banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 22:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Jun 2010, 17:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Stojkovic je za mene igrac utakmice!
Subotic je bio odlican! Sad je pitanje sta ce Antic uciniti u trecem kolu, ostaviti Nevena ili vratiti Lukovica?
Ja i dalje ne vjerujem da se ovo desava, :lol: aj da rijesimo i tu Australiju pa onda na Amere. :D

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 17:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ne znam da li sam zbog uzbuđenja previdio pola stvari, ali mi se čini da je Neven imao par glupih greškica, na sreću neiskorištenih. Ipak je Luković iskusniji i igra jaču ligu.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 17:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Rivaldinho je napisao:
Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:
uostalom, ako i ispadnemo u grupi, ko ga jebe...dozivjeli smo da pobijedimo svabe. dovoljno za jedno SP

Haha, to sam i ja govorio. Ali mi smo takvi, sad očekujemo da otresemo Ozije ko Lučić Severinu.

:lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 17:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ja sad kad bi napisao neki komentar "bivsi" pljuvaci reprezentacije bi bili najglasniji, prema tome ostavljam njima da komentarisu ostatak utakmica, ja kao i vecina ljubitelja SRBIJE ce mo se poklopiti usima :D

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 17:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Ja i dalje mislim da su smećari smrdljivi koji nemaju pojma, i da nije bilo veeeelike doze sreće i obilne sudijske pomoći, završili bi ko Australija. Pa sa igračem manje nas nadigra Njemačka, Stojković opet izlazi u prazno, Vidić i Ivanović potvrdili svoju ''klasu'', Žigić balvan ko inače. Jedna lasta ne čini proljeće, poraz od Australije boljeće...Okrenimo se mi košarci i vaterpolu, i inače tim sportovima koji nam idu od ruke, zašto se uopšte nervirati zbog ove nesposobne stoke, debila neviđenih, idiota za priču...

da smo srece imali, imali smo, ali kolko smo je na ovoj utakmici imali, toliko je protiv gane nismo imali, i tu smo na nuli.
obilna sudijska pomoc? ja sam, recimo, cuo ovde od jednog bivseg fudbalskog trenera da po novijim 'pravilima' (normama, cemu god) sudjenja NI JEDAN od ova dva penala koja su dosudjena protiv nas ne bi trebao da bude dosudjen. penal je kada igrac igranjem rukom 'oponasa' golmana, tj. kada svojim igranjem rukom u sesnaestercu sprjecava napadaca da postigne gol kao sto bi golman uradio. ima tu jos detalja, al to je sustina. dakle, kada igranje rukom ima za direktnu posljedicu prekidanje normalnog toka igre. u ovde dvije situacije toga nije bilo, jer protivnicki napadaci nisu mogli doci do lopte, i igranje je bilo vise refleksno nego bilo sta drugo.
ili mozda crveni karton klosea? kao, ono lukovicevo u prosloj utakmici je bilo za drugi zuti karton, a ovo sad nije. pa i ovi smrdljivci sa bbc-a su rekli da je 'ako gledamo pravila, klose TREBAO da bude iskljucen', samo sto oni seru da se igrac sa takvim rejtingom mora zastititi, bla bla...ukratko, tvrde da ne treba svi igraci da imaju isti tretman.
stojkovic jeste bio nesiguran u nekim dijelovima, ali nije imao kardinalne greske.
slazem se sasvim da su vidic i ivanovic pokazali svoju klasu. vidic je po meni bio, uz krasica, igrac utakmice.
balvan zigic je uradio upravo ono sto mu je i zadatak da uradi. spustanje lopte drugom napadacu i jeste razlog sto ga se drzi u igri. jel ti ocekujes od dvometrasa da bude hitar i pokretljiv ko lahm sa svojih 'metar i sumska jagoda'?

na kraju, od srca ti savjetujem da se okrenes kosarci i vaterpolu. niko nije rekao da smo igrali blistavo, savrseno, ali nisu ni nijemci i mi smo zasluzili, nakon svega, ovu pobjedu.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 17:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Rivaldinho je napisao:
...

