banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 23:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09 Okt 2007, 16:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Dakle Bajern ove godine osvaja Kup UEFA. Valjalo bi staviti pare na to u kladionici. Em su ubjedljvo najjači tim u takmičenju, em igraju na Marakani. Sad ostaje da se vidi gdje je Zvezda prispjela u sveu ovome. Gaj i Tutorić protiv Tonija, Klosea i Riebrija. Zvuči smiješno, ali šta je tu je... S jedne strane mi je drago što igraju na svom terenu protiv Bajerna, jer će to biti ogroman spektakl, kao što reče SIJUKS, ali sa druge strane, minimalne su im šanse protiv Švaba, pa je bilo bolje da su igrali u gostima, jer do preostala tri protivnika, svakog mogu da pobjede na svom terenu. Dakle šansa leži u pobjedi nad Boltonom, i formaciji 9-1-0 na gostovanjima i protiv Bajerna, i nadi u remije. Prvobitan raspored je bio daleko bolji, ali šta se može. Možda latinosi za 15 dana zaigraju još bolje, pa se iznenadimo.

Šalu na stranu, ne bih ja tako olako stavio pare protiv Zvezde u prvom meču. Protiv boljih ekipa su daleko bolje i igrali, a sada i polako podižu formu. Biće to svakako zanimljivo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Okt 2007, 16:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
Nitro je napisao:
Drugi problem je kretanje bez lopte. Valjda najelementarnija od svih taktičkih stvari u fudbalu, ovdje se nameća kao veoma velik problem. Jedino se najcentralniji od svih centralnih igrač u timu, a to je gotovo uvjek Milijaš, kreće bez lopte dok svi ostali čekaju da loptu dobiju u noge, čak ne ni u prostor, osim ispaćenog Anđelkovića, pa da onda krenu okomito ka golu bez građenja igre. Otud spora igra, otud neefikasnost napadača, otud nažalost i Gajove vratolomije, koji stvarno raspolaže sa oskudnom tehnikom (čitaj:dijete ispred zgrade bolje kontroliše loptu od njega), ali prečesto i previše srlja naprijed, a nije tip štopera koji zna da racionalno iznese loptu na protivničku polovinu. E to je već problem, za koji treba dugo vremena da se riješi...

Pazi bio sam na par zadnjih utakmica i to kretanje bez lopte sto spominjes jednostavno ne postoji osim u tri slucaja a to su: Koroman koji to jedino radi onako kako bi i trebalo, Andjelkovic i Basta a njih obojica samo srljaju glavom bez obzira i jednostavno to njihovo trcanje nije svrsishodno. Nasa odbrana jeste losa ponajvise zbog slabog kvaliteta 3 od 4 coveka odbrane i to: Tutorica (decko oce ali ne zna), Andjelkovica (isti slucaj kao i sa Tutoricem) i Baste (on je u svojoj glavi vec negde u inostranstvu i to je osnovni problem). Gaj je sasvim solidan.

Citiraj:
Napad je već posebna priča. Kao što rekoh, pljuvani Barkos je postigao dva gola u zadnjoj utakmici... E sad, naravno da dva gola protiv Banata na svom terenu nisu neko mjerilo kvaliteta, ali ima nešto drugo što mene fascinira kod ovih stranaca, a to je profesionalizam u čiju službu oni stavljaju i tu odanost klubu. Dok se domaći igrači busaju u prsa sa "Zvezda je svetinja" parolom i očekuju da im se na račun toga obezbjedi mjesto u timu, stranci i klupu shvataju kao normalna slijed stvari, ali istovremeno na terenu demonstriraju i borbenost i zalaganje, čak i kad im ne ide. Naši igrači, borbenost i želju iskažu kroz kartone i lomljenje nogu protivniku, odnosno kroz verbalne sukobe sa sudijama (vidi pod Koroman). Siguran sam da će vrlo brzo, ako Kosanović ne odreaguje na adekvatan način, dođi do određenog animoziteta između stranaca i domaćih igrača, jer je primjetno, da domaćim starterima iz prošle sezone, već bridi dupe od eventualnog sjedenja na klupi. Kosanović je to dosad uspio da izbalansira, ne forisrajući toliko strance, ali mu je išla u prilog i njeihova nedovoljna spremnost i neprilagođenost. Kako vrijeme odmiče, stranci pokazuju kvalitet, a naši fudbaleri nisu poznati kao baš tolerantni po tom pitanju. Kosanović je opet na potezu...

