enc0re je napisao:
Rangarok je napisao:
Pfc88 je napisao:
Jos se dimi kakav su sprint posle toga napravili

Hrabri momci, stadion Borca u prolazu vide.
A sta su trebali, traziti tucu u kafani preko puta MUPa?

Ne, nego doći, lijepo se predstaviti "mi smo lešinari, ne smijete to raditi u našem gradu, mi ćemo ovo uzeti, doviđenja". Tako gospoda radi
. Ako su stvarno opasni, to bi trebalo verbalno da završi

То се подразумијева и нема потребе да понавља, већ се иде одмах на сљедећи корак, а тоје одузимаље реквизита што би се рекло.
О томе да је застава узета док нико није гледао, могу само да кажем да се требају ти који су оставили заставу без надзора да се покопају од стида. Чуј ти то, оставиш заставу онако на изволите!?

Још горе ако су момци само узели заставу и отишли... Горе по те чија је застава и већа срамота.
Но добро. Ви који сте "већина" требате прво научити како се односи са заставама и обиљежијима, а не да се кмечи

Видим, савладали сте лијепљење наљепница по саобраћајним знаковима, но то је тек први степеник до врха Ајфелове куле гдје се налази признање "озбиљна група"

EDIT: Како рекосте, "угашена" група узима заставе... Десетострука срамота. Но добро
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!