Jeste li primijetili da je svaki Marinov dribling, prodor, za rezultat imao ili smušena dodavanja ili preduge forove, MARKO SRBINEEEEEE!!! :lol:

Citiraj:
Milan Jovanović poručio je Marku Marinu "da pazi šta radi" kada je nemački reprezentativac srpskog porekla ušao na teren.

"Rekao mi je: 'Polako!', kazao mi je da se ne zalećem", rekao je Marin posle pobede Srbije nad Nemačkom od 1:0 u Port Elizabetu.

Jovanović je rekao da nije bio tako fin. "Bio sam možda i malo grublji nego obično. Prvo sam ga pitao da li je 100 odsto Srbin. A kada mi je kazao da su mu i otac i majka Srbi, malo sam mu zapretio, da pazi šta radi", rekao je nasmejani Jovanović.

Strelac jedinog gola na meču zatim je i mahanjem prstom demonstrirao novinarima kako je to izgledalo u 70. minutu kada je Marin ulazio na teren.
:D

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 17:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
A, sada vi tzv. "navijaci" koji ste se toliko radovali svakom Stojkovicevom ili Zigicevom kiksu, zabijte glavu u pijesak i ne javljate se narednih ... nekoliko godina!

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 17:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jxWppYHotCo[/youtube]

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 17:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Acrobatico je napisao:
A, sada vi tzv. "navijaci" koji ste se toliko radovali svakom Stojkovicevom ili Zigicevom kiksu, zabijte glavu u pijesak i ne javljate se narednih ... nekoliko godina!

Ne ne vec kao Noj koji hoce da izvrsi samoubistvo zabijte glavu u asfalt :lol: :lol:

Mnogima je danas zao ali sta da se radi Srbi su najbolji kad im je najgore
:D

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 17:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Cestitke na pobedi...
Igrac utakmice Stojkovic... i Pantelic jer je ostao na klupi...

Je*es reprezentaciju kojoj su oslonac poljaci, turci i argentinci, a selektor jevrej :D

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 17:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Cestitke na pobedi...

Je*es reprezentaciju kojoj su oslonac poljaci, turci i argentinci, a selektor jevrej :D

Sto si nedostupan :(

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 18:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Nisam, evo telefona pored mene

@V@nja

Odgovorio sam na sms... Swabo ne place :)

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 18:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

E da, treba postaviti pitanje Toletu Karadzicu o cemu danas poslije 15:30h razmislja posto je poslije utakmice sa Ganom sve snage okrenuo u Kvalifikacije za Euro 2012???

Prvo njegova smjena pa ostala desavanja u reprezentaciji, takavc covjek ne zasluzuje da bude Srbin a kamo li da bude na celu FSSrbije.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 18:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Gdje ste vi gledali utakmicu???
Kod mene su se potukli kad je Vidic igro rukom...Flasa me promasila za 2 cm :mad:
Mislim bilo je zanimljivo i na terenu i okolo :D

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 18:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2005, 13:15
Igrac sa najmanje povjerenja javnosti na kraju heroj, covjek od najveceg povjerenja umalo tragicar.
Igra mnogo mnogo bolja nego protiv Gane.
Jos jednom ovako, i osmina finala... Ako Bog da.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 18:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2009, 23:57
АЛЕКСАНДАР je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jxWppYHotCo[/youtube]

TO SRBADIJO!!!!

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 18:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2009, 23:57
Hertzog je napisao:
Cestitke na pobedi...

