Ono u nedjelju je bilo kriminalno... Mislilm da je u pitanju najlošija utakmica ove sezone. Krkaši znaju samo odbranu da igraju, a u napadu su zarobljenici improvizacije i to ograničeni na osrednje igrače. Sa druge strane, Zvezdaje dobila na suv kvalitet igračkog kadra, jer kako drugačije objasniti da si dobio utakmicu u kojoj si kršteno odigrao pola jedne (treće) četvrtine. Vidjelo se šta znači kad Igor ima loš dan. Igra previše zavisi od njega, a rezervne varijante, zasad nisu razigrane. Recimo za Simonovića je moralo biti odigrano više akcija, jer je on odličan finišer sa svih pozicija. Cvetković totalno neočkeivano dobije šansu do samog finiša, pa Nelson ulazi na posjednje dvije minute, da privede utakmicu kraju, umjesto da je bilo obrnuto. Vidim da je u nedjelju pokušano sa onom varijantom koju je Duda sa Paunićem forsirao u reprezentaciji. Da Lazić sa pozicije 2 ili 3 čuva pleja, kako bi dobio prostor da istrčavanjem kontre, doprinese u napadačkom dijelu, ali ja ne znam da je Zvezda istrčala krštenu kontru u tom meču. Sve u svemu, Vukoičič je dobar trener, ali ako se dogodine planira Evroliga, mislim da on nije kalibar da tamo vodi ekipu.
Brigate, znaš li kakav je status Bogdanovića u Partizanu? Pričalo se pomalo stidljivo o njegovom mogućem angažovanju, čini mi se početkom ove ili prošle sezone, pošto tamo nije bio u prvom planu. S obzirom da Zvezdi fali kvalitetna alternativa Igoru na dvojci, kontam da bi se moglo razmišljati u tom pravcu. Pogotovo što Bogdanović ne može biti zadovoljan raspodjelom minutaže i ulogom u timu. Dečko je odličan potencijal i uz malo dorade mogao bi biti vrhunski šuter. Ima visok izbačaj, duge ruke, solidan ulaz koji može još da popravi, strašno mi se svidjelo kako je u derbiju poslije bloka prodorom napadao koš i odlično finiširao. Visoka dvojka, sa dobrom kontrolom lopte. Meni se strašno sviđa kao igrač, mada sam čuo priče da je malo opičen i da je navučen na kladionicu...
_________________ "Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup."
|