banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 06:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158 ... 187  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Mar 2013, 09:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Jul 2010, 09:50
ivory je napisao:
Ko god misli da je Igokea normalan projekat I brani tu tezu, treba se ozbiljno preispitati. U tom projektu I oko njega nema ama bas nista pozitivno

Svako ima pravo na svoje misljenje i to treba postovati. Evo recimo, kad smo vec na toj temi, ja smatram da svako ko kaze da u "projektu Igokea" nema ama bas nista pozitivno ili troluje ili je neupucen pa lupa tek da se uklopi u odredjene sablone. A ako nije nijedno od ovo dvoje, onda se taj, da se posluzim tvojim rijecima, treba jos ozbiljnije preispitati. Kao i svi drugi koji ovdje iznose svoje stavove, eto i mog misljenja, s obzirom da sam blizak "projektu Igokea" dobrih tridesetak godina.

Kamo puste srece da nemamo ozbiljnijih stvari za preispitivanje od jednog sportskog kluba. Naravno, ovako je super lako, sakrijes se iza nekakvog virtuelnog imena, sve svoje probleme turis pod tepih, i opleti po bilo cemu drugom.

Ali na sportskoj temi pricati o "projektu", "odbrani teze"... :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2013, 10:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2011, 21:09
Srpska može organizovati, Srbija nema para. Pa ti vidi ko je kome matica i kako ovo danas sve funkcioniše. Srpska napreduje u svakom smislu, kad pogledamo unazad 10 god. i danas, svaka čast! kad bi pogurali i rukomet bila bi to cista desetka za BL i Srpsku

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2013, 10:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2013, 10:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Laktase za glavni grad ujedinjene Srbije!!! Da pomognemo braci na istoku!!!

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2013, 10:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Srpska napreduje a Srbija nazadaju jest jest tako je :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2013, 11:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2012, 07:51
Pa da,svaki dan sve bolje,ljudi bjeze iz Evrope u Srpsku :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2013, 12:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Nadam se da će doći Đavoli, delije i grobari, i da će pukom slučajnošću dvorana biti demolirana.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2013, 12:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Jul 2010, 09:50
Нова Варош je napisao:
Nadam se da će doći Đavoli, delije i grobari, i da će pukom slučajnošću dvorana biti demolirana.

Bravo! Da izginu i oni koji nisu izginuli putujuci ka dvorani.

Svaka cast, zdravo razmisljanje za svaku pohvalu!

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2013, 12:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Нова Варош je napisao:

:lol:

Poslednji put menjao Cosa Nostra dana 14 Mar 2013, 12:56, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2013, 12:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ja sam manijak pomahnitali

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2013, 13:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Evo Bartomeu sve objasnio na B92

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2013, 14:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Evo Bartomeu sve objasnio na B92

sta je objasnio?

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2013, 15:38 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Kako ce samo Igosi igrati EL u Boriku. Daj boze CSKA u grupi.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2013, 19:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

jel se igokea plasirala u el ili nije? nije mi jasno

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2013, 19:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nije naravno. Plasirace se ako pobijedi nekog u polufinalu

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2013, 19:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2011, 16:34
vlade_divac je napisao:
ivory je napisao:
Ko god misli da je Igokea normalan projekat I brani tu tezu, treba se ozbiljno preispitati. U tom projektu I oko njega nema ama bas nista pozitivno

Svako ima pravo na svoje misljenje i to treba postovati. Evo recimo, kad smo vec na toj temi, ja smatram da svako ko kaze da u "projektu Igokea" nema ama bas nista pozitivno ili troluje ili je neupucen pa lupa tek da se uklopi u odredjene sablone. A ako nije nijedno od ovo dvoje, onda se taj, da se posluzim tvojim rijecima, treba jos ozbiljnije preispitati. Kao i svi drugi koji ovdje iznose svoje stavove, eto i mog misljenja, s obzirom da sam blizak "projektu Igokea" dobrih tridesetak godina.

Kamo puste srece da nemamo ozbiljnijih stvari za preispitivanje od jednog sportskog kluba. Naravno, ovako je super lako, sakrijes se iza nekakvog virtuelnog imena, sve svoje probleme turis pod tepih, i opleti po bilo cemu drugom.

Ali na sportskoj temi pricati o "projektu", "odbrani teze"... :roll: :roll: :roll:

Posto si ti tako upucen, ajd ti nama reci sta je pozitivno? Dvorana koja je napravljena od para za jednu bolnicu u istocnom dijelu RS? Koja je ekonomski potpuno neisplativa. Koja se napuni na 3-4 meca u toku godine a klub prvi! Tolika je podrska I percepcija javnosti. Ili mozda omladinska skola koja je izbacila plejadu mladih igraca koji su nosioci igre? A da, zaboravio sam da imate samo jednog u sastavu, a imate najbolje uslove u RS kao sto znas ako si tako upucen. Ili vjestacko upumpavanje tolike kolicine novca, sto budzetskog sto privatnog zbog straha I primoravanja? To isto znas ako si tako upucen. Direktna posljedica je unistavanje ostalog sporta na podruciju cijele RS. HE Visegrad, koja je njihova logika ulaganja tu, a ne u sport Visegrada ili blize okline. Samo jedan primjer.

Ovo su samo neke cinjenice a ima ih jos

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2013, 19:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

ivory je napisao:
vlade_divac je napisao:
ivory je napisao:

Posto si ti tako upucen, ajd ti nama reci sta je pozitivno? Dvorana koja je napravljena od para za jednu bolnicu u istocnom dijelu RS? Koja je ekonomski potpuno neisplativa. Koja se napuni na 3-4 meca u toku godine a klub prvi! Tolika je podrska I percepcija javnosti. Ili mozda omladinska skola koja je izbacila plejadu mladih igraca koji su nosioci igre? A da, zaboravio sam da imate samo jednog u sastavu, a imate najbolje uslove u RS kao sto znas ako si tako upucen. Ili vjestacko upumpavanje tolike kolicine novca, sto budzetskog sto privatnog zbog straha I primoravanja? To isto znas ako si tako upucen. Direktna posljedica je unistavanje ostalog sporta na podruciju cijele RS. HE Visegrad, koja je njihova logika ulaganja tu, a ne u sport Visegrada ili blize okline. Samo jedan primjer.

Ovo su samo neke cinjenice a ima ih jos

a koliko kosta izgradnja CEMERNOG npr?ajde decko ne laprdaj nemas pojma

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2013, 19:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ne zaboravite Proku i dodjelu pola miliona maraka prosli put :)

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2013, 20:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

RainMan

Kakve veze ima moj post I Cemerno? A kostalo je puno tj kosta jer jos nije gotovo a rokovi su probijani! I jedinstven je primjer gdje su sve pare isplacenje unaprijed, al bas jedinstven! A najlakse je napisati da ja laprdam ali to najbolje govori o tebi ;)

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2013, 20:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Ne zaboravite Proku i dodjelu pola miliona maraka prosli put :)

A to je bilo pred kraj mandata, kad je bio bas siroke ruke, pa je propalio budzet skoro duplo :-) I Crvena Zemlja tad dobi dobre pare, isto klub sa velikom tradicijom I brojem navijaca da ti pamet stane

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158 ... 187  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]