Citiraj:
Vi ste samo simpatizeri kluba
Kao što bigman reče, sigurno mi nećeš ti određivati koliko volim Zvezdu, a čak i da je istina to što kažeš, odakle ti ideja da "navijač" zna o fudbalu više nego "simpatizer". Šupljak ti je priča, a i da si toliki navijač za kojeg se izdaješ, znao bi i da bar polovina pravih navijača smatra da je Ailton bio greška i da im je drago zbog odlaska. Ailton jeste veće igračko ime od Đokića, Raškovića i Purovića, ali isti taj tukac Đokić je na isto proljetnih utakmica dao daleko više golova od "veličine" Ailtona. Znači bolji je od njega trenutno. To što je takav mulac prvi strijelac ekipe, žalosno je i tužno...
Postoje napadači koji ne moraju da daju tovar golova, da bi bili dominantni u utakmici ili timu, kao što je bio slučaj sa Žigićem, ali Ailton mora da daje golove, jer za ekipu ništa drugo ne može da učini. Ako ne daje golove, zbog čega je doveden, leti iz kluba. Kraj priče. Skupo plaćenog igrača se NE ISPLATI držati u klubu ako ne igra, a kod Bajevića ne bi igrao, pošto je trener promijenio koncepciju igre i prešao na stil igre sa jednima napadačem, a taj jedan je onaj koji je dao najviše golova - Đokić. A Ailton i nije sidraš koji može igrati sam u špicu. Njemu treba partner koji će mu otvarati prostor, a i u skoku je nikakav.
Purović ima 22 godine i krajnje je vrijeme da se afirmiše ili da ga se proda, ako se utvrdi da nema kvalitet za Zvezdu, ali objektivno mislim da dotični ima kvalitet, pošto je kod Zenge bio prvi strijelac tima u trenucima Žigićevog odsustva...
I kao što rekoh već. Zvezda u timu ima tri napadača i dvojicu koji mogu bez problema da odigraju u napadu (Burzanović i Tadeu), što je sasvim dovoljno za domaće prvenstvo. Za kvalifikacije za LŠće se tražiti nova pojačanja, pošto će tržište biti popunjenije...
Citiraj:
Ailton kada bi bar malo popravio formu bio bi bolji od sve trojice, zar ne?
Kada bi PUNO popravio formu, moga bi da bude pojačanje. Igrač koji je nekada davao 25 golova po sezoni u Bundesligi, za polusezonu u Meridijan super ligi dao je 4 gola. To je mizerno...
Ja sam ga po dolasku smatrao pojačanjem, ali me je igrama razuvjerio. Rekao sam već da je dvije godine van vrhunskog fudbala i pravih utakmica, ostavilo traga. Može trener čekati da Ailton proradi i da se vrati u formu, ali je valjda pametniej trpjeti u timu nekog igrača od 22 godine, nego čekati da proradi igrač koji ima već 34 i na zalasku je karijere...