banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 07:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 486 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 25  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Jun 2008, 11:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Da, imaju li turci dovoljno igraca za igru protiv Njemacke ??

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2008, 11:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2005, 19:12
Frenki je napisao:
Da, imaju li turci dovoljno igraca za igru protiv Njemacke ??

Pa zbog zutih kartona, i povreda, prakticno ce Fatihhh :) morati da suprotstavi rezervnu postavu. ;)

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2008, 11:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Imaće Aurelia, Serveta, možda Volkana (ako UEFA uvaži žalbu sutra), Emre će se oporaviti možda ali da će faliti Tuncay i Arda, hoće itekako.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2008, 13:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Kaže Božo da je u suštini dobro to što je Hrvatska izgubila sada, jer je to dobro za mlade igrače da pretrpe ovako neki poraz i šok i to da im bude za svagde, a da su sad pobjedili, da bi se onda opustili i ko zna šta bi dalje bilo..

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2008, 13:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
BlackHand je napisao:
Kaže Božo da je u suštini dobro to što je Hrvatska izgubila sada, jer je to dobro za mlade igrače da pretrpe ovako neki poraz i šok i to da im bude za svagde, a da su sad pobjedili, da bi se onda opustili i ko zna šta bi dalje bilo..

Pravi profesionalci se nikad ne opuštaju, u ovom opisanom smislu u tvom postu. Prema tome, još oni nisu zreli.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2008, 15:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Što bih volio da Rusi večeras pobjede :)

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2008, 15:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Čestitam Turcima od srca na još jednoj velikoj partiji! TAKO se bori do samog kraja! Sad još samo da izbacimo Švabe i potpuno sam zadovoljan.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2008, 16:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
Kako je krenulo u finalu ce igrati Turci protiv Rusije :D :cat: :cat: :cat: :cat: :cat:

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2008, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Vader je napisao:
Što bih volio da Rusi večeras pobjede :)

gledam na Eurosportu, i ruski trener je Holanđanin porijeklom.. he he :o i furaju sličan stil, navodno, samo skuvan s ruskim mentalitetom :lol:

bogami, ne znam baš da će onu narandžastu armiju tako lako srušiti, :(

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2008, 16:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Guus Hiddink fura svoj stil koju god reprezentaciju vodi. Nikada ni jedna reprezentacije nije kondiciono i fizicki spremna, a ni priblizno disciplinovana kao reprezentacija koju Hiddink vodi. Trenerčina, jedan od najboljih na svijetu.. Dobro, ne može se porediti sa expertom Scolarijem :PPP

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2008, 17:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
A zasto ne moze, Skolari uvek vodi daleko kvalitetnije ekipe nego on, covek je napravio cudo sa reprezentacijama koje su lose rangirane, dok Skolari uvek uzme prosecno veoma jaku ekipu i sa njom napravi "cudo" koje cudo, jedva prosli kvalifikacije u ocajnoj grupi, prosli grupnu fazu na euru i onda im nemci pokazali kako se igra fudbal (bez selektora na klupi) Pre toga sa Brazilom napravio "cudo"... Ne vidim po cemu se to ne moze porediti Guus Hiddink sa Scolarijem. Uz to holandjanin je gospodin za ovog seljaka, koji je pokazao kakav je na mecu sa Srbijom :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2008, 17:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Nešto danas kontam, ...
Ono što se u Mostaru dešavalo nakon utakmice, bolje od bilo kakve sociološke ili političke analize, pokazuje u kakvoj jadnoj zemlji živimo.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2008, 17:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Nije samo u Mostaru nego u celoj federaciji... Tako ce uvek i biti, bez obzira koje od tri strane budu akteri. BiH je kao esperanto, vestacka tvorevina koja ne moze da uspe :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2008, 17:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Acrobatico je napisao:
Nešto danas kontam, ...
Ono što se u Mostaru dešavalo nakon utakmice, bolje od bilo kakve sociološke ili političke analize, pokazuje u kakvoj jadnoj zemlji živimo.

Upravo ovakva misao se meni vrti par posljednjih dana po glavi, cak je i izbor rijeci veoma identican :)

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2008, 17:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
To je čisto dokaz onima koji "ovo" smatraju zemljom i još kao navijaju za nju?!

