Gocias je napisao:
Руси су ме изненадили што се тиче квалификација, ал пролаз ће изборити ипак реално то је Словенија, дакле двица ко кућа. Французи су своје рјешили при самом жрјебу, Грци се брукају сваки пут тако да могуће и ове године да прођу на гузове. БиХ по мени нема никакве шансе стим да нисам гледао меч у португалу али сам видио оне промашаје који ће их сигуран сам избацити. Могући расплет, гол Португала у првих 10-ак минута и БиХ је своје завршила.
Дакле пролаза на СП: Француска, Русија, Грчка и Португал.
У како је лијепо што смо се већ квалификовали

Ti druze ocigledno nisi gledao ni jednu utakmicu kvalifikacija, Francuzi su i pored terenske inicjative vise sretno nego spretno dosli do gola u gostima, a Irci su ti koji su imali bolje sanse za postizanje gola. Dakle jesu odradili velik posao, ali ne bi trebalo biti iznenadjenje i ako Irska kojim slucajem prodje jer su pokazali da imaju kvalitet, a i ne bi bilo prvi put da Francuzi podbace. Ipak vise sanse imaju Francuzi.
Sto se tice tekme Ukrajina-Grcka Ukrajinci su bili potpuno ravnopravni u Grckoj, a pri rezultatu 0-0 imaju vise sanse u revansu nego Grci i pored tog epiteta da igraju protiv Evropskih prvaka, koji osim toga nemaju neku igru, a ni kvalitet. Dakle vise Sanse imaju Ukrajinci da pred svojim navijacima i po onoj njihovoj zimi na koju Grci nisu navikli u opet nekoj nezanimljivoj utakmici dodju do tog nekog gola i na "guzove" kako su i dosli do baraza se plasiraju na SP.
Sto se tice BiH mislim da ima sanse s tim da bi imala daleko vise sansi da je zabila gol u gostima na kraju. Da su to uspijeli pa moglo bi se reci da su vec jednom nogom na SP, ovako i ja mislim da ce im taj gol u gostima doci glave, osim ako se ne raspucaju pa nadavaju golova ili ne postignu rani pogodak kojim bi mirnije igrali u nastavku. Sve je moguce i otvoreno. Cak je moguce da i penali odluce, vidjecemo najbitnije je kako ce BiH igrati u odbrani i kakvu formaciju ce Ciro postaviti jer napadacka taktika koju cujem da sad najavljuje bi mogla biti mac sa dvije ostrice(ipak mislim da ce igrati sa 2 spica, a 3.ubaciti u 2.pol ako dotle ne zabiju). Portugalci nisu nesto bog zna sta pokazali, a sumnjam da ce u uzvratu biti nesto puno bolji gdje se ocekuje veca ofanziva BiH i puno veci pritisak, gdje ce igraci BiH pred svojom publikom dati sve od sebe da odigraju maximalno dobro.
Sto se tice Slovenaca sanse za prolaza su mozda 60-40% na konto Rusa, ali su pokazali na kraju meca u Rusiji da mogu da stisnu i naprave pritisak i Rusi kao i Portugalci mogu biti sretni sto su pobjedili, jer lako je moglo biti 2-2. Dakle predvidjam dramu u Sloveniji, slovenci vjerovatno nece zuriti ici ce na zabijanje gola u drugom poluvremenu i na rezultat 1-0. Slovence sam gledao protvi Engleske i mogu reci da imaju kompaktnu ekipu, sa ne bas puno zvijezda uz dobru kolektivnu igru. Igraju cvrstu odbranu, ali teze zabijaju golove. Ako zabiju gol tesko ce im Rusi uzvratiti.