banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 11:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Apr 2013, 15:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
http://www.sportnetwork.rs/play/54546/kk-czv:-ocekuje-nas-evroligasko-finale

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2013, 15:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Evo jedan dobar post sa drugog foruma: 8)

Hajde, da se polako spremamo pa da pobedimo ove

1. najbogatije koji stalno kukaju da nemaju para,
2. najpovlascenije koji stalno kukaju na sudije,
3. najpovezanije sa drzavom koji stalno kukaju da su sami,
4. najprljavije koji stano kukaju da su jedino cisti,
5. najvece provokatore koji stalno kukaju kako uvek neko njih provocira a oni se samo brane

Idemo! :D

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2013, 23:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
skeva je napisao:
Evo jedan dobar post sa drugog foruma: 8)

Hajde, da se polako spremamo pa da pobedimo ove

1. najbogatije koji stalno kukaju da nemaju para,
2. najpovlascenije koji stalno kukaju na sudije,
3. najpovezanije sa drzavom koji stalno kukaju da su sami,
4. najprljavije koji stano kukaju da su jedino cisti,
5. najvece provokatore koji stalno kukaju kako uvek neko njih provocira a oni se samo brane

Idemo! :D

:lol: :lol: :lol:

kad nisam crko od smjeha kad simonovic zaglavi loptu sa suprotne strane kosa

i cini mi se da si se malo,ali sasvim malo zajebao u poredjenju westermana i onog vaseg malog sto voli da simulira

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2013, 01:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa Vesterman je bio opet truba, nista posebno,(hoces da kazes da je onaj faul u napadu bio simuliranje? jest to je simuliranje kad GOSPODIN Vujosevic intervenise kod sudija u poluvremenu, ne dobije tehnicku gresku za svoje poznato kurcenje i odjednom sudije promjene kriterijum u trecoj cetvrtini... ali ne moze mu se zamjeriti, ima covjek autoritet kod sudija, sta se moze, i to se treba zasluziti :) ) Gordic je opet izdominirao u pojedinim situacijama. Ali sto se tice tog zaglavljivanja lopte, pa kako je moguce da se lopta zaglavi sa druge strane??? Koji kurac! :)

Napisacu kasnije konkretno moje vidjenje utakmice, za sad da napisem da mi je apsolutno jebeno svejedno ko je osvojio, mi smo svoj cilj ostvarili ulaskom u EL. :)
Ja i drug grobar gledamo utakmicu u kafani, zezamo se, ovi se kolju a nas dvojica razbacili pricu o rostilju za prvi maj. 8)

Cestitke Partizanu, ovaj period su u boljoj formi i to su i dokazali. :)

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2013, 06:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Vesterman nas je i razbio...

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2013, 08:55 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ja ne znam šta je ovim našim. Partizan zasluženo pobijedio, jer naši ne mogu ništa. Postavlja se pitanje ad li vježbamo šut za tri na treningu. Svaka čast Rašku Katiću, ostali 0 uglavnom. Brate Igore šta je sa tobom?

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2013, 10:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Igor ima 35, kidao je cijelu sezonu, jer i nema mnogo s kim igrati, pa je logično da je izduvan, što se i vidi po ispadanju lopte, padu inače sjajnog procenta slobodnih bacanja... Raško je kraljina, igrač sezone.
Za sledeću ostaviti, ovim redom, Raška, Nelsona, Rakoča, Savovića, Mitrovića. Lazića bi mogli nagraditi i ostaviti ga kao neki backup. Za Cveleta ne znam, on treba negdje igrati kao prvi plej, u sredini gdje je manji pritisak, možda i bude nešto od njega, ali prosto plače za kaljenjem.

Dobra sezona, vrlo vjerovatno izborena Evroliga, tj. odlična sezona, ako ćemo pravo. Otvara se nova perspektiva za klub koji je, za razliku od mnogo prethodnih godina, odlično vođen od strane uprave, na čelu sa Čovićem koji realno to sve drži na sebi.

