banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 02:05 Danas je 30 Jun 2026, 02:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 9117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182 ... 456  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Jul 2016, 20:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
a gdje ces nesretni kahrimane?????

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2016, 20:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Joj, jedan glup i jedan pacerski gol ali opet odlican rezultat. Gorice u Beogradu!!!

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2016, 20:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Na kraju 2:2 što je sjajan rezultat. Sva sreća da se ne moramo otvoriti u Beogradu jer su ovi strašni u konri. Imamo velike šanse.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2016, 20:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
dobro je

u beogradu damo gol i zavrsimo posao

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2016, 21:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
U Beogradu moramo prvi da damo gol

Mouce me kupio onim nastranjem na BUgara kad su zaustavili Kataija

INace Kahriman lose reagovao kod oba gola. Kod prvog je morao stititi ugao a kod drugog je primio gol u svoju stranu
Cvele je imao problema ali solidan defanzivno, Srnic mu je bas pomagao ali je osim onogf prodora kad je MOuce zakasnio bio los u ofanzivi
Donald i Le Talek su bas imali problema i ostavljali previse prostora, Kanga se stalno nudi trazi ali jos nema rjesenja. prava je prznica udara za sve pare, stalno je uvaljivao lakat i bas ne ispostuje sve zamisli trenera valjda u zelji da je lopta stalno kod njega...
Katai je majstor poteza
kod gola je bilo dodaj dodaj jebote pa onda to majstoree.
Podsjetio me na rolu Vilijamsa u kosarci kad sam stalno govori nemoj Vili a on pogadjao ...

Nista nije gotovo imamo busnu odbranu i dalje (Rendula bio bolji dio stoperskog tandema) ali smo vecinu problema dolazili zbog losih preuzimanja veznog reda. MOrace se opet oprezno i ganjati prvi gol . Steta sto nismo imali vise prekida oni su bas losi tu i nesigurni./

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2016, 21:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Kao sto rekoh,na glupe reakcije odbrane dobili ste 2 gola.
Ipak vidiljiva je razlika u odnosu na prvu zvanicnu utakmicu. sledeca utakmica protiv mladosti ili metalca ce dobro doci da se posloze jos bolje.vidi se da ni bugari ne reaguju najbolje na kontre i prekide i to je velika prednost za vas sto ne morate ganjati rez kuci.
Jedino se bojim da ne proradi mentalitet pa da ode mast u propast(uvijek se sjetim rozenborga, 0:0 kod njih pa u revansu 0:1).srecno u revansu

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2016, 21:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

https://www.youtube.com/watch?v=1oTEQf1d9Iw

Za Kataia! A ja jos jednom da kazem da sam pojeo govno sto sam se bunio kad je on dolazio. :lol:

A da, velika je prednost sto mi ne moramo napadati, naravno da ne trebamo igrati bunker, ali lakse je kad mozes opusteno uci u utakmicu.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2016, 21:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2010, 17:38
Valjda je sa ovom utakmicom i odlučeno ko sa Fibelom u tandemu, možda bude i dovoljan hint Lukoviću da je vrijeme za penziju.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2016, 22:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nije kriva odbrana nista, cak su odigrali vise nego dobro. Problem su bili Donald i La Talek. Obojica nisu zasprintali u prvom poluvremenu, trciali su svo vrijeme na 50-60%. Ne moze se tako igrati. Ali onda u drugom su pokazali znake zivota i odmah je bilo drugacije. Sav fazon ovog primanja golova je u njima, stoperi su kao na streljani.

Inace, odlican rezultat. Da nam je neko ovo ponudio prije utakmice ni bi razmisljali ni trenutak.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2016, 22:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
skeva je napisao:
Nije kriva odbrana nista, cak su odigrali vise nego dobro. Problem su bili Donald i La Talek. Obojica nisu zasprintali u prvom poluvremenu, trciali su svo vrijeme na 50-60%. Ne moze se tako igrati. Ali onda u drugom su pokazali znake zivota i odmah je bilo drugacije. Sav fazon ovog primanja golova je u njima, stoperi su kao na streljani.

