banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 11:23 Danas je 30 Jun 2026, 11:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Jun 2010, 20:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Od Pantelije nikada nista i ne ocekujem, ali realno, on je bio jedini nas igrac sa dva udarca prema golu Gane i jednom odlicnom asistencijom za Zigica, ...
Zigic se defanzivno strasno potrosio ....
Miljas je 0
Kuzmanovic .... za njega je Milijas profesor.
Vidic... solidan i blago nezainteresovan.
Krasic i Jovanovic razmisljaju o svojim novim klubovima, ne o SP.
A, Stojkovic, pa koliko su ga pojedinci pljuvali misilm da su mnogi jedva cekali da napravi neki kiks, ... ali bio je sasvim dobar!!!

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 20:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
mandrak je napisao:
i pored svega sto se desilo ja i dalje vjerujem u momke i antica i vjerujem u prolazak dalje.

Oni prvo trebaju poceti vjerovati u sebe, jer protiv njemacke moze MOZDA biti prolaza ako daju svojih 120%...

slazem se

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 20:44 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2010, 18:44
Vuk_samotnjak je napisao:
Problem kod nas Srba je taj sto bi pljuvali i Mesija i Toresa i Gerarda... poslije prve lose utakmice u reprezentaciji. Bolje i ne zasluzujemo kao nacija

vuče, problem je što se forsiraju njupavci od igrača i zato gubimo sve utakmice na SP...stanković, milijaš, pantelić, žigić...da se ubiješ. zašto? osim pantelića ostala trojica se nisu vidjela na terenu, a pantelić što se vidjeo bolje da nije. čovek je promašio čitav fudbal (pre krasićevog šuta) i sjebao akciju kod centaršuta u prvom poluvremenu. ne zna loptu prihvatiti. panteliću, uzmi soni u ruke pa se uči fudbalu :angry4:

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 20:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Citiraj:
http://sport.blic.rs/mondijal2010/vesti/179570/Mec-Srbija--Gana-kroz-brojke
Miloš Krasić je pretrčao više od ostalih aktera na ovom meču, 10.348 metara, a sličnu distancu prešao je i Ajeu (10.227). Samo je još Dejan Stanković prevalio više od deset kilometara (10.246) a dok je pet reprezentativaca Gane pretrčalo više od 9.000 metara, to nije pošlo za nogama više ni jednom igraču "orlova".

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 21:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Homere,

Probaj ponekad da reprezentativne interese stavis iznad onih klupskih .... opusti se malo. Mislim pljuvanje iskljucivo po Zvezdinim igracima, a u potpisu ti se vijori grobarska zastava. Providno, zar ne? Vjerovatno bi bio sretan samo kada bi na golu stajao Kralj, a u napadu igrali Kezman i Savo???

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 21:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
mandrak je napisao:
i pored svega sto se desilo ja i dalje vjerujem u momke i antica i vjerujem u prolazak dalje.

E ovo se zove optimist :-?
Većeg smeća od ove reprezentacije nema, ustvari otkako znam za Srbijansku rep. (nekad jugoslovensku ili kako već) kurcu nevaljaju i od njih samo razočarenje.
Oni su tim za koji se ne navija već se moli :angry4:

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 21:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

eugene of savoy je napisao:
mandrak je napisao:

E ovo se zove optimist :-?
Većeg smeća od ove reprezentacije nema, ustvari otkako znam za Srbijansku rep. (nekad jugoslovensku ili kako već) kurcu nevaljaju i od njih samo razočarenje.
Oni su tim za koji se ne navija već se moli :angry4:

za takve kao ti postoje spanija,brazil,argentina pa izaberi sebi nesto.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 21:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ono sto je mene neki dan iznerviralo kad su sve novine objavile kako su novinarima zabranili ulaz u nekakve prostorije gdje budu reprezentativci.

pa treba majmunima zabraniti prilaz igracima na kilometar,sta mene boli qujac zasto neven subotic slusa baju malog knindzu i ko je najbolji u stonom tenistu i cija je zena najbolja cupi!
samo bezveze stvaraju pritisak na igrace a najvise na krasica i laneta povodom njihovih transfera.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 21:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Momci, drzavljanstvo matice Srbije mozete izvaditi bez problema, javite se Anticu. Recite: "Poslao me Tasko, jerbo sam spremniji i talentovaniji od Stankovica, Krasica, Stojkovica, Zigica... Stavi mene u tim!".

