krampus je napisao:
Mozda i jesu,ali hrvati ce imati publiku i sudije,sjeti se prije dve godine zasto su svabe bili prvaci svijeta u njemackoj.
Ma što pričaš gluposti?Kada smo mi imali sudije?Navedi jedan meč.
Dobijemo Španjolsku a omjer isključenja?Mi 8,oni 2 ili 3,s time što je barem 4 isključenja bilo neopravdano,2-3 sedmerca nam ne sude,njima smješne sude,itd.
Znaš što je nama sudija pomogao?Kad sad u subotu kontra Mađara nije sudio isključenje za Balića i 7m za Mađare pri rezultatu 4 razlike za nas.Ako analiziraš suđenje doći češ do jasnih činjenica da nama poklonjeno nije ništa.Jedini koji su konstantno imali pomoć sudija i to ne samo na SP 2007 su bili Njemci.
Neki ovdje spominju kompleks koji mi kao imamo od Srba,a što je onda to što se vi bojite da će publika i sudije stisnut Francuze?Što je to ako ne strah da Hrvatska realno osvoji SP.
Što se tiče zastava,a što je sa onim glede hrvatske ambasade lani u veljači/februaru kad je napravljeno sranje u BG?Ili kada na SP 2005 u košarci u BG naš tim bio predstavljen u bjeloj majci umjesto u bojama države.A što je sa spaljenom našom zastavom u Poreču nakon utakmice vaše reprezentacije?Naravno mi imamo komplekse,a vi nemate,ma jeste,kako da ne.Svi smo isti samo eto sada se to dogodilo vama,sutra će nama.Ja na to uopće ne obraćam pažnju,a nije me ni briga,spominjem to reda radi da ne ispadne da samo mi eto radimo sranja.
Realno iako sam Hrvat mislim da su Francuzi ipak malo bolji gledajući rezultatsku uvjerljivost,no naši daleko bolje igraju kad je na suprotnoj strani jaka reprezentacija nego nekakvi prosjek tipa Slovačka,Mađarska,Švedska,Koreja i slični.
Finale će biti Hrvatska-Francuska,Danci i Njemci sutra dogore remis i oboje odu dalje.

najvjerojatnije,bar njima je to u krvi.