banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 03:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Mar 2013, 19:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Samardziski jbt, stalno stavljas to n viska :) Jest Cvele ovu sezonu bacio nema sta, mozda se malo u domacici digne, kad ne bude toliki pritisak.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 19:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Samardziski jbt, stalno stavljas to n viska :) Jest Cvele ovu sezonu bacio nema sta, mozda se malo u domacici digne, kad ne bude toliki pritisak.

Sad skontam sta sam napisao, sreca pa ne dolaze domacice na ovu temu :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 04:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Hertzog je napisao:
Ovom Cvetkovicu definitivno uruciti ispisnicu, ne treba mu se ni zahvaliti jer nista nije uradio u klubu... Samardzinski me iz dana u dan sve vise nervira, cesto masi zicere... Defanzivni skok nam je smesan... Rekoh da necu gledati vise utakmica, ali ne moze stoka bez nerviranja :D

Cvele je odigrao odlicnu utakmicu, zbog cega da mu neko urucuje ispisnicu? Nasa igra je bila bolja kad je Cvele bio u igri, ne kontam u cemu je stos?

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 05:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Inace i nas trener nije neki gospodin :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0iHMUcYc-_U[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 11:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Skeva objasni po čemu je Cvele odigrao odličnu utakmicu, što je loptu prevodio?
Njega nema u napadu, sa njega se može pomagati do beskonačnosti.
Odbranu igra kakvu takvu, ali zbog kilaže samo se odbija od playmakere drugog tima.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 11:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Za 17 minuta imao 1 sut i jednu asistenciju, a i ta njegova odbrana je najcesce pravljenje nepotrebnog faula na protivnickom pleju. Ne razvija se nikako kako bi trebao.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 11:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To je to papučar.
Uopšte ne napreduje, a nije da ne igra.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 12:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ma rec napredovanje i razvijanje ne ide uz njega nikako... Meni vise lici na pekinezera koji onako histericno napada sve oko sebe, grize u prazno...

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 12:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Cveletova najbolja utakmica je bila protiv Igokeje u Laktasima, da je tada Zvezda dobila sad bi ga u nebo svi dizali. Jbg nadam se da ce biti nesto od njega

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 15:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Cvetkovićev problem trenutno je glava. Nije da ne napreduje, nego je nazadovao. Momak igra sa samopouzdanjem curice iz vrtića. Ima on ponešto od napadačkog repertoara, ima onaj šut iz naskoka, ili kako se već kaže, ima solidan ulaz i brzinu, pregled igre, ali u tolikom je grču da je to i sramota za igrača njegovih godina. On uopšte ne želi da krene i uradi nešto, a ako i krene izgubi se.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 15:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Izgleda da sam ja jedini vidio napredak, ok, vidjecemo kako ce dalje ici...

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 15:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Kada dalje kada za celu sezonu nista nije uradio... Sta mu vise treba

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 15:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Skeva, ne može on da napreduje, kad je praktično i prestao da koristi napadački repertoar, a u odbrani mu je trejdmark 2 faula u jednom minutu. Momak je u kanalu.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 15:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kako nema dalje, Srpska liga, spas za momke bez samopuzdanja :D . Kad je Bobi uspio napumpati samopouzdanje onda svi mogu 8)

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 15:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Dobice on sadu SRpskoj ligi dovoljno prostora..
Cvele moze da napreduje..ALi mu treba kontinuitet i sloboda kod Vlade je sve sablonski

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 15:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tu ako se ne podigne, od njega nema ništa, što mi je jako žao reći, ali mislim da je tako. Džordu je pored umijeća, možda najviše izdvajala glava. Kad se sjetim onog pogleda...

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 15:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ajde, necemo se bas tako lako odricati mladih igraca. Ako ne pokaze nista ove godine, neka ga, bice bolje sledece, sacekacemo ga, nije frka :wink:

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 16:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ja možda previše očekujem, ali opet nisam nešto pretjerano zadovoljan. Budućnost je napadački prilično limitirana ekipa, koja se oslanja na šut i snagu pod košem i to su i radili sinoć. Imali su dosta otvorenih šuteva, ofanzivnih skokova i sreća pa to nisu realizovali. Napadački uglavnom zavise od Alekse Popovića i Lija, od kojih je potonji bio neutralisan, mada mi nije najjasnije kako...

Sve u svemu, Igor je i dalje oslonac, Savović igrao racionalnije, nije divljao šutem sa distance, Raško odigrao standardno. Od sinoć ga zovem Olajdžuvon. Pred kraj susreta, ne znam je li ko upratio akciju. Finta dodavanja za igrača koji protrčava, njego igrač ostaje u raskoraku, a Raško šutira sa poludistance iz okreta i pogađa "kao kap" (by brat Edin)...

I dalje mi se ne sviđa ispadanje u odbrani i prilično nerezonska preuzimanja, ali su ona bila svedena na neku razumniju mjeru sinoć.

O lošim stvarima... Vlada u tajm autu objašnjava igračima, kako tamo gdje su pokušali, ne mogu igrati 2 na 2, jer im je sužen ugao za otvaranje. To se dođavola mora rastumačiti na treninzima. Ne razumijem zašto se više ne koristi Simonović u napadu. U posljednjim mečevima često sam ga vidio kako igra leđima ka košu. To je posrana improvizacija od koje se ništa ne može očekivati. On je opasan na izolaciji, kad mu se složi akcija za otvoren šut ili brzo utrčavanje sa sve licem prema košu. Šta ima koji moj on da se ugurava dole, kad je čist šuter i realizator, odličnih fizikalija za skok. Dakle ima ona jedna akcija, koju nisam često viđao, pa mi nije jasno, da li se to uigrava, ili je splet okolnosti. Krilo ostaje izolovano na kontra strani od lopte, bržim protokom lopta ide na njega, odbrana uglavnom kasni na tu stranu. Ako je pas pravoremen, krilo ide na prodor, a igrač koji se vraća na njega ostaje u raskoraku. Ovo je uglavnom koristio Skot, koji u dva koraka pregazi tih 5-6 metara do koša, ali to isto može da radi i Simonović jer ima dovoljno brz prvi korak i odličnu realizaciju prodora. To se međutim nije događalo često, a recimo sinoć je moglo komotno, jer je Budućnost ekipa, koja konstantno skuplja odbranu na strani lopte i drži kontrolu reketa...
Još o lošim stvarima. Ekipa kojoj nasušno fali centimetara, dobila je sinoć hrpu ofanzivnih skokova. I dalje mi se čini da je Zvezda loša u građenju i da tu sav posao praktično obavlja Katić, dok Skot i Savović sakupljaju skokove. To mi se ne sviđa, jer ih i Partizan lako može dobiti u tom segmentu, s obzirom na to kako tempiraju spoljne igrače, od kojih su uvijek dvojica na ofanzivnom skoku. Kao rezultat, dobije se sinoćnja situacija, srećom Budućnost je imala jadne procente šuta, kao da ih je neko bičevao po dlanovima pred početak utakmice.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 16:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Нитро сјајно пише, свака част.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 18:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
A Braun i izvinjenje :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]