banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 01:01 Danas je 30 Jun 2026, 01:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 9117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179 ... 456  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Jul 2016, 21:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pola njih kao da je zaboravilo igrati fudbala, uzas.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2016, 21:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
so svjatimiiii upokooooj

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2016, 21:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Odlična situacija, samo zbog razloga da se ne diže euforija.
Da je bilo 6-0, pričalo bi se o simutanci, a daleko je od tog.
Ono što je problem, u samoj igri, što vezni igrači stoje daleko od odbrane, međuprostor je veliki, i tu su maltežani dolazili u šanse.
Takođe, odbrana stoji bez potrebe povisoki, i preskaču je lopte, tako su bili 2-3 poluprilike.

Le Talek totalno van forme, najslabija karika u ekipi.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2016, 22:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Igrac Malte na Marakani u 85. minuti pozuruje naseg graca dok izlazi. Kraj price. Jebem ti sve...

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2016, 01:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Caca je sve fino napisao.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2016, 06:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Нова Варош je napisao:
Odlična situacija, samo zbog razloga da se ne diže euforija.
Da je bilo 6-0, pričalo bi se o simutanci, a daleko je od tog.
Ono što je problem, u samoj igri, što vezni igrači stoje daleko od odbrane, međuprostor je veliki, i tu su maltežani dolazili u šanse.
Takođe, odbrana stoji bez potrebe povisoki, i preskaču je lopte, tako su bili 2-3 poluprilike.

Le Talek totalno van forme, najslabija karika u ekipi.

Да се надовежем.
Понајбољи играчи, тотално ван форме. Лучо, Ле Талек, Вијеира, па и Доналд.
Он је синоћ дао гол, али је то далеко од онога како треба да игра. Ле Талек и Доналд су највише одговорни да спајају линије али и да крпе у одбрани. Нису чували штопере нимало, продали превише лопти, па је свака контра Малтежана била, замало, убитачна.
Канга ће бити топ појачање. Воли да царини, али зна и може. Катаи је мајстор, право уживање је гледати га како игра фудбал. Ми оваквог мајстора фудбала нисмо дууууууугоооо имали прилику да гледамо у црвено-бијелом дресу. (Понављам се, али морам)
Добро је да имамо у петак утакмицу и још једну између прве и друге утакмице против Лудогореца. Сваки минут уигравања је сада драгоцјен.
Оптимиста сам и даље, а додатно, зато што нећемо играти овако високо са одбраном више никад у европи (и кад/ако прођемо у групну фазу), па ће задњи везни играти ближе штоперима, те њихова "брзина" неће бити толика мана.
П.С. - Баш ме погодило почетно звиждање Вијеири. Кад нисам телевизор разбио...Срећа па се претворило у аплауз, јер нормални превладаше дебиле.

Poslednji put menjao bigman dana 20 Jul 2016, 06:25, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2016, 06:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Sjajna situacija gdje je Ludogorec favorit pošto je Već dva puta izbacivao Partizan.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2016, 07:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Sjajna situacija je što ćemo konačno gledati ravnopravan, ili bolji, tim protiv Zvezde... Katai, Kanga, Muche i Vieira će sigurno lakše dolaziti do prostora protiv ekipe koja ne igra bunker... Realno, sva četvorica su "kratki", a nisu baš Furija da kratkim dodavanjima unište postavljenu odbranu... Kad vidim da se pošalje visoka lopta u šesnaesterac, već gledam pokrivaju li Donald i Le Talek kontru, jer nema ko da skoči na te lopte... Čim se malo Valeta otvorila juče, pred kraj meča, odma se i igra Zvezde popravila... Na dobro organizovan bunker baš nemamo rješenja...

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2016, 07:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Kako Wanderson sinoć prođe kroz odbranu Mladosti :o Ja se odmah prepao za vas :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2016, 10:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Nema šanse da budu ovoliko loši protiv Ludogoreca.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2016, 10:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ma drugacije cemo igrati, posebno prvu utakmicu. Natovaricemo oba defanzivna srednjaka blize liniji odbrane, igracemo blize svom golu, nece biti kontri. Hugo moze napraviit nesto na sirokom prostoru, bice to sve ok.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2016, 10:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Samo da je uvaljati tamo gol, a da ih ne primimo tovar. :D

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2016, 10:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Crvena zvezda je do sada zaradila 950 hiljada evra

Igranje u drugom kolu kvalifikacija vredi 300 hiljada evra ako gledamo podatke od prošle sezone, a Crvena zvezda je zaradila još 400 hiljada evra pošto će igrati treće kolo kvalifikacija.

