banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 13:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Mar 2013, 23:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Moze Covjek da se ne slaze sa njegovim metodama i da mu stosta zamjera li mora se priznati da je cvrsta ruka, nema zajebancije :)

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 00:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ejh9JvJEorE[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 13:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mali je kadet cini mi se a igra sa juniorima, ne znam koliko je to pametno?

http://www.kkcrvenazvezda.rs/index.php/article/nikolic-na-dzordanovom-kampu

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2013, 10:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Guduric trenira sa prvim timom nadam se potpisu ugovora uskoro puni 18

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2013, 15:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

8)
Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2013, 16:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Statistika za februar

Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2013, 15:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.mojacrvenazvezda.net/57549/2013/03/09/kosarkaski-klub-odgovorio-partizanu-nemojte-da-koristite-zvezdu-kao-alibi-zbog-svojih-neuspeha/

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2013, 21:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

U Sirokom smo vecinom imali problema zbog vruceg terena, ali bi pobjeda stavila IGokeu pod veliki pritisak a nama bi moglo rijesiti mnogo problema...

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 10:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Poraz kad mu vrijeme nije...
Ekipa je u kanalu a posebno brine sto su dva plejmejkera usla u kontra ritam. Nelson je sinoc izgubio lopti kao nikad, dok Cvele nakon dve lose partije nikako da krene...Bice svega do kraja

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 10:23 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Bas zajebasmo kada ne terba. Vidi se da smo pali u formi. Valjda cemo se dici.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 10:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Тешко. Синоћ након меча тјешимо Цвелета а он се сјебао. Изгубили смо и оно мало самопоуздања што смо имали. Једноставно не погађамо ни оно што можемо, чисте зицере, губимо тотално беспотребно лопте

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 12:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2012, 17:08
Erazmo Roterdamski je napisao:
Bas zajebasmo kada ne terba. Vidi se da smo pali u formi. Valjda cemo se dici.

Bolje sad pasti u formi nego li krajem aprila

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 12:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Тешко. Синоћ након меча тјешимо Цвелета а он се сјебао. Изгубили смо и оно мало самопоуздања што смо имали. Једноставно не погађамо ни оно што можемо, чисте зицере, губимо тотално беспотребно лопте

Sta se on ima sjebati? Kao da on treba odlucivati utakmice, biti najbolji na terenu i sl. , nek momak trenira i nek solidno odigra svoju rolu, ne kontam od kud njemu toliki pritisak?

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 12:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Jbg tri utakmice nije na svom nivou. Ne radi ono sto se od njega ocekuje, i previse je samokritican. Srecom u aprilu pocinje Liga Srbije pa ce imati vide minutaze da se vrati ... Sreca je sto F4 nije sad inace bih se zabrinuo ovako imamo mjesec i po dana da se vratimo u formu...

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 13:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nij on na svom nivou nekoliko mjeseci, ali dobro, niko mu ne prigovara (bar niko normalan), jos uvijek ima dozvolu za greske, i on kao i Mitrovic. Gledam nesto njegovo nerviranje posle svakog promasaja, pa majku mu normalno je da se promasi, i Dzordan je masao :confused1: .
Ako se slucajno desi da se ne plasiramo u EL, navise bih volio da sledece sezone u prvom timu gledam pored Mitrovica i Cveleta jos i Ristica, Micica i Dangubica. Njima dodati ove iskusne igrace i nek se bore, kontinuitet borbe za trofeje i EL ce dati rezultata, ako ne budemo imali srece ove sezone, imacemo sledece, a ako ne sledece onda za dvije sezone, uopste nije vazno, bitno je da smo se stabilizovali, da vise ne moram brinuti hoce li neko umrijeti na pripremama jer nema sta jesti...

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2013, 17:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Polako mijenjam misljenje da je za Ristica bolje da jos jednu sezonu igra u FMPu 8) . Moze on i te kako pomoci i sa svojih 17 godina :wink:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z2puGDVNUjg[/youtube]

Ovaj momak kad nebi dobio priliku u nasem klubu kakvu zasluzuje, licno bih ubio Covica, Ristovica i sve clanove strucnog staba i uprave na celu sa trenerom.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2013, 14:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
skeva je napisao:
Polako mijenjam misljenje da je za Ristica bolje da jos jednu sezonu igra u FMPu 8) . Moze on i te kako pomoci i sa svojih 17 godina

