banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 11:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 749 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 38  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 15:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2007, 12:46
Nemanja666 je napisao:
Trka opet(manje vise) dosadna, samo se sve vise komplikuje generalni poredak. Bice zanimljivo vidjeti koce biti sampion.

šta misliš? alonso, naravno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2007, 16:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2003, 23:19
MONZA - Kvalifikacije

1. F. Alonso McLaren-Mercedes 1:21:997
2. L. Hamilton McLaren-Mercedes 1:22:034
3. F. Massa Ferrari 1:22:549
4. N. Heidfeld BMW Sauber 1:23:174
5. K. Raikkonen Ferrari 1:23:183
6. R. Kubica BMW Sauber 1:23:446
7. H. Kovalainen Renault 1:24:102
8. N. Rosberg Williams-Toyota 1:24:382
9. J. Trulli Toyota 1:24:555
10. J. Button Honda 1:25:165

11. M. Webber Red Bull-Renault 1:23:166
12. R. Barrichello Honda 1:23:176
13. A. Wurz Williams-Toyota 1:23:209
14. A. Davidson Aguri-Honda 1:23:274
15. G. Fisichella Renault 1:23:325
16. S. Vettel STR-Ferrari 1:23:351

17. T. Sato Aguri-Honda 1:23:749
18. R. Schumacher Toyota 1:23:787
19. V. Liuzzi STR-Ferrari 1:23:886
20. D. Coulthard Red Bull-Renault 1:24:019
21. A. Sutil Spyker-Ferrari 1:24:699
22. S. Yamamoto Spyker-Ferrari 1:25:084

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2007, 18:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
kimi se malo opasnije razbio, al' dobro je pros'o.....

Davison opet dooobar..

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2007, 18:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Davison opet dooobar..

Jeste li culi kako su Blazicko i Novak prokomentarisali njegov prolazak u drugi krug .. tacno se vidi da je ljudima drago .. Bice postolje za Davidsona, kad - tad :)

Mogla bi trka sutra biti izuzetno interesantna .. mada je McLaren bio dobro, dobro jaci od ostatka konkurencije u kvalfiikacijama.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2007, 19:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Uvjeren sam da Nando dobija trku.
Bio je uvjerljiv kako prethodnih dana tako i cijelim tokom danasnjih kvalifikacija.
Singlao sam ga na kvotu 3.20(kvalifikacije) a cekam da izbace kvotu za sutrasnju trku.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2007, 11:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
kimi juce
http://youtube.com/watch?v=-9d2ILtZ20Q

Nisam gledao taj dio kvalifikacija, pa mi nije jasno kako ga je zanijelo onako, na pravcu? :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2007, 13:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Tommy Vercetti je napisao:
Nisam gledao taj dio kvalifikacija, pa mi nije jasno kako ga je zanijelo onako, na pravcu? :-?

Kimijeva izjava poslije nesreće:
"Jednostavno, točkovi su blokirali, a ja sam na nesreću skretao desno, a ne lijevo. Poslije nisam mogao ništa napraviti, samo sam čekao da se zaustavim. Kada se nađete na travi, malo toga možete učiniti."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2007, 15:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2006, 11:25
Trka je bila bolja od prosle. Mislio sam jos juce da ce Masa lako preci Hamiltona na staru, ali malo mu je falilo. Raikonen prelako je izgubio poziciju od Hamiltona.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2007, 14:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Hamilton: Možda ostanem bez posla
Vozač MekLarena Luis Hamilton rekao je da bi mogao da ostane bez posla za manje od nedelju dana zbog špijunske afere koja potresa Formulu 1. Svetska automobilska organizacija (FIA) sastaje se u četvrtak u Parizu da bi razmotrila nove dokaze u vezi sa Ferarijevim informacijama koje su dospele u ruke tehničara MekLarena. Ako se bude dokazalo da su krivi za korišćenje podadaka u svoju korist, MekLaren bi mogao da bude izbačen iz šampionata ove i sledeće godine.