Ono što me najviše zanima je - kakvi Ameri dolaze za narednu sezonu :)

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2013, 10:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nadam se da ce sledece sezone ameri biti duplo bolji od domacih igraca, kako i treba biti :wink:

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2013, 11:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Pa, trebalo bi. Braun i Almond su došli možda i sa jačom reputacijom nego Nelson, a vidjeli smo na šta je izašlo. Skot realno nema dovoljan kvalitet... Valjda će iz svega toga izvući pouke. Ja sam pred sezonu baš očekivao od Almonda da bude zvijer, ali izgleda je lik munjen u glavu, čim se nigdje ne uklapa. Sjećam se da je protiv Olimpije pokidao u odbrani i to je bilo to.

Dosta bi bilo i da vrate brata Omara Tomasa 8)
Legao bi nam i Rašić. Ma, biće zanimljivo, u svakom slučaju :o

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2013, 11:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
braun ima 400k evra.

i naravno da se ne mogu zadovoljiti ovim . kad si na jedno poluvremena od trofeja, ma kako ocajno igrao...

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2013, 12:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ako ne povuku Kešelja iz Francuske, ništa nisu napravili... Samo tovare panjeve pod koš, od kojih se najbolje pokazao Raško, od kojeg se to nije očekivalo...

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2013, 15:25 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Saglasan sam sa tobom Rivaldinho, ali morao je Rakoč malo bolje sada. Takođe, ostaviti samo one koje si naveo.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 12:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Kad je u pitanju KK, valjalo bi već polako svoditi račune, s obzirom da su gotova 2 od 3 takmičenja i završena je trka za 3 od 4 stavke, koje su pred sezonu, navedene kao ciljevi. U tom pogledu, osvojen je kup, obezbjeđena Evroliga naredne sezone, ABA liga nije osvojena, tako da ostaje samo domaća liga, koja nema takmičarski značaj, ali ima svoju težinu, makr zbog pokušaja prekida dominacije Partizana.

