1. gdje pise da je bitnija gol razlika od medjusobnog susreta?
2. nadam se da je 2 puta bilo dovoljno igrati u 16tercu na jednom sv.prvenstvu
3. ovi igraci imaju samo jedan problem, a to su dvije povezane rijeci:
oklievanje/hrabrost. cak je i lane oklijevao kod gola *mislim, prima covjek loptu koja je savrsena za volej iz prve, i smiruje je u petercu ?!?!?!, ali srecom odlicno se zavrsilo

.
Nego da se vratim na
oklijevanje: previse brate glume brazilce, hoce da se usetaju u gol, a gol sansi nije bas da imamo za bacanje. Krasicu vise ne treba da trenira treba Antic da mu snimi jedan "loop" koji ce mu neprestano pustati u slusalice "KAD SI OKOMITO PREMA GOLU, UNUTAR 25M, DIZI GLAVU I O D M A H S U T I R A J!!!!",... znaci bez oklijevanja i sa puno vise hrabrosti jer ona lopta ce zbuniti golmana bar toliko da je mora izbaciti vani, i tu je onda korner, a mi opet sto jest jest imamo ekipu za skociti...
4. Stankovic napokon na pravom mjestu (milijas vise nije potreban osim da Dekija zamijeni na istom ako se umori). Ne micati Stankovica ni mm naprijed nego sto je bio u ovoj utakmici, nazalost u toj koncepciji da bi sredina bila jos bolja fali nam Sulejmani, ali sta se moze.
5. Zigic, sta se moze, covjek ocigledno ne moze bolje nego sto je pokazao na ovim utakmicama i takav kakav jeste ipak je bar ekstra asistent.
6. Lazovic i ostala ekipa sa klupe, bar sa 10% vise zelje utrcavati u teren i to ce biti ok.
7. Najnegativnija stvar koju sam vidio danas:
- upadam kuci i palim TV (kasnio nekih 20min na utakmicu) i prvo pomislim uh dobro je 0-0. A onda gledam i kontam da li mene neko ovde za*ebava - kao da gledam usporeni snimak, ajd sto se nasi vuku po terenu, nego su i protivnika usporili

sve neko tentanje... Kasnije se situacija malo popravila, ali generalno nasi vise hodaju nego sto trce....(cast izuzecima)
8. Najpozitivnija stvar: Stojkovic, nece on zbog onog penala postati bolji golman, ali podignuce mu se samopouzdanje, a to je najbitnije.
Sto je tice onog njegovog izleta, vi koji ste ga popljuvali pogledajte malo bolje tu situaciju: covjek je skocio da izboksuje loptu, a zatim u doskoku mu se nezgodno postavio vidic i bukvalno ga izbacio iz peterca. Jest onaj njegov izlet izgledao pomalo smijesno, ali ispao bi jos gori da je u sred te frke pokusao nesto da se probije nazad (bilo je tu bar 4-5 nasih igraca i par njemackih)... Sve u svemu nije imao niti jednu katastrofalnu reakciju. A ako mislite da Svabu nije zaplasio onim nasrtanjem rasirenih ruku, pogledajte rezultat