I meni djeluje dobar, ali mora još da radi. Samo se bojim da Vlada nije baš stručnjak za rad sa centrima.
Koliko sam uspio da vidim sa nekih klipova, dečko ima rezon u igri, ali se leđnom tehnikom pri finiširanju, previše oslanja na poluhorog. S tim da ga odlično izvodi sa obe ruke, pa je recimo pouzdano oružje.
Mnogo bolje djeluje nakon asistencije kad primi loptu okrenut licem prema košu. Tu je raznovrsniji u izboru načina realizacije, odlično fintira, ide direktno na zakucavanje, a vidim da ide i na drugi obruč, što znači da igra sa puno rezona. Ipak to su sve protivnici koji nisu baš mjerodavni, juniorske ekipe i ekipe iz KLS. Na višem nivou, moraće da popravi neke elemente. Posebno mi se čini (mada nisam siguran), da se ne gradi dobro, pogotovo u ofanzivnom skoku, gdje do lopti dolazi zahvaljujući dugim rukama.
Onaj šut sa vrha reketa mi se sviđa, jer uopšte ne razmišlja previše da ga potegne, što će reći da je prilično siguran u realizaciju. Ipak ima prostora za napredak i valjaće ga uključiti u rad sa prvim timom, što prije. Najviše mi se sviđa što razmišlja u igri i zna da odigra pas na vanjske igrače i to relativno brzo, bez previše razmišljanja.

Elem... Ide Budućnost i pritisak da je pobjeda imperativ. Nije toliko zbog skora i plasmana, već zbog vraćanja samopouzdanja i povratka u ritam, nakon par loših utakmica i posebno kriminalnog izdanja u Širokom. Sad ćemo da vidimo ima li Vukoičić štofa za prave stvari. Ekipu treba izvući iz čabra, a lično neću biti zadovoljan ni da se to uradi tako što će opet većinu posla da obave Raško i Igor. To bi značilo da opet nema rezervnih varijanti i da ekipa zavisi od dva igrača, pre ključne utakmice.
Nimalo mi se ne sviđa što ne postoji treći konstantan u ekipi, da je pouzdan za 10-15 poena i realizaciju kad škripi. Simonović je bio u dobroj formi, ali i dalje za njega kao izrazitog šutera ne postoji adekvatna akcija već je on i dalje primoran da čeka rasplet akcije gdje bi na kraju lopta završila kod njega. Savović igra na mahove i ima preveliku slobodu u šutu za tri. Kontam da je ok da šutne pokoju, obzirom da ima pristojan šut, ali ide se u krajnost. Tako je i SUbotić nakon Orleana, gdje je pogađao sve živo, dobio nevjerovatnu sloodu da zvekne trojku kad hoće, pa je u narednim utakmicama, glumio Novickog iako nije ni blizu toga da je pouzdan šuter. To mi je nekako čudno, iako znam da Vukoičić voli brzu igru sa puno šuteva, ali nema balansa u tome.
Budućnost je opet ekipa koja je nezgodna, srećom igra daleko ispod nivoa, kad je gost. Kontrolisan napad, jaka odbrana i kontrola reketa i to rade velikom borbenošću, pošto ne obiluju nešto visokim kvalitetnim igračima. Ne libe se da šutiraju i dosta akcija završavaju šutem, a naši ako odigraju odbranu na nivou posljednjih utakmica, mogu da uđu u vleiki problem. Budućnost nije ekipa, koja olako ispušta stečenu razliku. Znači od prve minute valja igrati angažovano, izbjeći budalesanje sa zonom i kontrolisati skok, što dosad i nije bio toliki problem...

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2013, 15:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovo je klip protiv najdominantnijeg centra lige, mozda bi bio dominantan u skoku i u ABA ligi, ne znam... Sto se tice Ristica, veoma je raznovrstan, ima povratni pas, igru ledjima, nema jos mase da se setka po obrucu ali ima savrsen pomalo zaboravljeni sut kod centara, poluhorog sa visokim lukom, koga je nemoguce braniti. Dobar sut sa poludistance, solidno postavljanje, dobar skok odbrana solidna. Uzimajuci u obzir da ima samo 17 godina a da centri dosta sporije sazrijevaju vec sad je na nivou nekog devetnaestogodisnjaka sto je fascinantno. Ovo nam je najveci talenat u poslednjih XY godina, igrac na kojem bi se moglo zaraditi gomila novaca, nadam se da ga necemo upropastiti. :wink:

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 19:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Jesu li ovi nasi retardirani pa tri napada zaredom primaju tricu :?

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 19:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ovom Cvetkovicu definitivno uruciti ispisnicu, ne treba mu se ni zahvaliti jer nista nije uradio u klubu... Samardzinski me iz dana u dan sve vise nervira, cesto masi zicere... Defanzivni skok nam je smesan... Rekoh da necu gledati vise utakmica, ali ne moze stoka bez nerviranja :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]