banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 16:53 Danas je 29 Jun 2026, 16:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 9117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159 ... 456  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Feb 2016, 12:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
За играча који је требао бити клупа до љета, одлично. Једног Бишевца, Ћосића, Спајића па и Мијаиловића нисмо могли продати за те паре. Ни од једног није бољи/талентованији. Цијена му није могла порасти, с обзиром да не би играо, бар по садашњој ситуацији. Продаја која ће олакшати плаћање оволиких плата, зарад групне фазе неког од Европских такмичења. И то у такав клуб.

Један савршен прелазни рок!

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2016, 16:46 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
http://www.mojacrvenazvezda.net/130558/ ... vi-ugovor/
Ovog ćemo za godinu za milion. :D

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2016, 17:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
bigman je napisao:
За играча који је требао бити клупа до љета, одлично. Једног Бишевца, Ћосића, Спајића па и Мијаиловића нисмо могли продати за те паре. Ни од једног није бољи/талентованији. Цијена му није могла порасти, с обзиром да не би играо, бар по садашњој ситуацији. Продаја која ће олакшати плаћање оволиких плата, зарад групне фазе неког од Европских такмичења. И то у такав клуб.

Ovo sarkasticno nesto? Cosic je jedan od najlosijih centralnih bekova (u jakoj konkurenciji) koji je igrao u CZ u posljednjih desetak godina... A, cini mi se da i nije bio nas igrac, nego je bio na pozajmici iz CSKA (ako nam ga nisu ustupili kada su vidjeli kako igra).
Sto se tice ostaloga- slazem se. Dobro smo ga prodali s obzirom da je Bozovic rekao da mali hoce da ide...

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2016, 17:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Da, mi smo Cosica prodali njima jos kad je imao 17,8? godina i onda su ga oni poslali nama na pozajmicu. Jesmo imali genijalnih poteza za vrijeme viteza iz Sopota. :D

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2016, 17:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

malteras je napisao:
bigman je napisao:

Ovo sarkasticno nesto? Cosic je jedan od najlosijih centralnih bekova (u jakoj konkurenciji) koji je igrao u CZ u posljednjih desetak godina... A, cini mi se da i nije bio nas igrac, nego je bio na pozajmici iz CSKA (ako nam ga nisu ustupili kada su vidjeli kako igra).
Sto se tice ostaloga- slazem se. Dobro smo ga prodali s obzirom da je Bozovic rekao da mali hoce da ide...

Добро је да се слажемо за остало.
Што се тиче Ћосића, он је екстремно талентован играч (био). ЦСКА га је купио са 17 година, он је био позајмљен за вријеме Робијевог мандата, претпостављам да смо га могли добити повољно да смо га хтјели. Био је најбољи штопер у млађим категоријама док је играо, капитен је био и омладинске једно вријеме. Његов развој је стао одласком у Русију, јер тамо нико није имао времена да га чека и даље претјерано развија, плус није имао ту снагу. Овде је играо топло-хладно (са 19 година) и требао је да буде носилац. На дербију га је појео Принц Тагое који је за њега у том моменту био Дрогба. Јбг, сад је готово, није ни први ни посљедњи који је пропао раним одласком и недовољним развојем у матичном клубу...

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2016, 17:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Da, mi smo Cosica prodali njima jos kad je imao 17,8? godina i onda su ga oni poslali nama na pozajmicu. Jesmo imali genijalnih poteza za vrijeme viteza iz Sopota. :D

Vise je bilo- Dajte nam tih 150K (ako se dobro sjecam cifre), da nam ne ode dzaba za koji mjesec :)

@bigman Mnogo vise hladno nego toplo je to bilo :) Manje-vise svi koji su odlazili rano iz Zvezde raskidajuci ugovore (ili ne zeleci da potpisu profesionalne) su propali (sto mi je u neku ruku i drago, jer ce posluziti za primjer ovima koji dolaze). Maksimovic je uspio koliko-toliko, Djuricic takodje, ovih ostalih nigdje nema...

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2016, 20:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

malteras je napisao:
zerocool je napisao:

Vise je bilo- Dajte nam tih 150K (ako se dobro sjecam cifre), da nam ne ode dzaba za koji mjesec :)

@bigman Mnogo vise hladno nego toplo je to bilo :) Manje-vise svi koji su odlazili rano iz Zvezde raskidajuci ugovore (ili ne zeleci da potpisu profesionalne) su propali (sto mi je u neku ruku i drago, jer ce posluziti za primjer ovima koji dolaze). Maksimovic je uspio koliko-toliko, Djuricic takodje, ovih ostalih nigdje nema...

Више је било хладно. То признајем, само ја мислим да је ту било доста објективних околности.

Ни ја не жалим. Класичан примјер пајсера а талента у комбинацији са похлепним родитељима - Филип Јанковић. Мало ми чак и драго што је пукао и што му није помогла ни омладинска репрезентација, љетос...

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2016, 21:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa on je dosao do Domzala :lol:

Prava pajsercina glupava :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2016, 21:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znaci eto ga u Sarajevu za koju godinu. :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2016, 13:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2016, 13:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Zivim za dan kad ce srusiti ovu jebenu atletsku stazu i tribine pribliziti igralistu.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2016, 13:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kako bi to bilo dobro.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2016, 14:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Lukovica u Bezaniju poslati :)

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2016, 14:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kakvo je stanje, koliko ljudi ima? Ne mogu gledati. :(

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2016, 15:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tanko, ovi se zatvorili, mi napadamo, ali bez prave sanse, pogotovo u drugom poluvremenu, a evo vec su krenuli da se valjaju i zadrzavaju igru, a teko 60. minut

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2016, 15:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
al tacno se osjeti iz minuta u minut kako zvezda dodaje gas,steze omcu i davi ih kao zmija zabu....kvalitet,iskustvo,snaga,jace primreme...mislim da ce u preostalih 15-tak minuta to i materijalizovati....

super igra sanicanin....ako grujic moze igrati u liverpoolu,moze i Sina...bolji je od Lovrena :D

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2016, 15:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
eto ga...visio je u vazduhu 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2016, 15:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tooooooooo! Kakav smo dali gol? Schlageru, to sto je bolji od Lovrena ne znaci puno, vjerovatno si i ti bolji. :D

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2016, 16:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobro je, na kraju ipak kvalitet prevagnuo... Jeste da smo napotrebno primili gol i zakomplikovali, ali dobro je.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2016, 13:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

150. Вечити дерби!
Никад већа разлика у квалитету али и на табели. С друге стране, дерби не добија ни једно ни друго, већ срце и хладна глава. Имам огромну жељу да их одеремо, као и увијек, али да ли срљати или их чекати и давити као змија миша?
У сваком случају, једва чекам да почне, и да одиграмо, ако ништа, тежу утакмицу, зарад загријавања за плеј оф и припрема за врело љето.
На папиру смо јачи него јесенас, треба то сад уиграти. Прелазни рок је иза нас, остали смо танки на клупи за нападача и штопера. Остало је врх!
Једина недоумица у саставу је да ли Плавшић или не?
Све остало ће бити, мислим, као и против Лучана.

ЗВЕЗДААААААААА!!!

Vrh

[ 9117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159 ... 456  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]