Uz 250 hiljada evra koji svaki klub dobija za početak kvalifikacija, Crvena zvezda je do sada zaradila 950 hiljada evra.

Pored toga, ukoliko prođe Ludogorec Zvezda će dobiti ili 2, ili 3 miliona evra, u zavisnosti od rezultata mečeva.
U slučaju poraza dobija 3 miliona evra.
U slučaju pobede dobija 2 miliona za pobedu, plus 12 miliona evra za plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Naravno, sve to bez ugovora o televizijskim pravima, ulaznica, i ostalih "manjih" prihoda.

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 69642.html

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2016, 10:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Iz tog teksta neko neupućen će pomisliti da pobjedom protiv Ludogoretsa CVZ obezbjeđuje grupnu fazu LŠ. Amateri jebeni :roll:

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2016, 09:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Sad kad sam odgledao utakmicu na miru mogu reci da mnogim stvari nisam zadovoljan
Naveo sam ranije bespotrebno gomilanje igraca na nekim pozicijama dok glavne probleme nismo rijesili a cekali smo previse
kao u kosarci kad smo cekali Prajsa tri mejseca i onda bezveze i na brzinu doveli Mekela
Slicno se ponavlja i u fudbalu. Od prosle sezone je jasno da su nam problem stoper i desni bek a mi to nismo rijesili. U sustini previse se odugovlacilo sa Mitrovicem umjesto da se odmah trazi drugo rjesenje
Imamo previse krilnih igraca koji tuse jedan drugog i za mene je veliki problem sto Plavsic ne igra. Pretpostavljam da Grof hoce na sigurno sa iskusnim igracima ali nekad se mora rizikovati. Plavsic je mozda fizicki nezreo za Evropu ali njegova energija i kretnja bi nam dobrodosla protiv ekipe koja se brani na nacin koji je radila Valeta.
Generalno pojacanja imaju znanje primanje, davanje lopte otkrivanje sve rade fudbalski ali je problem neuigranost. Na mecu se jasno vidjelo da se Kanga Donald i Le Talek guse. Bukvalno svi idu po loptu i ta neuigranost nas moze skupo kostati. Previse se prostora gubi i snage. Takodje jasno je da nisu uigrani ,akcija kad Mouce prodje a ne dobije loptu Cvetko ga nekoliko puta ispalio je bas frustrirajuca.
Nasi stoper ne mogu stajati toliko visoko to bi protiv Ludogoreca bila smrt, nadam se da ce biti i nekih promjena u sastavu .
Pojedinacno Kanga je najvise pretrcao, najvise se otvara i trazi loptu svidja mi se sto nije alibi igrac kad se malo uigraju bice on bas opasan.Pored stopera problem je Le Talek. Van forme je totalno najvise lopti je izgubio i sto je najgore sve u opasnoj zoni gdje se otvara mogucnost kontre. Takodje iznervirali su me navijaci sa Zapada koji su zvizdali Ugu i on je u problemima ali treba imati podrsku ako nista zbog prosle sezone.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2016, 10:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I meni bas zao Plavsica, pa jebote ni na klupi ne bude, a definitivno ne bi bio nista gori od ovih na terenu, nego vjerovatno i bolji.. :(

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2016, 10:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Le Talek je trenutno rupa bez dna... totalno van forme...

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2016, 19:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Ibanjez i Gavric na tribinama- odmaraju za Ludogorec.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2016, 21:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Grofov remi ne mozes osam igraca promijeniti ali u utorak ce se suditi o svemu
za nas su ipak mecevi sa Ludogorecom mozda i najbitniji u sezoni..

Plavsicu majstore ako ne bude u 18 za Razgrad uzmi ispisnicu i idi. O ostalom ne vrijedi ni pisati
Mouce strasna tehnika ali kao da se plasi da krene u 1 na 1, jos nije na svom nivou daleko je od njega nekoliko puta pokazao kako se centrira..

Poletanovic korektno nista posebno, mislio da ima puno bolji pregled igre
Ruiz svaki potez je bio pogresan ni trag igraca iz Dnjepra da li ne moze ili mu se ne da ne znam medjutim ono je bilo za svaku osudu

I da ova utakmica je jos jednom pokazala koliko nasem timu znace katai i Donald

I da jebem ti Ligu Srbije kad igrac u 25 minuti krene da krade vrijeme , ono je strasno za gledati..

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2016, 21:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
Имате и ви проблема позади. Без обзира на то, добар резултат против Лудогореца брзо ће бацити у сјену овај реми на почетку.

Vrh

[ 9117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179 ... 456  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]