo, da su hrvati posljednji put nesto osvojili 2004. godine, kada u ekipi nisu imali ni jednog bosanca i hercegovca.
uostalom, sa tobom je potpuno bespredmetno ulaziti u bilo kakvu raspravu, posto o rukometu nemas pojma. a kolko je 'kolijevka rukometa' dobra u rukometu se vidi i po svim tim odlicnim nastupima bih na velikim takmicenjima

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 11:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:

pa kazem ti evo bas cilic juce kad je izgubio kaze zelio bi pozdraviti sve svoje dobre bosnje,neznam sta bi bez njih :lol: :lol:

uhvatite se vi vaseg nacionalnog sporta :lol: :lol: :lol: tu vam skidam kapu jer ste No.1

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 19:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:

interesantno je, recimo, da su hrvati posljednji put nesto osvojili 2004. godine, kada u ekipi nisu imali ni jednog bosanca i hercegovca.
uostalom, sa tobom je potpuno bespredmetno ulaziti u bilo kakvu raspravu, posto o rukometu nemas pojma. a kolko je 'kolijevka rukometa' dobra u rukometu se vidi i po svim tim odlicnim nastupima bih na velikim takmicenjima

Ne znam u sta si ti gledao,ako nisi primjetio Irfana Smajlagica u taboru susjeda.Ne zelim ulaziti u raprave.Vidio sam tvoje znanje i prognoze za rukomet.

btw Zaboravio sam da su kod nas igrali sve Bosanci Hercegovci. :cry:

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 20:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ne znam u sta si ti gledao,ako nisi primjetio Irfana Smajlagica u taboru susjeda.Ne zelim ulaziti u raprave.Vidio sam tvoje znanje i prognoze za rukomet.

aaa, pomocni trener im je bio porijeklom iz bih, sto automatski implicira da su ljudi iz bih najzasluzniji za njihove rezultate, i da bez njih ne bi bilo nista...

Citiraj:
btw Zaboravio sam da su kod nas igrali sve Bosanci Hercegovci.

npr. srbijanci pocuca i vukasin stojanovic, pa onda crnogorci dobrkovic i mrvaljevic. to su samo oni kojih se na prvu sjecam, ne da mi se sad tragati za ostalim ne-bosancima koji su igrali za reprezentaciju bih.

elem, u nedelju je zrijeb parova za kvalifikacije za sp. igraju se dvije utakmice. procedura je malo komplikovanija, elem vjerovatnoca je 2/3 da cemo biti u drugom sesiru, sto znaci da igramo protiv neke od ekipa iz prvog sesira (gdje su, recimo, danska, norveska, spanija, rusija, ceska...). sto znaci da cemo da ga popusimo onako bas momacki.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2010, 08:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Vidis da je bio neki Bosanac,iako si rekao da ga nema.A sta to implicira sam si zakljucio. :wink: Ako se vratis jos nekoliko godina unazad
naletices na "masu" Bosanaca i Hercegovaca u sastavu Hrvatske.Cini mi se da su tada padale i zlatne olimpijske medalje.Ispravi me ako grijesim.Pokusacu se sjetiti nekih igraca.Uz Saracevica,Smajlagica i hm...Sigurno je bio jos neki.Podsjeti me. :wink:
Ne znam na koga si mislio kada si spominjao zrijeb parova za kvalifikacije svjetskog prvenstva.Srbija ide direktno kao domacin.Sto implicira da si mislio na nas.Hocemo li popusiti ili necemo, ne zna se jos uvijek.Prije da hocemo.Nista novo. :)

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2010, 12:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Vidis da je bio neki Bosanac,iako si rekao da ga nema.A sta to implicira sam si zakljucio. Ako se vratis jos nekoliko godina unazad
naletices na "masu" Bosanaca i Hercegovaca u sastavu Hrvatske.Cini mi se da su tada padale i zlatne olimpijske medalje.Ispravi me ako grijesim.Pokusacu se sjetiti nekih igraca.Uz Saracevica,Smajlagica i hm...Sigurno je bio jos neki.Podsjeti me.

to je bio sarkazam, al ti to ne bi mogao da prepoznas ni da ti zivot zavisi od toga. ako je tebi POMOCNI trener najbitniji saraf u jednoj reprezentaciji, i ako 'bez njega nema nista', onda ja stvarno ne znam sta da kazem. isti taj irfan smajlagic je, kad je sam postao trener, redao neuspjeh za neuspjehom.
ta 'masa' bosanaca i hercegovaca je rukometno vaspitana u ex-yu, sto se moze pripisati rukometnoj skoli tadasnje drzave, i nema veze sa bosnom i hercegovinom. da su bosanci i hercegovci bogom dani da budu najbolji rukometasi na svijetu, valjda bi se u posljednjih 10 godina pojavio bar poneki vrhunski igrac, osim dva golmana i jednog beka pucaca, koji je u hrvatskoj reprezentaciji na svojoj poziciji bio CETVRTI izbor pred ovo ep (iza metlicica, kopljara i vukovica).

