Најбољи руки ове сезоне је наравно Џарет Ален, само што ће то тек да се покаже у остатку сезоне.
Елем, гледао сам синоћ меч између Бруклина и Лејкерса и није то била класа од утакмице као Филаделфија - Оклахома (није било оног емотивног набоја код обје екипе), мада је било резултатски занимљиво (меч на једну лопту). Џарет Ален је монструм, не знам што је тек сад почео да добије минуте, али очигледно је да ће у остатку сезоне да направи дар-мар. Ваљда је тренеру Бруклина требало много да му дође из дупета у главу и да прекине да експериментише са 4 центра. Сад су се углавном Ален и Окафор усталили као први и резервни центар, респективно. Најбољи играч источне конференције, Спенсер Динвиди, није баш имао своју партију, иако је за појмове било којег другог играча био одличан. Мислим да је имао свега 4 поена у првом полувремену, онда је у трећој четвртини преузео ствар у своје руке и нанизао ваљда неких 14 или тако нешто, чисто да покаже ко је ту најбољи, а онда је послије пустио и остале да се укључе. То је вјероватно била грешка, пошто је Бруклин изгубио. У посљедњем нападу, код три разлике за Лејкерсе, Динвиди умјесто да иде сам на тројку, проналази отвореног саиграча, при томе још бијелца, и јасно је да ту ништа добро није могло да се изроди по Бруклин. ДиАнђело Расел је био прилично солидан, поправља се након дуготрајног одсуства, имао је неколико добрих асистенција и добрих продора. Али, објективно, Динвиди је и даље потпуно заслужено у првој петорци.
Најбољи тренуци меча биле су двије банане - прва коју је Ален додијелио Лопезу, а друга са обрнутим улогама. Из неког разлога, на ЈуТјубу може да се нађе само ова друга, што свједочи о пристрасности америчких медија и непријатељству према Бруклину.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=Ld7RlWzKppA[/video]
_________________ Ne možemo ništa uraditi za jednu sekundu, to mogu samo Srbi.
|