banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 21:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 172  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Okt 2014, 08:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
U Bratislavi 50 ljudi uletilo u teren moj ti milanko

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2014, 22:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
šta je sa ovom masom zvanom zabranjeni?
gledam kao neke grupe prešle na jug... pomirenje, idemo složno...lijevo desno
na istoku ostade nekolicina koja nije mogla preći preko ranjavanja, ubistva, dobijenih batina, nekih ideala kontam, neki i nisu mogli da se vrate.. nemam pojma

i onda utakmica sad protiv voše gledam i nije mi jasno..
na jugu trans zabranjenih, a tamo na istoku ima jedna poveća masa ljudi u kopu, sa nekim transparentom...

koji su tu pravi zabranjeni... da li će ovu da promijene naziv u "dozvoljeni"... kakav je tu dogovor?

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2014, 02:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jan 2013, 12:15
Побише се у тел авиву, упао неки навијач да нападне Захавија па му овај вратио и онда судија да црвени картон и ту креће бугија, упадали навијачи итд

http://youtu.be/ZjX9zif8qkk

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2014, 02:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Stubborn je napisao:
šta je sa ovom masom zvanom zabranjeni?
gledam kao neke grupe prešle na jug... pomirenje, idemo složno...lijevo desno
na istoku ostade nekolicina koja nije mogla preći preko ranjavanja, ubistva, dobijenih batina, nekih ideala kontam, neki i nisu mogli da se vrate.. nemam pojma

i onda utakmica sad protiv voše gledam i nije mi jasno..
na jugu trans zabranjenih, a tamo na istoku ima jedna poveća masa ljudi u kopu, sa nekim transparentom...

koji su tu pravi zabranjeni... da li će ovu da promijene naziv u "dozvoljeni"... kakav je tu dogovor?

Momci koji su imali neke druge kontove nisu se vratili koliko ja znam. ovi koji su se vratili posrali su se sami po sebi

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2014, 11:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
http://butasport.rs/tifo/navijaci-fejno ... uefe-foto/

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2014, 20:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
хулиганизам је побјеђен на острву
да, како да не...

https://www.youtube.com/watch?v=1_xy-aCH5DI#t=106

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2014, 20:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Jeste, na stadionima :D

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 17:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
Slika
Jel ovo zastava Banjaluka ili nesto drugo???

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2014, 16:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2014, 16:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
Приведено је 12 навијача Галатасараја. Више хиљада Турака је вечерас у центру Истанбула одало пошту српском младићу Марку Ивковићу кога су изболи турски хулигани, а преминуо је у болници. Формирана је колона дугачка око 150 метара, која се протеже од споменика Републике до почетка Хасфирин улице, у којој грађани, у групама од по троје - четворо, стрпљиво стоје. Репортери Атакој Газете су пренели да грађани пале свеће и остављаљу цвеће на Споменику Републике. Међу окупљенима се налази и велики број политичара, муфтија, представника културног живота Турске. Има и навијача Галатасараја, са и без спортских обележја клуба пред чију утакмицу са Црвеном звездом је Марко и убијен. Венце су положили и генерални директор Турк Телекома, Мохамед Карири, као и селектор кошаркашке репрезентације Турксе, Ергин Атаман. Присутне су биле и шефице посланичких група у Скупштини Турске - Демократске странке Турске Гултекин Ујсал и Народне републикансе странке Кемал Киличдароглу, министар спољних послова Мевлут Чавушоглу, као и државни секретари у Министарству правде и Министарству за људска права Турске. Пошту преминулом младићу су одали и представници културног живота града Истанбула, међу којима директор Истанбулског позоришта Чунејт Агча и познати филмски режисер Гокчан Илбај. У реду су чекале и муфтије, на челу са имамом Фетулахом Гуленом. На лицу места су и бројне новинарске екипе из земље и иностранства. Српски конзул у Истанбулу Зоран Марковић изјавио је новинарима да је импресиониран бројем Турака који су дошли да одају почаст погинулом Србину. Он је рекао да је нажалост оваква погибија могла да се деси било где у Европи и да све Владе као и турска морају да се суоче са озбиљним проблемом насиља. Марковић је нагласио да су у конзулату Србије дирнути чињеницом да је од тренутка када је објављена вест о смрти Ивковића, амбасада преплављена телеграмима саучешћа. Шефица посланичке групе Странке Анадолије Емина Тархан изјавила је да није Србија та која треба да опрости Турској, већ да су то Маркови родитељи. Потпредседник Партије мира и демократије Турске Первин Булдан положио је вечерас венац код Споменика Републике поводом трагичне смрти српског навијача. Он је позвао грађане у име ПМД-а, да се окупе у суботу у 17 часова код Филозофског факултета у Истанбулу у што већем броју и придруже шетњи отпора насиљу и тако покажу право лице Турске. Ово све што си прочитао до сад ти вероватно изгледа чудно, невероватно, нестварно. Зар не? Наравно. И требало би да буде. Нема везе са истином. Овако је Србија изгледала после смрти Татона. Турска се неће савити толико ниско због страног држављанина."

