banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 17:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 476 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 24  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Mar 2010, 10:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Па Звезда је изгубила да би Босна сачувала 2 представника.
А ове године су избори, мислим да би Миле волио да се слика са Звездом и Партизаном по Александровцу, или можда у новој дворани у Лакташима?

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 11:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sapunica se nastavlja... Mada sumnjam da ce i ovaj novac nesto preterano puno pomoci i da ce uspeti da zadrza Bjelicu

Citiraj:
KK Zvezda staje na noge

Uprava KK Zvezde u poslednji čas našla novac za zadržavanje igrača koji su bili pred izlaznim vratima. U Superligu, ipak, sa Bjelicom, Radivojevićem...

Tamni oblaci bili su se nadvili nad klub sa Malog Kalemegdana, ali pojavljuju se i sunčevi zraci.

Na sednici Upravnog odbora KK Crvena zvezda, koji je održan u utorak uveče, crveno-beli su uspeli da pronađu novac, što je bilo preko potrebno pred početak takmičenja u Superligi kako bi se sprečio dalji odliv igrača (otišli Filip Videnov, Majk Tejlor, Tadija Dragićević).

"Napravili smo veliki korak ka stabilizaciji. Neće biti odlazaka sa Malog Kalemegdana. Odluka je da se klub sa postojećim snagama bori u Superligi. Predsednik Vladislav Lučić i članovi uprave održali su niz sastanaka sa ljudima iz privrede i svi su izrazili želju da pomognu. Idemo u dobrom pravcu...", izjavio je generalni menadžer KK Zvezda Mirko Pavlović "Sportskom žurnalu".

Ako se ove reči potvrde na delu to znači da odlični Nemanja Bjelica ostaje na Kališu, tačnije da neće otići u Beneton (bar ne do kraja sezone), a takođe da će i Vuk Radivojević biti uz ekipu i da od njegovog transfera u Bešiktaš nema ništa.

Dobvre vesti za zvezdaše dolaze i iz usta Predraga Nikolića zaduženog za finansije u Zvezdi. Iako je pre nekih 15-ak dana sve bilo toliko crno (tada je saopšteno da je dug veći od 12 miliona evra), ipak ima pozitivnih nagoveštaja.

Prema rečima Nikolića, poverioci ne žele da ugase Zvezdu i da su pojedini već oprostili dug koji klub ima prema njima, poput Komercijalne banke!

"Nikome od poverilaca nije u interesu da klub bude u stečaju ili likvidiran. Razlog je jednostavan, jer u tom slučaju ne bi mogli da naplate dugovanja", rekao je Nikolić "Sportu".

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 18:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
A Narodna banka Srbije, danas saopštila da će sutra objaviti spisak preduzeća i firmi, koja će morati u stečaj, jer su im računi u blokadi duže od tri godine. Ima ih oko 10.000 ukupno, a obavezi pdležu i sportska društva
Ako maksimalno ispoštuju to, bojim se i najcrnjeg scenarija... Da je u pitanju klub koji je u posljednje vrijeme dao svoj doprinos srpskoj košarci u cjelini, afirmisao puno igrača i ostvario zapažene rezultate na evropskoj sceni, vjerovatno bi bilo realno očekivati da u takvom slijedu događaja, država pomogne. Pošto Zvezda u posljednjih deset godina, nema nikakvog uspjeha vrijednog pomena, bojim se da se klubu crno piše...

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 16:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Toliko o KK Sledeca sezona
Citiraj:
KK Zvezda zaista pred stečajem!

Narodna banka Srbije objavila je spisak firmi, uključujući sportske klubove, u kojima će zbog dugotrajne blokade računa automatski biti pokrenut stečaj.

Košarkaški klub Crvena zvezda nalazi se na spisku firmi koji je u četvrtak objavila Narodna banka Srbije (NBS), u kojima će zbog dugotrajne blokade računa automatski biti pokrenut stečaj.

Ukupno 10.977 firmi, udruženja, zadruga i sportskih društava nalazi se na listi firmi koje će biti ugašene ukoliko u roku od 60 dana ne uplate predujam za pokretanje stečaja, podnesu plan reorganizacije ili bar na jedan dan odblokiraju račun.

Crvena zvezda, kako je nedavno objavio novi predsednik tog košarkaškog kluba Vladislav Lučić, trenutno duguje više od 12 miliona evra.

Osnovni račun kluba je u blokadi još od kraja 2004. godine. Sredinom marta račun je bio blokiran zbog duga od oko 2,1 miliona evra.

Na listi firmi za automatski stečaj su i vaterpolo, rukometni, klizački i hokejaški klub Crvena zvezda, odnosno kuglaški i šahovski klub Partizan, kao i nekoliko "sestrinskih firmi" koje su registrovane na adresama dva najveća sportska društva u Srbiji.

Celokupan spisak može se videti na internet stranici NBS, koja će podatke o firmama čiji su računi duže od tri godine u blokadi, dostaviti privrednim sudovima, koji će pokrenuti predstečajni postupak.

Prema nezvaničnim informacijama, u toku je sastanak koji je ministarka sporta Snežana Samardžić Marković hitno sazvala zbog novonastale situacije.

Spisak preduzeća čiji su računi u blokadi duže od tri godine NBS će objavljivati jednom mesečno

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 10:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Наравно да нема ништа од стечаја. Не треба се тиме бавити претјерано. Ово се вјероватно у медијима пумпа, не би ли се натјерали неки да дају лову иако годинама сједе у управном одбору.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2010, 22:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ljudi pročitao sam groznu vijest da će ukinuti CZ. To se ne smije dopustiti, kako je samo moglo doći do toga. Tako sam razočaran.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2010, 22:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
Ljudi pročitao sam groznu vijest da će ukinuti CZ. To se ne smije dopustiti, kako je samo moglo doći do toga. Tako sam razočaran.

