banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 19:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 539 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 27  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Jan 2009, 19:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
da li neko zna tacno zasto Nikolic nije igrao danas? Znam da je dobio crveni karton 5 sec pre kraja utakmice, ali sta je uradio? :-?

Or somewhere in between.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 19:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nasla,

Nikolić je kaznu dobio zbog crvenog kartona krajem jučerašnjeg susreta sa selekcijom Njemačke. Kapiten Srbije je samo četiri sekunde prije kraja utakmice u kojoj su "orlovi" podijelili bodove sa aktuelnim prvakom svijeta (35:35) dobio crveni karton zbog namjernog zadržavanja lopte, čime je oduzeo protivniku vrijeme za posljednji napad.

Or somewhere in between.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 19:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
ma nisu sudije zeznule nijemce, sudije su zeznule nas. nijemci ce sutra pobijedit dance i proc dalje, a mi, iako najkvalitetniji u ovoj grupi, ispadosmo. gdje je tu pravda?

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 20:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Milanko Djeric je napisao:
ma nisu sudije zeznule nijemce, sudije su zeznule nas. nijemci ce sutra pobijedit dance i proc dalje, a mi, iako najkvalitetniji u ovoj grupi, ispadosmo. gdje je tu pravda?

Nigdje!

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 21:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

a i ovi slovaci su prilicna splacina od reprezentacije

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 21:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Ovako oslabljeni, bez Nikcevica na krilu i Nikolica na pivotu, pokusasmo improvizirati sutem sa distance ali nas je Szmal unistio, covjek je za 38 minuta od 36 suteva, skinuo cak 19...Uz losu odbranu koja nas je "krasila" tokom citavog meca, poraz je bio neminovan...Sada ce biti veliki uspjeh vratiti ekipu psihicki da dobro odigra protiv Makedonaca...Dobijemo li taj mec, upadamo medju 8, a onda razigravanje, pa kome opanci kome obojci... I dalje ostajem pri stavu da smo svoju sansu za vrlo visok plasman, kojeg su mnogi prizeljkivali, a koji je evo ispostavilo se danas, bio ipak nerealan, ispustili u onom mecu sa Dancima, pa mozda i sa Svabama...

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 21:36 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Dec 2007, 11:43
slayerized je napisao:
hahahahah ljudi jeste videli ovu situaciju sa Nemackom???? Uzas...samo sam cekala brku da tresne pesnicom sudiju :lol: :lol: :lol: :lol: ali stvarno nema smisla, mislim da je Nemacka osakacena zaslugom sudije!!!

http://vinovo.magnify.net/video/Heiner- ... -vs-Norway
SNIMAK :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 21:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
:lol: :lol: :lol: :lol:
Prejako!!!! Ko neka bjesna dzukela

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 21:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Kako god bilo,svaka cast momcima.S obzirom sta se sve izdesavalo proteklih dana i kakve smo pehove imali,odlicno smo dogurali.Hrvatska je jos jednom pokazala da zaista ima yebene komplekse od naseg naroda,ali ko ih jebe.
Svaka cast ljudi!!!

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 22:13 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Mar 2002, 01:00
Zlato-Hrvatska........Srebro-Francuska........Bronza-Danska

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 22:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Francuzi su ubedljivo najjaci

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 22:23 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Mar 2002, 01:00
Mozda i jesu,ali hrvati ce imati publiku i sudije,sjeti se prije dve godine zasto su svabe bili prvaci svijeta u njemackoj.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2009, 23:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Харвестере, пријатељу, немој више рачунати... Сјећаш ли се квалификација за ЕП у фудбалу... Имаш прилично негативан скор... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2009, 01:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
Харвестере, пријатељу, немој више рачунати... Сјећаш ли се квалификација за ЕП у фудбалу... Имаш прилично негативан скор... :lol: :lol: :lol:

Čuj njega! Ja sam sve lijepo izračunao, nisam kriv što ovi glupani (Nijemci i Makedonci) nisu bili u stanju to da sprovedu! :wink:

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2009, 11:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Borcinho je napisao:
slayerized je napisao:
hahahahah ljudi jeste videli ovu situaciju sa Nemackom???? Uzas...samo sam cekala brku da tresne pesnicom sudiju :lol: :lol: :lol: :lol: ali stvarno nema smisla, mislim da je Nemacka osakacena zaslugom sudije!!!

http://vinovo.magnify.net/video/Heiner- ... -vs-Norway
SNIMAK :lol:

Smesno mi je i sad kad gledam snimak a ne kad se to desilo uzivo :lol: :lol:

smesan je brka, ne znam sta bi se desilo da ga je stvarno klepio :lol: :lol: :lol:

Or somewhere in between.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2009, 16:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Nova incidenti, nova ponizavanja...