Za taj profesionalizam si aspolutno u pravu i stranci to pokazuju ovim nasima jer oni za razliku od domacih manekena znaju da se mogu dobro dalje prodati samo u slucaju da postignu uspehe sa klubom a ne da im je dovoljno samo to sto igraju u Zvezdi!

Dobili smo pretesku grupu, ali mislim da nismo bez sanse i da mozemo da budemo bolji od neke dve ekipe u grupi jer Aris, Bolton i Braga nisu nista narocito bolji od Zvezde i mislim da ako Kosan digne formu za jos 30% za vreme ove pauze i ako nakon iste pocne da igra sa dva spica za prolaz dalje ne bi trebali da brinemo![/quote]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Okt 2007, 20:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Okt 2007, 20:14
Treba se nadati uspjehu,pa sta bude...
:wav:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 08:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ode Piksi u Nagoju, tek sad ćete da vidite kakav lopov će doći!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 12:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Citiraj:
Piksi napušta Zvezdu, "odjavio" novinare!
Petak, 12. oktobar 2007. 13:26

Predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Stojković Piksi obavestio je u četvrtak svoje najbliže saradnike da napušta klub.

MONDO saznaje da je Piksi saopštio da preuzima čelnu funkciju u njegovom bivšem klubu, japanskoj Nagoji. Nezvanično saznajemo da Stojković nije dao obrazloženje za ovakvu odluku i da već 24 sata njegovi najbliži saradnici pokušavaju da ga ubede da promeni odluku i ostane u Zvezdi.

Stojković se u četvrtak nalazio u Parizu, a u petak se vratio u Beograd.

Užurbano i ćutke, Stojković je prošao pored malobrojne grupe novinara na beogradskom aeordromu u petak oko podne. Prvi čovek Crvene zvezde sleteo je na Surčin u 12.15, ali po povratku iz Pariza nije bio raspoložen da daje bilo kakve izjave u vezi sa svojim daljim angažmanom u najtrofejnijem srpskom klubu.

Stojkovića je na aerodromu "Nikola Tesla" sačekao sportski direktor crveno-belih Stevan Dika Stojanović i njih dvojica su se zajedno u službenom džipu "Tojota Lend Kruzer" uputili ka stadionu Crvene zvezde, gde je za 16 časova zakazana sednica Upravnog odbora kluba.

Najavljeno je da će odmah posle toga izaći i saopštenje za javnost, ali šta god da bude odlučeno, jasno je da u pričama o Stojkovićevom mogućem odlasku sa Marakane ima istine.

Inače, samo pet minuta ranije, iz Beča je sleteo i član UO crveno-belih Vladimir Jugović, koji je glumio neupućenost u situaciju.

Do ove "situacije" u Zvezdi dolazi samo nekoliko dana nakon kulminacije Stojkovićevog sukoba sa vrhom Fudbalskog saveza Srbije i dve nedelje pred veliki meč na Marakani izmedju prvaka Srbije i Bajerna u Ligi UEFA.

Pod vodjstvom Dragana Stojkovića, crveno-beli su u poslednje dve godine osvojili dve "duple krune" i bili nadomak ulaska u Ligu šampiona. Trenutno su učesnici Lige UEFA.

(MONDO)

Не могу да вјерујем. Какаво срање. Не знам шта да мислим.

Брандо, дошао је и твој дан. Славу помјери на данашњи датум. Зови нас на сарму и печење.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 12:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Bas me zanima ko ce sada doci na njegovo mesto, ali se i dalje nadam da nece otici...hm...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 14:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
nedaj boze da izgubimo piksija ... puno je on uradio za zvezdu i kao igrac i kao predsjednik ... a moze jos vise ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 14:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ne mogu da verujem da ga zalite! Stvarno ne mogu da verujem da se ne radujete sto cete mu videti ledja!
Kao prvo mozda je sve ovo samo cista novinarska patka da bi se kao digla njegova popularnost ovakvim izjavama po forumu a i u javnosti! Pixi je rasprodao tim koji je bio veoma dobar, ove godine napravio par totalnih promasaja sa pojacanjima i na kraju od njegove price da zeli da napravi evropsku Zvezdu ocigledno nema nista jer ako misli da je na dobrom putu da napravi evropsku Zvezdu onda ne bi ni trebao ici sa funkcije zar ne? Dakle toliko o njegovoj posvecenosti cilju 'evropska Zvezda'!
Kao drugo ovo nije dan za moju slavu iako ona dolazi uskoro 31.10. :lol:

