NenadV je napisao:
Ja ne znam što su mnogi ovdje protiv Igokee. Treba vam biti drago što maltene u komšiluku imate tim koji će možda igrati i Euroligu. Svakako je interesantnije da to bude Igokea umjesto Partizana, Zvezde, Cedevite itd. Da se razbije ta monotonija kada jedan te isti klub bude prvi nekoliko godina u nizu.
Jos je prerano stavljati u istu recenicu KK Igokea i Evroligu. Jedan sam od onih koji ne voli ni da razmislja, a kamoli da prica o tome. Mislim da je sad opasnije razmisljati o Evroligi nego prije par kola. Reklo bi se evo nas, tu smo, a jos puno truda treba uloziti do konacnog cilja. Iskreno se nadam da igraci u mislima nisu vec u Evroligi, ali znajuci kako funkcionisu, ne vjerujem u to.
Dobiti pet utakmica u osam kola nije nimalo jednostavno. Naoko je Igokea favorit u sva cetiri domaca duela (Cedevita, Zadar, Solnok i Krka), ali favoriti ne pobjedjuju bas uvijek. Moze se cak reci i da nije realno da bilo koji tim u ABA ligi zavrsi sezonu bez poraza kod kuce. Naravno, sto bi rekao Dusko Vujosevic, realnost ocigledno nije briga na koju se KK Igokea obazire ove sezone, ali ipak opreza nikad naodmet. Cak i sa te cetiri domace pobjede, ko moze garantovati da se mogu donijeti bodovi i sa jednog od cetiri gostovanja (Olimpija, MZT, Partizan, Cibona).
Jasno je da i neki kiksevi konkurenata mogu biti od pomoci, kao i da uvijek ostaju sanse da se kao drugoplasirani udje u Evroligu, ili kao ukupni pobjednik lige, ali treba biti strpljiv. Korak po korak, utakmica po utakmica. Mozda vec poslije Ljubljane za vikend neke stvari budu mrvicu jasnije.