A zašto ti navijaš za Švabe, da ti nije pozlilo nešto? :angry3:

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 18:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Citiraj:
Ja i dalje mislim da su smećari smrdljivi koji nemaju pojma, i da nije bilo veeeelike doze sreće i obilne sudijske pomoći, završili bi ko Australija. Pa sa igračem manje nas nadigra Njemačka, Stojković opet izlazi u prazno, Vidić i Ivanović potvrdili svoju ''klasu'', Žigić balvan ko inače. Jedna lasta ne čini proljeće, poraz od Australije boljeće...Okrenimo se mi košarci i vaterpolu, i inače tim sportovima koji nam idu od ruke, zašto se uopšte nervirati zbog ove nesposobne stoke, debila neviđenih, idiota za priču...

da smo srece imali, imali smo, ali kolko smo je na ovoj utakmici imali, toliko je protiv gane nismo imali, i tu smo na nuli.
obilna sudijska pomoc? ja sam, recimo, cuo ovde od jednog bivseg fudbalskog trenera da po novijim 'pravilima' (normama, cemu god) sudjenja NI JEDAN od ova dva penala koja su dosudjena protiv nas ne bi trebao da bude dosudjen. penal je kada igrac igranjem rukom 'oponasa' golmana, tj. kada svojim igranjem rukom u sesnaestercu sprjecava napadaca da postigne gol kao sto bi golman uradio. ima tu jos detalja, al to je sustina. dakle, kada igranje rukom ima za direktnu posljedicu prekidanje normalnog toka igre. u ovde dvije situacije toga nije bilo, jer protivnicki napadaci nisu mogli doci do lopte, i igranje je bilo vise refleksno nego bilo sta drugo.
ili mozda crveni karton klosea? kao, ono lukovicevo u prosloj utakmici je bilo za drugi zuti karton, a ovo sad nije. pa i ovi smrdljivci sa bbc-a su rekli da je 'ako gledamo pravila, klose TREBAO da bude iskljucen', samo sto oni seru da se igrac sa takvim rejtingom mora zastititi, bla bla...ukratko, tvrde da ne treba svi igraci da imaju isti tretman.
stojkovic jeste bio nesiguran u nekim dijelovima, ali nije imao kardinalne greske.
slazem se sasvim da su vidic i ivanovic pokazali svoju klasu. vidic je po meni bio, uz krasica, igrac utakmice.
balvan zigic je uradio upravo ono sto mu je i zadatak da uradi. spustanje lopte drugom napadacu i jeste razlog sto ga se drzi u igri. jel ti ocekujes od dvometrasa da bude hitar i pokretljiv ko lahm sa svojih 'metar i sumska jagoda'?

na kraju, od srca ti savjetujem da se okrenes kosarci i vaterpolu. niko nije rekao da smo igrali blistavo, savrseno, ali nisu ni nijemci i mi smo zasluzili, nakon svega, ovu pobjedu.

Baš ti hvala što mi otvori oči! Ovaj moj komentar je bio ironičan, i samo sam čekao reakcije ljudi koji su od utalmice sa Ganom pljuvali po reprezentaciji, a sad je opet uzdižu u nebesa, a čini mi se da si i ti jedan od njih.

Citiraj:
zasto? ja mislim da je ovo idealan trenutak za pljuvanje...sta, treba da povjerujemo da cemo, ako smo izgubili od gane koja je igrala bez najboljih igraca, protiv svaba (koji nam tradicionalno "leze") nesto bolje proci? kad oni sami ne vjeruju u sebe i u svoj kvalitet, kad se protiv gane postave kao da igraju protiv brazila, zasto bi ih iko postedio pljuvanja koje su sasvim zasluzili svi, pocev od antica, pa do zigica...
a crveni karton je samo logican slijed dogadjanja...ono, kad pukne, onda pukne po svim savovima.

ovako lose nismo igrali ni pod klementeom i djoricem. gori smo mi sto uopste ikad ista ocekujemo od njih...

