banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 20:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8750 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 438  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: NBA
PostPoslato: 28 Nov 2017, 08:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
To su idioti. On je za njih "rookie" i gotovo. A čovjek igra košarku na vrhunskom nivou nekoliko godina...

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2017, 10:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sunce ti jbm :lol: :lol: :lol:

Pa ovo bi u rukometu sudili :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=cEmIk4ujoyg

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2017, 12:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2017, 12:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ć kao ćuna od igre Denvera.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2017, 12:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
bilo njemu pravo C sinoc

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2017, 16:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
enc0re je napisao:
Sunce ti jbm :lol: :lol: :lol:

Pa ovo bi u rukometu sudili :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=cEmIk4ujoyg

Ba-le-ri-na ro-ko-ko... :D
Mada je i gore znao praviti.

Citiraj:
Ali fascinira manjak osnovnog znanja komentatora koji prenose utakmicu na tako uglednoj televiziji. Po boji glasa se vidi ono, heej pa Bogdanovic moze zavrsiti lijevom rukom! Pa jebem ti mater, ako si toliko nezainteresovan da pogledas neku utakmicu iz Evrope, pogledaj tri klipa, nemoj se provaljivati! Bogdanovic je tu najkompletniji igrac, kakav Hild, kakav Foks kakve picke materine. Iznervirao sam se

Pazi, njih apsolutno ne zanima to. Njima je Saša Đorđević sa 30 godina i valjda isto toliko medalja bio ruki, došao, odigrao par utakmica, smorio se i otišao nazad u Evropu i bio kralj... Doduše sad je lakše Evropljanima, ali opet. Kontam i da je Bogdanu bolje da se kroz neko vrijeme vrati, suviše je tjelesno ograničen za fizički vrlo zahtjevnu NBA odbranu. Recimo protiv prezimenjaka, sve odradi dobro ali na kraju ga ovaj ipak unese bez problema jer ima za klasu bolje tijelo... Tako njegove neke dobre, ili bolje reći vrhunske karakteristike, teže mogu doći do izražaja jer se neproporcionalno troši. Pa onaj Timoti Luvavu kog je Radonjić znao zatvoriti da ne zna gdje se nalazi, mislim da sad ima prosjek kao Bogdan, ili i bolji... a ruku dajem da je Bogdan puno bolji igrač. Ali NBA, našli su formulu koja radi poso i OK, (brz) napadač je u prednosti pa ako hoćeš da igraš u tom kolu, prihvati to ili idi.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2017, 16:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Auf druze, Bogdan ima bogovsko tijelo. Bojan jeste jaci ali to nema veze sa tim da Bogdan ima lose tijelo.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2017, 17:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rvat je i jaci i eksplozivniji, pogledaj snimak duela, bas se vidi dominacija :) Iskreno izgleda mi najvise da Bogdan ima problem sa bocnim korakom, a sto se vidjelo i u nasim duelima sa Amerima. On zna da odrzi korak zato sto odigra tehnicki savrsenu odbranu, ali patnja je to. Ima on strasno tijelo za Evropu, ali tamo kad ode takav, u najboljem slucaju prosjek. A nije igrac za prosjecne role...

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2017, 17:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tri godine stariji i te tri godine u NBA. To je razlika. Za tri godine porediti.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2017, 17:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

danijell je napisao:
Tri godine stariji i te tri godine u NBA. To je razlika.

Duže noge, prirodno jači odraz, snažnija građa... baš sam onako radoznalo posmatrao njihov duel. nema to veze sa godinama :) Kao što Kobi uprkos ludačkim treninzima atletski nikad nije mogao dostići Džordana. Predispozicije. Bogdan je vrhunski istreniran, ali svako ima određen limit do kog može doći. Da budeš Lebron, to ti mora biti zapisano u DNK.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2017, 17:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa ima tri godine da rade na njegovoj snazi. Nisam rekao da će narasti za te tri godine. Drugačiji je pristup razvoju igrača u NBA nego EU, pa ako Bogdan ostane biće tu još svega.

Ajde da ne čekamo tri godine, nego da se vratimo tri unazad.

http://www.nba.com/video/channels/top_p ... ovic.nba#/

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2017, 01:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Apr 2011, 15:27
Rivaldinho je napisao:
Rvat je i jaci i eksplozivniji, pogledaj snimak duela, bas se vidi dominacija :) Iskreno izgleda mi najvise da Bogdan ima problem sa bocnim korakom, a sto se vidjelo i u nasim duelima sa Amerima. On zna da odrzi korak zato sto odigra tehnicki savrsenu odbranu, ali patnja je to. Ima on strasno tijelo za Evropu, ali tamo kad ode takav, u najboljem slucaju prosjek. A nije igrac za prosjecne role...

