hercegovac27 je napisao:
Erazmo Roterdamski je napisao:
Prikazali su taj transparent Banja Luka kad je Brakočević dobijala nagradu za najbolju igračicu. Da nije ona možda odavde?
Nije. Iz Zrenjanina je, baš kao i Maja Ognjenović. Brižitka je iz okoline Žitišta (blizu Zrenjanina).
Citiraj:
Sve je krenulo u Banjaluci
MVP Evropskog prvenstva odbojkašica i najbolja igračica zlatne selekcije Srbije, Jovana Brakočević tvrdi da je i te kako vezana za najveći grad Republike Srpske, Banjaluku.
Iako rođena u Zrenjaninu, sjajni korektor plavih gracija grad na Vrbasu smatra svojim, jer je njen otac Mićo s uspehom igrao u Rukometnom klubu „Borac". Majka Edita Lukić bila je uspešna košarkašica Mladog Krajišnika.
U intervjuu za Press RS Jovana otkriva da su se njeni roditelji upoznali upravo u tom periodu, te da je tada i rođena njihova romansa.
- Moji roditelji su se upoznali u Banjaluci, tu je počela njihova ljubavna priča i nakon godinu dana su se venčali. Dakle, sve je krenulo u Banjaluci i zato me, verovatno, i smatrate vašom.
U polufinalu i finalu EP na tribinama ‘'Pionira'' dominirao je transparent na kojem je pisalo ‘'Banjaluka voli Jovanu'', a držalo ga je nekoliko devojčica. Da li možda znaš ko su one?
- Ne znam, ali sam sigurna da moj tata zna ko su te devojčice. Iako nemam običaj da gledam po tribinama za vreme utakmice, ipak sam videla taj transparent i bila sam oduševljena. Bio je to jedan zaista lep gest.