banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 18:11 Danas je 29 Jun 2026, 18:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 9117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 456  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Feb 2016, 20:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
_зока je napisao:
Šta je pisalo na onoj zastavi "nova knjiga u prodaji"?

Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2016, 20:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Generalan utisak, bolje je djelovao Partizan. Penal nije bio, a cist gol je ponisten jer nema govora od ofsajda. Sudija pogubljen. Zvezdina odbrana je razocarenje, oni su unosili nervozu veznom redu i tu je sustina. Dobili smo na suvi individualni kvalitet. Odličan derbi, komšije nabrijanije od nas. Zvezda!!!

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2016, 20:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Igrom nisam zadovoljan nikako, ali rezultatom jesam. :D Sudjenje uzasno.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2016, 20:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
bigman je napisao:
Generalan utisak, bolje je djelovao Partizan. Penal nije bio, a cist gol je ponisten jer nema govora od ofsajda. Sudija pogubljen. Zvezdina odbrana je razocarenje, oni su unosili nervozu veznom redu i tu je sustina. Dobili smo na suvi individualni kvalitet. Odličan derbi, komšije nabrijanije od nas. Zvezda!!!

Niste dobili na kvalitet već zbog sudije!Žalosno ali istinito.Možda bi nas i dobili da je sudija bio normalan,a možda i ne. Ovako nakon penala I čistog poništenog gola pričati da ste pobijedili na kvalitet je presmijesno.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2016, 21:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Zvezda je relativno lose igrala, igraci su bili manje nabrijani od ovih, ali je utisak da kada god su htjeli da daju go, to su i uradili. Zao mi je sto je sudija ostetio Partizan kod ofsajda (kod penala nije, naravno), jer da je Partizanu priznat go, Zvezda bi dala jos jedan, jer bi to htjela i jer je jaca mnogo...

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2016, 22:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ssaassaa je napisao:
bigman je napisao:

Niste dobili na kvalitet već zbog sudije!Žalosno ali istinito.Možda bi nas i dobili da je sudija bio normalan,a možda i ne. Ovako nakon penala I čistog poništenog gola pričati da ste pobijedili na kvalitet je presmijesno.

Naravno, na suvi kvalitet. Iz slobodnog udarca i Hugo, najbolji igrač lige.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2016, 09:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2010, 09:21
Kad je trebalo stisli smo, 10 minuta, to je to.
Steta sto Srnic ne dade treci kad je bio sam ispred golmana.
Bolji smo za klasu.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2016, 12:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Da, odavno nije bila ovoliko ocigledna razlika u klasi. Kada bi se sklapala zajednicka ekipa pretpostavljam da bi igralo 9 ili cak 10 igraca iz Zvezde u tom kombinovanom timu, ali treba i reci da ima par zanimljivih igraca u Partizanu, pogotovo njihov lijevi bek i onaj srednjak sto je usao u drugom poluvremenu.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2016, 17:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Slika

Ima elemenata ali presudio je kvalitet.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2016, 18:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Jul 2011, 20:55
Slika

Ukopavanje terena, dodatni red tribina, izbacivanje atletske staze, krov, kompletno unutrasnje renoviranje stadiona. Kapacitet ide na 71 000 mjesta, troduplo vise mjesta u VIP lozama. S tim sto bi izlaza moralo biti vise i vise pregrada..

Za sada pusti snovi, ali ako bi vezali par sezona u LS... privukli nekog biznismena.. ko zna..

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2016, 10:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
I moj utisak od subote je da je Partizan bio nešto bolji, konkretniji i da mi imamo razloga da sae brinemo zbog odbrane. RSB analiza kaže da 3 od 4 defanzivca nisu zadovoljila na derbiju i ja bih se apsolutno složio sa tim. Zadnja linija nesinhronizovana potpuno, Božović je svjesno izgleda išao da testira kako to protiv ozbiljnijeg protivnika izgleda sa ofsajd zamkama i vjerovatno je i njemu jasno da tu ima puno da se radi. Ipak je odlazak Jovanovića ostavio prazninu. Pavićević i Luković su dosta spori, a kapiten je još u derbiju, griješio i u svom ponajboljem elementu - postavljanju. Dakle ako Edson nije neka zvjerina, ne piše nam se baš dobro. Petković je ispadao na sve načine. Griješio u postavljanju, kasnio sa izlascima, Mihajlović ga dobijao 1 na 1, dakle vrlo loše je djelovao defanzivno. On ima kvalitet naprijed, ali na defanzivi će morati da poradi ili da se nađe neka alternativa. Ovako baš i neće ići protiv ozbiljnijih ekipa.

Biće problem i nadoknaditi Grujića. Koliko god imao povremenih suvišnih poteza, mnogo dobro pravi višak na sredini i to u 2-3 poteza. Ne znam kakva je situacija sa Plavšićem, ali po meni bi on mogao da bude dobra alternativa. Startan je, stabilan u duelu, odlično se kreće bez lopte i ogroman mu je radijus kretanja na terenu... Sa trojcem Srnić, Plavšić, Katai (ako ne ode), dobili bi ofanzivni dio veznog reda u kojem samo Srnić ne može da igra sve tri pozicije, ali može na oba krila. Izuzetne mogućnosti za ukrštanje i mijenjanje pozicija. A vidjeli smo da je prosta rotacija Kataija i Srnića na derbiju, donijela preokret...

Vijeira je suvo zlato. Konstantno vrši pritisak na zadnju liniju protivnika, traži prostor, odličan je tehničar. Ako ga zadrže na ljeto, to bi bila premija...

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2016, 10:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://www.mozzartsport.com/vesti/terzic-posle-derbija-moracemo-da-trazimo-motive-na-drugoj-strani-i-oborimo-sve-rekorde/129015
Олади их Терза, рутински. :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2016, 12:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nitro, odlicna analiza. Ako mi se bude dalo kqd izadje snimak naci cu minimalno 10 situacija gdje Petkovic ispada glup u odbrani. Takodje Savo je otpjevao svoje a i Lukovic je blizu. Mnogo cemo tu problema bez Jovanovica imati. Francuz se jos nije uklopio i mislim da je greska bozovica sto nije izasao sa jesenjom postavkom bez njega. Sve u svemu nisam zadovoljan igrom. Da je partizan kvalitetniji izgubili bi vjerovatno.

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2016, 11:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I da ponovim, mnogo sam se ogrijesio o Huga, mislio sam stvarno da je kloc.

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2016, 11:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Valjda su neki Kinezi nudili 4 miliona za njega, ovi nasi odbili.

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2016, 11:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Joj, daj Ziri :D . Prodali smo Jovanovica za 2, sigurno bi odbili 4 za Huga :D

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2016, 12:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa ako je plan napad na LS sto da ne, neces prodati komplet ekipu pa pokusati uci u LS sa djecom ili Gavricem u prvoj postavi. :D

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2016, 12:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hoces naravno, jebe se Terzicu za Zvezdom i ligom sampiona, njemu su pare u glavi

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2016, 12:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Što je jednom Sale Ilić rekao Raći Petroviću i Marku Jovanoviću: "Deco, nemate vi pojma šta je Liga šampiona". :D :D

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2016, 12:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Joj kad te Terzic demantuje, trebace ti lopata da pojedes sva govna. :lol: :lol:

Vrh

[ 9117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 456  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]