Ja nisam pretjeran poznavalac fudbala, ali sam još tad rekao da je ''impresivna Njemačka'' i ''jadna Srbija'' bila prosto odraz više spleta okolnosti nego pravog stanja, i da možemo pobijediti Njemačku. Ni da smo izgubili danas ne bih se zamarao pljuvanjem, jer ko što kaže Vuk Samotnjak, naši su, boljih nemamo, bar imamo za koga navijati. Tako da, hvala na lijepim savjetima i hvalospjevima.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 18:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
Citiraj:

Baš ti hvala što mi otvori oči! Ovaj moj komentar je bio ironičan, i samo sam čekao reakcije ljudi koji su od utalmice sa Ganom pljuvali po reprezentaciji, a sad je opet uzdižu u nebesa, a čini mi se da si i ti jedan od njih.

:lol: :lol: :lol: najveci pljuvaci postadose najveci navijaci =D> =D> =D>

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 18:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
1. gdje pise da je bitnija gol razlika od medjusobnog susreta?

2. nadam se da je 2 puta bilo dovoljno igrati u 16tercu na jednom sv.prvenstvu :roll:

3. ovi igraci imaju samo jedan problem, a to su dvije povezane rijeci: oklievanje/hrabrost. cak je i lane oklijevao kod gola *mislim, prima covjek loptu koja je savrsena za volej iz prve, i smiruje je u petercu ?!?!?!, ali srecom odlicno se zavrsilo :).
Nego da se vratim na oklijevanje: previse brate glume brazilce, hoce da se usetaju u gol, a gol sansi nije bas da imamo za bacanje. Krasicu vise ne treba da trenira treba Antic da mu snimi jedan "loop" koji ce mu neprestano pustati u slusalice "KAD SI OKOMITO PREMA GOLU, UNUTAR 25M, DIZI GLAVU I O D M A H S U T I R A J!!!!",... znaci bez oklijevanja i sa puno vise hrabrosti jer ona lopta ce zbuniti golmana bar toliko da je mora izbaciti vani, i tu je onda korner, a mi opet sto jest jest imamo ekipu za skociti...

4. Stankovic napokon na pravom mjestu (milijas vise nije potreban osim da Dekija zamijeni na istom ako se umori). Ne micati Stankovica ni mm naprijed nego sto je bio u ovoj utakmici, nazalost u toj koncepciji da bi sredina bila jos bolja fali nam Sulejmani, ali sta se moze.

5. Zigic, sta se moze, covjek ocigledno ne moze bolje nego sto je pokazao na ovim utakmicama i takav kakav jeste ipak je bar ekstra asistent.

6. Lazovic i ostala ekipa sa klupe, bar sa 10% vise zelje utrcavati u teren i to ce biti ok.

7. Najnegativnija stvar koju sam vidio danas:
- upadam kuci i palim TV (kasnio nekih 20min na utakmicu) i prvo pomislim uh dobro je 0-0. A onda gledam i kontam da li mene neko ovde za*ebava - kao da gledam usporeni snimak, ajd sto se nasi vuku po terenu, nego su i protivnika usporili :) sve neko tentanje... Kasnije se situacija malo popravila, ali generalno nasi vise hodaju nego sto trce....(cast izuzecima)

8. Najpozitivnija stvar: Stojkovic, nece on zbog onog penala postati bolji golman, ali podignuce mu se samopouzdanje, a to je najbitnije.
Sto je tice onog njegovog izleta, vi koji ste ga popljuvali pogledajte malo bolje tu situaciju: covjek je skocio da izboksuje loptu, a zatim u doskoku mu se nezgodno postavio vidic i bukvalno ga izbacio iz peterca. Jest onaj njegov izlet izgledao pomalo smijesno, ali ispao bi jos gori da je u sred te frke pokusao nesto da se probije nazad (bilo je tu bar 4-5 nasih igraca i par njemackih)... Sve u svemu nije imao niti jednu katastrofalnu reakciju. A ako mislite da Svabu nije zaplasio onim nasrtanjem rasirenih ruku, pogledajte rezultat :)

Poslednji put menjao RSboljaPolovinaBiH dana 18 Jun 2010, 18:40, izmenjena 2 puta

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]