"Ako sedneš i razmisliš o svemu, sve što sam uradio, sve što smo uradili, mogli bi da nam oduzmu. I onda pomislim da bih mogao bih da ostanem bez posla do narednog vikenda i šta onda?", rekao je Hamilton, koji trenutno vodi u generalnom plasmanu tri boda ispred klupskog kolege Fernanda Alonsa.

Britanac ima potpuno poverenje u svoj tim.

"Timski šef Ron Dejvis je oduvek bio veoma pošten prema meni, uvek mi je davao šansu i bio odličan prema meni. Nikada nisam imao razloga da mu ne verujem. Mislim da neki ljudi pokušavaju da mu naude i najbolja stvar za mene je da mu pružim podršku", izjavio je Hamilton.

Lider u šampionatu je rekao da bi mu osvajanje šampionata mnogo značilo.

"Verovatno bi mi značilo mnogo više nego drugim vozačima jer je ovo moja prva godina i definitivno nisam očekivao da se borim za lidersko mesto", izjavio je Hamilton.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2007, 15:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Upravo sam doputovao iz Monze, pa rekoh da stavim i ja jedan post. Ono svaki zaljubljenik u moto sport teba posetiti jer atmosfera je fantasticna, od zvuka bolida koji cepa ushi, mirisa guma, do navijanja i druzenja sa ljudima sa svih krajeva sveta. Jednom reci fantasticno, iako moj Ferrari nije nista posebno pokazao, ali dobro :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2007, 17:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Nemanja666 je napisao:
Raikonen prelako je izgubio poziciju od Hamiltona.

ponovo se moja prica ponavlja, najveci mish medju vozacima, p'janac obicni.... nije u direktnom okrsaju fighter, mish zna samo kroz boxove.....smrad zuti :lol: :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2007, 18:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

The Godfather je napisao:
Nemanja666 je napisao:

ponovo se moja prica ponavlja, najveci mish medju vozacima, p'janac obicni.... nije u direktnom okrsaju fighter, mish zna samo kroz boxove.....smrad zuti :lol: :lol:

Pogledaj malo gume na 2 bolida prilikom prestizanja i videces da je hamilton na meksoj, a Raikonen na tvrdjoj komponenti sto uveliko znaci u F1. Ima jos sezona, pokazace Kimi zasto je zamenio Schumija.

p.s. F1 se danas i svela na preticanje kroz boxove, pogotovo na stazama kao sto je ova u monzi ili u monaku, gde je jako malo mesta za prestizanje

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2007, 21:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2006, 11:25
Info je napisao:
The Godfather je napisao:
Nemanja666 je napisao:

Pogledaj malo gume na 2 bolida prilikom prestizanja i videces da je hamilton na meksoj, a Raikonen na tvrdjoj komponenti sto uveliko znaci u F1. Ima jos sezona, pokazace Kimi zasto je zamenio Schumija.

p.s. F1 se danas i svela na preticanje kroz boxove, pogotovo na stazama kao sto je ova u monzi ili u monaku, gde je jako malo mesta za prestizanje

Pa bar u monzi ima gdje obici

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2007, 21:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ako se ne varam u Monzi su sve ekipe koristile 2x tvrdju i 1x meksu komponentu (izuzev onih koji su isli na 1 stop) sto ce reci da tvrdja komponenta u ovom slucaju i nije sporija.

Necu biti rigorozan kao Kum .. ali onaj duel u svakom slucaju nije izgledao kao duel dvojice konkurenata za titulu sampiona ..

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2007, 22:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kimi je koristio 1x tvrdju i 1x meksu komponentu, a kada ga je hamilton prestigao imao je trvdju komponentu za razliku od njega. Slusao sam posle trke briatorea na nekom talijanskom kanalu i cuo dosta dobrih komentara od jedne strucne osobe, sto mi nemam priliku da gledamo. I sam je izjavio da se ne moze prosudjivati prema doticnoj situaciji jer je bila masa nekih stvari koje su isle u prilog hamiltonu. Slazem se da ono prestizanje nije bilo ni priblizno dvojici konkurenata za titulu, ali ponavljam ima jos sezona. Ipak je ferrari ekipa koja je uvek u vrhu dok su ostali tu da se povremeno ubace i ``oduzmu`` mu par titula. Cestitke za pobedu alonsa, a Hamilton ima jos da uci. Neko je rekao da Kimi pobedjuje samo kroz boxove, pa gde je taj hamlton, kakve su njegove pobede. Uvek bude prvi ako staruje sa pole pozicije. Jos on ima da uci i bice dobar vozac (ako vec i sada nije) ali je na dobrom putu da ga brzo dizanje na vrh pokvari. Stalno se provlaci kroz novine za razliku od ostalih. A to i nije bas dobro.

