banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 22:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2262 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 114  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Avg 2011, 20:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Arsenal nema problem u samim igracima koliko u cinjenici da se komplet sistem raspada....greske koje su napravljene sa Fabregasom su ostavile ogroman trag u klubu....posljedica toga su odlasci Clichya i Nasrija....Wenger je dozvolio sebi da se nadje u situaciji u kojoj njegovi igraci misle da su veci od kluba....a to je onda pogubno....na koga sad da se ugledaju Frimpong, Ramsey, Wilshere....Fabregas, Sagna, Toure i ta kompanija je imala Seamana, Campbela, Bergkampa, Henrya....kako sad Frimpong da ispadne normalan igrac kad jedan Nasri umislja da je toliko velik i da sa 24 godine moze da fura fazon "ocu vise para"....jedino sto Wenger sada moze da uradi jeste da otjera sva govna koja hoce da igraju u "velikim" klubovima i od onih sto mu ostanu gradi ekipu...Sczezny, Vermaelen, Wilshere, Van Persie su sasvim dobra okosnica ekipe.....

Tottenham trenutno ima jednu veliku brigu.....Modric....dok je ne prevazidju nista od njih.....cim Ekoto izjavljuje da su ga trebali prodat tu automatski nesto ne stima....

Man City je trenutno u nekom opasnom naletu....Dzeko pokazuje da pored sjajne tehnike ima i odlican osjecaj za gol....ali....ManC nije ekipa....i dok god ne promjene nacin poslovanja (a mozda i trenera) nece to ni bit....sve do tada oni su gomila preplacenih fudbalera koji ce se razbit od prvu malo organizovaniju prepreku....

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 20:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
sve tacno. plus manu ima ubjedljivo najkvalitetniju klupu, tako da 20-a titula tesko moze "pobjeci"

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 21:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa sad....ima ako ih obidju povrede....ako si malo bolje gledao danasnju utakmicu vidio bi da je Arsenal imao 15+ suteva u okvir gola...dao je gol i stvorio par 100% sansi na kikseve Evansa i Jonesa....plus sto Cleverley koliko god bio hvaljen nije tako dobar u defanzivi...a ni Anderson...ako budu igrali "dacemo vise nego sto primio" fudbal to bi bio dvosejkli mac....najveca snaga kod ManU je ta neka psiholoska prednost u odnosu na protivnika i to za sada jako dobro koriste....

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 21:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
A jeb ga, kontaj da im danas nije bilo ni Vidica ni Ferninanda.. Kad se oni oporave i odbrana ce biti puno bolja, a ostatak ekipe je vec odlican.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 21:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Freak on a leasH je napisao:
Pa sad....ima ako ih obidju povrede....ako si malo bolje gledao danasnju utakmicu vidio bi da je Arsenal imao 15+ suteva u okvir gola...dao je gol i stvorio par 100% sansi na kikseve Evansa i Jonesa....plus sto Cleverley koliko god bio hvaljen nije tako dobar u defanzivi...a ni Anderson...ako budu igrali "dacemo vise nego sto primio" fudbal to bi bio dvosejkli mac....najveca snaga kod ManU je ta neka psiholoska prednost u odnosu na protivnika i to za sada jako dobro koriste....

to su sitnice u odnose na probleme koji imaju drugi klubovi. mozes napraviti komparacije na svim pozicijama i vidices da je ipak manu u prednosti. a ja licno nikad nisam volio ni portugalskog cigu ni andersona, svi ovi novi mladici su mi bolji (u odnosu na pozicije koje igraju)

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 21:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jednu jedinu i najbitniju komparaciju mozes napravit kad je ManU u pitanju i poredjenje sa drugim klubovima.....trener...ovo sve ostalo je u pola kile....oduzmi Fergusona i imas jednu jako dobru i nista vise ekipu koja ne bi osvojila ni pola trofeja koje je osvojila plus sto ove godine ne bi bili konkurentni za titulu ni jedne jedine sekunde....

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 21:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jeb ga, oduzmi Cityu seika za vlasnika i eto kurtona od ekipe. xD

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 21:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

alex je doktor :)

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 21:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zbog njega najvise i mislim da ce United opet biti prvak, iako City realno ima bolju ekipu sa prejakom klupom, ali najtanji su kod trenera.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 21:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
zerocool je napisao:
Jeb ga, oduzmi Cityu seika za vlasnika i eto kurtona od ekipe. xD

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 21:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma malo mi je smijesno to poredjenje po pitanju igraca ManU....sad ce mi neko objasnit da je Smalling odlican desni bek....nidje vezze...najveca i jedina prava snaga ManU trenutno sjedi na klupi....a to ce se vidjet tek kad Ferguson ode....

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 21:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pa ako ga je sir alex izabrao nema sumnje u njegove kvalitete. to je stvar ukusa. jednostavno, on je izabrao i nanija i andersona (koji su za mene bili vise za fulam nego za manu) ali on zna zasto.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 21:54 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
U prevodu, ti tvrdiš da će Mančester propasti kad on ode. "Najveća i jedina prava snaga", malo ga pretjera.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 22:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Freak on a leasH je napisao:
najveca i jedina prava snaga ManU trenutno sjedi na klupi....a to ce se vidjet tek kad Ferguson ode....

Upravo tako

A u Arsenalu je suprotno. Tek kada Venger ode mogu se nadati nekim trofejima. Došao bi novi trener i doveo pojačanja da se ne brukaju kao danas. Čovjek ne vidi da ne može bez Nasrija i Fabregasa, mora neko da dođe ili će se boriti za 6. ili 7. mjesto ove sezone

Tražim po većini sportskih vijesti i još nigdje nisam našao da je Venger ponudio otkaz u Arsenalu. Stvarno nema obzira prema navijačima

Poslednji put menjao Barsa dana 28 Avg 2011, 22:13, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 22:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zato sto nije, izjavio je da ostaje i da dovodi neka tri pojacanja.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 22:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Koja? Od 10 godina? :lol: :lol:

Jadan on i njegova pojačanja. Treba mu još jedna osmica

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 22:16 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Neće on dati ostavku. Doveli su onog Parka iz Monaka, mada ne znam koliko će im on pomoći.
A najveća šega koju sam čuo je da su dali za nekog lika, ušao je danas, ali mu ne zapamtih ime, 18 miliona, a čovjek ima 18 godina i igrao je treću ligu prošle godine. Kao bio najbolji igrač tog kluba koji se plasirao u drugu ligu. 8)

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 22:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Doveli su Parka i sad imaju 5 ili 6 napadača. Ko će da gradi igru?
Lik dovodi samo neke levate iz Francuske lige kao da nema drugih liga i drugih igrača
Bez dobrog kreatora igre biće još osmica ove sezone.
Vidio je mulan danas šta su mu značili Nasri, Kliši i Fabregas. Yebali ga milioni kada je propao

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 22:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Aleks Okslejd-Cemberlejn, dosao iz Sautemptona. Cuce se za njega u buducnosti.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 22:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ljudi ne pretjerujte, koliko je bitan trener bitni su i igraci. po vama bi mesi, iniesta i chavi bili qurac bez gvardiole? :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2262 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 114  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]