Kao trece na celo Zvezde treba da dodje covek koji razume samo dve stvari, a to su: velicina Zvezde, zakoni trzisne privrede! Taj covek treba da bude pre svega castan i posten a ne da mulja kao sto je to ovaj radio! Covek koji dodje na celo Zvezde po meni uopste ne mora da bude covek iz fudbala ili bivsi igrac moze da dodje iz bilo koje oblasti ukoliko ispunjava ovo sto sam ranije naveo!

Na kraju ponavljam da pre svega mislim da je to novinarska patka i da od toga nema nista jer u Nagoji on nece moci da posluje kao u Zvezdi tj. da nikome ni za sta ne odgovara i ne polaze racune i da se ponasa kao da pre njega se u toj Nagoji nije fudbal nikada ni igrao kao sto se na Marakani ponasa! Dace bog da na celo Zvezde dodje pametan covek koji ce dovesti dobrog trenera i koji ce uz ogranicena sredstva uspeti da napravi tim i klub koji se postuje u evropskim okvirima!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 14:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
marlonbrando je napisao:
Ne mogu da verujem da ga zalite! Stvarno ne mogu da verujem da se ne radujete sto cete mu videti ledja!
Kao prvo mozda je sve ovo samo cista novinarska patka da bi se kao digla njegova popularnost ovakvim izjavama po forumu a i u javnosti! Pixi je rasprodao tim koji je bio veoma dobar, ove godine napravio par totalnih promasaja sa pojacanjima i na kraju od njegove price da zeli da napravi evropsku Zvezdu ocigledno nema nista jer ako misli da je na dobrom putu da napravi evropsku Zvezdu onda ne bi ni trebao ici sa funkcije zar ne? Dakle toliko o njegovoj posvecenosti cilju 'evropska Zvezda'!
Kao drugo ovo nije dan za moju slavu iako ona dolazi uskoro 31.10. :lol:

Kao trece na celo Zvezde treba da dodje covek koji razume samo dve stvari, a to su: velicina Zvezde, zakoni trzisne privrede! Taj covek treba da bude pre svega castan i posten a ne da mulja kao sto je to ovaj radio! Covek koji dodje na celo Zvezde po meni uopste ne mora da bude covek iz fudbala ili bivsi igrac moze da dodje iz bilo koje oblasti ukoliko ispunjava ovo sto sam ranije naveo!

Na kraju ponavljam da pre svega mislim da je to novinarska patka i da od toga nema nista jer u Nagoji on nece moci da posluje kao u Zvezdi tj. da nikome ni za sta ne odgovara i ne polaze racune i da se ponasa kao da pre njega se u toj Nagoji nije fudbal nikada ni igrao kao sto se na Marakani ponasa! Dace bog da na celo Zvezde dodje pametan covek koji ce dovesti dobrog trenera i koji ce uz ogranicena sredstva uspeti da napravi tim i klub koji se postuje u evropskim okvirima!

Da li vi ljudi gledate fudbal uopste ??? Da li citate novine ? ili samo pricate da bi pricali ...
Piski je sa veoma malim parama sastavio respektabilnu ekipu ? koga je on to prodao ? zigica, bisevca i stojkovica ?
ja mu jedino zamjeram sto nije ranije smjenio djurovskog, al jbg... konto je da ce ici ...
kao da je lako nekoga ubijediti da dodje u srbiju da igra fudbal ... a on je doveo par vrlo kvalitetnih igraca

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 15:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Svako ko dodje na tu funkciju bice primoran da rasprodaje dobre igrace, jer od toga Zvezda i opstaje, nismo mi Milan, pa da mozemo da kupujemo jake igrace, vec samo da stvaramo talente i prodajemo ih u svetu. Jedino resenje za nase klubove je privatizacija i to u nadi da ce doci neki stranac koji ce ulagati pare, a ne nas covek koji ce prati pare preko klubova...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 15:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
Po nezvaničnim saznanjima novi kandidat za upražnjeno mesto predsednika biće Toplica Spasojević, sportski biznismen, osnivač i predsednik ITM grupe.

