banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 03:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:43 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
On će biti još godinu, to je sigurno. Ali volio bih vidjeti kakva će nam ekipa biti. Stavrno ne znam koga zadržati od ovih sem ove dvojice.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 22:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Radonjić je baš usadio pobjednički mentalitet ekipi.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 22:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Inace jedna zanimljivost
svaki put kad nas je bodrio neko od nasih Cigana mi smo izgubili (Djokovic, Stankovic , Pantelic)
Veceras smo djelovalo kao grupa uplasenih gradjana
Sve je pocelo sa Savovicem koji je na startu bespotrebno sutnuo one trojke da bi se nastavilo na 0-20
Strasno je da ekipa ne moze nista.
Radonjic je nazalost pao na ovom ispitu. Ekipa je bas djelovala lose, bez ideje u napadu sto je nevjerovatno nakon onih vladinih meceva...Ali ocito je da nismo bili pravi..
Ono sto nas ocekuje narednih dana su neke lijepe vijesti ... Nadam se da ce neki igraci prihvatiti ponude i da cemo imati ratnicki tim...U ovom finalu me najvise nerviralo sto su u Partizanu vise zeljeli pobjedu i bili borbeniji.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 22:29 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Apr 2012, 15:55
A da sam ranije znao da nas Stankovic gleda pa da gurnem pare na Partizan i da se ne nerviram bezveze. Zabraniti ovim poznatim licnostima da nam dolaze na utakmice :D
Kao sto Brigate napisa mnogo vise zele pobjedu svaki put pretrce nase igrace i samo se jedan vrati i to da napravi namjernu, na svaku loptu grizu a nasi gledaju kao prave picke

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 22:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

To je to.
Veliki treneri tempiraju formu kad se dijele trofeji (vidjeti pod Kari, Dule, Duda na zavrsnim turnirima). To je ono sto me bolilo uz ovakvu neborbenost. Nije problem izgubiti, ali ovo sto smi uradili je bilo jako lose jer su bacili mrlju nma sezonu. Tome je doprineo i Covic najavom borbe za sve trofeje..Nametnuo je imperativ pa je ekipa stalno bila pod pritiskom. Nadam se da ce razmisliti sta ce izjaviti pred novu

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 23:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Sve razumijem, ali šut 0-20 za tri poena. Ili koliko je već bio u jednom momentu... I što je najgore, imali su šansu da se vrate pet minuta prije kraja. Da su spustili ispod deset razlike. A tek treba čuvati živce za reprezentaciju...

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 04:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
To je to. Sezona je zadovoljavajuca, ma i vise nego zadovoljavajuca. Igracemo Evroligu i uzeli smo jedan trofej, dok smo za ostala dva igrali u finalu. Ok, ja sam licno zadovoljan.
Sto se tice ekipe, za sledecu sezonu, po meni bi ekipu trebali ciniti: Nelson, Lazic, Cvetkovic, Simonovic, Savovic, Rakocevic, Katic i Mitorvic iz ove ekipe, plus jos 3 pojacanja kao i Ristic iz mlade ekipe. E sad, ako se vec ima para, zamijeniti i Lazica sto ja ne bih licno volio i to je to. Napraviti malo fizicki jacu ekipu, sa vrhunskim strancima i nastaviti gdje smo stali ove godine. Iz godine u godinu se dizati sve vise, boriti se za trofeje i sve ce doci na svoje mjesto. Idemo dalje, ponosan sam na ove momke bez obzira na sve.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 07:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ja nikako nisam zadovoljan sezonom. Od bombastičnih najava, transfera, loženja Čovića kako idemo po sve, na kraju smo došli do tog da nas klinci iz Partizana odučavaju, a od trofeja imamo krepali kup. Čovićeva sujeta i bolesna ambicioznost su nas skupo koštale. Vujošević se prepucavao sa njim, ali su igrači tog bili pošteđeni i uvijek je stajao u njihovu zaštitu i trudio se da ih rastereti. Kod nas je Čović znao oplesti i po kapitenu zbog twittera, Browna je prilično hinjski prozivao na konferencijama dok je bio naš igrač, što je jedno dno. Lutanja u izboru trenera, pucanje bruka para na Browna pa kasnije dovođenje Samardžiskog a u finalu serije ostanemo samo sa Raškom na centru, nevjerovatne stvari. Nismo razigrali ni jednog mladog igrača. Mitrović nikako nije mogao dobiti minute, a Subotić koji je najbeskorisniji košarkaš u istoriji igre je imao zacementiranu minutažu. Od Cveleta polako dizati ruke, nije taj kalibar i neće biti, neki back up u prosječnoj ekipi je njegov plafon. Sve u svemu veliko razočaranje od sezone. Trojka Mijatovića nas je mogla definitivno pokopati, al eto da nas i jednom sreća pogleda pa nije ušla. Igraćemo tu EL i sve je to fino, al je problem što se košarka igra da se osvoji nešto, a ne da se izbori učešće u EL. Od igračkog kadra za sledeću sezonu, ne bilo je više, prioritet Raško, Nelson, Rakoč uz jako kresanje plate i Mitrović. Znači opet nam treba 6,7,8 igrača, gdje si bio šta si radio-ništa. Partizan će vjerujem izvršiti minimalne korekcije u ekipi pa se može pretpostaviti na šta će ličiti krajem sledeće sezone. Ne znam, nisam optimista nikako, čuće se.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 07:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Papucar ostace vise igraca nece se lomiti tek tako
Pregovori sa pojedinim igracima traju vec nekoliko mjeseci, dosta igraca je u opticaju. Nadam se da ce iyvuci pouke iz ove sezone gdje smo igrali od ocaja do sjaja pa nazad

