Поноћ, вјерујем већина очекује, па ћу се ја мало заиграти Салета Ђорђевића, а можете се и ви прикључити.
За почетак ваља рећи да торбари играју сјајан турнир, и да су више него заслужено у полуфиналу.
Ношени су Делеведом и Милсом и имају добру испомоћ Богута.
Делаведоа игра сјајан турнир, и то у оба смјера, доста поена, асистенција, у одбрани јако са доста провокације. На њега би ставио Марковића и Јовића, главни шраф екипе, ако га зауставимо посао ће бити далеко лакши.
Има лош шут из дриблинга, поготово са лијеве стране, треба га у лијево усмјеравати констатано, и мало ризиковати шут за полудистанце, па ако погађа свака му част.
Милс, сјајан шутер, али лош разигравач, њега може Богдановић и Недовић да гањају кроз блокове, он много шутира, нека реалност је да ће дати 15-20 поена, без обзира које на њму.
Бејнс и Богут, први углавном на асистенције даје лагане поене, ријетко шта сам искреира, Богут има око 4 асистенције у просјеку, јако добро креира са високог поста, ја са њега не би помагао, нек раде центри "шта хоће", није да су они поентерски Бог зна какви умјетници. Андересен такође игра добар турнир, међутим он није неко од кога зазирем, њега може Мачван зауставити.
Од маргианалаца, Инглиш, Беркхоф и Лиш највише играју, и углавном паралју одбраном у нападу и нису неки превелики фактор.
С наше стране, очекујем опет сјајну одбрану Марковића и Калинића прије свих, даље Јовића и надам се Недовића, који може играти сјајну одбрану, само ако се заинати.
Оно што је још јасније, Тео, Богдан и Радуљица морају играти добру нападачку утакмицу, надам се опет доброј партији неког са "стране" као што су Јокић, Мачван или Недовић.
Мимо тактике и технике, наша је шанса што ова генерација већ треће полуфинале игра, знамо како се добијају ове утакмице, а богами и губе

, неко искуство је на нашој страни, надам се добором суђењу што је исто важна ставка.
Утакмицу у групи, коју смо изгубили, играли смо лоше, а 37 минута егал био, дакле, вечерас очекујем бољу партију, далеко бољу и наравно побједу.
п.с. у 20:30, прво полуфинале, напријед Шпанија !