Hertzog je napisao:
A zasto ne moze, Skolari uvek vodi daleko kvalitetnije ekipe nego on, covek je napravio cudo sa reprezentacijama koje su lose rangirane, dok Skolari uvek uzme prosecno veoma jaku ekipu i sa njom napravi "cudo" koje cudo, jedva prosli kvalifikacije u ocajnoj grupi, prosli grupnu fazu na euru i onda im nemci pokazali kako se igra fudbal (bez selektora na klupi) Pre toga sa Brazilom napravio "cudo"... Ne vidim po cemu se to ne moze porediti Guus Hiddink sa Scolarijem. Uz to holandjanin je gospodin za ovog seljaka, koji je pokazao kakav je na mecu sa Srbijom :roll: :roll: :roll:
BlackHand je napisao:
Da ne tražim sad citat, neko je pisao nešto o Scolarijevoj taktičkoj postavci Portugala. Nemojte sada po meni osuti paljubu, ali ja Scolarija uopšte ne doživljavam kao nekog velikog trenera. Sa onakvim Brazilom kakvog je on vodio, mislim da bi moj deda osvojio SP2002. Nakon toga je preuzeo Portugal i na domaćem terenu, protiv onakve "nikakve" Grčke izgubio u finalu. Jasno je k'o dan da je Portugal jača ekipa, znači da se radi o taktici. Kako on, veliki taktičar i trenerčina kao što navodno jeste nije bio u stanju da analizirajući prethodnih 6 utakmica Grčke sa tog prvenstva pripremi strategiju za pobjedu? Sad prelazi u taj Chelsea, ispade da pokušava da sastavi tim svijeta po izboru FIFE i ako ne dobije sve te igrače, kao što ih neće dobiti i ne osvoji ništa, razlog će biti upravo taj.. "eto jebi ga, ja sam dobar trener, to svi znaju, u životu nisam vodio nikad neki veći klub niti napravio nešto vrijedno pomena sa Portugalom, koji po mnogima ima ekipa za top3 reprezentacije, ali nisu mi dovedeni oni igrači koje sam ja tražio, (iako je jedan Avram Grant sa ovim Čelzijem ovakvim kakav jest bio drugi u Premiershipu i drugi u Evropi) tako da nisam mogao zadovoljiti postavljene ciljeve.
Manite se vi Scolarijeve taktičke nadmoći, dobar je Portugal, jaka ekipa, imaju Ronalda, Deca i ostalu raju, ali ne treba otpisati Njemačku, jer Švabo je Švabo..
Sarkazam dečko, sarkazam.. ;)