banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 05:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4197 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163 ... 210  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ABA liga
PostPoslato: 04 Mar 2019, 00:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
enc0re je napisao:
Nebitno.

Samo neka se dosudi.

Bilo pa prošlo. Neće niko iz KK Partizan ići da kuka o tome po jutarnjim programima.

https://sport.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/greske-su-deo-igre-ne-kradja-smekerska-poruka-predsednika-partizana-posle-poraza-u/nyw1ysv

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2019, 08:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
danijell je napisao:
Ali u jednom trenutku gledam utakmicu. U kadru od petorice igrača njih šestorica su crnci. Nemam ja protiv njih ništa, ali nekako derbi sve crnji i crnji. :D

Ono sinoc ni D od derbija nije. Nikakvog naboja nema ni na tribinama ni na terenu... Sve neki strani placenici koje boli kurac za derbi, dosli su tu da zarade platu. Nikada losija atmosfera nije bila, kao da su igrali Krka i Mornar.

U fudbalu si bar osetio da im je stalo, pa i ti udarci i koskanja su znak da je derbi u pitanju a ne obicna prvenstvena utakmica. Jedina mrlja je sto su grobari podeljeni, pa nema tog nadglasavanja sa njima, a i veliki deo stadiona je ostao prazan zbog njih

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2019, 09:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Jučerašnji derbi nakon fudbala je bio samo da se odigra.

U play offu će goriti zemlja sveta.

Očekujem i uprave u najbolji izdanjima, da ne kažem prepucavanjima.

Oćekujem da Pukl bude glavni sudija u svim utakmicama, da se ne bi dešavao sindrom Grujića s fudbalskog terena.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2019, 10:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Uprave, zarad mentalnog zdravlja i dobrobiti sporta staviti na MUTE i gledati basket u miru.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2019, 10:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Zasto se govori u mnozini?

Jedna uprava se oglasila saopstenjem, vrijedjala trenera i drugu upravu.

Druga uprava cestitala na pobjedi.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2019, 10:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
To poslednji put a ako nas je istorija nesto naucila, to je da nema prevelike razlike...

A ako konkretno covic krene da laje, staviti ga na ignore! Isto vazi i za drugu stranu.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2019, 11:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Lajanja moze biti samo u KLSu jer je drugi "sistem" kosarke tamo, u ABA nece, iako se zna sta ce se u Moraci desavati, desava se svake godine svim ekipama.
Sto se tice derbija, bilo je muski i tvrdo, bilo je i jakih faulova, nekad i po glavi (kao sto je neko oderao Berona) Ili saplitanja (Renfro sto je stradao). Ali eto, neko rece sto ima previse crnaca, sto nema naboja... ima naboja, ima zelje za pobjedom (Faje se dernja ko blesav, ili cak Jaramaz koji je miran, pobudali poslije one trojke), ali nema jebenog seljakluka, i to mi ne nedostaje. Nema seljacina poput Pavlovica, nema hvatanja za muda pri kucanju i sl... Jebiga, meni ova varijanta vise lici na kosarku, sta da se radi.

Sto se tice raspleta, jebiga, mogli smo prikociti malo i izabrati sebi mozda i Cedevitu, ali svidja mi se ovo, ta kalkulisanja se znaju obiti o glavu.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2019, 14:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Renfroe je zaradio nagnjecenje skocnog zgloba nakon starta najvece seljacine u istoriji aba lige. Pauza najmanje 10 dana.

Nadam se da ce ga zadesiti ni manje ni vise nego isto to.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2019, 14:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Košarka je juče bila smor i meni je opet Partizan izgledao više kao ekipa u kojoj se zna ko i šta radi, a to je prije svega zahvaljući treneru, ako smijem primjetiti. Zvezdi ovo može biti samo opomena jer su oni uzeli zahvaljući promašaju u poslednjem napadu Partizana. Hoću reći išlo je na ho-ruk i ovaj put prošlo tako, ne vidi se neki plan u ovim završnicama koje se lome. Onaj crnac veliki je najzaslužniji za pobjedu.

U suđenje košarkaško se ne razumijem ali bih iskoristio priliku da kažem da su encore i skeva dva idiota koji svakom iole normalnom mogu ogaditi košarku i derbi. Hvala.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2019, 14:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sto ce reci da tebi nismo ogadili.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2019, 14:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
shakal je napisao:
Zvezdi ovo može biti samo opomena jer su oni uzeli zahvaljući promašaju u poslednjem napadu Partizana.

Nije bio promašaj, vrijeme je isteklo :D

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2019, 17:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Trebao je probati za 3, velika greska.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2019, 21:20 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Mar 2019, 09:33
Koji ljudski minimum treba neko da bude da želi sportisti bilo kakvu povredu? Pa majku mu, zar je nenormalno u žaru borbe nekoga nehotično povrijediti? Ljudima su u žaru borbe lomili kosti, a ti nekom želiš povredu jer je nehotično stao na nogu, pri čemu se ovaj povrijedio.