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 07:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Na drugom forumu sam pročitao da se spominju Savanović i Marić, dok su takva imena u opticaju znači da će budžet biti jak, e sad samo da ga ne spiskamo u budale kao ove godine, da napravimo fajtersku ekipu i da Čović da potpunu slobodu Radonjiću u selekciji i radu pa da se i nadamo nečemu.
Mene i brine to što će ostati više igrača od ovih 3-4 :D

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 08:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Kolega blizak klubu je napisao a posto je novinar svakako ce izaci..
Nelson je produzio ugovor, dok se ocekuje odgovor Jake iz Olimpije
Drugi igrac koga cemo potpisati je Stefan Pot.
Inace za komsu ne pregovara se sa markovicem, trazi se drugacija vrsta pleja..

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 16:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa ako su vec produzili sa Nelsonom onda Markovic nije logicno rjesenje. Samo te drugacije karakteristike je tesko naci. Pot je ok igrac, veliki potencijal. Zasto on nije uspio u Spaniji?

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 17:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Da ovaj ne prođe draft, pa da ga nekako lapimo http://www.draftexpress.com/profile/Phil-Pressey-6225/
http://www.youtube.com/watch?v=JLEvGbR8uzw Rođeni dodavač.
Uzdam se da je presitan :) Nate Robinson je negdje njegove visine, ali ga u zubima može nositi.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 17:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne idu ovakvi tipovi igraca u NBA :wink: . Zanimljiv plej, slucan Omaru Kuku, sad zavisi, kako igra na postavljen napad, pik igra dobro, u tranziciji je odlican, a trice solidno suta, mada...

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 18:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Sa igracima NCAA uvijek je kocka. Treba malo vremena da se adaptira. Ali brze ulazi u igru, nego ovi sto iz nba dodje. Odbrana u ncaa takmicenu je brutalna, tako da po tom pitanju ne bi trebao imati problema. No medjutim, njima je probelm, klima, novi grad, sve totalno novo, psihicki problem. Inace sto se tice playmakera bolje da uzmu nekog crnca iz evrope, nego sa ovim iz ncaa. Ako vec hoce nekog od tamo bolje nekog beka.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 19:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da, u NCAA ima bas dosta igraca sa dobrim sutom koji igraju u oba pravca, takvih igraca nikad dosta :)

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2013, 08:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nama je prioritet igrac koji je vise napadacki orjentisan i da moze pokriti pozicije 1 i 2...
Takodje trazi se cetvorka suprotna Savovicu znaci da vise orjenisana na niski post i da ima igru Ledjima *to odmah udaljava Savanovica...

INace nemojte se loziti oko imena ovih dana..
Obvi preko puta ce objaviti sve i svasta da bi pokazali kako se mi ponasamo kao pijani milijarderi.
Bice tu svakakvih imena Od Radmanovica, Savanovica, Teodosica :lol:
a na kraju ce doci neki drugi igraci

Nelson je ove sezone imao manje od Vestermana

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2013, 22:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

i pogodili su s kim pregovaramo
OVaj nesrecni Brazilac.. Hocu centra sa preko 210 ovi undersize me ne interesuju :)

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2013, 06:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nemoj zezati, ovaj je ok igrac, ali bas. Sto je to po tebi nesrecni brazilac? :) Jel imas informacije neke ili?

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2013, 09:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

KOlega koji je veci kosarkaski fanatik od Edina je nezadovoljan pa moram i ja biti :)
Kaze da je slab u odbrani , spor rad nogu i slaba markacija u igri...
INace imam traumu iz bivsih vremena pa hocu centra izmedju 212 i 215 to su mi omiljeni :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]