banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 15:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 468 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 24  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Premiership
PostPoslato: 14 Apr 2008, 20:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
ma mogu ManUu da poduvaju.a najvise volim roonija...srce ko la mans

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2008, 22:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Mar 2008, 15:45
Chelsea kiksao. Chelsea FC 1-1 Wigan
Poveli u 55. minuti preko Essiena ali faca Heskey izjednačio u 92. minuti 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2008, 22:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
I to je to definitivno :)

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2008, 22:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:badgrin: :wav: :pottytrain2: :occasion9: :laughing5: :laughing4: :laughing3:

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2008, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
zerocool je napisao:

Nije, imaju Milanko i enc0re kalkulaciju po kojoj Chelsea 100% uzima duplu krunu.. Sačekaj samo da dođu i razjasne nam u svjetlu novih događaja..

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2008, 22:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2006, 21:38
Men utd :D champ

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2008, 22:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
BlackHand je napisao:
zerocool je napisao:

Nije, imaju Milanko i enc0re kalkulaciju po kojoj Chelsea 100% uzima duplu krunu.. Sačekaj samo da dođu i razjasne nam u svjetlu novih događaja..

A znaci, ovo je bio takticki potez od strane Chelsea ?:)

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2008, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
BlackHand je napisao:
zerocool je napisao:

A znaci, ovo je bio takticki potez od strane Chelsea ?:)

:lol: mislim...vise onako,kladionicarski,imaju schmek i vole zitigoo svoje navijace...pozdrav za enc0re sa pjesmom:: ima nade ,ima nade

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2008, 07:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Šta za reći.....svaka čast Ronal....ovaj, Mančesteru na vjerovatno osvojenoj tituli :lol: :lol:

Kreten Heskey daje gol u 92 min.... :confused3: :angry4:

Ali ostaje Liga Šaampiona 8)

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2008, 07:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
enc0re je napisao:
Ali ostaje Liga Šaampiona

Rezervisano za Liverpool....

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2008, 08:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma nema ništa od te ljubavi :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2008, 10:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Dajte Barcu da se igramo...

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2008, 12:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

i ja to kazem :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2008, 15:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2006, 21:38
Barcu ostavite na miru :D!

Ko ne navija za barcu nije srbin:D! Krkic Krkic :P Sise visulje jedne

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2008, 15:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Ronaldinho je idiot, preuvelicani umisljeni papak. Treba da ga bude sramota svih onih kineza i japanaca koji dolaze na barcelonine utakmice da ga slikaju jer su negdje procitali da zna da igra fudbal.

Mesi tek treba nesto da uradi, a to ce vjerovatno uspjeti sljedece sezone ako ode Rajkard i dodje neki kvalitetan trener koji ce znati postaviti ekipu i skinuti pritisak sa njega. Mesi je jos beba, vidis da je svako malo polomljen. Zato sto ga Rajkard previse forsira i mali polako pocinje da lici na Ronaldinha, mnogo je umisljen i to ce da ga kosta u buducnost. Ali ako doje dobar trener, sa autoritetom, bice nesto i od Mesija.

Kaka je kvalitet, ali treba pod hitno pobjeci iz Milana. Ne moze on sam nositi onu gerijatriju.

Kako je van Persi dosao na ovaj spisak? On je prosjecan, navodno, napadac, koji tu i tamo da gol iz slobodnog.

S druge strane Ronaldo je svake sezone sve bolji i bolji. Kad je dosao nije znao nista osim driblati sam sebe, ali Ferguson ga je spustio na zemlju. Naucio ga je dodavati, sutati i igrati glavom. A polako pocinje i dobro izvoditi slobodnjake.
Jest da glupo izgleda kad se sprema da izvede slobodnjak, ali ako se dobro sjecam i Ronaldinho je pravio predstavu sa svojom pozom.

aha, ronaldinjo je preuvelicani papak, a mesi tek treba nesto da postigne pa da moze da se mjeri sa kristijanom ronaldom? pa da, treba osvojiti sva ta silna svjetska prvenstva i trofeje lige sampiona koje je osvojio kristijano (ne bih ga vise nazivao ronaldo, da ne dodje do zabune sa jednom istinskom velicinom koja nosi isto ime).
ah, da, zaboravio sam! pa kristijano nije osvojio ni jedan trofej lige sampiona i ni jednu titulu svjetskog prvaka! do djavola. kako je to moguce kad je najbolji igrac na svijetu od zidana? mora da je neka greska. losi, preuvelicani papak ronaldinjo je, kada je imao godina koliko sad ima kristijano, vec imao osvojeno svjetsko prvenstvo sa brazilom, u cijem je timu igrao itekako zapazenu ulogu.
i onda, mesi pocinje da lici na ronaldinja? uzas, to ne moze da izadje na dobro! nece valjda osvojiti samo svjetsko prvenstvo, titulu prvaka evrope i pokoje prvenstvo spanije, kao vec pomenuta nula od igraca (ronaldinjo). za razliku od blistavog kristijana, koji tako fino zna da rasiri noge kad izvodi slobodan udarac (ko da ocekuje da ga neko je*e), i tako fino da izvodi bespotrebne pokusaje driblinga da bi pokazo svoju aroganciju i umisljenost. nema veze sto nista nije osvojio, on je velicina.
kako je van persi dosao na spisak? zato sto je. kada je u punoj formi, jednostavno bolji igrac od kristijana ronalda. zbog toga mu driblinzi ne sluze za kradju vremena i ponizavanje protivnickih odbrambenih igraca.
mesija i kristijana ni jedan ozbiljniji ljubitelj fudbala ne bi trebao da svrstava u istu klasu.
a o kaki da i ne pricamo. pa covjek je predvodio oronuli, istroseni tim milana koji je prosle godine deklasirao taj sjajni mancester sa tim briljantnim ronaldom.
kako ce celzi da osvoji titulu? veoma jednostavno. samo treba sacekati da luzer kristijano padne u formi, sto mu se redovno desava u ovo doba godine (to ce da se vidi vec protiv barcelone). srecom, igra mancestera se zasniva na njemu, a ne na mnogo boljim igracima (tevez, runi), tako da ce zajedno sa njim da padne i mancester.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2008, 15:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Uglavnom se slažem sa postom iznad....i baš bih volio vidjeti Mančester bez Ronalda ili kad nije u formi....