I rijesen problem! Zasto ste nas pustali da se patimo zadnjih 20 godina, kad nas spas lezi u vasim nogama?!

Srbija prolazi dalje. Za kralja i otadzbinu :)

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 22:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Srbija nema igraca sredine terene, to je ocito, nema igraca ko ce djeliti lopte, sporo iznose loptu. Odbrana je svjetska klasa, sredina nepostoji, a napad los.

Uglavnom puno srece protiv Njemacke......

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 22:05 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Zašto nije ubacio Kačara umjesto Kuzmanovića? Čuva ga za finale? Zašto nije izveo Krasića i uveo Tošića kad je vidjeo da ne može ni jedan napad odraditi kako treba? Zašto nije počeo sa Mrđom a ne banderom Žigićem koji ne može trčati ni 2km/h protiv onih čamuga...zašto zašto zašto moj Radomire...

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 22:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Homer_S je napisao:
Zašto nije ubacio Kačara umjesto Kuzmanovića? Čuva ga za finale? Zašto nije izveo Krasića i uveo Tošića kad je vidjeo da ne može ni jedan napad odraditi kako treba? Zašto nije počeo sa Mrđom a ne banderom Žigićem koji ne može trčati ni 2km/h protiv onih čamuga...zašto zašto zašto moj Radomire...

Ti momak otidji sa ovim rijecima Anticu: "Poslao me Tasko, jerbo sam spremniji i talentovaniji od tebe. Molim te odstupi sa klupe.". I odvedi nas na sedmo fudbalsko nebo.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 22:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

dzaba se trudis, lozis sam sebe sa nekom pricom kako nista nije gotovo i kenjas kako imamo sanse da prodjemo...imamo, al u filmu ;)

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 22:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Homer_S je napisao:
dzaba se trudis, lozis sam sebe sa nekom pricom kako nista nije gotovo i kenjas kako imamo sanse da prodjemo...imamo, al u filmu ;)

Bar ne glumim fudbalskog vele-strucnjaka. I normalno da sam optimistican! Pa SP je svake 4 godine! Ne zivim ja 1000 godina da docekam zlatnu generaciju. Ovako, svaki put gledam pun optimizma, vjerovatno se isfuram, al' kazem bice bolje i jebi ga. Kad bi nastupao tako kao ti, ne bih ni gledao fudbal. Hoces li gledati preostale dve utakmice Srbije ako "znas" da cemo ispasti?!

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Srbija spada realno u srednju klasu selekcija, sa jakom odbranom i losim napadom.

Ko je ocekivao da se tamo ide po pehar moze sada da bude razocaran. Ja nisam, jer mi od Gane nismo jaci.

Inace Srbi bolju reprezentaciju ne zasluzuju jer cekamo bilo koji povod da bi pljuvali nekoga.
Antic je danas takticki podbacio ali to ne znaci da je los trener, na kraju krajeva lako je skloniti Antica posle SP ali hoce li to nesto promeniti?
Tesko jer mi kvalitet za nesto vise od plasmana na SP (EP) nemamo.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 22:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ево гледам ову статистику сад и ми смо уз Нигерију (која је задња) најмање претрчали у досад одиграним утакмицама. :roll:

И још нешто, ако ова статистика не лаже, наш најбржи играч је Жигић(?) ,топ спид 22 км/х, иначе кад се погледају остали најбржи играчи у свим репрезентацијама, испад да смо задњи.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 22:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
2 komentara...

1) prestanite plakati posle JEDNE izgubljene utakmice (iako neocekivano) - ima jos fudbala da se igra...to nije moja repka a opet imam vise entuzijazma..nije smak svijeta. I dalje prolazite dalje..