Split - Pred splitskom Spaladium Arenom nepoznata je osoba srpsku zastavu spustila na pola koplja.
http://www.javno.com/iz-minute-u-minutu ... ?id=795460

Reakcija: Zadar - Srpski rukometaši odbili jutros otici na prijem kod Zadarskog gradonacelnika...
Umjesto na prijem u gradsko poglavarstvo u 11.30 sati, srpski stručni stožer i rukometaši, predvođeni selektorom Jovicom Cvetkovićem, odlučili su obići Zadar, odnosno pravoslavnu crkvu Sv. Ilije te poznate instalacije, morske orgulje i pozdrav suncu.
Cijelo vrijeme srpske je sportaše čuvalo desetak pripadnika policije i sigurnosnih službi u civilu.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatsk ... fault.aspx

Prikačeni fajlovi:
SPLIT - Zastava Srbije spustena na pola koplja.jpg
SPLIT - Zastava Srbije spustena na pola koplja.jpg [ 20.89 KiB | Pogledano 355 puta ]
Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2009, 16:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
krampus je napisao:
Zlato-Hrvatska........Srebro-Francuska........Bronza-Danska

Da nisi samo malcice nerealan? :D

Jesi ziv? :)

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2009, 19:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Avg 2008, 14:20
krampus je napisao:
Mozda i jesu,ali hrvati ce imati publiku i sudije,sjeti se prije dve godine zasto su svabe bili prvaci svijeta u njemackoj.

Ma što pričaš gluposti?Kada smo mi imali sudije?Navedi jedan meč.
Dobijemo Španjolsku a omjer isključenja?Mi 8,oni 2 ili 3,s time što je barem 4 isključenja bilo neopravdano,2-3 sedmerca nam ne sude,njima smješne sude,itd.
Znaš što je nama sudija pomogao?Kad sad u subotu kontra Mađara nije sudio isključenje za Balića i 7m za Mađare pri rezultatu 4 razlike za nas.Ako analiziraš suđenje doći češ do jasnih činjenica da nama poklonjeno nije ništa.Jedini koji su konstantno imali pomoć sudija i to ne samo na SP 2007 su bili Njemci.

Neki ovdje spominju kompleks koji mi kao imamo od Srba,a što je onda to što se vi bojite da će publika i sudije stisnut Francuze?Što je to ako ne strah da Hrvatska realno osvoji SP.

Što se tiče zastava,a što je sa onim glede hrvatske ambasade lani u veljači/februaru kad je napravljeno sranje u BG?Ili kada na SP 2005 u košarci u BG naš tim bio predstavljen u bjeloj majci umjesto u bojama države.A što je sa spaljenom našom zastavom u Poreču nakon utakmice vaše reprezentacije?Naravno mi imamo komplekse,a vi nemate,ma jeste,kako da ne.Svi smo isti samo eto sada se to dogodilo vama,sutra će nama.Ja na to uopće ne obraćam pažnju,a nije me ni briga,spominjem to reda radi da ne ispadne da samo mi eto radimo sranja.

Realno iako sam Hrvat mislim da su Francuzi ipak malo bolji gledajući rezultatsku uvjerljivost,no naši daleko bolje igraju kad je na suprotnoj strani jaka reprezentacija nego nekakvi prosjek tipa Slovačka,Mađarska,Švedska,Koreja i slični.
Finale će biti Hrvatska-Francuska,Danci i Njemci sutra dogore remis i oboje odu dalje. :roll: najvjerojatnije,bar njima je to u krvi.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2009, 20:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@cro-fan : smanji dozivljaje

nego, ja nesto kalkulisem...jel se gleda ukupna gol razlika, ili gol razlika u medjusobnim susretima? ako se gleda ukupna gol razlika, onda ne vidim ni jedan razlog zasto mi ne bi mogli proci dalje. evo, ovako : danska pobijedi njemacku, poljska i norveska odigraju x, mi pobijedimo makedonce preko 20 razlike, i stvara se krug od 4 reprezentacije po 5 bodova. u tom krugu svi imaju po 1 pobjedu, 1 poraz i jedan nerijesen, znaci u medjusobnim susretima svi imaju jednako bodova. ako se onda gleda ukupna gol razlika, mi bismo imali najbolju! i ladno prolazimo u polufinale...
no, ako se gleda gol razlika u medjusobnim duelima, onda nemamo previse sansi :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2009, 20:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Čak i da se gleda ukupna gol razlika, mislim da bismo Makedonce morali da pobijedimo bar sa nekih trideset razlike :-?
Za naše skoro sigurno ispadanje krivim tupave Nijemce koji nisu bili sposobni da pobijede nikakve Norvežane.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 539 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 27  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]