banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 20:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 526 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 27  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Kosarka, EP 2009
PostPoslato: 19 Sep 2009, 23:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ja se izvinjavam što sam malčice zloban, ali listajući ovaj topik našao sam riječi jednog našeg velikog stručnjaka, pa pomislih da će biti korisno da ih repriziramo ovde:

Citiraj:
немамо изразитих појединаца. А у утакмицама ове врсте титуле освајају они који имају бар једног вансеријских играча. Додуше, Ивковић се труди да великом ротацијом у екипу уводи све играче, али не мислим да је то пут ка правом успеху. Ми немамо ни изразитог стрелца, ни изразитог скакача.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 00:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
O ljudi moji, pa ode koja godina života, al' ovo se doživljava rijetko, pa mi nije žao...

Znači, da su izgubili, ne bih se opravio nekoliko dana, jer stvarno ne mogu da svarim te Slovence, pa me ubij... Mogu da me sad optuže za ksenofobiju i budi Bog šta još, ali...

Kad izađoše Brezec i Lorbek zbog pet ličnih, a Slovenci povedoše, već sam vidio sebe kako negdje pronalazim isječe iz slovenskih medija, u kojima veličaju svoju herojsku pobjedu be zvažnih igrača i ostalo... Tad sam već napumpao pritisak na dobrih 150.

Jagodnik? E nemate vi pojma šta sam ja preživio zbog ovog mamlaza...
Pošto sam gledao utakmicu u društvu ljudi koji sport i ne prate baš redovno, ja sam im bio nasušan izvor informacija. I kad uđe taj Jagodnik, svi navališe na mene sa pitanjima ko je taj. Ja lijepo objasnim da je u pitanju epizodista i dosta nebitan igrač, a "epizodista" ubaci dvije nemoguće trice i pojavi se niotkuda na onom napadačkom skoku. Džigericu sam sam sebi pojeo u u tom trenutku, da mi je ne pojedu ostali...

A utakmica... Svo vrijeme se obraćam Bogu i ne znam kome sa samo par pitanja... "Pa jel' moguće da ovaj Lorbek ovoliko trpa, šta god da baci na koš", "Lakovič jedva stroji na terenu, kako prevodi loptu i organizuje igru", "I zašto, o zašto onog iritantnog Nahbara neko ne prilijepi za parket"... I dok sam ja tako razgovarao sa Bogom, tražeći smisao gledanja svega toga i tolikog nerviranja, pojavi se Teodosić. A kad Novica u produžetku, onu loptu već na košu izbaci na tricu, već sam se vidio u hitnoj na reanimaciji... I opet taj Teodosić. Veliki stručnjak Janakis je inače tog momka prošle sezone, držao na prosjeku od cijelih 10-ak minuta po utakmici da odmara jednog od niza mediokritetnih Amerikanaca, Lina Grira, a čim se dečko dokopao lopte i minutaže, pokazao je svima, kako se igra. Da hoće sutra i onom paščetu Navaru, par puta da zvekne trojku preko ruke, ne bi mi bilo krivo ni da izgube...

I da... Kao što ranije rekoh. Slovenci su prangijaška ekipa, bez previše izrađenih akcija i sistema igre... Udri po šutu, pa ako ide ide. Varijacije su Nahbarov šut kad izađe iz bloka, Lorbek pod košem, a i to je opet individualno ili daj loptu Lakoviču, pa vidi šta će da bude.

Uglavnom, Slovenci ogroman kredit kod sudija imaju. Tovar očitih prekršaja nije sviran. Brezec pod košem još jedino oružje nije upotrebio. Na Lakoviču se svira i najmanji kontakt, a Krstić i Perović moraju da izrudare svaku poziciju pod košem... Ma u stvari, kao da je bitno... Ovi momci su pobijedili i za mene su šampioni. Šta god da se desi sutra, zaslužili su doček u Srbiji, kao nikad niko do sad. Trebaće im to i zbog njihovog samopouzdanja i motiva za naredna takmičenja...

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 00:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:
На полувремену палим рачунар, планирам да пишем они су прејаки изгубићемо али часно у сваком случају не треба туговати. По обичају пуко блиц, враћам се за тв и гледам силу небеску. Теодосић ладан ко шприцер, не слуша никог игра, игра и забија, асистира, скаче, краде лопте, само што не суди утакмицу :lol:

Крали су нас, шест поена који су евидентирани видео снимцима. Што ме не чуди, Хрват судија, жалосно да не може бити жалосније.

Међутим наши момци играју, воде, губе боре се, на крају нису ни имали шансе да изгубе па да се играло десет продужетака - били су побједници од самог почетка меча!

Сутра шта буде биће, што се мене тиче они су злато освоили и то одавно, крајњи резултат није битан. Мене је ова генерација купила, Срби јесу кошарка!!!

Apsolutno potpisujem! Jednostavno ne postoji ništa što bi mogli da urade u finalu što bi pokvarilo ovo do sada. Čak i da izgube 80:0 pucajući trice s pola terena. Sad sam potpuno opušten. Samo da se i oni opuste i onda bi moglo svašta da bude.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 00:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Pošto sam gledao utakmicu u društvu ljudi koji sport i ne prate baš redovno,

Bogme da si bio kod mene, od moje mame bi i definitivno dobio infarkt :D

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 00:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Odoh da postanem fan Teodosića na Fejsbuku.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 00:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Harvester je napisao:
Odoh da postanem fan Teodosića na Fejsbuku.

