Ове године сам погледао више НБА утакмица неко ваљда за прошлих 10 сезона (не рачунајући финала), повукли ме наши и ова фантаси лига ваљда

Синоћ сам искористио прилику да погледам друго полувријеме Детроита против Оклахоме (на прво нисам стигао због неког филма), коментатори су били оклахомски, па су ми мало ишли на живце својим пристрасним коментарима. Опет сам се увјерио колико је Детроит безвезна и безлична екипа. Оно ни мајка не може да воли. Губили су ваљда сто разлике прије него што се Can't Van Coach сјетио да поново убаци Бобија, који се одмах испоставио као опасност под кошем, за разлику од Драмонда и остатка братије. Додуше, имао је најмање један гадан испад у одбрани, али то ваљда у теорији некако може да се закрпи тимском одбраном, то ће форумски фанатици (знамо који су

) стручно да прокоментаришу. Иначе ми ни ова Оклахома не дјелује као претјерано озбиљна екипа, изгледају као група грађана сакупљена да би Вестбрук имао коме да дијели лопте и биљежи трипл-даблове. Мислим, добри су то играчи, али први озбиљнији тим на који наиђу у плеј-офу ће да их масакрира.
У осталим вијестима, Мело је забиљежио 25000. поен у каријери, са линије слободних бацања, а Андре Роберсон је имао врло гадан пад на леђа приликом покушаја алеј-упа и сезона је за њега највјероватније завршена

Штета.
Оно што данас не би требало пропустити (бар ако не идете на посао баш скроз рано) је меч Клиперса против унесрећених Пеликана, то почиње у 22, онда у поноћ Кливленд против мрљавог Детроита, то је утакмица коју чак ни пропали Кливленд не може да изгуби, али биће занимљиво видјети хоће ли Боби опет добити неколико минута на терену, такође у поноћ Оклахома (опет) против Филаделфије, ово је вјероватно занимљиво само онима што играју фантаси лигу - ја имам Џорџа и Ентонија, а можда искористим прилику и да видим тог фамозног Бена Симонса, и онда коначно за оне најодморније у 1 ујутру Богдан против Сан Антонија. Планирам свакако да испратим Клиперсе, а од овог осталог видјећемо.