2) Problem Srbije nije kvalitet-vec previse 'headcases' tj. usijanih glava na terenu (po mom misljenju)...cudo mi je da Antic to tolerise - ali svaku tekmu ce se jedna od njih 'upaliti' dovoljno da napravi sranje.

Pozdrav.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 22:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Опа, ево и пљувача. Једва су поједини дочекали...
Овај гура Качара у екипу а током читаве сезоне одиграо 2-3 утакмице+био повријеђен, у тиму који је напустио лигу. Тошић са Б тимом Манчестера, требао прије Красића на терен? Није него.

Ми смо играли исто као и до сада, тј. као кроз читаве квалификације. Немамо 10-ку већ 15 година, играмо са 2 задња везна и игра нам је базирана на крилима. Играли смо најбоље што смо могли. Једини разлог за то што смо изгубили је - НИСМО ИМАЛИ СРЕЋЕ. Нама Гана не би дала гол све да се утакмица игра још увијек. Морали смо га ми себи дати, да би они побиједили. Курате смо среће, као и обично. Ово је наш најбољи тим и наш најбољи тренер. Ваља нам вјеровати у њих. Изгубили смо на најглупљи могући начин, зар сад треба разапети ове момке? Нека дају све од себе, мени доста. Утакмица је текла онако како смо сви очекивали, са много нервозе реалан резултат је био икс. Овако боли, али шта ћеш.
Неко пљује Пантелића и Жигића. А колико су они лопти добили у утакмици? 2 или 3? Шта је то у односу на Клосеових 5, 3 за Гомеса, 3-4 за Езила? Шта је промашио Меси, Игуаин, Хески? Ми се жалимо на наше, јер су промашили 2 полу-шансе? Стиче се утисак да се само чека да се опљуне по неким играчима. А то што је данас Бане био слаб, што је Невен опет успио да за 2 минута кикса за гол шансу? Што нема Красића и Јовановића? Ко је очекивао креативност наших средњака, тај никад није ни гледао нашу репрезентацију. Напасти Швабе и Аустралију, па шта нам бог да. Ваљда смо сав баксузлук испуцали данас.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 22:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Protiv Svaba krenuti na sve ili nista. Nema se vise sta cekati, kakva taktika i ostale gluposti.
Usli smo u prvu utakmicu kao da igramo finale, bojazljivo, meko neagresivno. One duge lopte mi nikako nisu jasne. Gana nas je pojela na sredini terena. Milijas i Stankovic ne mogu sastaviti akciju.
Protiv Svaba ja bih stavio Lazovica, Pantelica mozda i ostaviti, mada me zanima kako bi Mrdja odigrao. Na Zigica se ne moze racunati, treba nam realizacija u napadu. Milijasa ostaviti u 1 poluvremenu kasnije ubaciti Kuzmanovica nesrecu ili Kacara, iako mislim da ni Gojko nece promjeniti bog zna sta. Podebljati Ivanovicevu stranu, reci nekome da u odbrani pomaze Banetu, Bane je danas sam cuvao tu stranu, naravno da nije mogao nista napraviti u napadu.

Eto, moje vidjenje. Ne izigravam trenera samo iznosim misljenje tako da ovi koji kontaju da optuzuju za postavljanje taktike i omalovazavanje Antica mogu da se sudrze ovaj put.

Poslednji put menjao Elvis Presley dana 13 Jun 2010, 22:59, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 22:56 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Неко пљује Пантелића и Жигића. А колико су они лопти добили у утакмици? 2 или 3?

kako majku mu samo 2-3? a stanković i milijaš (onakve igračine) nijedan koristan centaršut da upute! kad pominješ promašaje mesija, mesi jeste promašio ali Argentina NIJE izgubila...to je velika razlika...njegov promašaj nema težinu jer imaju još 5 igrača koji mogu zabiti u svakom trenutku. a što ne pomeneš 2 stative Gane ?

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]