Sezona nije neuspješna, daleko bilo, s obzirom da je Zvezda, dvije godine unazad, bila pred gašenjem. Dakle sezona je solidna, a da nije bilo nekih kadrovskih promašaja, vjerovatno bi bila još bolja. Čoviću idu sve pohvale, za vađenje klub iz blata, ali valja mu prigovoriti nekoliko bitnih grešaka, počev od Lazića na mjestu trenera, angažovanje Vukoičića da gasi požar, potom tumbanje Braun - Samardžiski i na kraju prekasna reakcija angažovanja Radonjića. Bilo je i prije poraza od Mege i Metalca, jasno da je Vlada pogubio konce u vođenju tima, ali je to kompenzovano individualnim kvalitetom, na koji je dobijeno nekoliko utakmica, da bi na kraju Radonjiću, bilo ostavljeno jako malo vremena da na svoj način pripremi ekipu. Da on zna šta radi, vidjelo se protiv Partizana u finalu, gdje je Zvezda igrala odličnu timsku odbranu zaista, možda i najbolju u sezoni, ali da nije imala energije i koncentracije, da to izgura do kraja. Iskreno se nadam da će Radonjić biti dugoročno rješenje i da će imati ozbiljnu riječ u selekciji tima za narednu sezonu...
Tim... Većina igrača je imala momente od sjaja do očaja. Konstanta je bio Raško, kome mjesto u timu nije upitno za narednu sezonu, Nelsnon može pod ruku sa njim, Savović i Rakočević donekle, kao i Lazić. Kapiten ima 35 godina, nije bilo realno očekivati od njega da nosi ekipu na leđima, ali je morao biti veći oslonac. Doduše igra ekipe je i bila koncipirana tako da je on previše morao sam da se bori za pozicije za šutu ili ulaz što je njegovim godinama, io dodani teret. U svakom slučaju, njegovo angažovanje nikako nije greška i on mora biti oslonac i za narednu sezonu...
Savović je, po meni, bio nedovoljno iskorišten, što je opet posljedica neadekvatne koncepcije igre. Leđna tehnika njemu nije jača strana, a sa 26 godina, kasno je da pravi bitnije korekcije u tom segmentu. Previše se oslanjao na vanjski šut, a premalo na praćenje bekova kod prodora i pravovremena otvaranja. Odbrambeno korektan, u skoku odličan, ali uglavnom kad mu ostali igrači građenjem stvore čistu poziciju za skok. Sve u svemu, vrlo upotrebljiv i u narednoj sezoni. Ove će vjerovatno dobiti i poziv za reprezentaciju, ali on na četvorci, u selekciji Srbije, nema šta da traži...
Nelson je posebna stavka. Igra tima je apsolutno zavisli od njega i njegovog raspoloženja. Odličan igrač, odbrambeno sjajan, o njegovoj igri u tranziciji sve je rečeno, sjajnog prodora, ali slabog šuta i gotovo bezopasan, sa poludistance i distance. Izuzetno iskoristiv i u narednoj sezoni, ako se na toj poziciji jedinice, upari sa igračem koji je prava jedinica. Dakle igrač koji je pouzdan u šutu, dovoljno da bez straha uzima otvorene šuteve, ali koji će u prvom redu biti razigravač. Ko je rekao Micić? Mada mislim da je premlad da nosi igru tima, no vidjećemo.
Lazić je radnik koji se kod nas rijetko viđa. Borben, odbrana na visokom nivou, ofanzivno upotrebljiv, ali ne previše. Drugim riječima, ne treba očekivati spektakularne stvari u njegovom napadačkom repretoaru, ali napreduje i ima volje da to radi i dalje. Da se ja pitam, njegovo mejsto naredne sezone, isto ne bi bilo upitno.
Ostatak bekovske linije, Radivojević i Cvetković, nije oduševio. Radivojević nikad i nije bio neki kapacitet, ali je radom dosta toga nadoknađivao. Sad je za njega pravi trenutak da napravi jak ugovor u inostranstvu, ali pitanje je da li će on odbaciti priliku da igra Evroligu. Lično, takvi igrači su neophodni, ali sa Lazićem, koji je Vukova bolja i mlađa varijanta, dotični je prilično nepotreban. Cvetković je potpuna enigma. Dečko nimalo nije napredovao i bojim se da od njega neće biti ništa više od suvog prosjeka. Jednostavno je stegnut, nimalo kreacije u njegovoj igri, slab u šutu, prodor mu nisam ni vidio, tokom ove sezone. Odbrana mu je dobra, ali faulovi i tendencija da ih pravi u serijama, potpuno nepotrebno, jednostavno su previše. O promjeni mehanike šuta i lopti, koja se vidi pri izbačaju, da je više nego tvrda, nema potrebe da se priča. Za njega bi valjalo da iduću sezonu odradi u nekom timu bez prevelikog pritiska (Mega), pa da se vide njegovi realni dometi. Ovako se lomio pod pritiskom i nije pokazao previše.

Skot i Simonović. Meni omiljeni dvojac, pokazao je jako malo. Opet ostajem pri stavu, da su potpuno neiskorišćeni, tokom većeg dijela sezone. Pored par solidnih rola u ofanzivnom dijelu, obojica su bili solidna konstanta u odbrani, Skot i u skakačkom dijelu. Ipak, on nije doveden zbog toga, već kao ofanzivno krilo i mislim da je za njega mjesto na izlaznim vratima. Simonović je jedan od Radonjićevih omiljenih igrača, pod njim u Budućnosti, igrao je možda i svoj najbolji basket u karijeri i mislim da će on ostati. Ko misli da je njegov doprinos mali, neka obrati više pažnju na njegovu odbranu. Odlično se kreće, tjera svog igrača na blok i u gužvu gdje ne može brzo da protrčava, na njemu je i prije izlaza iz bloka, jak je na nogama i stabilan, teško ga se prolazi 1 na 1. Sve ovo je odlično radio u finalu recimo, protiv Bertansa, koji u prvom poluvremenu nije pogodio gotovo ništa i teško i dolazio do pozicija za šut. U napadu je od dolaska Radonjića postao igrač koji ima kredit da šutne, ali ruka mu se prilično skratila. Meni se lično sviđa što se ne boji promašaja, pa šutira uvijek kad ima priliku, a da može da pogađa i da se koristi ofanzivno, u to sam uvjeren. Sa jačom unutrašnjom linijom i još pokojom alternativom na vanjskim pozicijama, biće sigurno upotrebljiv. Mislim da ostaje i lično bih to volio.