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2014, 18:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Grobari
Slika

Fukare
Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2014, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Bila je parola i na istoku juce protiv Veleza
Steta sto samo ovakve stvari mogu ujediniti srpske navijace

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2014, 22:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
fukare iz tuzle su uvijek bili posebna sorta navijaca... i svaka im cast na ovome, respect do poda =D>

juce na istoku je bilo "Marko srbine, pocivaj u miru."
Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2014, 23:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Lijepo, svaka cast

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2014, 10:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Bez obzira sto sam davno izasao iz navijacke price, hvala onima koji su pokazali da postuju kodeks..
NIsta ne moze vratiti naseg Krajisnika

A iako sam inace po prirodi miran, idiota koji je napravio lazan profil sa crno bijelom slikom bih momentalno ubio. Kakav mozak trebas biti da to uradis

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2014, 16:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
BOLESNO: Albanci čestitali Turcima na ubistvu Marka Ivkovića http://www.kurir-info.rs/bolesno-albanc ... ak-1621338

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2014, 18:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Dakle, da rijesimo misteriju, taj status o srebrenici koji je navodno pokojni Marko postavio je lazan, a krivci su ovi:
http://saff.ba/posljednji-fb-status-mar ... HNrqYvF_u4

U stvari link je bolje i ne otvarati, u pitanju je sajt omladine kvazi okupljene oko islama, a nije im strano ni opravdavati vehabije, jer pobogu nista nije crno ili bijelo.
Marko nije imao tu sliku na svom profilu.. ili fotosop ili gomila laznih profila. Sta me sprijecava da napravim profil, napisem status, i sirim dalje..

Ove budaletine u stvari ne zanima ni fudbal, ni navijaci, ni zvezda, ni galatasaraj ni nista drugo. Njih je zaboljelo sto su Tuzlaci napisali jednu parolu vezanu za ovu tragediju. To je njihovo polje djelovanja, automatski osjete da im je tor ugrozen i aktiviraju se..

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2014, 20:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Lolly mangup je napisao:
BOLESNO: Albanci čestitali Turcima na ubistvu Marka Ivkovića http://www.kurir-info.rs/bolesno-albanc ... ak-1621338

Ma ovo danas je sve otislo u k.urac,prije su svi navijaci odavali pocast nekim transparentom bez obzira za koga navijao i koje vjere bio jer su se smatrali jednom porodicom u tim momentima,a ovo danas je uzas i sramota.Farncuz u Beogradu,Vedran Puljic u Sirokom,Marko Ivkovic u Turskoj,sve sama mladost u zadnji 2-3 godine i daj Boze da je to kraj ali..........nemirise na dobro.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2014, 20:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
I meni se cini da su ruzne stvari na tribinama i oko njih tek pred nama, i molim Boga da grijesim. Al emocije su tu proradile, kulminira taj neki nacionalni naboj.
Ne svidja mi se ovo nikako..

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2014, 20:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Pre početka meča 9. kola ABA lige između Cedevite i Crvene zvezde minutom ćutanja odata je pošta nastradalom navijaču beogradskog kluba Marku Ivkoviću.

Publika u zagrebačkom "Domu sportova", za razliku od navijača Galatasaraja, zaslužuje sve pohvale, jer se tokom minuta ćutanja s tribina ništa nije čulo.

Inače, Igrači oba tima izašli su na teren s transparentom i porukom "Stop nasilju".

Svaka čast! Ljudskost je na prvom mestu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 172  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]