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2008, 17:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Vidjećemo kakav je Scolari kad vodi klub...strpite se malo. Naravno slažem se s tim da je Hiddink jedan od najvećih stručnjaka, to je dokazao više puta.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2008, 17:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
enc0re je napisao:

Kakva sreća? Ako neko ima sreće, to su Hrvati....i volim što su izgubili baš ovako jer znamo svi kako su došli na prvenstvo...

više o tome ovdje http://www.youtube.com/watch?v=PMb0S8EQxTE :roll:

Čista sreća što su Turci prošli dalje, Hrvati su bili daleko daleko bolji i kvalitetniji. Statistika sve govori, od udaraca prema gol, posjeda lopte pa sve do žutih kartona i prekršaja, sve debelo na strani Hrvatske. No što je tu je, nije ni prvi ni zadnji put da na ovakvim natjecanjima bolja ekipa izgubi... sve u svemu imaju fenomenalnu mladu momčad i pokazat će oni još puno toga u narednim godinama 8)

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2008, 18:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
...to je skoro svako pomislio ko razmislja bar imalo i tome i ko nema jednak mentalni sklop kao ti jadni, napaceni ljudi tamo, koji mozda nemaju sta ni da jedu ali bitno je da se pobiju...koliko energije(negativne uglavnom), sve bi to trebalo usmjeriti na nekakav drustveno-koristan rad i nek dobro izbace iz sebe to, ali ne tako ce jos dugo izgleda biti...
Turci brane cast Azije na ovom euru, sad im je poslo za rukom ono sto nije 1683. i ipak Hrvati nisu spasili Bec od "zlih Turaka" koji ce ovaj put da nastave ka zapadu(Basel), i ta Turska je uvijek bila nepredvidljiva reprezentacija(SP2002, pa i ove kvalifikacije za Euro cak...)
a finale bi trebalo biti znaci Holland - Germany...ali ne bih se kladio
...a Hidink faca, preporodio je propale Ruse...fin neki covjek, nije odbojan lik kao ovaj Scolari

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2008, 18:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
A zasto ne moze, Skolari uvek vodi daleko kvalitetnije ekipe nego on, covek je napravio cudo sa reprezentacijama koje su lose rangirane, dok Skolari uvek uzme prosecno veoma jaku ekipu i sa njom napravi "cudo" koje cudo, jedva prosli kvalifikacije u ocajnoj grupi, prosli grupnu fazu na euru i onda im nemci pokazali kako se igra fudbal (bez selektora na klupi) Pre toga sa Brazilom napravio "cudo"... Ne vidim po cemu se to ne moze porediti Guus Hiddink sa Scolarijem. Uz to holandjanin je gospodin za ovog seljaka, koji je pokazao kakav je na mecu sa Srbijom :roll: :roll: :roll:

BlackHand je napisao:
Da ne tražim sad citat, neko je pisao nešto o Scolarijevoj taktičkoj postavci Portugala. Nemojte sada po meni osuti paljubu, ali ja Scolarija uopšte ne doživljavam kao nekog velikog trenera. Sa onakvim Brazilom kakvog je on vodio, mislim da bi moj deda osvojio SP2002. Nakon toga je preuzeo Portugal i na domaćem terenu, protiv onakve "nikakve" Grčke izgubio u finalu. Jasno je k'o dan da je Portugal jača ekipa, znači da se radi o taktici. Kako on, veliki taktičar i trenerčina kao što navodno jeste nije bio u stanju da analizirajući prethodnih 6 utakmica Grčke sa tog prvenstva pripremi strategiju za pobjedu? Sad prelazi u taj Chelsea, ispade da pokušava da sastavi tim svijeta po izboru FIFE i ako ne dobije sve te igrače, kao što ih neće dobiti i ne osvoji ništa, razlog će biti upravo taj.. "eto jebi ga, ja sam dobar trener, to svi znaju, u životu nisam vodio nikad neki veći klub niti napravio nešto vrijedno pomena sa Portugalom, koji po mnogima ima ekipa za top3 reprezentacije, ali nisu mi dovedeni oni igrači koje sam ja tražio, (iako je jedan Avram Grant sa ovim Čelzijem ovakvim kakav jest bio drugi u Premiershipu i drugi u Evropi) tako da nisam mogao zadovoljiti postavljene ciljeve.

Manite se vi Scolarijeve taktičke nadmoći, dobar je Portugal, jaka ekipa, imaju Ronalda, Deca i ostalu raju, ali ne treba otpisati Njemačku, jer Švabo je Švabo..

Sarkazam dečko, sarkazam.. ;)

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2008, 22:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ne mogu opisati koliko sam sretan :D, Rusi su ih razbili, demolirali, da su samo malo efikasniji razbili ih sa više razlike nego što je Holandija dobila Italiju i Francusku.

Poptuno zasluženo su ih dobili, puno su bolji, puno ljepše igraju, puno su bili opasniji, ovo 2 razlike je sasvim zaslužena prednost, mada i više ne bi bilo nezasluženo.

Bila bi fudbalska katastrofa da je Holandija kojim slučajem ovo dobila u produžecima.

Ah kako su ih nadigrali i razbili :D :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 486 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 25  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]