Jel te nije sramota nakon onoga što je recimo Pavlović uradio tom istom Laziću. Namjerno ga udario šakom u m.da iz nemoći, jer ga je ovaj urnisao defanzivno. Ili recimo kad je Muric sa ledja udario jednog Dzenkinsa koji je predstavlja sve što jedan sportista treba da bude, bez ijedne mrlje u karijeri. Vjerovatno ti je drago bilo kad ga je udario bez ikakvog razloga, iz bijesa, nemoći, jer dosta grobara je jednostavno takva sorta ljudi. Isto tako slavite i potez Nikolića u derbiju.

KK Partizan je zadnjih godina, sve ono što jedan sportski klub ne treba da predstavlja. Toliko šljama među sportistima je igralo zadnjih sezona tu da je to smiješno. I takve vi volite, jednog Pavlovića iz koga mržnja izbija, Gagića koji se hvata za m.da dok zakucava, Lovernja koji isto to radi okrenut prema Čoviću, Cvetkovića koji je pevao Zvezdine pjesme i bio veliki cigan i onda dođe kod vas i juri na koš u zadnjoj sekundi iako je već utakmica riješena u vašu korist, Jankovića koji je napravio cirkus ovo ljeto prelaskom kod vas, Veličkovića koji se busa u grudi nakon svakog postignutog koša kao da je gol dao, Marinkovića koji se krevelji za sve i svašta...možda sam i nekog preskočio, bilo je tu svega..

Послато са Tesla_SP9_2 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2019, 22:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
enc0re je napisao:
Renfroe je zaradio nagnjecenje skocnog zgloba nakon starta najvece seljacine u istoriji aba lige. Pauza najmanje 10 dana.

Nadam se da ce ga zadesiti ni manje ni vise nego isto to.
Bas je ljudski, humano i sportski pozeliti nekome povredu, samo... Nadam se da ce ti i slicni tebi, koji izmedju ostalog opravdavaju onaj Nikolicev lakat u glavu, cinjenicom da je Stojkovic seljak i da ga je trebao jace nabosti, vremenom nauciti da ih bar malo bude sramota... Mozda kad odrastete...

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2019, 22:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisam rekao da je trebao jace da ga nabode. Bilo je taman.

Nijednom sportisti ne zelim povredu. Sportisti.

Onako podignuta noga i otvoren djon je i u fudbalu iskljucenje. Ocigledna namjera da se igrac po svaku cijenu zaustavi.

Slika

Nije to prvi put naravno... https://www.youtube.com/watch?v=a92L0COIFzY

Eto srece da u ovoj ekipi ima jos neki Pavlovic da uskoci kada trojica sudija ne vidi.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2019, 22:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Druze, ne znam sta ti se desava ali to sto bulaznis je bolesno. Ja se zajebavam, pretjerujem, i klinacki se znam ponasati, ali popusti malo, jadno je.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2019, 00:06 
Početnik
Početnik

enc0re je napisao:
Nisam rekao da je trebao jace da ga nabode. Bilo je taman.

Nijednom sportisti ne zelim povredu. Sportisti.

Onako podignuta noga i otvoren djon je i u fudbalu iskljucenje. Ocigledna namjera da se igrac po svaku cijenu zaustavi.

Slika

Nije to prvi put naravno... https://www.youtube.com/watch?v=a92L0COIFzY

Eto srece da u ovoj ekipi ima jos neki Pavlovic da uskoci kada trojica sudija ne vidi.
Dugo već pratim forum iako nisam nikad pisao na njemu. Ti si me natjerao da krenem i da pišem. Druže, liječi se..pod ruku sa Pavlovićem i onim od koga je zlo krenulo, Vujoševićem, psihijatrija..

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2019, 06:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Uf, da sam znao da cu takav kvalitet donijeti na forum ne bih ni rijeci napisao.

A primjeti se da ovo nije jedini forum koji citas. :D Ali dobro, nisi jedini ovdje.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2019, 07:12 
Početnik
Početnik

A zaboravio si možda da postaviš snimak od prošle sezone kad se onaj idiot Gagić zalijeće i u trku udara u koleno Dobrića?
https://youtu.be/k5YGaxuNpzY
Jesi tad želio da se Dobrić povredi ili si isto mislio za Gagića kao sad za Lazića?

Druže, nebitno da li sam donio kvalitet ili ne. Pišem samo jer ne mogu da verujem na kojem nivou inteligencije i ljudskog minimuma moraš da budeš da onako nešto napišeš. Da mu je Lazić namjerno nešto uradio, ne bih ni pisnuo ali ovako..

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2019, 07:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gagic ima istoriju takvih poteza? Nema.

Ova seljacina ima.

Kazes nije namjerno.

Ok, sta radi u kosarci otvoren djon u visini potkoljenice igraca koji je u punom trku?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4197 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163 ... 210  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]