Нова Варош je napisao:
Odlična situacija, samo zbog razloga da se ne diže euforija.
Da je bilo 6-0, pričalo bi se o simutanci, a daleko je od tog.
Ono što je problem, u samoj igri, što vezni igrači stoje daleko od odbrane, međuprostor je veliki, i tu su maltežani dolazili u šanse.
Takođe, odbrana stoji bez potrebe povisoki, i preskaču je lopte, tako su bili 2-3 poluprilike.
Le Talek totalno van forme, najslabija karika u ekipi.
Да се надовежем.
Понајбољи играчи, тотално ван форме. Лучо, Ле Талек, Вијеира, па и Доналд.
Он је синоћ дао гол, али је то далеко од онога како треба да игра. Ле Талек и Доналд су највише одговорни да спајају линије али и да крпе у одбрани. Нису чували штопере нимало, продали превише лопти, па је свака контра Малтежана била, замало, убитачна.
Канга ће бити топ појачање. Воли да царини, али зна и може. Катаи је мајстор, право уживање је гледати га како игра фудбал. Ми оваквог мајстора фудбала нисмо дууууууугоооо имали прилику да гледамо у црвено-бијелом дресу. (Понављам се, али морам)
Добро је да имамо у петак утакмицу и још једну између прве и друге утакмице против Лудогореца. Сваки минут уигравања је сада драгоцјен.
Оптимиста сам и даље, а додатно, зато што нећемо играти овако високо са одбраном више никад у европи (и кад/ако прођемо у групну фазу), па ће задњи везни играти ближе штоперима, те њихова "брзина" неће бити толика мана.
П.С. - Баш ме погодило почетно звиждање Вијеири. Кад нисам телевизор разбио...Срећа па се претворило у аплауз, јер нормални превладаше дебиле.