Ne znam zašto ih porediti, ne igraju na istim pozicijama. Bogdan je dvojka, Bojan je trojka.

Bogdan bi mogao postizati 15+ poena po tekmi samo da uzima više šuteva, ali je izgleda odlučio da se podredi kolektivu.

Nego, reci mi kakvo to tijelo ima Stef Kari pa opet dominira ligom?

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2017, 21:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa Stef Kari je unikat u istoriji košarke, onakvu kombinaciju brzine izbačaja i preciznosti nije imao niko. Ne može se unikat uzimati kao pravilo. Na stranu što je, u kontekstu tijela, dovoljno brz da kažnajva to što mu moraju biti blizu, zbog navedenog šuta. Volio bih da Bogdan bude među vodećim igračima tamo, ali jednostavno to nekako ne vidim. Dao Bog da me demantuje.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2017, 11:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Apr 2011, 15:27
Pa šta misliš da je Stef Kari jedini takav lik koji je dominirao? Pa uzmi Ajversona, uzmi Stoktona, Hornaseka, Nik Van Eksela itd...

Nije poenta u tijelu, iako Bogdan ima odlično tijelo za svoju poziciju, već u prilagođavanju na ligu i ekipu koju imaš oko sebe.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2017, 13:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja mislim da vi potcjenjujete Karijevo tijelo.

Spoiler:
..ovo je zvučalo malo gay...

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2017, 14:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja volim pogledati Šrudera kada igra. 185 cm, 78 kg. I samo leti :) Eno, sinoć i protiv Klivlenda. Samo mu malo prostora ostaviš za ulaz, on je već ispod koša.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2017, 14:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Сви бекови у нба који имају брзину су јако добри, а притом могу бити и камењари као Шрудер. Наравно, не мислим буквално сви.
Богдановић Богдан ће бити добар, али просто момак није брз да би био суперстар.
Богдан има одличан шут, разумије игру, зна пас подијелити, али за неки високи ниво треба брзина.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2017, 17:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zdero je napisao:
Pa šta misliš da je Stef Kari jedini takav lik koji je dominirao? Pa uzmi Ajversona, uzmi Stoktona, Hornaseka, Nik Van Eksela itd...

Nije poenta u tijelu, iako Bogdan ima odlično tijelo za svoju poziciju, već u prilagođavanju na ligu i ekipu koju imaš oko sebe.

Opet tu ima dosta jedinstvenosti, Ajverson je uprkos visini bio izvrstan atleta koji je mogao birati između karijere u NBA i NFL, fantastična brzina i kontrola tijela, Stokton je vjerovatno najinteligentniji igrač u istoriji košarke, a imao je i jednu "prikrivenu" fizičku superkarakteristiku, naime u mirovanju mu je puls bio oko 40 tako da mu je bilo jako teško da se umori :D
Hornasek, s druge strane, je nekako vrlo primjereno poređenje. Da budemo svi srećni, ako ga dostigne. Nažalost, moderna NBA pravila stavljaju akcenat na brzinu (i 20 kila mesa u ramenu da zgruvaš čuvara kad ideš na prodor), odabrali su lakši put do atraktivnosti igre i gomile novca koju to donosi... Tako da su igrači prosječnog atletizma u startu na gubitku.

Ne znam jeste li me pogrešno shvatili - ne kažem da njemu nije mjesto u NBA, već jednostavno da u Evropi može biti dominantan, a preko bare - ne, a mislim da nije igrač koji nekom treba gledati u leđa, pa zato kažem, neka tamo proba nekoliko sezona, vrati se u Evropu i bude ćaća. Vjerovatno sam upotrebio i loš izraz, "tjelesno ograničen", to je kao ona situacija kad kažeš da je Džordan bolji od Kobija pa nekako ispada da Kobi i nije neki igrač :o Daleko da je ograničen, mislim u odnosu na Demara Derozana npr. jeste ali grubo je to tako reći.

Bobi Marjanović, recimo, nije nikad trebao ni probavati, sa igračke strane. Sa finansijske već... :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2017, 09:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Bogdanovic nije brz, ali nije ni spor. Sa druge strane ima odlicnu kontrolu lopte, dugi domet u sutu (moze pogadjati u kontinuitetu i sa 9-10 metara), moze iznijeti tijelom svaki ulaz, inteligentan je i razumije igru, Moze oidigrati i poziciju vise i poziciju manje itd itd. Uostalom vidi se vec po utakmicama, kada dobija loptu lagano ide na 10 poena, i onda ga zaborave i ne vidi loptu po 20 minuta. Ali mislim da ce se vremenom uloge u Sakramentu drugacije podijeliti. Kakav Badi Hild i picke materine...

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2017, 10:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Maj 2008, 14:32
http://mondo.ba/a773885/Sport/Kosarka/B ... ikaga.html Sad je na 19 poena.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8750 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 438  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]