Ostatak tima je podbacio potpuno. Braun i Samardžiski totalno. Njihovo tumbanje, uvođenje i izbacivanje iz tima, jednog pa drugog, doprinijelo je tome, da obojica u finiš sezone uđu potpuno van forme. Ukoliko bi se biralo između njih dvojice, odabrao bih sigurno Samardžiskog, ali s obzirom da su obojica stranci, put pod noge za obojicu je više nego realan. Braun je doveden sa sjajnom reputacijom, čovjek koga je i Vujošević htio u Partizanu, pokazao je jako malo. Napadački ima solidan repertoar, ali je odbrambeno kriminalan i čovjek koji timu često donosi, mnogo više štete nego koristi. Meni se nimalo ne sviđa, njegova tromost, izgubljenost u zoni i nepokretnost kad se u odbrana igra čovjek. Kratko i jasno, ne vrijedi novac koji je uložen. Samardžiski je odigrao jako malo, krenuo solidno i na kraju potpuno podbacio. Njegov repertoar je sužen i odbrambeno i napadački. Slab bloker za nekoga sa tolikom visinom, nije baš neka zvijer u kontroli reketa, a prilično je i trom. U napadu solidno šutira sa poludistance i može da pogodi zicere na asistenciju bekova, ali to je premalo. Leđna tehnika mu nije jača strana, skok isto tako. Kratko i jasno, Raško je za njega Oladžuvon lično. Potreban je drugi centar. Tačnije prvi... Odnosno centar koji će biti doveden kao prvi, dok ga Raško opet ne zakuca za klupu :D

Ostaju Subotić i Mitrović. Prvi je po meni, neopravdano dobio prednost nad Lukom, koji ima zaista štofa. Umjesto da se ekipa oslanjala na Subotićeve rijetke solidne role, daleko bi bolje bilo da je Mitrović sakupljao minute. Prvi će dogodine, nadam se, u neku drugu ekipu, Mitrović da dobija više prostora. Nema puno finesa u igri, ali ono što zna, dobro koristi (opet pričam o onom njegovom pivotu, koji mi se jako sviđa). Može on još dosta toga da unaprijedi...
Dakle, četiri ili pet pojačanja, i to dobrih, nasušno je neophodno, da ovaj tim, ne bude džak za popravljanje koš razlike u Evroligi dogodine. O potencijalnim pojačanjima, možda je još rano, ali valja već sad istaći da će dobru peticu, biti teško naći, s obzirom na njihovu cijenu i generalan deficit tih visokih igrača. Ostalo se može popuniti, ali o tim pojačanjima će biti prilike da se priča...

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 13:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Odlicno napisano, nisam znao da se razumijes i u kosarku kao u fudbal :) .
Slazem se sa tobom u vecini stvari, kontam da ce sledece sezone prvu petorku ciniti Nelson-Rakoc-pojacanje-Savovic-pojacanje(dok ga Rasko ne istisne :) ) . Sto se tice niskih pozicija Nelson, Rakocevic, Lazic, Cvetkovic i jedan skolski plejmejker poput onog iz Sasarija ili pak veliki potencijal tipa Micic, ili neki igrac iz nase skole.
Nelsona u toj situaciji koristiti na dvojci odredjene minute. Obavezno dovesti zvijer na trici, a od Simonovica napraviti zvijer u odbrani (a on to i jeste ako mu se prilagodi taktika u odbrani) i napuniti ga samopouzdanjem, jer Simon pun samopouzdanja je dobar prangijas. Ovakvo definisanje Simona uveliko zavisi od dovodjenja trice tipa Radmanovica sto je naucna fantazija ali dobro :) . Subotica poslati na pozajmicu negdje, a dvojac na cetvorki da cine Savovic i Mitrovic, uz Simona koji moze odigrati minute na 4 :) . Sto se tice petice, moramo dovesti zvijer za prvog centra, ali zvijer... Rezerva da mu bude Rasko a Risticu kao trecoj petici dati da sakuplja minute i iskustvo.