Citiraj:
Ne znam na koga si mislio kada si spominjao zrijeb parova za kvalifikacije svjetskog prvenstva.Srbija ide direktno kao domacin.Sto implicira da si mislio na nas.Hocemo li popusiti ili necemo, ne zna se jos uvijek.Prije da hocemo.Nista novo.

srbija je domacin evropskog prvenstva 2012, a ne svjetskog 2011 o kojem sam prico. informisi se malo bolje

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2010, 13:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Posle veoma lošeg rezultata na Evropskom prvenstvu u Austriji, ponovo se otvorilo pitanje odgovornosti čelnika Rukometnog saveza Srbije. Prvi potez napravio je Rukometni savez Beograda, pokrenuvši inicijativu za održavanje hitne i vanredne Skupštine nacionalnog saveza. Sa druge strane, predsednik Velimir Marjanović smatra, da je pozadina ovog zahteva u stvari, želje stare rukovodeće garniture da se vrati na čelo.

- Zasedanje Skupštine je zakazano još pre mesec dana, što znači da bi je bilo, kakav god rezultat na EP da je napravljen. Od 1. do 10. marta sednice mora da bude, jer se podnosi izveštaj o radu, završni račun itd, što gospoda iz RSB znaju, pa njihov dopis zato ima karikaturalne obrise. To nema veze sa učinkom na EP, već sa našim odnosom u prethodne tri i po godine. Ista stvar bi se desila i da smo takmičenje završili na, recimo, šestom mestu - rekao je za Večernje novosti, Marjanović i dodao da je glavni cilj opozicije borba za prevlast.

- Otkako sam postao predsednik pre tri i po godine, na svakoj sednici Skupštine ista gospoda iz RSB su tražila našu smenu! Pre pola godine su pokušali, pa izgubili. Imali su priliku i 27. decembra, pre mesec dana, pa ništa. Za te tri i po godine održali smo osam ili devet skupština, što se nije desilo u prethodnih 15 godina ukupno. I na svakoj sam, na moje insistiranje, iznosio izveštaj o radu i tražio da se glasa o njemu, samim tim i o mom poverenju. I svaki put sam dobio podršku! Samo prošle godine smo imali četiri sednice - za kraj je rekao Marjanović ne nalazeći se prozvanim u slučajevima "dugova i nameštaljki".

- U tom njihovom dopisu piše „pokušavamo, upozoravamo već četiri godine", a pre četiri godine su oni bili na vlasti! Na kraju njihovog mandata, posle EP u Švajcarskoj gde smo bili deveti, nije se raspravljalo o konačnom plasmanu nego o skandalu i pokušaju dogovaranja utakmice sa Hrvatskom. Zatim, priču kako će sad sponzori da odu od RSS govore ljudi koji su nam savez ostavili u dugovima.

http://www.sportal.rs/news.php?id=19847

cuj ovoga idiota,kao da nam kaze da smo za 3,5 godine njegovog predsjednikovanja osvojli dvije olimpijade i tri svjetska prventsva,sve je krasno i bajno.kao sto rece jedan komentar od citalaca on se hvali kako je napravio 8-9 skupstina :lol: :lol: :lol:

a i nezna se ko su veca govna ovi sad ili oni sto su prodali utakmicu hrvatima(kako smo ih samo derali do poluvremena)

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2010, 14:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
cuj ovoga idiota,kao da nam kaze da smo za 3,5 godine njegovog predsjednikovanja osvojli dvije olimpijade i tri svjetska prventsva,sve je krasno i bajno.kao sto rece jedan komentar od citalaca on se hvali kako je napravio 8-9 skupstina

taj komentar sam postavio ja. 8-9 skupstina za 3.5 godine, i jos tip prica da je to previse?! a rukomet nam na dnu dna.
inace, tip je nevjerovatno glup i nepismen. na izjavama bi mu pozavidio i zmaj od sipova. izjavio je da je "odgovoran za rezultat na ep, ali nije kriv", pa kad su ga pitali (ne direktno) sta tako idiotska izjava uopste znaci, on je pojasnio da "to sto je ODGOVORAN znaci da ODGOVARA upravnom odboru, i da je on DETALJISTA". ja mislim da je to najgluplja izjava decenije, i da covjek uopste nije pismen.
naravno, o nekakvoj ostavci nema govora. cak se u ovom posljednjem intervjuu hvali kako niko ne moze da ga smijeni. placi zemljo...

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2010, 14:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Izvinjavam se na gresci.Ja sam vec pomislio da navijas za Bosnu. :) Nisam ja rekao da je pomocni trener najvazniji saraf u timu.A raspravljati o tome da li bi bilo isto bez njega je glupo jer je to proslo.Samo sam rekao da su ljudi imali Bosanca u taboru i nista vise. :) A ti si rekao da ga nije bilo.
Cetvrti izbor je bolji od sve trojice zajedno.S obzirom da Metlicic nije vise onaj stari.I ne znam sto si navalio protiv Bosanaca i Hercegovaca, kada se kod nas igra bolji rukomet nego npr. u Srbiji.Mislim na klupski rukomet.Ni reprezentativni nije daleko.
Mozda bi se mi trebali porediti sa zapadnim komsijama.Go west.
A da Bosanci i Hercegovci nemaju veze sa Bosnom nego sa rukometnom skolom bivse drzave je smijesna izjava.Zna se gdje su naucili prve rukometne korake,i sta je Borac bio u rukometu u bivsoj drzavi.
btw Svaka cast za sarkazam. :) Moras biti precizniji, ne mogu ti citati misli. 8)

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2010, 15:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Volio bi da Francuska bude prvak,ako ništa ono zbog Nikole. 8)
P.S.Puno sreće poljacima danas :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 79  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]