:lol: :lol: :lol: Одох и ја.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 00:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
sta god da se desi sutra, necega treba da se sjetimo...eurobasket 2001 godine, tadasnja jugoslavija u naletu snage...u polufinalu igramo sa spanijom, u kojoj igraju 21godisnji gasol, navaro, raul lopez...mi njih dobijamo komotno 10ak razlike. i poslije toga 7 godina ne mozemo ni da im prismrdimo...nase vrijeme je tada prolazilo, iako smo imali bitno mladju ekipu nego oni sada, a njihovo dolazilo...
cisto radi paralele sa sutrasnjom utakmicom

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 08:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Jbt. ovog Dudu su pregazile godine.. Pa on je toliko senilan da zaboravlja osnovne stvari..
ALO! TREBA DA IH SPREMIS ZA 2012.
Ne za 2009.
ZA DVE HILJADE DVA-NA-ES-TU!

Svasta...

Citiraj:
Cetvrta cetvrtina:Jure Zdovc trazi time-out. Dolaze svi igraci oko njega. Zdovc zove i sudije da se svi konsultuju kako da igraju protiv nas :)

Citiraj:
Losa vest za nas je sto verovatno samo jedan covek zna kako pobediti spance, dobra vest je da je taj covek Dusan Ivkovic

Citiraj:
ima li neki slovenac da proda kartu za finale

:D

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 08:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Treba spomenuti da smo maltene igrali bez Bjelice! Nadam se da ce zglob biti u boljem stanju jer ce nam njegovi skokovi biti "nasusno" potrebni protiv spanske gamadi.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 10:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Samo da se pohvalim - gledao sam utakmicu uzivo. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 10:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Samo trener srbina spasava! :wink: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 11:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2003, 12:01
Miloš Teodosić može da pogodi trojku preko Čak Norisa!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :) :) :) :) :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 12:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2004, 18:04
Sjajna utakmica, a veceras po zlato!

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 13:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2009, 13:59
Flashman je napisao:
Miloš Teodosić može da pogodi trojku preko Čak Norisa!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :) :) :) :) :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sto jest jest covjek ne da je igrao nego je rasturio...svaka cast...a veceras ce biti cupavo ali finale je finale

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 13:22 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Milos Teodosic je novi Djordjevic

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 13:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ja se samo Navarra bojim večeras, još nije imao dobru utakmicu, a ima muda za jake utakmice, mora mu se priznati...

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 13:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Sinoc na utakmici nekih 3000 Slovenaca, a nas 200-300 :) Kada se utakmica zavrsila, pola njihovih navijaca je plakalo - BUKVALNO! Najbolje od svega je sto su nam ljudi kasnije prilazili i cestitali i svi su rekli da danas dolaze da navijaju za Srbiju! 8)
Bojao sam se nekih nacionalistickih ispada ili frke - ipak ih je bilo deset puta vise... - ali sve je proslo bez najmanjih problema. Nemam rijeci - ispali su totalno korektni! Veceras idemo opet (dosli mi poznanici iz Beca) da ih bodrimo u finalu. I nema veze da li ce da bude zlato ili srebro - i ovo je ogroman uspjeh!

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 14:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
Jeste da je sinoć bilo za "srčku", ali je cilj odavno ispunjen.
I više od toga. Srbija ima bar srebro :)
Svaka čast igračima!

Suđenje 0 bodova. Svirali šta treba i šta ne treba (ne samo nama već i Slovencima). Uništili su igru, i to našu, jer Slovenci i nisu imali igru...

Uspješnih slobodnih bacanja sinoć bilo više od 80% što je sjajno :D
(nema novih Tomaševića :D )

Samo je Krstić zakazao (ali i ostali "viši" igrači) jer nikoga nije bilo pod košem Slovenije (u prve 3 četvrtine)!!!
Najviše skokova ne utakmici u rep. Srbije je imao Marković (a on je visok oko 1.90!!!)!!!
Zato je i bilo puno onih šuteva za tri jer nije bilo rješenja... Da su ih pogodili, možda bi bilo drugačije.
Srećom, trice su proradile onda kada je to najviše trebalo!!!!!!!!!

Treba igrati opušteno. Mogu se Španci uzeti. "Pritisak" je na njima, a Duda je prebacio zacrtani plan...
Samo opušteno!

Poslednji put menjao muT@_6€kpuJ@ dana 20 Sep 2009, 14:41, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 14:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2009, 13:59
Mogu se uzeti spanci samo nece biti lako.Kad bi Srbiji proradio malo taj sut bilo bi puno vece sanse za pobjedu.Gledam sinoc kako god sutnu Slovenci ubace...a Srbija 3/4 je imala uzasan procenat...ali na kraju su se popravili. Sudije su imale puno propusta!

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 14:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Bojim se da nas ne nagrde,ustvari besqrac i ako nagrde bitna je medalja :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 526 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 27  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]