Ne treba zaboraviti nase momke koji su potpisali profesionalne ugovore, sa tim da ih treba poslati na pozajmicu ako se stekne utisak da nisu jos zreli za prvi tim.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 14:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Cvetkovića treba poslati u fmp da igra kao prvi play. Dovesti Micića i još jednog playa mladog.

Na dvici nekog beka drugačijih suportnosti od Igora. + Nelson tu može zakrpiti.

Simonović/Skot, možda ih obojicu ostaviti, mogu oni proigrati.

ČEtvroke Savović i još jedan igrač, možda Novica.

Petice, Raško, Samardžiski i jedan centar malo niži, koji je pokretan.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 15:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I ajmo trositi pare koje nemamo, mlade na pozajmicu a Samardzinski da igra, Ristica otpisati bla bla :) . Ne moze to tako... u stvari moze, ali do sledece sezone ;) Ovoj ekipi trebaju samo dvije zvijerke i to je to, ostalo krpiti igracima iz omladinaca ili nekim talentima tipa Vase ili Dangubica... Nema nista od toga ako cemo napucavati ekipu dvije godine, pa onda igrati sa djecom dvije godine i tako, nek se ekipa polako gradi, iz godine u godinu...

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 18:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ja sam recimo ubijeđen da neće biti rasipanja para, bez obzira što će novca biti više. Već sad je vidljivo da se u omladinskim selekcijama dobro radi i ako onaj mali Rebić dokaže potencijal, možda neće ni biti pokušaja angažovanja Micića, a Cvetković će da ode negdje na godinu dana, da dokaže može li da igra na visokom nivou. Što će reći da se konačno akcenat (i novac) stavlja na mlade kategorije i to je dobra stvar. Treba stvoriti sistem organizacije i stručnog kadra, generalno kluba u koji će recimo roditelji rado da šalju svoju djecu na treniranje...

Što se konkretno igračkih pojačanja tiče, meni za peticu, prvo na pamet pada Dejvid Sajmon, koji je igrao za Radnički. Sad je u Astani iz Kazahstana, u ne baš zvučnom timu, ali u VTB ligi ostvario je solidne statistike, oko 14 poena, 6-7 skokova po meču, a njegov tim u svojoj grupi, završio iza Himkija, Uniksa, Krilja Sovjetov i Spartaka. On je napadački izuzetno dobar, ali ga se defanzivno nešto ne sjećam. Mada u Mutinom Radničkom, stavka odbrana je generalno, nepoznata kategorija. Lično mi se sviđa kao igrač, mada tamo sigurno dobija veću kintu, Evroliga je ipak privlačnija...

Vidim i da se svi slažemo oko Vuka, odnosno oko toga da je ipak suvišan. Ja ga iskreno cijenim kao igrača i radnika, ali bojim se da je takav slučaj i u rukovodstvu i stručnom štabu Zvezde, pa ne bi bilo iznenađenje, da ga zarad zasluga (veliki broj utakmica, Zvezdinjo dete i tako dalje), ostave u klubu, što će stvoriti problem na bekovima. Ili će biti gužva, ukoliko se dovedu pojačanja, ili ćemo ostati sa istim nekvalitetom na tim pozicijama. U svakom slučaju, bez još jednog pravog pleja i beka šutera, neozbiljno je ulaziti u evroligašku priču. Sad gdje ih kopati, nema pojma...
Šta mislite o Hemondsu iz Igokee? Ljevoruki plej, dobar u oba smjera, odlično osjeća igru i kontroliše ritam i za razliku od većine Amera, prilično racionalan u selekciji šuta. Sad, da li je baš evroligaški kalibar, ostaje pitanje...