fali grujic iz prvog dijela prosle sezone.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2016, 22:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sa njim bi otresli ove 3:1 veceras.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2016, 06:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Добро је. Горак укус због онаквог гола, али добар резултат. У првом сам био прилично разочаран, морало је пуно боље у средини, јер у нам крила одсјекли, ништа нисмо могли по страни направити. Ова тројица у средини морају пуно више да се уиграју и договоре. Канга је змај, само мора да научи са њима и да није свака лопта обавезно његова, већ да чега да му је они додају. АК је масјтор ове игре и то је потврдио и на оваквој утакмици. Добар резултат, али далеко од готовог или опуштеног. Ми морамо ратнички наступити у Београду, са мноооогоо трчања. Ту је једина шанса. Уго ће играти, 100%, ето прилике да се он врати, а да туте угазимо.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2016, 07:33 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Daj da i ja sarnem koju jer sam bio odusevljen igrom u onoj pripremnoj sa Pandurijem...
Mislim da je ovo najbolji Srpski tim sigurno u zadnjih deset godina, mada to Srpski zvuci pomalo smijesno jer Srba ima u tragovima...
Odlicno su odigrali takticki, mada se vidi rupa u sredini, ali vidi se da su igraci u svojevrsnom grcu, jednostavno imaju neku blokadi i kada su imali pozitivan rezultat poceli su igrati fudbal, brza izmjena pasa, puno brzih i tacnih predaja, trajalo je to nekoliko minuta i onda prenaivno primaju gol i onda opet upadaju u kanal... bugari opet igraju neku individualnu igru...
Mislim da nemaju sansi na punom stadionu u Bg jer ce im u tunelu da izgori po nekoliko hiljada kalorija...

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2016, 07:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Sinoć pet Srba u startnoj, za ovaj nivo fudbala i previše :D

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2016, 08:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Poslije ovih prvih par utakmica, Mamić bi prodao Kataia za min 10 miliona... Le Talek, doviđenja...

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2016, 09:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Poslije ovih prvih par utakmica, Mamić bi prodao Kataia za min 10 miliona... Le Talek, doviđenja...

Исто тако, види се што се ратосиљао Луча. Ја га баш готивим, али је дефанзивно прилично лош. То се није видјело у ЈСЛ, али код екипа које нас нападају, очигледно је. Синоћ је, у тој задњој линији, био можда и најгори. Срећом, па може и он боље, али не много од овога, у дефанзиви.

Едит: јел скупљан еко "Небо се отворило..." слије?

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2016, 10:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Isplatilo se prethodno kolo :)

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2016, 10:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

bigman je napisao:

Едит: јел скупљан еко "Небо се отворило..." слије?

Skupio. Razdijelio duple, samo se hvalim :D Bilo je organizovanih mjenjaža u parku i Sangriji, al ne mogu sad naći grupu.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2016, 11:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Spoiler:
Ја тек почео. Други пакет, већ дупла. Надам се да ће продаја потрајати довољно да га попуним.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2016, 14:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Vidim da ste svi primjetili problem u sredini. Hajde spomenuli smo Donalda i La Taleka, ali da spomenem i Kangu. Momak je zvrk, zvijercica ali je i mali crni egoista. E sad to moze biti pozitivno a i negativno. Pozitivno je sto se ne boji nikog i trazi loptu i zna da zna jebiga. Negativno je sto se previse vraca nazad po loptu. Ok ima veliki radijus kretanja ali nemoj da se gomilamo dole po trojica na 3 metra. Nije Donald sada Vijera, ali zna dati pas naprijed, dakle, ne treba mu dolaziti u krilu i uzeti loptu da bi proslijedio dalje, nego iskoristi to trcanje da nadjes bolju poziciju da ti Donald proslijedi naprijed i odmah tako uzimamo 10-15 metara prostora, mozda i vise. Kanga je majstor, ne gubi lopte, mislim da bi se na prste moglo izbrojati koliko lopti je izgubio u duelu kada prima loptu i gradi se. Njegove greske uglavnom proizilaze sto po svaku cijenu pokusava dati zadnji pas a nema saigrace da ga ispostuju trcanjem. Dakle, iskoristiti kretanje da mu mogu proslijediti loptu bez problema umjesto da se vrati 20 metara po nju i odmah ce igra biti bolja.
Defanzivno... ne znam sta bih rekao, sve je do trcanja sredine, nije do zadnje linije. Bolja koordinacija i bolje pracenje igre. Ali to ce doci vremenom, samo da prodjemo ove.

Vrh

[ 9117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182 ... 456  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]