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2008, 16:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Prvo Manchester bez Ronalda: Man Utd 4 - 0 Arsenal FA kup

Drugo Svi kukate o povredama u Arsenalu i drugim nazovi klubovima, a onda se pozivate na Man Utdov poraz od Milana koji se desio u trenutku kada je United bio destekovan, bez odbrane, napada i sa krnjim veznim redom

Trece Nisam poredio ni jednog od navedenih igraca sa Ronaldom, jer je vrlo neodgovorno pokusati porediti igrace koji igraju na razlicitim pozicijama. Ako dobro procitas post, primjetices da se svodi na ovo:
Ronaldinho je budala, idiot, preuvelicani papak koji je propao slusajuci na TVu kako je veliki igrac pa je odlucio da vise ne treba dolaziti na treninge.
Mesi ima veliku buducnost ako prestane slusati sta o njmu pricaju na TVu, inace ce zavrsiti kao Ronaldinho
Kaka je kvalitet.
Van Persi je prosjecan igrac.
Ronaldo igra sve bolje iz godine u godinu.

O Chelseaovim sansama da nesto osvoji ove sezone nema potrebe da se govori, samo prepisite Arsenalovu pricu, dodajte puno vise para i na kraju opet Man Utd uzima ligu.

PS Mnogi igraci imaju titule sa raznim klubovima i Perica Ognjenovic ima Ligu Sampiona. Klubske titule osvajaju klubovi ne igraci.(gdje su Chelseaeve titule prije milijardu funti koje je ulozi ruski mafijas, gdje im je liga sampiona poslije tih para, koliko ono godina nisu uzeli Englesku Ligu prije para?)

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2008, 20:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
_Felix_Moses_ je napisao:
Ronaldinho je budala, idiot, preuvelicani papak koji je propao slusajuci na TVu kako je veliki igrac pa je odlucio da vise ne treba dolaziti na treninge.
Mesi ima veliku buducnost ako prestane slusati sta o njmu pricaju na TVu, inace ce zavrsiti kao Ronaldinho
Kaka je kvalitet.

Bravo ! bravo ! nisam znao da na forumu imamo covjeka koj ise druzi sa svim gore navedenim igracima...

p.s. imam samo jedno pitanje, ako ovi nevaljaju, ko u danasnjem fudbalskom svijetu valja ? ? ?

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2008, 20:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Ha, ha, ha. Mnogo si mudar, bas si me zaje... Tu samo pise da je Ronaldinho los igrac. Zasto svi procitaju samo prve dvije, tri rijeci pa odmah sude cijelom postu? :fist:

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2008, 20:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Kaka je kvalitet.

Malo stroga ocjena nekih od ponajboljih igrača svijeta. Opet ponavljam da Kristijano Ronaldo u ovom trenutku jeste najbolji, ali ovo gore je previše tendenciozno. Ronaldinjo jeste popustio pod raznim iskušenjima slave i bogatstva, ali ne treba zaboraviti da je do ove sezone ipak postigao gotovo sve u fudbalu. Zlatna lopta, titula šampiona svijeta, Liga šamapiona sa Barselonom. Iako sam nisam poklonik cirkuskih atrakcija na terenu, poput Ronaldinjovih egzibicija, ipak se mora priznati da je u u fudbalu postigao sve, a da li je budala, kreten ili nešto treće, teško je zaključiti, jer bi ga za tako nešto, trebalo lično poznavati. Na stranu to što i za njega smatram isto kao i za K.Ronalda, da nijednu veliku i važnu utakmicu nisu igrali na vrhunskom nivou i da je zato, poređenje dotičnih sa recimo jednim Zidanom, neozbiljno, u najmanju ruku.
Kaka jeste vrhunski kvalitet u poređenju sa svima ostalima, prosto jer svoje saigrače čini boljim, kao što je bio slučaj sa prošlogodišnjim Milanom. E sad, Ronaldo možda igra bolje iz godine u godinu, ali ne mogu se oteti utisku, da je za njegove vrhunske nastupe, zaslužan i vrhunski ukomponovan tim u kojem je on prva zvijezda, slično kao i Ronaldinjo u Barsi, prije 2 godine.
Zaključak... Kaka je Paganini, jer može da zamijeni i cijeli orkestar (tim), dok su tipovi igrača poput Ronalda ili Ronaldinja, prve violine u vrhunski ukomponovanim orkestrima.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 468 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 24  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]