Spasojević je u januaru proglašen za poslovnog čoveka godine. ITM grupa je jedna od vodećih distributivnih kompanija u ovom delu Evrope.

B92

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 16:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
Drago mi je da odlazi, ali, nazalost u Srbiji vazi pravilo da uvijek dodje jos gori od prethodnog, tako da neznam kako ce taj Toplica promjeniti stvari nabolje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 17:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Piksi: Došao sam do zida, odlazim!
Petak, 12. oktobar 2007. 18:43

Predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Stojkovich najavio je da će podneti neopozivu ostavku na narednoj sednici skupštine kluba, koju će zakazati Upravni odbor u narednih 15-ak dana..

Upravni odbor kluba je na vanrednoj sednici pod tačkom 4. dnevnog reda razmatrao zahtev Stojkovića da bude razrešen dužnosti predsednika, na koju je došao 2005. godine. Na toj funkciji nasledio je Dragana Džajića.

Generalni sekretar kluba Zoran Damjanović saopštio je novinarima da će Stojković na narednoj sednici Skupštine kluba podneti NEOPOZIVU OSTAVKU, a UO je "preneo ovlašćenja predsednika na potpredsednika kluba Milana Tomića".

Komisija u sastavu Milan Tomić, Dragoslav Šekularac i Vladica Popović će u roku od dve nedelje pripremiti novu izbornu skupštinu, a UO će potom zakazati datum skupštine.

Novinarima se potom obratio odlazeći predsednik FK Crvena zvezda.

"U životu i u sportu važno je znati kada je pravo vreme da nešto počneš, promeniš i završiš. Pred donošenjem takvih odluka najvažnije je slušati sebe. Zapitao sam se da li je ovo što dajem najbolje za Zvezdu u ovom momentu. Isrcpeo sam sportske i takmičarske motive i došao do zida. Ponosan sam što sam ispunio ciljeve koje je zacrtala skupština kluba. Vreme je da sada dodje iskusni menadžer i nastavi da vodi Zvezdu dalje", rekao je Stojković.

Stojković je rekao da se zasitio ovog posla i da je odluku doneo bez ikakvog pritiska.

"Odluka je samo moja. Razmišljao sam o ovome još letos, a poslednjih 15-ak dana intenzivno. Važno je da imam potpunu podršku moje porodice", rekao je Piksi.

"Od trenutka dolaska na mesto predsednika put nije bio lak, ali kada sumiram rezultate rukovodstvo i ja možemo biti izuzetno ponosni. Osvojili smo dve 'duple krune', finansijski konsolidovali klub i uveli Zvezdu u Evropu", dosao je on.

Upitan da li je tačno da odlazi u japansku Nagoju, Stojković je odgovorio da "ponuda uvek ima, ali da stoji znak pitanja da li će ih prihvatiti". "Tu odluku doneću kao slobodan čovek, a ne pod bremenom odgovornosti".

Na pitanje koga bi voleo da vidi kao svog naslednika, Stojković je rekao da bi bilo neozbiljno da sad govori o tome, već da je to odluka na UO, kojem treba ostaviti dovoljno vremena da taj posao odredi onako "kako to zahteva klub Zvezdine veličine".

Kao nezvanični kandidat za naslednika Stojkovića, pominje se Toplica Spasojević, predsednik Kompanije ITM Group. Kada su novinari postavili pitanje o njemu, Stojković i Damjanović su ih pogledali kao da prvi put čuju ime tog čoveka.

Spasojević je nešto ranije rekao da ga do sada niko nije kontaktirao, ali da je za "svakog navijača Crvene zvezde velika čast da postane predsednik kluba".