p.s. ne treba zaboraviti jos jednog vozaca, koji je meni posle Kimija i najdrazi, Nick Heidfeld, momak odlicno vozi sto i pokazuje konstantnim rezultatima, s obzirom da i nema jek bolid kao prva cetvorica. Sve u svemu jako zanimljiva sezona

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2007, 09:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Kažeš ti Kimi koristio 1 x tvrđu 1x mekšu. Pa to je stvar njega i njegovog taktičara koji su mislili da bi sa jednim ulaskom u box mogli da naprave rezulatat. I zajebali se.

Ferari jeste u vrhu uvjek bio. Ali ne možeš reći da su drugi otimali ' tu i tamo'' koju pobjedu.

Možda ako pratiš formulu od 2000. Evo ti malo rezulatata u poslednjih 16 sezona (da ne idem dublje)

2006 - Renault
2005 - Renault
2004 - Ferrari
2003 - Ferrari
2002 - Ferrari
2001 - Ferrari
2000 - Ferrari
1999 - Ferrari
1998 - McLaren
1997 - Williams
1996 - Williams
1995 - Benetton
1994 - Williams
1993 - Williams
1992 - Williams
1991 - McLaren
1990 - McLaren

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2007, 15:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Joj ljudi moji

Procitajte malo pravila koja vaze od ove godine.
Svaki vozac mora da iskoristi obe komponetne guma tokom jedne trke.
Ferrarijeva strategija je bila da idu na jedno zaustavljanje pa su pokusali da sa meskom komponentom naprave sto manji zaostatak za McLarenom sto im je i poslo za rukom,bar kada je Hamilton u pitanju.

Fenomenalno preticanje Hamiltona i nema potrebe trositi rijeci na njega kad decko vozi maestralno i bez ikakvog respekta.

Sto se tice komentara "strucnih osoba" mislim da je dovoljno pogledati emisije uoci ili nakon trke F1 na HRT-u jer
g-din Mladen Jergovic je jako cijenjen u svijetu F1.

P.S.Info mozes li mi reci kako si isao na trku i postavi neke fotografije ako si ih napravio.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2007, 17:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Imam drugaricu u Torinu, pa je ona preko svoje firme rezervisala karte pre nekih pola godine. Imao sam mesto na ciljnoj ravnini odmah na ulasku u box i za 3 dana me je izaslo 175 eura (Pet: 20, Sub:40 Ned: 115) slike cu ubaciti kad ih prebacim na komp jer nisu kod mene, inace bilo je fenomenalno cak sam snimao dodelu pehara ali to je dvd snimak pa bi bilo malo prevelik file da ga postavljam.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2007, 18:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

17:25h: Prije desetak minuta, Autosport.com je objavio informaciju da je WMSC donio odluku o isključenju Vodafone McLaren Mercedes Teama iz prvenstva 2007. i 2008.

U ovim trenucima još uvijek nemamo službenu informaciju o zaključku Savjeta. Naime, sve relevantne svjetske i službene stranice formule 1 preopterećene su zbog velikog broja ulaza i pristup im nije moguć.

Napomenimo da je Autosport.com iz nepoznatih razloga povukao informaciju o McLarenovoj diskvalifikaciji.

18:29h: Update: Autosport.com portal, čiji su novinari pred FIA-inim sjedištem, javljaju da službena odluka ipak nije donešena! Navodno je isključenje McLarena iz 2007. i 2008. tek jedan od scenarija koji se razmatraju.

Čeka se konferencija za štampu i zvanična potvrda.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2007, 19:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Bilo bi mi žao zbog crnje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 749 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 38  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]