Овако ја видим утакмицу.
ТРИ пања која су дошла из Вождовца, су кршеви! Анђелковић, Пантић, Ђокић (Не знам како даје голове, а онако игра)!
Тришовић није показао ништа, и не могу да вјерујем колико кредита има код Бајевића. Човјек није у стању послати један центаршут како треба. Мислим да је Перовић бољи на том мјесту.
Георгијев, слична прича, данас је био мало увучен у средину, имао више лопту у ногама, али пет ништа није урадио, доста је гријешио, завлачио се беспотребно, покушавао да прође, губио лопту. Како он то игра на тренинзима кад га тренер стално држи у тиму? Мислим да би Трајковић боље одиграо данас.
Миловановић и Кастиљо су били солидни, али су задњи везни обојица, па и нису пуно гурали напријед.
Бурзановић је убрзао игру, мало погурао, дао екстра гол. Свака част за деби, а и напокон неко ко ће, изгледа, заслужити ону десетку на леђима.
Короман је стварно играо добро, видљива је та разлика, имао је добре центаршутеве и продоре.
Мада, чини ми се, колико сам добро видио, да је код оног центаршута након којег је пао погодак, лопта ушла у "пет метара", а то је требао голман да купи, зар не?
Тешко је, иначе, играти са овом формацијом у нашој лиги, кад ће се пола екипа које дођу на Маракану, бранити бункерима, а Звезда, са једним нападачем, који при томе није екстра класа, постизати добре резултате.
marlonbrando je napisao:
On je (Короман) nesumljivo jedan od najboljih igracа koji je igrao u Zvezdi posle ratova na podrucju bivse Jugoslavije i rame uz rame je sa Stankovicem, Vidicem i Zigicem! Ajde da vidim ko se ne slaze sa ovim dijelom moga posta bas me zanima.
Најбољи играч???
Како ти само полази за руком овако нешто ОДВАЛИТИ???
Одигра човјек ЈЕДНУ утакмицу за ЗВЕЗДУ, и већ је најбољи који је играо???
На чему си ти дјечко? Па тебе стварно треба игнорисати.
Е, свако данас има тастатуру...