MONDO

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 19:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Dakle covek stvarno ode i hvala mu na tome sto odlazi, a samo da skrenem paznju svima koji ga brane na njegov karakter da je taj covek kada je dosao rekao da zeli da stvori evropsku Zvezdu koja ce biti gotovo stalni ucesnik CL pa ako je mislio da mu dobro ide sto je to otisao neobavljena posla tacnije zar smo mi uopste i igrali tu CL od kada je on tu ove dve godine. Ovaj sto spominje da Zigic i nije neki igrac neka samo pogleda kvalitete Barkosa i nek stavi prst na celo i zapita se da li ce Barkos ikada otici u Valensiju! Nemojte vise da pricate svasta vec pogledajte istini u oci a ona je otprilike ovakva: Navijci Zvezde se ne zadovoljavaju uspesima na domacoj sceni vec uspesima u evropi i dovodjenjem igraca koji obecavaju (poput Moline, eto tu ga je Pixi ubo iako sam bio sumnjicav i prema njemu)! Svi mi zelimo Zvezdu u CL i da moze tu ravnopravno da se nosi sa svim ekipama kao sto je i mogla pre nesrecnih ratova i mi treba da menjamo presednike sve dok ne nedjemo coveka koji ce to i da uradi tako da za ovim ne zalim ni malo, em je rasprodao ekipu em nije sastavio bolju ekipu od one koju je prodao em je zasrao sa trenerom i tako dalje....

Bice bolje Zvezdi jer je ona iznad svih njih koji su prolazni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 23:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ode Piksi, ode Tojota. Čovjeka očito više cijene u Japanu nego u Srbiji, a to je vjerovatno zato što je Japan zemlja korupcije i lopovluka, gdje se on idealno uklapa., za razliku od Srbije, gdje je sve poštenjačina do poštenjačine, pa lopov i kradljivac Piksi tu nije mogao da ostane... Po starom dobrom običaju, naš čovjek je 10 puta cjenjeniji u inostranstvu nego kod nas. Zato i jesmo u govnima, jer olako trošimo velika imena sopstvenog sporta.

Sad će poštanječine i pravi sportski radnici, Ćalasani, Bambalići i Miškovići da zaigraju kolo oko Zvezde i da se poseru na sve što su generacije Zvezdaša vrijedno pravile. Eto doćiće i taj Toplica valjda, pa ćemo da vidimo. Čovjek je školovan, uspješan privrednik i biznismen, ali ću samo da podsjetim da je i dr. Nenad Popović otjeran iz Partizana kao posljednji pas, iako je došao sa zavidnom reputacijom, idejama i vizijom... Daj Bože da ovo ne ispadne loše, ali se bojim, po prvi put, šta će biti sa Zvezdom.

p.s.
Brando užasno smaraš sa tim Barkosom više...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 00:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Ode Piksi, ode Tojota. Čovjeka očito više cijene u Japanu nego u Srbiji, a to je vjerovatno zato što je Japan zemlja korupcije i lopovluka, gdje se on idealno uklapa., za razliku od Srbije, gdje je sve poštenjačina do poštenjačine, pa lopov i kradljivac Piksi tu nije mogao da ostane... Po starom dobrom običaju, naš čovjek je 10 puta cjenjeniji u inostranstvu nego kod nas. Zato i jesmo u govnima, jer olako trošimo velika imena sopstvenog sporta.

Sad će poštanječine i pravi sportski radnici, Ćalasani, Bambalići i Miškovići da zaigraju kolo oko Zvezde i da se poseru na sve što su generacije Zvezdaša vrijedno pravile. Eto doćiće i taj Toplica valjda, pa ćemo da vidimo. Čovjek je školovan, uspješan privrednik i biznismen, ali ću samo da podsjetim da je i dr. Nenad Popović otjeran iz Partizana kao posljednji pas, iako je došao sa zavidnom reputacijom, idejama i vizijom... Daj Bože da ovo ne ispadne loše, ali se bojim, po prvi put, šta će biti sa Zvezdom.

p.s.
Brando užasno smaraš sa tim Barkosom više...

Potpisujem celi post, treba zapamtiti ovu raspravu pa da vidimo sta ce biti za par godina...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 07:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:

=D> =D> =D> =D>

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 10:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Karte za UEFA kup samo u kompletu, 1600 dinara sjever za Bayern i Bolton zajedno!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 11:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Karte za UEFA kup samo u kompletu, 1600 dinara sjever za Bayern i Bolton zajedno!

Ode Pixi, poskupese karte :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 11:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Info je napisao:
Sondri je napisao:

Ode Pixi, poskupese karte :lol: :lol: :lol:

Ma dajte ljudi 40KM za dve euro utakmice. Sta bi trebalo da kostaju po 100 dinara :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]