:lol: :lol: :lol:
Gde ti da zalutas na sport... Idi citaj!!! :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2010, 22:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Hertzog je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:

Gde ti da zalutas na sport... Idi citaj!!! :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2010, 22:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ne volim ja sport, ali ne mogu dopustiti propadanje nacionalnih simbola.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2010, 23:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ode i Štimac...

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2010, 07:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Sramotno loš igrač. Bože pomozi. Tipičan primjer kako je loše vođena politika u klubu.
Gledam sastav tima pred početak šampionata. Dosta mladih i relativno nepoznatih igrača. Ne treba puno očekivati, ali momke treba pustiti da se bore, da se probaju afirmisati... U ovakvoj situaciji, svaka pobjeda je zlata vrijedna.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2010, 13:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Štimac je imao solidan potencijal, ali da je bilo pravog strpljenja i stručnjaka da radi sa njim. Da je ostao Pešić, možda bi nešto i napravio od njega, ali ovako teško. Bojim se da je ove sezone još i nazadovao i to je to... Bez leđne tehnike, slabog šuta, slabo skoča - bio i ostao. Ništa od toga nije popravio za ove dvije sezone.
U principu mi je žao, jer mislim da je od njega moglo nešto da se napravi, ali za to bi trebalo dosta strpljenja i individualnog rada. Za njega bi najbolje bilo da je otišao u Partizan. Vjerovatno bi Vujošević od njega napravio solidnog centra, ali pošto više nije igrač Zvezde, ne vrijedi o njemu previše diskutovati. Srećan put i sve najbolje...

Zvezda je dužna, kao uostalom i dobar dio ostalih klubova, ali čini mi se da je Lučić izdejstvovao neki period odloženog vraćanja duga, kod komercijalnih banaka i ostalih dužnika, što bi bilo dovoljno da se odblokiraju računi. Vučićević je stavio moratorijum na svojih par miliona (3,5 ako se ne varam), koje je uložio u klub, barem dok se finansijsko stanje ne stabilizuje. Sve u svemu, konačno je plaćen danak katastrofalnoj politici u vođenju kluba u prethodnim sezonama. Opet ne vjerujem da će neko dopustiti da se klub ugasi... Prije svega, jer su povjerioci uglavnom privatne firme, koje od gašenaj kluba, ne bi imale apsolutno nikakve korosti. Ovako su spremni na odlaganje napalate potraživanja, ukoliko se daju garancije da će za par godina, postoajti mogućnost da klub vrati dugovanja.
Uostalom i sam Lale Lučić je rekao da bi u slučaju eventualnog stečaja, trenutno povjerioci od kluba mogli da pokupe samo slike i trofeje. Takođe, rekao je da će sadašnja uprava obezbjediti budžet za narednu sezonu, ali sudeći po informacijama da Telekom postaje Partizanov geenralni sponzor, znači da ostaje bez značajnog dijela sredstava, što će reći da se može zaboraviti na skupa pojačanja i juriš na trofeje. Ono što je trebalo raditi prethodnih sezona, sad će vjerovatno biti napravljeno. Neafirmisani i mladi igrači, uz pokojeg iskusnog, koji bude htio da ostane i pomogne, za značajno umanjena primanja i to je to. Prodaja Kešelje, značila bi puno, po meni, to bi značilo da bi ta sredstva pokrila troškove Bjeličinog ugovora za narednu sezonu. Kešelj je po dolasku puno obećavao, ali kao i Štimac, nije napredovao ništa za ove dvije sezone i treba ga se riještit dok uz njega ide etiketa perspektivnog i mladog igrača. Bjelica sa druge strane raskošan potencijal, konstantno unaprjeđuje i pretače u kvalitet i njega bi trebalo pokušati zadržati...

I da dodam, nevezano direktno za temu, da je dolazak Telekom za sponzora Partizana, generalno dobra stvar. Tamo postoji utvrđen i definisan sistem rada, koji bi uz stabilnu finansijku konstrukciju, mogao da znači dugoročno prozivođenje kvalitetnih igrača. Što je već dokazano kroz dosadašnji Vujoševićev rad. Generalno, dobro i za srpsku košarku, pod uslovom da se orjentacija prebaci malo više na ove prostore, a ne da se afirmišu strani igrači.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2010, 08:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
nek se ugledaju na fiorentinu u fudbalu

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2010, 21:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Još ne vjerujem :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 01:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
bigman je napisao:
Хвала им што нас увијек подсјећају да су доњи. И кад губимо и кад добијамо ми смо њима опсесија.

Jesmo,donji smo.I vi ste nama opsesija :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oDViXo14d34[/youtube]

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 01:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Gocias je napisao:
Вјерујте свако има пуно право да се апсолутно шпрда са КК.

I citiram jedan rijetko realan post,ma koliko to nekome smetalo. :)

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 08:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FQrhExrFDsc[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 10:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BTmkkIVQ7WA[/youtube]

4:02
Легендарна изјава, Неше Страха. :lol: Паметном доста. То се не лијечи, са тим умиреш.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 11:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
prvo, ko vam je ovaj retard?
drugo, pa vi ste bar poznati po izjavama da više druge mrzite nego što zvezdu volite.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 20:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Иду два клуба улицом, један у Париз а један у стечај.

http://www.mondo.rs/s166667/Kosarka/SL- ... vezdu.html

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 476 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 24  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]