@skeva
Kontaš da Cvetkoviću treba dati šansu i naredne sezone? Mene ničim nije uvjerio da će biti neki kalibar, ali daj Bože da se varam.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 19:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Nema velike razlike između Hammondsa i Nelsona.Isti tip igrača. Malo bolji šut Cliford ima. Zvezdi treba play koji može ispogađati u velikom prosjeku otvorene šuteve. Micić, Ćapin ili neke stranac.

Za euroleauge, treba se pojačati odbrana. Bez odbrane nema hljeba tamo.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 20:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nitro, ja kontam da Cvetkovic nije dobro iskoristen, odnosno nije mu se nasla prava uloga. Samo na jednoj utakmici su ga pustili da izdivlja, nema slobodu kreacije, nema slobodu suta, nema pravo na 2-3 vezane greske... tako se ne pravi igrac. Sa sutom nesto pod hitno mora uraditi na pauzi, znam da radi na snazi, ali onakav pad u procentima se ne smije desiti. Neznam da li neko zna, ali npr Lazic je doveden sa reputacijom odlicnog sutera, i godinu dana je i vise cak je radio na masi i izgubio sut. Sad se polako vraca i on ce jos napredovati, to je sigurno. Zato kontam da Cveletu treba dati jos jednu godinu da se pokaze, ali da se akcenat stavi na tehniku a ne na snagu kao ove godine, tek onda ce se vidjeti ima li sta od njega. Ali siguran sam da je on projekat kluba i da imaju planove sa njim.
Sto se tice dovodjenja dvojice igraca na niske pozicije, cijenim da ce se dovesti ili plej sa dobrom prangijom, gdje ce Nelson uzimati minute na dvici, ili dvica suter tipa Stovberija (ili kako vec) koji moze odigrati solidnu odbranu. Za evroligu odbrana se mora utegnuti.

Inace, bice mrtvih do kraja sezone :wink: :roll:

http://www.redstarbelgrade.info/kosarka-2/stampa/3680-haos-u-cacku-klipa-povukao-ekipu-sa-terena.html

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2013, 09:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Tuča juniora Zvezde i Partizana u Čačku!

Nebitno je u kojoj konkurenciji igraju Crvena zvezda i Partizan košarku, ali nereda uvek mora da bude. U finalu juniorske lige Srbije, pri rezultatu 23:22 za crno-bele, došlo je do tuče na parketu i prekida utakmice. Sve je počelo faulom Vasilija Pušice nad Petrom Skoknićem, da bi se potom uključili Nikola Milutinov i Marko Tejić, a za njima i ostali članovi oba tima. Na kraju, isključenja su zaradili Milutinov i Tejić, a potom je trener Crvene zvezde Slobodan Klipa povukao tim sa terena, prenosi portal mvp.rs.

Pošto se crveno-beli nisu vratili na teren, pobeda je automatski pripala Partizanu, kao i šampionska kruna. Dešavanja u Čačku su pokazala da mladi igrači Partizana i Zvezde brzo "uče" od starijih kolega.

O zalosti ljuta...

Tomašević: Neverovatna je količina mržnje među večitim rivalima

Potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije zadužen za takmičenja Dejan Tomašević ne može da veruje da finale HEBA Juniorske lige između Partizana MTS i Crvene zvezde Telekom nije završeno na terenu.

- Blago je rečeno da smo svi šokirani dešavanjima na finalnoj utakmici koja je trebalo da bude praznik košarke. Postojali su svi preduslovi za tako nešto, dvorana u Čačku je bila puna, napravljena je sjajna atmosfera, a za titulu su se borile dve odlične ekipe. Međutim, sve je u jednom trenu palo u vodu - objašnjava Tomašević za sajt Košarkaškog saveza Srbije.

Nekadašnji igrač oba večita rivala pita se kuda sve ovo vodi.

- Frapiran sam količinom mržnje koja se mogla videti na terenu. Neko je napravio očiglednu grešku u koracima prilikom vaspitanja ove dece. Nema dileme da je svako od njih veoma talentovan, ali pravi sportisti, budući šampioni, moraju da znaju da se nikad ne smeju ponašati na ovakav način - podvukao je Tomašević.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]